Home and Away

Home and Away

Zon, zee en strand blijken geen garantie op een zorgenloos leven. Leef mee met alle ups en downs van de inwoners van Summer Bay.

Afleveringen

21 afleveringen

Ziggy is ontzet wanneer ze ontdekt dat Dean zijn favoriete surfplank verkocht heeft en doet er vervolgens alles aan om ze terug in haar bezit te krijgen. Ryder heeft een idee voor een nieuwe video. Martha is minder enthousiast dan Roo had verwacht wanneer ze haar vertelt dat ze een geschikte donor is.
Dean maakt Ziggy duidelijk waar het op staat. John heeft goed nieuws voor Bella: haar offerte om promotiebeelden voor de surfclub te maken, werd goedgekeurd. Nikau is onzeker wanneer John hem alleen op het strand laat patrouilleren, maar reageert koelbloedig wanneer een jogger in elkaar zakt.
Terwijl Cash de herdenkingsdienst voor zijn vader bijwoont, bekommeren Jasmine en Tane zich om beurten om Felicity, die ondertussen alle remmen losgooit. Marilyn besluit Summer Bay een tijdje te verlaten om alles op een rijtje te zetten. Ari probeert bij te springen in de fitness, maar zijn poging gaat de mist in. Chloe nodigt Matthew uit voor een etentje bij haar thuis, samen met Mia en Ari.
Irene biedt Mia een luisterend oor aan, maar zij vertelt haar niet de volledige waarheid. Matthew biedt Chloe aan om haar studies bedrijfsmanagement te bekostigen. Mia staat vervolgens voor een dilemma wanneer Choe overweegt om bij haar vader in de stad te gaan wonen. Tane blijft een rots in de branding voor Felicity.
Wanneer Chloe zich opmaakt om bij haar vader in te trekken, kan Mia de harde waarheid niet langer voor haar verborgen houden. Chloe is woedend dat haar moeder haar zo lang in het ongewisse heeft gelaten. Cash heeft bewijs omtrent de dood van hun vader in handen, maar twijfelt om Felicity hiermee te confronteren.
Logan trekt in bij Mackenzie, maar dat is niet naar de zin van Bella. Mackenzie is echter niet bereid om op haar beslissing terug te komen. Het nieuws dat Brody vader geworden is, raakt Ziggy meer dan ze had verwacht. Cash en Felicity hebben een goed gesprek. Nikau excuseert zich bij John voor zijn gedrag.
Chloe geeft haar zegen aan Ari om Mia ten huwelijk te vragen. Hij schakelt vervolgens de hulp in van Tane en Nikau om zijn aanzoek in goede banen te leiden. Logan biecht aan Mackenzie op waarom hij samenwonen dan toch niet ziet zitten. Dean bereikt een mijlpaal in zijn herstelproces. Roo staat voor een belangrijke beslissing: doneert ze haar nier aan Martha of niet?
Een bezoek aan Martha in het ziekenhuis geeft Ryder een idee voor een nieuwe video: hij zal zich levend laten begraven. Felicity en Tane trekken er samen op uit. De Parata's vieren de verloving van Ari en Mia. Martha en Roo bereiden zich voor op de transplantatie.
Het verdriet van Felicity brengt haar en Tane dichter bij elkaar. Matthew duikt opnieuw op in Summer Bay. Hij wil weten waarom Chloe hem negeert. De situatie dreigt uit de hand te lopen. Martha stelt Roo teleur. Ryder maakt zich zorgen wanneer hij Theo niet meer kan bereiden.
Cash arresteert Mia op verdenking van moord. Ze houdt de lippen stijf op elkaar over wat er zich heeft afgespeeld. Ari neemt een drastische beslissing. Theo en Ryder bevinden zich allebei in een uitzichtloze situatie. Ze hebben allebei hulp nodig, maar niemand weet waar ze zijn. Roo gaat ten rade bij Irene.
Alf en Justin zijn ongerust nadat Ryder en Theo afgelopen nacht niet naar huis zijn gekomen. Justin en Roo checken hun videokanaal en ontdekken zo hun laatste challenge. Roo denkt de locatie te herkennen en haast zich samen met Justin ter plaatse. Komen ze nog op tijd?
Alf is woest op Theo. Justin probeert op hem in te praten, maar Alf eist gerechtigheid. Wanneer ze de laatste video van Ryder herbekijken, doen ze een hartverscheurende ontdekking. Theo mag het ziekenhuis verlaten. Chloe krijgt de volle laag van Nikau.
Logan en Mackenzie hebben elkaar teruggevonden en genieten van hun tijd samen. Een romantisch etentje kent echter een abrupt einde wanneer Logan een mysterieus berichtje krijgt. Nikau heeft het moeilijk en neemt afstand van Bella. Dean vermoedt dat er meer aan de hand is wanneer hij het nieuws over Ari te horen krijgt. Felicity vraagt raad aan Ziggy.
Logan is helemaal van de kaart door de komst van zijn ex. Neve windt er echter geen doekjes om: ze is naar Summer Bay gekomen om Logan terug voor zich te winnen. Ziggy is getuige van een kus tussen de twee en licht meteen Dean in. John polst bij Alf naar de toestand van Martha, maar het gesprek eindigt in een zware discussie over de foutgelopen challenge van Ryder en Theo.
Mia wil een verklaring afleggen over haar geschiedenis met Matthew, maar Ari wil hier niets van weten en is vastberaden om de schuld volledig op zich te nemen. Chloe krijgt steeds meer last van haar geweten. Logan eist een uitleg van Neve. Mackenzie heeft een verrassend voorstel voor Logan.
Logan is onder de indruk van Mackenzie, maar zij krijgt het moeilijk wanneer ze getuige is van een emotioneel moment tussen hem en Neve. Felicity solliciteert bij Mackenzie voor een job in Salt en wordt tot haar verbazing meteen aangenomen. Wanneer Tane opdaagt, hangt er duidelijk spanning in de lucht. Tane en Mia proberen de Parata's opnieuw op één lijn te krijgen.
Mia wil haar huwelijk met Ari door laten gaan ook al moet de viering dan binnen de gevangenismuren plaatsvinden. Jasmine en Cash plannen een date. Cash biedt Tane de kans om iets toe te voegen aan de bekentenis van Ari, maar hij hapt niet toe. Martha mag het ziekenhuis verlaten. Theo krijgt de volle laag van Alf. Tane zoekt steun bij Felicity.
De trouwplannen van Mia doen Jasmine terugdenken aan haar eigen huwelijk met Robbo. John raadt Theo aan om het conflict met Alf niet op de spits te drijven. Roo probeert Alf de situatie van een andere kant te laten bekijken.
Dean en Bella maken zich zorgen om Mackenzie, nu Neve bij haar is ingetrokken. Ryder en Theo proberen het goed te maken met Alf en proberen hem duidelijk te maken dat ze allebei schuld treffen aan de gebeurtenissen, maar hij houdt voet bij stuk en eist dat Theo uit hun leven verdwijnt. Dean en Ziggy helpen Bella uit de nood. John raakt ongewild betrokken bij de vendetta van Alf.
Alf drijft zijn plan door en zorgt ervoor dat Theo gearresteerd wordt voor diefstal. Cash probeert op Alf in te praten, maar hij is vastberaden om Theo te laten boeten voor zijn daden. Ryder zoekt steun bij Bella. De spanning tussen Roo en Martha bereikt een hoogtepunt. Dean en Ziggy zetten hun zoektocht naar Karen verder. Nikau heeft het moeilijk na een bezoek aan Ari.
Theo ziet de toekomst somber in. Martha maakt Alf duidelijk waar het op staat. Chloe worstelt met haar schuldgevoelens. Tane heeft een idee om Nikau te helpen om te gaan met het aankomende proces van Ari. Ryder waagt een poging om Martha en Roo te verzoenen.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis