I Can See Your Voice

I Can See Your Voice

Muzikale spelshow met Jonas Van Geel waarin alles draait rond één vraag: kan je zien of iemand goed kan zingen of niet? Aan de kandidaten om de echte zanger te ontmaskeren.

Afleveringen

4 afleveringen

1. Metejoor

Omdat het schooljaar net terug van start ging zijn kandidaten van deze week Lore en Freya beiden schooljuffen. Zij krijgen opnieuw advies van het vaste panel: Vincent Fierens, Kamal Kharmach, Kürt Rogiers en Ingeborg. De gastvedette heeft ook nog een verleden in het onderwijs: Metejoor

2. Jérémie Makiese

De kandidaten zijn Stephan en Thybault, beiden lid van de Eurovisie-fanclub. Stephan is voorzitter; Thybault is socialemediamanager. Zij mogen beslissen wie er aan het einde van de aflevering een duet mag zingen met Jérémie Makiese, die eerder dit jaar deelnam aan het Eurovisiesongfestival in Italië.

3. Margriet

De kandidaten zijn deze keer Annemie en Wendy. Annemie kwam als kind al over de vloer bij de gastvedette, Margriet Hermans. En ook Wendy woont in de buurt van Margriet. Het duet dat aan het einde van de show wordt gebracht, is de Zomerhit van dit jaar: 'Lekker blijven hangen'. Wie van de zeven performers mag dit, samen met Margriet, zingen?

4. Regi & Pauline

Pauline Slangen kwam in 2021 als winnares uit de Regi Academy. Zij zit vanavond samen met Regi in het panel. Het duet dat aan het einde van de show zal gezongen worden is de hit 'Duizend sterren'. Er zijn opnieuw zeven nieuw verrassende performers en het spel wordt gespeeld door twee Regi-fans, Océane en Ivan.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis