Het Middelbaar

Het Middelbaar

De stap naar het middelbaar is niet altijd eenvoudig. Dat ondervinden ook de jongeren uit 'Het Middelbaar' tijdens hun eerste jaar in het secundair.

25 afleveringen

Aflevering 1

Sam wil Fien voor hem winnen door zijn vader op school uit te nodigen om over zijn beroep te vertellen. Zijn plan loopt wel in het honderd als zijn vader met Fiens moeder op date wil gaan.

Aflevering 2

Nikky zet haar plan om Bram belachelijk te maken door, ondanks ze toch stiekem gevoelens voor hem krijgt.

Aflevering 3

Roos probeert haar tweelingzus Merel te helpen met haar examens. Merel heeft namelijk wat concentratieproblemen na haar chemokuur.

Aflevering 4

Fenno ontdekt dat Erik zijn fiets heeft gestolen. Als hij hoort waarom Erik de fietsen heeft gestolen, neemt Fenno de schuld op zich.

Aflevering 5

Mars heeft gekust met Inge, de oudere zus van zijn vriendin Nynke. Nu wil hij het met haar uitmaken zodat hij iets kan beginnen met Inge.

Aflevering 6

Judith heeft grote problemen met haar lerares Frans. Demi wil haar beste vriendin graag helpen, maar er blijkt veel meer aan de hand te zijn...

Aflevering 7

Guusje wil beroemd worden. Ze loopt met haar moeder vele audities en castings af in de hoop snel door te breken. Maar niet iedereen gunt Guusje een doorbraak.

Aflevering 8

Britt wordt gepest door Milou en ze is al een aantal keer bestolen. Ze heeft het moeilijk op school en gaat klagen bij de directie.

Aflevering 9

Noah wordt gedumpt door haar vriendje, net voordat ze met hem naar een pretpark zou gaan. Ze besluit zonder hem te gaan, maar dat heeft grote gevolgen.

Aflevering 10

Mozes wordt met zijn ouders het land uitgezet. Ze moeten terug naar Angola, tot groot verdriet van Safa. Zij doet dan ook alles om één van haar beste vriendjes te laten blijven.

Aflevering 11

Anouk doet haar best om Leeloo een nieuwe look te geven, maar Leeloo blijkt helemaal geen hulp nodig

Aflevering 12

Manon haalt een grap uit met Fenske, maar de grap heeft ernstige gevolgen.

Aflevering 13

Senna maakt een vals account aan en begint een chatrelatie met turnleraar Marcel Eerkens. Het grapje krijgt al snel een serieuze wending.

Aflevering 14

Jochem heeft een hekel aan wiskundeleraar Grimbergen. Tijdens Halloween besluit hij de wiskundeleraar voor schut te zetten.

Aflevering 15

Katja heeft het moeilijk op school, ze blijkt dyslexie te hebben. Ze krijgt extra hulp, maar toch verbeteren haar cijfers niet.

Aflevering 16

Pascalle heeft weinig vrienden op school. Hij wil graag bij de computerclub, maar zijn toelatingsexamen loopt helemaal uit de hand.

Aflevering 17

Sofie en Dana zijn beste vriendinnen en gaan samen naar de dansles. Dana is veel veranderd door de scheiding van haar ouders. Ze heeft nergens meer tijd voor tot grote frustratie van Sofie.

Aflevering 18

Femkes moeder komt over homoseksualiteit praten op school. Ze hoopt dat haar klasgenoten het accepteren.

Aflevering 19

Johnny is verliefd op Jasmijn. Als hij haar probeert te versieren, gaat er iets mis.

Aflevering 20

Moniek heeft de ziekte van Crohn en mist vaak lessen op school. Haar vriendinnen willen haar een hart onder de riem steken en organiseren een sponsorloop.

Aflevering 21

Sheila maakt een foto van het komende examen Nederlands en geeft deze aan haar vriendin Kim. Kim blijkt een date te hebben met Kyan, een jongen dat Sheila ook leuk vindt. Ze besluit wraak te nemen.

Aflevering 22

Indie maakt filmpjes over de leerkrachten en leerlingen. Ze maakt een filmpje over Jeroen, een jongen die vaak ruzie heeft met de leerkrachten. Als hij een grap wil uithalen, komt Indie voor een dilemma te staan.

Aflevering 23

Serina staat voor een dilemma. Ze maakt zich grote zorgen over haar vriendin Gijsje. Gijsje heeft het thuis niet makkelijk, maar ze wil geen hulp aanvaarden.

Aflevering 24

Anne heeft een ouder vriendje dat ze voor iedereen verborgen wil houden. Fien maakt zich echter nogal zorgen om haar als ze samen willen inbreken in het zwembad.

Aflevering 25

Het eerste jaar wordt afgesloten met een schoolkamp. Anouk, Emma, Fien, Safa, Max en Kyan moeten er het toneelstuk Romeo en Julia opvoeren.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis