K3 Kan Het!

K3 Kan Het!

In K3 Kan Het! vervullen Karen, Kristel en Josje de leukste en gekste kinderdromen!

Afleveringen

6 afleveringen

De burgemeester van Mechelen, Bart Somers, geeft op vraag van Kristel zijn sjerp af aan de 11-jarige Tilli. Het is haar droom om eens een dag lang in de schoenen te staan van een burgemeester. Febe en Estée zijn werkelijk dol op dieren. Samen met Josje gaan ze boer Dré een dagje helpen op zijn boerderij. Helena wil haar Amerikaanse opa, die grote fan van is racewagens, dan weer tonen dat zij ook iets van racen kent door samen met Karen deel te nemen aan een heuse zeepkistenrace.
Dj Floris is een bekende naam op verschillende familie -en vriendenfeestjes, maar toch zou hij graag nog meer bekendheid krijgen door eens op te treden met een echte dj. Karen gaat Floris daarbij helpen en trekt met hem naar de studio van Regi. Gelukkig heeft Josje als studente nog aan de kassa gezeten om wat bij te verdienen, want zij helpt Lente met haar droom: een echte kassierster zijn. Kristel wordt dan weer met Bo verwacht in het atelier van Charel Cambré, de tekenaar van de K3-strips.
Voor Kristel belooft het een spannende dag te worden. Zij trekt samen met Rune uit Sint-Eloois-Vijve naar de kust om er een dag redder te zijn. Samen met de andere redders van hun zone maken ze de badplaats klaar en oefenen ze de belangrijkste technieken. Josje mag haar groene vingers bovenhalen, want samen met Bartel Van Riet laat ze de droom van Femke en Lieke uit Varsenare uitkomen. Hun papa belooft al jaren om een moestuin aan te leggen, maar tot op vandaag was het er nog niet van gekomen.
In de vierde aflevering neemt Kristel de jonge Ezra uit Nederland mee naar Olivier Bisback, de bekendste stuntman van Vlaanderen. In zijn trainingscentrum krijgt Ezra een echte opleiding tot stuntvrouw. Voor Karen belooft het een romantische avond te worden. Ze trekt naar een manege aan zee om Femke uit Genk te verrassen, want zij droomt er al jaren van om paard te rijden op het strand bij zonsondergang. Lyana uit Genk wil ten slotte dolgraag eens een dagje een echte kapper zijn.
De vier vriendinnen van de De Dolle Meiden Club zitten met een probleem: hun clubje ontbreekt een cool clubhuis. In de tuin van Lize uit Hombeek staat wel een caravan, maar die ziet er wat saai uit. Kristel heeft haar auto volgeladen met leuke spulletjes om de caravan een opfrisbeurt te geven. Karen en Aico keren vandaag terug in de tijd naar de periode van de middeleeuwen. Aico krijgt een opleiding tot échte ridder.
Laura uit Strombeek-Bever is half Belgisch, half Spaans en wil haar Spaanse vriendinnen graag laten meegenieten van de muziek van K3. Karen roept de hulp in van de Vlaamse Belle Perez om een Spaanse versie te maken van de K3-hit Oya Lélé. Lynn uit Groot-Bijgaarden is gek op briefjes posten én ontvangen. Haar droom is dan ook om postbode te worden. Vandaag gaat ze samen met Kristel en postbode Sam op pad om haar eigen straat van post te voorzien.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis