Home And Away

Home And Away

Australische soap

Afleveringen

22 afleveringen

 • Bella is het beu dat Chloe alle vrije tijd van Nikau in beslag neemt. Ze vraagt Ryder om tijd met Chloe door te brengen zodat zij en Nikau wat qualitytime kunnen hebben. Susie gebruikt haar charmes om John volledig in te palmen. Martha blijft Alf en Roo verantwoordelijk houden voor de verdwijning van Kieran.
 • Ziggy heeft medelijden met Dean en probeert toenadering te zoeken, maar hij blokt haar volledig af en vraagt haar om hem met rust te laten. Irene en Marilyn proberen in te praten op Martha, die helemaal over haar toeren is en beweert dat ze door Roo en Alf gevangengehouden werd. Bella lucht haar hart bij Nikau. Dean is verrast door de terugkeer van Willow.
 • In tegenstelling tot Dean zijn Irene en Marilyn ontzettend blij om Willow te zien. Bella loopt Willow tegen het lijf in de Diner en het komt tot een verhitte discussie tussen beiden. Dean probeert Bella te kalmeren en geeft Willow de kans om haar verhaal te doen. Roo en Alf maken zich steeds meer zorgen om Martha, die zich vreemd blijft gedragen. Is Kieran werkelijk naar Summer Bay teruggekeerd?
 • Mac en Ari keren als tortelduifjes terug naar Summer Bay, maar een onverwacht bezoek van Mia en de daaropvolgende reactie van Ari zorgen ervoor dat Mac zich meteen weer het vijfde wiel aan de wagen voelt. Dean en Willow proberen de draad van hun vriendschap weer op te pakken. Dean krijgt een verrassing van formaat. Martha is het beu dat Alf en Roo haar voortdurend in de gaten houden.
 • Dean licht Bella in over de terugkeer van Amber. Ondertussen wacht hij vol spanning op nieuws over de mogelijkheid op co-ouderschap over Jai. Mac is geschokt wanneer ze ontdekt dat Ari Mia heeft uitgenodigd voor een barbecue met de hele familie. Ze krijgt een onaangename verrassing wanneer ze langsgaat om verhaal te halen bij Ari.
 • Marilyn belandt in licht dronken toestand bij John. Wanneer ze vervolgens van de trap valt en haar hoofd en enkel bezeert, kan John niet anders dan haar naar het ziekenhuis te brengen. Nikau gaat op zoek naar Chloe en is verrast wanneer hij haar in het gezelschap van Ryder aantreft. Irene uit haar vermoedens over Susie bij Leah.
 • Chloe probeert zich te excuseren bij Marilyn, maar dat verloopt niet zoals gepland, tot groot jolijt van Ryder. Roo is verrast wanneer ze verneemt dat Susie bij John is ingetrokken en besluit hem aan de tand te voelen. Susie blijft ondertussen haar beste beentje voor zetten om John volledig in te palmen. Het komt opnieuw tot een aanvaring tussen Lewis en Christian.
 • John en Suzie brainstormen over manieren om stemmen te ronselen. Ze besluiten zich te focussen op Gerald. Als John hem kan overtuigen van zijn plannen, dan is het voorzitterschap zo goed als zeker binnen. Christian en Tori duiken het archief in op zoek naar antwoorden omtrent de dood van Anna. De volgende dag verontschuldigt Christian zich bij Lewis, wiens woede hierdoor ook wat afneemt.
 • Roo wijst Alf op zijn gedrag, waarna hij toegeeft dat hij zich verraden voelt door John. Wanneer John vervolgens als winnaar uit de bus komt, en Marilyn ziet welk effect dit heeft op Alf, besluit ze John op zijn plaats te zetten. Na hun onverwachte kus besluit Lewis zijn kans te wagen en vraagt Jasmine mee uit. Is ze klaar om haar toekomst weer in handen te nemen?
 • Amber geniet van het familiemoment wanneer Dean en Jai haar verrassen met een ontbijt. De zoektocht naar een vaste verblijfplaats voor haar en Jai baart Amber zorgen. Ziggy is er niet mee opgezet dat Tane haar niet heeft ingelicht over de terugkeer van Amber. Marilyn probeert Alf op te vrolijken. Martha lucht haar hart bij Irene.
 • Chloe plant stiekem een etentje tussen Ari en Mia. Mackenzie wacht ondertussen vol spanning op nieuws van Ari. Zal hij voor haar kiezen? Bella is kwaad op Dean omdat hij haar niet betrokken heeft bij zijn voorstel aan Amber en Jai om bij hen in te trekken. Nikau en Bella hebben nood aan wat qualitytime, maar Ryder en Chloe gooien roet in het eten. Martha probeert nogmaals om Kieran te bereiken.
 • Terwijl Ziggy haar probeert te troosten na haar breuk met Ari, biecht Mackenzie op dat ze zwanger is. Ziggy raadt haar aan om Ari de waarheid te vertellen, maar Mackenzie twijfelt. Het laatste dat ze wil is dat hij naar haar terugkeert uit schuldgevoel. Bella en Nikau bedenken een plan om de rivaliteit tussen Chloe en Ryder een halt toe te roepen. De avond loopt echter anders dan verwacht.
 • Ryder, Chloe, Nikau en Bella zitten vast in een container. Wanneer de deur de volgende ochtend opengaat, wordt duidelijk wie er achter hun ontvoering zit: Paul. Hij belt vervolgens Tane op en eist losgeld voor de vier vrienden. Mia twijfelt of ze haar relatie met Ari nog een kans moet geven. Leah en Justin denken het ideale huis gevonden te hebben. Tori denkt er het hare van.
 • Tane en Ari komen aan op de plaats waar Nikau, Chloe, Bella en Ryder worden vastgehouden en dwingen een confrontatie met Paul en zijn mannen af. In de chaos die daarop volgt slagen de vrienden erin om op de vlucht te slaan. Nadat hij Chloe, Bella en Ryder in Summer Bay heeft afgezet, keert Nikau terug om zijn nonkels te helpen. Ziggy licht Mackenzie in over wat er aan de hand is.
 • Dean ontdekt wat er tijdens zijn afwezigheid is gebeurd en zoekt Bella op. Amber trekt verkeerde conclusies wanneer ze Dean en Ziggy samen aantreft. Irene licht Alf en Roo in over wat ze ontdekt heeft over Martha. Mackenzie twijfelt nog steeds of ze haar zwangerschap al dan niet moet beëindigen en is dankbaar voor de steun die ze van Ziggy krijgt.
 • Het gaat goed tussen haar en Lewis en dus besluit Jasmine dat het tijd is om haar trouwring uit te doen en het verleden achter zich te laten. Leah en Justin doen een bod op het huis. Alf krijgt het moeilijk wanneer de artsen bijkomende onderzoeken willen uitvoeren bij Martha. Susie heeft een onaangename verrassing voor Marilyn.
 • Justin en Leah krijgen slecht nieuws van de bank. Marilyn is helemaal van slag nadat Susie haar de scheidingspapieren overhandigde. Alf vindt dit ongepast en besluit John op zijn plaats te zetten. Christian doet zijn best om de plooien tussen hem en Lewis glad te strijken, maar een misverstand dreigt roet in het eten te gooien.
 • Dean is teleurgesteld dat Mackenzie nog steeds niet van plan is om Ari in te lichten over haar zwangerschap. Wanneer hij vervolgens van Ari verneemt dat het tussen hem en Mia alsnog op niets is uitgedraaid, probeert hij zijn zus te overtuigen om Ari nog een kans te geven. Na de commentaar van Lewis, twijfelt Christian steeds meer aan zijn kunnen. Jasmine en Lewis bevinden zich in de zevende hemel.
 • Nikau en Bella treffen Ari buiten bewustzijn aan langs de kant van de weg. Ze brengen hem naar het ziekenhuis, waar ook Tane en Dean zich naartoe haasten. Uit onderzoek blijkt dat Ari een hersenbloeding heeft opgelopen en met spoed geopereerd moet worden. Wanneer Tane een bericht van Paul ontvangt, besluit hij het heft in eigen handen te nemen en voor eens en voor altijd met hem af te rekenen.
 • Chloe bedankt Ryder voor zijn hulp tijdens de kidnapping. Het komt tot een kus. Maar wanneer Ryder de volgende dag doet alsof er niets gebeurd is, leidt Chloe daaruit af dat hij niet geïnteresseerd is. Alf is teleurgesteld wanneer Roo hem vertelt dat Martha hem nog steeds niet wil zien. Dean denkt na over de toekomst. Leah en Justin krijgen opnieuw slecht nieuws van de bank.
 • Tijdens hun zoektocht naar Martha, die zichzelf ontslagen heeft uit het ziekenhuis, doen Alf, Roo, Marilyn en Ryder een verrassende ontdekking in de caravan die Martha zogezegd gebruikte om te schilderen. Ondertussen duikt Martha op bij Irene. Susie doet Leah en Justin een voorstel voor een lening zodat ze alsnog hun droomhuis kunnen kopen.
 • Susie overtuigt John om een rekening te openen voor het sponsorgeld dat vlot binnenloopt voor de surfcompetitie. Irene vertrouwt het zaakje niet en licht John in over haar vermoedens. Roo en Marilyn maken zich zorgen nu Alf Martha mee naar huis wil nemen, tegen het advies van de artsen in. Willow en Ziggy blazen hun vriendschap nieuw leven in.