Ik vertrek: Even weg

Ik vertrek: Even weg

Oud-'Ik vertrek'-kandidaten brengen een korte vakantie door bij hun conculega's en beoordelen elkaars accommodatie. Zijn ze onder de indruk en doen ze inspiratie op? Of vinden ze hun eigen paradijs toch pakken beter?

Afleveringen

3 afleveringen

1. Everth en Frenske & Alex en Martina, Frankrijk/Hongarije

Everth en Frenske verruilen hun Franse chateau voor het spirituele vakantieoord van Alex en Martina in Hongarije. Alex en Martina bezoeken op hun beurt het Franse kasteel van hun conculega's, waar nog heel wat aan moet gebeuren. Aan het eind van de korte vakantie beoordelen ze elkaars accommodatie.

2. Familie van der Linden & Familie Hammink, Frankrijk/Oostenrijk

De familie Hammink uit Oostenrijk wordt ontvangen door de familie van der Linden uit Frankrijk, en andersom. Op de Glamping in Fongrave kennen Don en Brigitte inmiddels het klappen van de zweep. Ze zijn maar wat bereid om 'emigratie-groentjes' Linda en Martin te adviseren over het runnen van een hotel.

4. Milko en Mario & Roos en Ieke, Portugal/Duitsland

Rosalien en Ieke mogen even tot rust komen in het Portugese vakantieparadijs van Milko en Mario. Of het echt een ontspannende trip wordt, valt nog te bezien. De dames treden behoorlijk uit hun comfortzone tijdens een kanotocht en gaan in de yogastudio van Mario op zoek naar hun innerlijke yogi. Een paar weken later zijn de rollen omgedraaid en reizen de heren af naar het pension in Eckardtsleben.

Anderen bekeken ook

  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.