Holland - België

Holland - België

Comedyquiz over de verschillen tussen Vlaanderen en Nederland.

Afleveringen

6 afleveringen

Aflevering 1

Een team uit Vlaanderen onder leiding van Niels Destadsbader gaat een verbale strijd aan met een Nederlands team, geleid door Ruben Nicolai. Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag spelen naast Niels Destadsbader ook Katja Retsin en Wesley Sonck.

Aflevering 2

Niels Destadsbader speelt vandaag met Evi Hanssen en Guga Baúl voor team België. Ze nemen het op tegen team Nederland met Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Xander de Buisonjé.

Aflevering 3

Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Deze keer krijgt Niels Destadsbader Karen Damen en William Boeva naast zich in zijn team.

Aflevering 4

Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag spelen naast Niels Destadsbader ook Cath Luyten en Guga Baúl. Presentatie is van Jonas Van Geel en Art Rooijakkers.

Aflevering 5

Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag vervoegen Evi Hanssen en Rob Vanoudenhoven Niels Destadsbader in het Belgische team.

Aflevering 6

Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag krijgt Niels Destadsbader versterking van Ella Leyers en Herman Verbruggen.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis