Ice Road Truckers

Ice Road Truckers

Stoere vrachtwagenchauffeurs wagen zich op glad ijs om de mijnwerkers in het noorden van Canada te voorzien van materiaal en voedselvoorraden.

Afleveringen

9 afleveringen

 • 2. Icy Grave

  De strijd om de heerschappij op het ijs wordt steeds spannender. Todd Dewey, de topchauffeur van Polar Industries, moet zich uit bergen verse sneeuw zien te graven, terwijl rivaal Darrell Ward over een nieuwe weg rijdt die bezaaid is met bevroren en verlaten wagens.
 • 3. Trail Blazers

  Polar Industries gaat voor een record en stuurt Todd op een riskante rit met een zware lading. Het komt tot een confrontatie tussen Darrell en Mark.
 • 4. New Cold Blood

  Mark Kohaykewych schudt de kaarten door elkaar wanneer hij nieuweling Mike Simmons in de strijd brengt. Maar wanneer Mike gekoppeld wordt aan de onvoorspelbare Art Burke, belooft het een hobbelige rit te worden.
 • Darrell en Lisa krijgen een kick bij het binnenhalen van een nieuwe opdracht. Todd komt in de problemen door een overheidscontract. Door problemen met zijn vrachtwagen zou het seizoen van Art Burke al wel eens vroegtijdig voorbij kunnen zijn.
 • De belangrijkste rit van Darrell en Lisa krijgt af te rekenen met problemen, waardoor en het lot van een afgelegen dorp op het spel staat. Bij Polar kan een fout van Todd hen een overheidscontract kosten.
 • 7. The Art of Survival

  Het wordt een smerige strijd wanneer de ijzige wegen beginnen te ontdooien. Art Burke doet zijn best om zijn wagen rijdende te houden op een smeltende ijsweg, terwijl collega Alex Debogorski met heel wat moeite een modderige bergweg beklimt.
 • 8. Mother Nature Scorned

  Tijdens de vroege dooi proberen Darrell en Lisa veilig thuis te komen. Art en de King of Obsolete slaan de handen in elkaar om een enorme trailer over een glibberige weg te laten rijden.
 • 9. Hell Freezes Over

  De twee concurrenten besluiten samen te werken om de grootste uitdaging uit de geschiedenis van 'Ice Road Truckers' tot een goed einde te brengen. Maar wanneer het ijs kraakt onder het gewicht, wordt het een strijd op leven en dood.
 • In de finalestrijd pusht Polar Industries zijn chauffeurs tot het uiterste. Lisa en Todd ondervinden heel wat moeite om hun opdracht langs de bevroren Hudson Bay te voltooien. Art Burke moet een van de langste winterwegen ter wereld trotseren.