Home and Away

Home and Away

Zon, zee en strand blijken geen garantie op een zorgenloos leven. Leef mee met alle ups en downs van de inwoners van Summer Bay.

Afleveringen

27 afleveringen

Aflevering 145

Het idyllische strand van Summer Bay is omgetoverd tot een plaats delict. Het wordt de onderzoekers al gauw duidelijk dat PK geen natuurlijke dood stierf en dus duiken Cash en Rose in zijn verleden, op zoek naar mogelijke daders. De politie ondervraagt Felicity. Xander vertelt Jasmine over het dreigement van Millie.

Aflevering 146

De politie ondervraagt Dean over de dood van PK. Felicity licht Mackenzie en Nathan in over het lopende moordonderzoek naar de dood van PK en de mogelijke gevolgen voor hen. Het komt tot een aanvaring tussen Felicity en Mackenzie. Bella krijgt onverwacht bezoek van Emmett.

Aflevering 147

Het voorstel van Emmett zindert na bij Bella. Wanneer ze Nikau inlicht, reageert die anders dan verwacht. De vlam is duidelijk nog niet gedoofd tussen Emmett en Mackenzie. Nikau praat met John over de jobaanbieding van Bella. Roo en Martha herstellen goed. Roo wijkt echter geen seconde van haar moeders zijde, tot grote frustratie van Martha. Ziggy panikeert wanneer ze Dean niet kan bereiken.

Aflevering 148

Om te weten te komen hoe oprecht Chloe het meent met Theo, plant Leah een familie-etentje en vraagt Theo om Chloe uit te nodigen. Nikau breekt zich het hoofd over het voorstel van Bella om mee naar New York te gaan. Roo weigert het ziekenhuis te verlaten zonder Martha. Leah onderwerpt Chloe aan een kruisverhoor.

Aflevering 149

Jasmine maakt zich zorgen om Xander, die sinds het dreigement van Millie op de tippen van zijn tenen loopt? Leah drijft haar bezorgdheid om Theo net iets te ver. Logan krijgt slecht nieuws. Xander onderneemt een poging om Millie alsnog op andere gedachten te brengen, maar zonder succes.

Aflevering 150

Nikau licht Bella in over zijn beslissing om niet mee naar New York te gaan. Wat betekent dit voor hun relatie? Xander legt een verklaring af bij de politie over de betrokkenheid van Millie bij het ongeluk. Rose is echter duidelijk: het blijft zijn woord tegen dat van Millie. En die laatste lijkt niet meteen van zin om haar verantwoordelijkheid op te nemen.

Aflevering 151

Nikau en Bella overwegen de voor- en nadelen van een langeafstandsrelatie en besluiten het een kans te geven. Mackenzie organiseert een afscheidsfeestje voor Bella. Ziggy maakt zich zorgen om Dean en het moordonderzoek. Rose probeert door te dringen tot Millie.

Aflevering 152

Het afscheid van Nikau valt Bella zwaar. Hij probeert haar gerust te stellen. Dean is de opvallende afwezige. Hij en de River Boys nemen ondertussen Nathan onder handen. Zal hij hen meer informatie verschaffen? Tane is aan de beterhand en besluit opnieuw aan het werk te gaan. Het onderzoek naar de moord op PK komt in een stroomversnelling.

Aflevering 153

De liefde is groot tussen Theo en Chloe. Leah en Justin zijn blij voor het kersverse koppel, maar hebben nood aan qualitytime. Cash arresteert Felicity voor het organiseren van illegale pokeravonden. Tane eist van Mackenzie dat ze de politie de waarheid vertelt. Martha krijgt goed nieuws: ze mag het ziekenhuis verlaten.

Aflevering 154

Hoewel ze eigenlijk zelf nog herstellende is en dus zou moeten rusten, probeert Roo bezig te blijven zodat Alf en Martha tijd samen kunnen doorbrengen. Het gaat echter mis wanneer ze enkele zware dozen optilt. Jasmine wijst Logan op zijn onprofessionele gedrag.

Aflevering 155

De gebeurtenissen van de vorige avond zorgen voor spanning tussen Leah en Justin. Theo vreest intussen dat Chloe niets meer met hem te maken zal willen hebben. Logan neemt een beslissing over zijn toekomst. Xander heeft een aanvaring met de nieuwe spoedarts.

Aflevering 156

Leah en Justin blijven koppig vasthouden aan hun standpunt. John probeert te bemiddelen tussen het koppel en ook Chloe en Theo bedenken een plan om de twee te verzoenen. Xander vertelt Jasmine over zijn confrontatie met dr. Bolton.

Aflevering 157

Theo is nerveus voor de barbecue bij Chloe thuis aangezien hij bij Nikau niet meteen in de bovenste schuif ligt. Felicity is opgelucht dat ze niet langer aangeklaagd wordt nu Mackenzie de waarheid heeft opgebiecht aan de politie. Cash heeft echter wel nog een hartig woordje klaar voor zijn zus. Tane nodigt Cash uit voor de barbecue bij hen thuis. Dean polst bij Justin naar nieuws over Ziggy.

Aflevering 158

Ziggy keert terug naar Summer Bay. Mackenzie moedigt haar aan om het goed te maken met Dean en vertelt haar over het vertrek van Logan. Cash kijkt te diep in het glas. Nikau mist Bella. Hij besluit zich te focussen op zijn werk in de hoop dat de tijd zonder haar zo sneller voorbijvliegt. Felicity en Tane ontdekken dat Cash en Rose samen de nacht hebben doorgebracht in haar auto.

Aflevering 159

Jasmine krijgt slecht nieuws over de moeder van Robbo. Cash voelt zich schuldig na zijn dronken nacht met Rose en besluit, na enige aanmoediging van Felicity, om Jasmine de waarheid te vertellen. Zijn poging valt echter in het water wanneer Jasmine aankondigt dat ze een tijdje weg gaat om voor de ouders van Robbo te zorgen.

Aflevering 160

Xander ontdekt wat er zich heeft afgespeeld tussen Rose en Cash, en doet haar nadenken over het hele gebeuren. Had Cash andere intenties toen hij haar uitnodigde? Irene nodigt Rose en Xander uit voor een etentje en is verrast wanneer Rose haar uitnodiging weigert. Dean gaat op zoek naar een oplossing nu Mackenzie binnen de week het appartement moet verlaten.

Aflevering 161

Tane stelt Felicity voor om definitief bij hem in te trekken nu hij volledig hersteld is. Felicity voelt dat er spanning in de lucht hangt tussen Cash en Rose en polst bij Cash naar de reden. Marilyn wil weten welk vlees ze in de kuip hebben en geeft Tex de ene na de andere opdracht.

Aflevering 162

Chloe en Theo willen zo veel mogelijk tijd samen doorbrengen, maar Theo dreigt hierdoor zijn schoolwerk te verwaarlozen. Irene ergert zich aan Marilyn en de manier waarop ze Tex behandelt. Leah probeert Chloe te stimuleren haar toekomst opnieuw in handen te nemen, maar dat wordt haar niet in dank afgenomen.

Aflevering 163

Nikau slaagt erin om de zwemster in nood te lokaliseren en te reanimeren. John probeert intussen haar zus Naomi te kalmeren. De succesvolle reddingsoperatie doet Nikau twijfelen over al dan niet afreizen naar New York. Chloe is dankbaar voor de hulp van Leah en krijgt stilaan weer zakelijke ambities. Mackenzie probeert zich klaar te stomen voor de rechtszaak.

Aflevering 164

John ontdekt de waarheid over de illegale pokeravonden in Salt en geeft Mackenzie de volle laag. Dean en Ziggy vrezen dat Mackenzie zich sterker voordoet dan ze zich werkelijk voelt. John moedigt Nikau aan om zijn heldenstatus te omarmen en het bedankingsetentje van Naomi te aanvaarden.

Aflevering 165

Het is de dag van de rechtszaak en Mackenzie vreest het ergste. Felicity vindt intussen een briefje van Mac waarin ze haar vraagt om Salt te leiden terwijl zij in de gevangenis zit. Leah trekt een verkeerde conclusie en dat dreigt zware gevolgen te hebben voor Theo. Felicity bedenkt een plan om Salt uit de schulden te krijgen.

Aflevering 166

Chloe stelt zich vragen bij de aankoop van de fitness door Ari en Mia. Theo krijgt slecht nieuws. Mackenzie staat wantrouwig tegenover de plannen van Felicity, maar een gesprek met Dean doet haar van gedachten veranderen.
Ondanks hun gesprek hangt er nog steeds spanning in de lucht tussen Rose en Cash. Rose voelt zich schuldig over haar gevoelens, maar Xander verzekert haar dat ze niets verkeerd heeft gedaan. Rose vreest echter dat Jasmine de spanning zal opmerken wanneer ze terug is. Irene heeft goed nieuws voor Xander en Rose, maar is verrast wanneer Cash minder enthousiast blijkt.
Rose gaat samen met Xander en Irene naar het appartement kijken, maar ze heeft slecht nieuws voor haar broer. Nikau en John worden opgeroepen voor een incident op het strand. Tex helpt mee de gewonde surfer te verzorgen. Nikau raakt gewond terwijl hij de surfplank probeert terug te halen. In het ziekenhuis verslechtert zijn toestand plots. Rose maakt kennis met Tex.
Felicity heeft tal van ideeën om Salt uit de schulden te halen, maar Mackenzie is terughoudend. Dean en Ziggy willen graag helpen, maar Mackenzie maant hen aan om zich niet te moeien. Na zijn operatie moet Nikau ter observatie nog een nacht in het ziekenhuis blijven. Hij is blij dat Naomi hem gezelschap wil houden. Tex verontschuldigt zich bij Marilyn voor zijn afwezigheid.
Felicity stelt haar idee voor aan Cash. Hij raadt haar af om zich in te kopen in een bedrijf dat al schulden heeft, maar Felicity is vastberaden om Mackenzie te helpen. Mac wijst haar aanbod echter af. Rose stemt in met een tweede date met Tex. Xander wijst Cash op zijn gedrag ten opzichte van Rose.
Om de lucht te klaren nodigt Xander, tegen de zin van Rose, Cash uit voor een lunch. Tex merkt haar ongenoegen op en biedt aan om haar te vergezellen. Roo keert terug uit Merimbula en wordt als heldin ontvangen. Marilyn stelt haar voor aan Tex. Justin probeert het goed te maken met Theo. Hij wacht intussen vol spanning op zijn examenresultaten.

Anderen bekeken ook

  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.