Hellfire Heroes

Hellfire Heroes

Een blik op het heldhaftige werk van brandbestrijdingsploegen in Westelijk Canada, die hun leven op het spel zetten voor zij die hier werken en leven.

Afleveringen

8 afleveringen

In Slave Lake, Alberta, vraagt luitenant Ryan Coutts om luchtbijstand nadat ook de omgeving rond een brandende tankwagen vuur vatte.
In Yellowhead County vraagt brandweercommandant Albert Bahri bijstand van de helikopter om een zwaargewond slachtoffer naar het ziekenhuis over te brengen. In Swift Current, Saskatchewan, voert de brandweer een riskante operatie uit nabij een windturbine.
Commandant Jamie Coutts en zijn team gaan een hevige brand in een olieopslagplaats te lijf. Enkele honderden kilometers verderop zorgt een sneeuwstorm ondertussen voor chaos op de weg én in het bos, waar de brandweermannen enkele verdwaalde wandelaars moeten lokaliseren.
In Slave Lake, Alberta, verandert ijzel de Highway 2 in een dodelijke ijsbaan. In Yellowhead County zetten enkele vrijwilligers zich met man en macht in om te voorkomen dat de omliggende bossen rond een brandende woonwagen ook vuur vatten.
De brandweer van Slave Lake krijgt luchtbijstand om een zware bosbrand geblust te krijgen vooraleer die een volle camping bereikt. Een gekanteld voertuig zorgt voor een gevaarlijke situatie op een beruchte snelweg.
Wanneer de banden van een vrachtwagen die in lichterlaaie staat beginnen te ontploffen, vreest luitenant Ryan Coutts voor het leven van de chauffeur, die zich misschien nog in het voertuig bevindt. In Edson moet de brandweer een chauffeur uit zijn pick-uptruck bevrijden nadat die door ijzel van de weg geraakte. In Port Alberni, Brits Columbia, moet de brandweer uitrukken voor een gaslek.
Een oplegger vat vuur nabij Smith, Northern Alberta, en drie brandweerteams rukken uit om het vuur te doven. In Port Alberni, Brits-Columbia, zorgt een dikke mist voor heel wat problemen op de weg.
Commandant Jamie Coutts ontvangt enkele collega's uit Yellowhead County, Port Alberni en Swift Current. Samen werpen ze een blik op enkele van de meest uitdagende oproepen van de voorbije jaren.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis