Home and Away

Home and Away

Zon, zee en strand blijken geen garantie op een zorgenloos leven. Leef mee met alle ups en downs van de inwoners van Summer Bay.

Afleveringen

20 afleveringen

De stunt van Theo heeft niet het gewenste effect. Bella is jaloers wanneer enkele meisjes met Nikau op de foto willen. Ryder kijkt te diep in het glas nadat Chloe weigerde om Theo weg te sturen van het feestje. Mia legt haar plannen voor de gym voor aan Tane. Ari voelt zich het vijfde wiel aan de wagen.
Felicity licht Roo in over de gebeurtenissen van afgelopen nacht. Mia is niet onder de indruk wanneer Chloe samen met Theo thuiskomt. Ryder vernedert Chloe in het bijzijn van zijn familie. Justin komt tussenbeide wanneer de spanning tussen Ryder en Theo een hoogtepunt bereikt. Felicity voelt zich eenzamer dan ooit. Ari en Mia krijgen nieuws over hun adoptieaanvraag.
Logan wil de dag doorbrengen met Mackenzie, maar zij heeft andere prioriteiten. Ziggy is zenuwachtig voor het bezoek van Jai. Ondanks zijn gevecht met Ryder blijft Leah het opnemen voor Theo en dat zorgt opnieuw voor spanningen in haar relatie met Justin.
Cash maakt zich zorgen om Felicity, maar negeert zijn buikgevoel. Een vraag van Roo overtuigt hem echter om actie te ondernemen. Ziggy probeert een goede indruk te maken op Jai, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Logan vindt een bezigheid.
Iedereen gaat op zoek naar Martha. John probeert Roo gerust te stellen. Alf stelt Roo voor om het gala te laten doorgaan. Tane gaat door het dak wanneer Cash hem een contactverbod overhandigt. Bella heeft een verrassing voor Nikau.
De giftige stoffen verspreiden zich verder langs het ventilatiesysteem. Wanneer Cash een vreemde geur waarneemt, besluit hij de deuren van Salt te sluiten en maant hij Mackenzie aan om de hulpdiensten te verwittigen. Logan en Jasmine zetten hun eigen leven op het spel om Tane te redden. Cash doet een schokkende vaststelling.
Mackenzie brengt Ari en Mia op de hoogte van de toestand van Tane. Zijn leven hangt intussen aan een zijden draadje. Cash vreest het ergste wanneer hij de gastenlijst van het gala onder ogen krijgt. Alf wijkt geen seconde van Martha's zijde. Logan heeft slecht nieuws.
Ryder probeert Alf zo goed mogelijk te steunen. Justin plooit wanneer Leah hem nogmaals vraagt om Theo bij hen te laten intrekken. Theo biecht ondertussen aan Nikau op dat hij met Chloe geslapen heeft. Felicity vindt steun bij Anne.
Bella probeert te achterhalen wat Nikau voor haar verbergt. Onwetende over wat er zich tussen Chloe en Theo heeft afgespeeld, excuseert Ryder zich bij Theo voor zijn gedrag. Dean wil terug aan het werk gaan. Ziggy heeft haar handen meer dan vol aan Theo. Alf zet Bella, Nikau, Ryder, Chloe en Theo op hun plaats.
Felicity polst bij Cash en Jasmine naar de toestand van Tane. Alf excuseert zich bij Cash voor zijn gedrag tijdens het incident. Jasmine doet een onaangename ontdekking in de vuilbak van Felicity. Ziggy heeft een voorstel voor Dean. De situatie tussen Ryder en Chloe doet Bella terugdenken aan het bedrog van Nikau. Ze vraagt raad aan Ziggy.
Mackenzie vindt een halfbewusteloze Marilyn en belt de hulpdiensten. Haar toestand gaat zienderogen achteruit en Logan vreest voor een late reactie op de chemische aanval. Bij Mackenzie roept het voorval nare herinneringen op aan haar buitenbaarmoederlijke zwangerschap. De verdenking valt ondertussen steeds meer op Felicity, maar zij houdt haar onschuld staande.
Ziggy geeft haar eerste surfles, maar die verloopt niet zoals gepland: de twee jonge dames blijken vooral geïnteresseerd in Nikau. Alf en Roo krijgen goed nieuws over Martha, maar daarmee zijn hun zorgen nog niet van de baan. Marilyn ligt ondertussen nog steeds in een coma. John reageert zijn frustraties af op Nikau.
Ziggy is opgelucht wanneer Dean haar verbiedt om nog surflessen te geven. Ari gaat akkoord met een experimentele behandeling voor Tane. Nikau onderschept een nieuwe levering rode rozen en is ervan overtuigd dat Felicity hier iets mee te maken heeft. Justin en Ziggy liegen tegen Leah over Theo.
Ari polst bij Tane of hij zich details kan herinneren van de aanval. Theo negeert de oproepen van Justin en richt zijn pijlen nogmaals op Chloe. Het samenwerken met Chloe valt Ryder ondertussen zwaar. Leah en Justin hebben het gehad met Theo en maken hem duidelijk dat hij zijn laatste kansen aan het verspelen is.
Jasmine moedigt Felicity aan om klacht neer te leggen bij de politie, na het bericht dat Nikau op sociale media verspreidde. Op het politiekantoor lopen ze Anne tegen het lijf, die haar alibi teruggetrokken heeft. Nasser eist een nieuwe verklaring van Felicity. Bij een huiszoeking in de caravan van Felicity doen agenten een schokkende ontdekking. Theo excuseert zich bij Justin.
Na het succes van hun video besluiten Theo, Ryder en Chloe om nog meer filmpjes te maken en er munt uit te slaan. Felicity blijft haar onschuld volhouden na de vondst van de drugs, maar Nasser gelooft haar niet. Felicity vindt steun bij Anne.
Felicity licht Cash in over haar ontdekking over Anne, maar zonder bewijsmateriaal kan hij niets tegen haar beginnen. Nasser staat op het punt om Felicity te arresteren voor poging tot moord. Tane mag het ziekenhuis verlaten. Thuis doet hij een onaangename ontdekking. Mia krijgt goed nieuws van Nasser. Nikau roept zijn volgers op om Felicity op te sporen.
Logan raakt gefrustreerd omdat hij nog steeds geen idee heeft over hoe hij Marilyn het beste kan behandelen. Mackenzie biedt raad. Tane krijgt een paniekaanval. Ari en Mia vrezen voor een gebrek aan klanten in het fitnesscentrum. Tane maakt Nikau duidelijk dat hij niet opgezet is met zijn heksenjacht op Felicity. Bella zet Nikau voor een ultimatum.
Dean vindt een nieuw doel om zijn revalidatie zo goed en zo snel mogelijk af te ronden. Het gedrag van Marilyn blijft bij iedereen vraagtekens oproepen. Logan staat voor een medisch mysterie.
Ryder, Chloe en Theo brainstormen over mogelijke 'challenges'. De druk wordt opgevoerd voor Ryder en Chloe wanneer Marilyn hen vraagt om haar lening zo snel mogelijk terug te betalen. Dean pusht zichzelf om de trap op te geraken. Marilyn blijft zich vreemd gedragen.