Ice Road Truckers

Ice Road Truckers

Stoere vrachtwagenchauffeurs wagen zich op glad ijs om de mijnwerkers in het noorden van Canada te voorzien van materiaal en voedselvoorraden.

Afleveringen

10 afleveringen

Hevige windvlagen, sneeuwstormen en ijzige koude maken het de vrachtwagenchauffeurs lastiger dan ooit tevoren. Zij zetten hun leven op het spel om hun ladingen ter plekke te krijgen.
Er valt een dik pak sneeuw. Polar-chauffeurs Darrell en Todd proberen zich er een weg doorheen te banen. En ondanks de ijskoude temperaturen bereikt de rivaliteit tussen VP Express en Polar een kookpunt.
Art, Todd en Lisa pushen hun trucks tot het uiterste op de ijzige vlaktes, die bovendien dreigen te bezwijken onder het gewicht van de gevallen sneeuw. Het komt tot een confrontatie tussen Darrell en zijn baas.
Door een afvallige in de gelederen loopt de strijd op de winterse wegen nog hoger op. Hugh bedenkt een plan zodat VP Express de concurrentie kan verslaan door de meest winstgevende lading ooit over verraderlijk terrein te vervoeren.
De temperatuur stijgt en de omstandigheden op de ijswegen verslechteren. De truckers van Polar en VP Express moeten tot het uiterste gaan en over dun ijs rijden om belangrijke ladingen te bezorgen.
Lisa en Todd beginnen aan een van de zwaarste ritten van het seizoen: een onontgonnen spoor dat als bijnaam 'Highway to Hell' heeft. Ondertussen pikt Darrell Ward klussen in van zijn vroegere baas bij Polar Industries.
Nu het lekker loopt met het nieuwe bedrijf, schakelt Darrell verrassende versterking in. Kan het nieuwe teamlid de verraderlijke ijswegen aan?
Darrell leert Reno om over de ijzige wegen te rijden, maar misschien is vaderlief toch net iets te beschermend. Art krijgt hulp uit onverwachte hoek.
VP Express en Polar voeren een nek-aan-nekrace om het seizoen als beste te eindigen. Polar-chauffeurs Lisa, Art en Todd beginnen aan een epische reis over de langste winterweg ter wereld, terwijl VP dichter bij huis blijft.
De Polar-chauffeurs moeten de moeilijke terugreis over de winterweg aanvangen. Lisa moet een moeilijke beslissing nemen: een concurrent helpen in onbekend gebied of met haar team naar het Polar-hoofdkwartier terugkeren.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis