Home And Away

Home And Away

Australische soap

Afleveringen

9 afleveringen

  • Wanneer Dean blijft weigeren om met Jai terug naar Summer Bay te keren, dreigt Colby ermee om hem te arresteren wegens ontvoering. Amber is ondertussen nog steeds in alle staten. Van Tane ontbreekt nog steeds elk spoor en dus moeten Willow en Ziggy een plan bedenken om zich van de bestelwagen te ontdoen. Willow weet precies wie ze moet contacteren. Ziggy heeft haar twijfels.
  • Ari maakt zich zorgen om Tane. Om zijn gedachten te verzetten besluit Mackenzie een gezellig avondje onder hun twee te organiseren. De volgende dag treft Mackenzie een gewonde Tane aan op de boerderij. Hij wordt naar het ziekenhuis gebracht, waar Tori een belangrijke beslissing moet nemen. Zonder dat Colby en Taylor iets in de gaten hebben, volgt Angelo hun doen en laten op de voet.
  • Terwijl hij herstelt in het ziekenhuis biecht Tane de waarheid omtrent zijn louche zaakjes en de drugdealers op aan Nikau en dwingt hem om Summer Bay te verlaten. Justin wordt geconfronteerd met de bijwerkingen van de chemokuur. Christian probeert de lucht te klaren met Jasmine. Nikau vraagt Bella om hem te vergezellen naar Nieuw-Zeeland.
  • Nikau wacht vol spanning op het antwoord van Bella. Zal ze mee naar Nieuw-Zeeland verhuizen? Zij gaat ondertussen ten rade bij Ryder. Leah neemt een dag vrij om voor Justin te zorgen, maar dat wordt haar niet in dank afgenomen. John begrijpt de situatie als geen ander en geeft wat goede raad. Taylor polst bij Angelo over nieuwe ontwikkelingen in zijn onderzoek.
  • Tane is geschokt wanneer Ziggy hem vertelt wat zij en Willow met de bestelwagen hebben gedaan. Hij licht haar in over de drugs en de dealers die hem achternazitten. Colby en Taylor wagen zich op glad ijs wanneer ze een sleutel van Angelo proberen te bemachtigen zodat Colby een document kan stelen. Roo keert alleen terug van haar uitstap met Owen.
  • Angelo betrapt Colby in zijn kantoor. Taylor neemt het voor hem op, maar Angelo slaagt erin om twijfel te zaaien over Colby's motieven. Amber keert terug naar Summer Bay en Dean probeert zich bij haar te excuseren voor zijn daden. Willow vindt dat Amber zich vreemd gedraagt. Marilyn en Leah maken zich zorgen om Roo, die nog steeds weigert te praten over haar uitstap met Owen.
  • Dean vreest dat Amber en Jai voorgoed vertrokken zijn uit Summer Bay. Zal hij zijn zoon ooit nog terugzien? Christian en Tori brengen samen de dag door en leren elkaar beter kennen. Het gaat niet goed met Justin. Alf polst bij Marilyn naar wat er aan de hand is met Roo.
  • Mackenzie maakt zich zorgen om Ari, die piekert om de gezondheid van Tane en de mogelijke verhuis van Nikau en Bella. Bij het afsluiten van Salt wordt ze benaderd door een onbekende man die een nogal dreigende boodschap heeft voor Tane. Justin keert tegen de zin van Tori terug naar huis. Irene probeert te bemiddelen tussen Alf en Martha.
  • Mackenzie legt de puzzelstukjes samen en eist de waarheid van Tane. Ari belooft zijn broer om hem te steunen. Wanneer de dealer en zijn bende opdagen bij de Parata's lopen de zaken al snel uit de hand. Colby is geschokt wanneer hij ontdekt dat Bella van plan is om samen met Nikau naar Nieuw-Zeeland te verhuizen.