K3 Dansstudio

K3 Dansstudio

Hanne, Klaasje en Marthe leren in elke aflevering de danspasjes van een K3-liedje aan. Na elke dansles kan er meegedanst worden met de volledige videoclip van het liedje.

Afleveringen

3 afleveringen

1. Play-O

Zeg niet zomaar touwtjespringen tegen ropeskippen! Dat ondervinden Hanne, Marthe en Klaasje aan den lijve wanneer ze les krijgen van ropeskippers Katrien, Lynn en Julie. De K3'tjes zijn echte doorzetters en hebben meteen enkele basissprongen onder de knie. Na deze pittige sessie springen is Hanne helemaal opgewarmd om de choreo van Play-o uit de doeken te doen.

2. Alle kleuren

Op je 23ste al twaalf keer Nederlands Kampioen Kunstrolschaatsen zijn... Hoe kan dat? Dat willen Marthe, Hanne en Klaasje te weten komen van kunstrolschaatsster Sylvia Pistorius. Ze maken meteen ook van de gelegenheid gebruik om enkele trucjes op de rolschaatsen te leren en dat lukt behoorlijk goed. Daarna legt Klaasje stap voor stap de choreo van Alle Kleuren uit.

3. Iedereen K3

Marthe, Klaasje en Hanne maken kennis met Nick Vleugels, een freestyle basketter die de meiden meteen laat zien dat zijn sport weinig met gewone basketbal te maken heeft. Het wordt ook al snel duidelijk dat K3 best een goed balgevoel heeft. Daarna is het tijd voor een pittige dansles met Marthe, die de danspasjes van Iedereen K3 aanleert.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis