Huis Gemaakt

Huis Gemaakt

Realityserie waarin een aantal jonge koppels 3 leegstaande panden verbouwt. Op het einde wint 1 koppel zijn droomhuis.

Afleveringen

9 afleveringen

 • Aflevering 1

  Negen jonge koppels halen hun beste verbouwskills boven om drie leegstaande vastgoedparels op verschillende locaties in Vlaanderen compleet én duurzaam te verbouwen. De koppels die neerstrijken in Kortrijk en Laakdal komen als eerste aan bod en hun avontuur krijgt al meteen een verrassende wending.
 • Aflevering 2

  Het is D-day voor de koppels uit Laakdal en Lokeren. Zij verschijnen voor juryleden Gert Voorjans en Cerina Marchetta en moeten hen zien te overtuigen met een creatieve maquette van 'hun' pand. Na deze opdracht moet per locatie één koppel zijn woondroom opbergen. In Kortrijk is die knoop al doorgehakt en gaan de ruwe werken van start. Tot er al meteen een eerste groot probleem opduikt.
 • Aflevering 3

  Met zes zijn ze nog, de koppels die kans maken om hun droomhuis te winnen. Vanavond barst de strijd helemaal los en beginnen ze aan de grote afbraakwerken. Vloeren uitbreken, muren slopen, plafonds naar beneden halen: ze voelen meteen aan den lijve hoe zwaar verbouwen is. De strakke deadline van drie weken die Dina hen oplegt, voert de druk in de panden op.
 • Aflevering 4

  In drie vervallen panden strijden nog zes koppels voor een eigen woning. Na de ruwbouwwerken is het tijd voor de eerste slaapkamers. De opdracht van Dina slaat bij de duo's in als een bom: 'Jullie krijgen 7 dagen de tijd om jullie droomslaapkamer te realiseren.'
 • Aflevering 5

  De zes koppels leveren een volledig afgewerkte slaapkamer af, maar slechts drie van hen zullen ook aan de volgende ruimte in 'hun' huis mogen starten. De andere koppels zien hun droom wegsmelten als sneeuw voor de zon. Iedereen zet alles op alles om de strakke deadline te halen en het verdict van juryleden Gert Voorjans en Cerina Marchetta is hard.
 • Aflevering 6

  De overgebleven duo's wenden nog steeds hun beste renovatieskills aan om hun ultieme droomprijs te winnen: een eigen huis.
 • Aflevering 7

  Er staat de overgebleven duo's alweer een nieuwe opdracht te wachten. Ze krijgen negen dagen de tijd om de badkamer helemaal af te werken en zo misschien wel de volgende kamerprijs weg te kapen. Welke duo's slagen erin om na negen dagen een perfect afgewerkte badkamer op te leveren? En wie bezwijkt onder de badkamerstress?
 • Aflevering 8

  De koppels zijn voorbij de helft van de verbouwingen en de drie vervallen panden worden stilaan omgetoverd tot echte parels. Vandaag nemen ze de tuin onder handen en ze mogen daar van Dina voor het eerst hulp van een familielid voor inschakelen. De duo's kunnen ook rekenen op de tips en expertise van tuinarchitect Jeamie Hendrickx, specialist in het omtoveren van kleine tuinen tot groene oases.
 • Aflevering 9

  Vorige week maakten de koppels de handen vuil in de tuin. Dat bleek voor de ene een grotere uitdaging dan voor de andere. Juryleden Gert en Cerina gaan samen met tuinarchitect Jeamie op tuinbezoek en bepalen welk duo de nieuwe kamerprijs wint. Wordt het drie op een rij voor Amber en Kenny of gaat een ander koppel dit keer met het extra verbouwbudget lopen
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Airplay, Apple TV, Android TV en Chromecast
 • En dat helemaal gratis