Hoe zal ik het zeggen?

Hoe zal ik het zeggen?

Hoe Zal Ik Het Zeggen? helpt mensen een handje om, soms moeilijke, boodschappen op een hoogst originele manier over te brengen.

Afleveringen

8 afleveringen

Aflevering 1

Jens Dendoncker en Jeroen Verdick brengen unieke berichten over aan bekende en onbekende Vlamingen, gaande van 'Uw voeten stinken' tot 'Ik zie u graag'. Elke aflevering sluit af met een bekend persoon die een boodschap krijgt van een dichte vriend of familielid. Vandaag wordt Nora Gharib goed te grazen genomen. Haar twee zussen zijn het beu dat ze altijd en overal te laat komt.

Aflevering 2

Jens Dendoncker en Jeroen Verdick brengen unieke berichten over aan bekende en onbekende Vlamingen, gaande van 'Uw voeten stinken' tot 'Ik zie u graag'. Ze brengen de boodschap op een manier die je niet snel zal vergeten en gaan hierbij voor de lach, voor de open mond van verbazing of voor de ontroering.

Aflevering 3

Jens Dendoncker en Jeroen Verdick brengen unieke berichten over aan bekende en onbekende Vlamingen. Vandaag nemen onder meer Shania en Kenji Gooris hun papa Sam in de maling. Lennert en Ferre willen graag hun vriend Yannick een wake up-call geven. Evelien wordt door haar man Elton getrakteerd op een onvergetelijke verrassing.

Aflevering 4

Gebrek aan orde is een van de meest voorkomende ergernissen bij koppels, zo ook bij Tine, de vrouw van Andy Peelman. Alle smeekbeden ten spijt, het probleem blijft zich herhalen. Jens Dendoncker haalt de grove middelen boven. Wanneer een nietsvermoedende Andy thuiskomt, is de hele straat ondergelopen. Andy moet zelf de handen uit de mouwen steken. Komt de boodschap eindelijk aan?

Aflevering 5

Jens Dendoncker en Jeroen Verdick brengen unieke berichten over aan bekende en onbekende Vlamingen. Vandaag krijgt o.a. Dina Tersago een duidelijke boodschap. Ze komt met de regelmaat van de klok stevig te laat. Dat begint haar broer Hans serieus op de zenuwen te werken. Jens en Jeroen lokken Dina naar een doktersafspraak, waar ze naar goede gewoonte te laat komt. En dit heeft zware gevolgen.

Aflevering 6

Jens Dendoncker en Jeroen Verdick brengen unieke berichten over aan bekende en onbekende Vlamingen. Ze brengen de boodschap op een manier die ze niet snel zullen vergeten. Met in deze aflevering onder meer Marc Van Ranst.

Aflevering 7

Jens Dendoncker en Jeroen Verdick brengen unieke berichten over aan bekende en onbekende Vlamingen. Met vandaag onder meer een emotionele boodschap van Laurens voor zijn behandelende arts, professor Yves Benoit. Nog meer woorden van dankbaarheid zijn er voor Jan Van Looveren. Zijn boezemvriend Tom wil hem eren voor zijn ongelooflijke vriendschap en de enorme steun en toeverlaat.

Aflevering 8

Compilatie van de beste fragmenten van dit seizoen waarin Jens Dendoncker en Jeroen Verdick unieke berichten overbrachten aan bekende en onbekende Vlamingen.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis