K3, één jaar later

K3, één jaar later

Kijk mee hoe Hanne, Marthe en Julia hun eerste jaar samen als K3 beleefden, zowel op professioneel vlak als privé.

Afleveringen

4 afleveringen

We volgen Marthe, Hanne en Julia bij de première van de 'Kom Erbij'-tour, tijdens de dansrepetities en tijdens de clipopnames van Mango Mango. De camera's legden ook een uitzonderlijk moment vast: het moment waarop Hanne haar collega-K3?tjes gróót nieuws te melden heeft.
K3 heeft een ontzettend drukke zomer voor de boeg boordevol optredens. Kleine festivals, '10 om te Zien'-optredens én de foute party in een tjokvol Sportpaleis, waar Julia voor het eerst optreedt voor een zaal vol volwassenen. En dat is best spannend! De dames hebben gelukkig ook nog tijd om te ontspannen.
De festivalzomer gaat gebukt onder een hittegolf, maar 'the show must go on' en dus zingen de meisjes al zwetend, meermaals per dag, de longen uit hun lijf. Gelukkig is er ook tijd voor een rondje kermis. Daarna staat er ook nog het inzingen van het nieuwe album op het menu, met als kers op de taart de opnames van de titelsong 'Vleugels'.
Het is zover, Hanne is moeder geworden van een flinke zoon: Julien. Trotse tantes Julia en Marthe gaan op babybezoek om de nieuwste K3-telg te ontmoeten, al moet er ook nog opgetreden worden. En dus springt Marie Verhulst in bij de Sinterklaasshows om van K2 weer even K3 te maken.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis