Home and Away

Home and Away

Zon, zee en strand blijken geen garantie op een zorgenloos leven. Leef mee met alle ups en downs van de inwoners van Summer Bay.

Afleveringen

20 afleveringen

 • Bella bezorgt Dean en Mackenzie vol trots een uitnodiging voor haar tentoonstelling. Haar geluk is echter van korte duur wanneer ze wat later Nikau tegen het lijf loopt. Hij wil het goedmaken, maar Bella laat hem duidelijk verstaan dat ze niets meer met hem te maken wil hebben. Emmett krijgt een voorstel dat zijn carrière een enorme boost kan geven.
 • Ryder heeft het meer dan gehad met het gedrag van Chloe en Bella. Ari en Mia sporen Chloe aan om een baan te zoeken. Na enige aarzeling besluit ze alsnog te solliciteren in de Diner. Alf heeft een verrassing voor Roo en Ryder. Emmett aanvaardt de jobaanbieding in New York. Hij ziet er echter tegenop om Bella in te lichten.
 • Kieran werkt hard aan zijn herstel en is blij met de steun van Jasmine. Hij is opgelucht wanneer Roo hem vertelt dat Martha akkoord gaat met een gesprek. Dat verloopt echter niet zoals Kieran het zich had voorgesteld, en nadien slaat de twijfel opnieuw toe. Een gebaar van troost van Jasmine leidt vervolgens tot een misverstand. Marilyn neemt het op voor Chloe.
 • Jasmine gaat op zoek naar Kieran en vindt hem uiteindelijk op het strand. Daar gaat het mis wanneer Jasmine plots in elkaar stuikt en Alf vervolgens een verkeerde conclusie trekt. Cash heeft nieuws voor Leah over het onderzoek. John krijgt goed nieuws van de bank. Christian licht Justin in over zijn plan om Tori opnieuw ten huwelijk te vragen.
 • Dean stelt Tane en Ziggy voor om samen naar de tentoonstelling van Bella te gaan. John wil iets goeds doen met het geld dat hij van de bank teruggekregen heeft. Ziggy is in de war na haar gesprek met Mia. Leah blijft Justin op afstand houden. Tori is teleurgesteld wanneer Christian haar aanbod om opnieuw bij haar in te trekken afslaat.
 • De tentoonstelling van Bella en Emmett gaat van start en blijkt meteen een schot in de roos. Irene, Mackenzie, Ziggy en Dean zijn allemaal naar de stad afgezakt om Bella te steunen. Nikau onderneemt een nieuwe poging om het goed te maken met Bella. Tussen Leah en Justin lijkt het eindelijk terug de goede kant op te gaan.
 • Bella heeft het gehad met alle commotie en vraagt Mackenzie en Ziggy om haar naar huis te brengen. Emmett heeft goed nieuws over de verkoop van haar foto's. Ziggy biecht aan Mackenzie op dat ze Dean gekust heeft. Een opmerking van Nikau doet Tane twijfelen aan zijn relatie met Ziggy. Marilyn leert Chloe de kneepjes van het vak, of is het andersom? Alf probeert Kieran zoveel mogelijk te ontlopen.
 • Tane excuseert zich bij Dean voor het gedrag van Nikau, maar probeert ondertussen ook om hem de waarheid te laten opbiechten over de gebeurtenissen in de stad. Alf maakt plannen om het huis van Martha te renoveren. Ryder breekt zich ondertussen het hoofd over een manier om Alf zo snel mogelijk terug te betalen. Iedereen maakt zich zorgen om Nikau, met wie het van kwaad naar erger blijft gaan.
 • Irene maakt zich zorgen om Bella. Er hangt spanning in de lucht tussen Cash en Jasmine. Na een gesprek met Ryder besluit Bella dat het tijd is om de confrontatie met Nikau aan te gaan. Justin en Leah herwerken samen het nummer dat Christian schreef voor Tori.
 • Ari en Mia brainstormen over namen voor de baby wanneer Mia telefoon krijgt van Jasmine, die haar vertelt over een incident tussen Nikau en Bella. Cash is er met zijn hoofd niet bij na de afwijzing van Jasmine. Dankzij Murray krijgt hij echter meer inzicht in haar reactie. Roo probeert Alf en Kieran te verzoenen door een familiebarbecue te organiseren.
 • Ziggy probeert Tane duidelijk te maken dat hij zich nergens zorgen over hoeft te maken. Na een discussie met Mia besluit Ari op de lappen te gaan. De volgende ochtend kan hij Mia nergens vinden. Tori is aangenaam verrast door een romantisch gebaar van Christian.
 • Nikau ontwaakt en haast zich naar het autowrak, waar hij Mia en Dean bewusteloos aantreft. Hij slaagt erin om Mia te wekken, maar Dean geeft geen kick. Ondanks zijn verwondingen gaat Nikau op zoek naar hulp. Ondertussen laait de romantiek op tussen Tori en Christian. Ari is nog steeds op zoek naar Mia.
 • Terwijl Dean amper bij bewustzijn is, probeert Mia het autowrak te stabiliseren. Nikau is erin geslaagd om alarm te slaan en dr. Logan Bennet arriveert per helikopter op de plaats van het ongeval. Dean blijkt interne bloedingen te hebben en moet met spoed geopereerd worden. Er is echter geen tijd te verliezen en dus besluit dr. Bennet om ter plekke een bloedtransfusie te verrichten.
 • Ziggy en Tane vernemen het nieuws over het auto-ongeval en haasten zich samen met Chloe en Bella naar het ziekenhuis. De levens van Dean en Nikau hangen aan een zijden draadje. Nu Christian en Tori vastzitten in het ziekenhuis, besluiten Justin en Leah zelf te genieten van alle romantische verrassingen die Christian voor Tori in petto had.
 • Ziggy brengt Dean zonder medeweten van Tane een bezoek in het ziekenhuis. Die laatste betrapt haar vervolgens op een leugen. Kan Ziggy haar gevoelens voor Dean nog langer onderdrukken? De operatie van Nikau verloopt niet zoals Christian het in gedachten had. Tussen Alf en Kieran blijft de sfeer gespannen.
 • Ryder probeert te voorkomen dat de surfshop gesloten blijft tijdens Deans afwezigheid. Na zijn breuk met Ziggy zoekt Tane steun bij Mackenzie. Zij geeft hem de raad om zich te focussen op wat echt belangrijk is in het leven: familie. Kieran neemt afscheid. Justin krijgt slecht nieuws.
 • Ryder probeert Chloe op te vrolijken. Marilyn, Alf, Roo en Irene zijn laaiend enthousiast over het idee van Martha om geld in te zamelen voor de geestelijke gezondheidszorg. Cash waagt een nieuwe poging om indruk te maken op Jasmine. John heeft een voorstel voor Justin.
 • Ryder probeert Bella deel te laten uitmaken van de inzamelingsactie van Martha, maar zij weigert. Ze besluit wel haar steentje bij te dragen door een oude foto te schenken en ervoor te zorgen dat ze over een expositieruimte in de stad kunnen beschikken. Jasmine is aangenaam verrast op haar date met Cash. John verrast Justin en Leah.
 • Ziggy besluit Dean een bezoekje te brengen in het ziekenhuis. Ze laat hem in het ongewisse over haar breuk met Tane, maar Dean voelt dat er iets gaande is. Bella raapt al haar moed bij elkaar en gaat langs bij Nikau. Mia blijft Ari op afstand houden. Een emotionele Tane breekt wanneer hij Bella bij Nikau aantreft.
 • Christian en Logan halen herinneringen op aan hun tijd samen bij Artsen zonder Grenzen. Er hangt chemie in de lucht tussen Mackenzie en Logan. Nikau komt bij bewustzijn. Christian en Logan zijn optimistisch over zijn herstel. Bella krijgt niet de reactie die ze verwacht had van Nikau. Ari maakt zich zorgen om Tane, die in een negatieve spiraal beland lijkt te zijn.