I Found the Gown

I Found the Gown

In bruidssalon VOWS in het Amerikaanse Massachusetts kunnen aanstaande bruiden voor een prikje een sneeuwwitte designerjurk op de kop tikken.

Afleveringen

18 afleveringen

Bij de jaarlijkse 'Gown Rush'-sale bij VOWs wordt de winkel door honderden bruiden bestormd. Er zijn slechts 800 jurken, dus moet elke bruid snel kiezen.
Joanna's budget lijkt nogal krap voor de jurk die ze altijd al had willen hebben. Desiree's verwachtingen zijn misschien niet realistisch met een budget van 600 dollar.
Kerri hoopt een sexy jurk te vinden die bij haar sterke persoonlijkheid past. De jonge moeder en aanstaande bruid Alyssa kan haast niet meer over haar buik kijken.
Jasmine is vastbesloten een perfect passende jurk te vinden binnen haar krappe budget. De bruid Alida is bang dat de aanpassingen aan haar jurk verkeerd uitpakken.
Kristina zoekt een specifieke jurk die ze alleen op foto's heeft gezien. De bruid Nannette heeft een missie: een perfecte jurk voor een perfecte prijs.
De bruid Jennifer moet het opnemen tegen haar moeder, die erg op de centen let bij de keuze van een jurk. Bruid Ashley kibbelt met haar moeder omdat haar jurk te veel buste toont.
Voor Lisa is alleen het beste goed genoeg als het om een trouwjurk gaat. Wanneer de druk te groot wordt, is het crisis.
Natalie wil een jurk met heel veel bling, maar haar moeder heeft andere plannen. Brenna's budget is waarschijnlijk te krap voor haar droomjurk van Vera Wang.
Dana wil een jurk vinden die niet onderdoet voor wat ze op internet heeft gezien. Met nog enkele weken te gaan stuurt Jarivette haar zoon erop uit om een jurk te vinden.
Megan is op jacht naar een zwarte jurk, ondanks de traditionele wensen van haar familie. De bruid Whitney valt als een blok voor een jurk die haar te klein is.
Kristy komt over uit Canada, op zoek naar haar droomjurk. Laura wil een jurk die haar verloofde mooi vindt en Rheva zoekt iets in het blauw.
Er arriveert een gecharterde bus uit New York bij de winkel. De bruiden willen hun droomjurk vinden, maar ze moeten opschieten. De bus wacht niet.
Noelle is op zoek naar een jurk waarin ze zich zowel fashionista als hippie kan voelen. Ondertussen is Alexis helemaal uit South Carolina gekomen voor een jurk in Hollywood-stijl.
Brittany zoekt een bruidsjurk waarin ze haar tatoeages kan laten zien. Bruid Venedra is op zoek naar een jurk met een hoge hals om haar litteken te verbergen.
Mode-expert Tiffani weet precies wat ze wil, maar haar koppige entourage heeft andere ideeën. Alicia's vrienden en familie hebben een verrassing in petto.
Taryn wil graag een designer-bruidsjurk, maar komt ze nu met lege handen te staan? Ashley zoekt een jurk die haar lijn accentueert, maar haar moeder denkt daar anders over.
Tohni Jean bekijkt twee zeer verschillende jurken in de salon. Intussen probeert Beck steun te krijgen voor de vrolijke jurk die ze wil dragen.
Danielle overleefde de aanslag tijdens de Boston Marathon. Nu zoekt ze een jurk die past bij het grootste moment van haar leven. Brittany ziet haar droomjurk bij een andere bruid.