House M.D.

House M.D.

Hugh Laurie als de briljante maar verbitterde en mensenschuwe dr. Gregory House, die zijn team telkens weer tot het uiterste drijft door hen tegen elkaar uit te spelen.

Afleveringen

4 afleveringen

House en zijn team onderzoeken een jonge huisvrouw, die probeert zwanger te worden en oncontroleerbare spasmes heeft. Cameron durft het resultaat van de hiv-test niet onder ogen te zien. De relatie tussen House en Stacy is sterker geworden na hun verblijf in Baltimore.
Een jonge man wordt ernstig verbrand opgenomen in het ziekenhuis. Zijn bloedtesten geven vreemde resultaten, maar de brandwonden maken het moeilijk om andere tests uit te voeren. Terwijl zijn team alternatieven bedenkt, probeert House wraak te nemen op een arts die hem in zijn studententijd heeft verraden.
Een jong fotomodel is ingestort tijdens een modeshow. Dokter House ontfermt zich over Alex en ontdekt al snel dat de tiener verslaafd is aan heroïne. Een andere, mannelijke patiënt heeft veel oestrogeen in zijn lichaam en ervaart de zwangerschap van zijn vrouw levensecht. House krijgt steeds meer pijn in zijn been en Wilson hoopt dat dat op herstel duidt.
De gepensioneerde Henry hoort, ziet en voelt plots niets meer gedurende enkele seconden. House besluit Henry te onderzoeken. Zijn eerste diagnose wijst op een bacteriële infectie, maar Henry krijgt een hartaanval voor de medicatie zijn werk kan doen. Het medische team moet vervolgens snel op zoek naar een geschikte hartdonor.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis