Het Jachtseizoen

Het Jachtseizoen

Zeven duo's van bekende Vlamingen slaan gekleed in oranje overalls op de vlucht en proberen uit de klauwen van de jagers te blijven. Welk duo ontpopt zich tot slinkse boeven?

Afleveringen

4 afleveringen

1. Sam Gooris en Sergio Quisquater

Sergio probeert samen met Sam Gooris vier uur lang uit de klauwen te blijven van jagers Laura Tesoro, Jamie-Lee Six en Maarten Cop. En daarvoor spaart het duo kosten noch moeite. Dat Sergio niet snel nog een vliegtuig zal nemen, daar zijn de jagers van overtuigd, ùaar dan kennen ze Sergio niet goed. Hij trekt samen met Sam richting Kiewit.

2. Guga Baúl en Chris Van Espen

Geslepen acteurs Guga Baúl en Chris Van Espen zijn de boeven van dienst. Ze ontsnappen uit hun cel in het fort van Oostende en moeten vervolgens vier uur lang uit handen zien te blijven van jagers Jamie-Lee Six, Laura Tesoro en Maarten Cop. Het duo zet hun ontsnapping meteen sluw in: ze ontdekken de sleutels van het busje van de jagers en gaan ermee aan de haal.

3. Gunther Levi en Sven De Ridder

Acteurs en vrienden Gunther Levi en Sven De Ridder wagen zich aan de zotste dingen om vier uur lang uit de klauwen van jagers Laura, Jamie-Lee en Maarten te blijven. In hartje Antwerpen worden de jagers geconfronteerd met twee grote obstakels: files én opvallend veel oranje in het straatbeeld. Kunnen ze de twee boeven klissen?

4. Jeroen Verdick en Jens Dendoncker

Jeroen Verdick en Jens Dendoncker slaan op de vlucht en proberen uit de handen te blijven van jagers Jamie-Lee Six, Laura Tesoro en Maarten Cop. Slagen zij erin om de voortvluchtige boeven te vangen?
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis