Hammertime

Hammertime

In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren.

Afleveringen

8 afleveringen

1. Ski Slide

In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren. De eerste uitdaging die wordt aangegaan is de Ski Slide.

2. Tractoruzzi

In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren. In de tweede aflevering wagen ze zich aan een 'Tractoruzzi'

3. Pizza-oven

In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren. In de derde aflevering wagen ze zich aan een 'Pizza-oven'.

4. Sofakarts

In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren. Deze week: sofakarts

5. Vlot

In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren. In de vijfde aflevering bouwen ze een vlot.

6. Sauna

In deze aflevering van 'Hammertime' is het puffen en zweten want Rob & Wouter wagen zich aan een zelfgemaakte sauna.

7. Kastboot

In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren. De nieuwe uitdaging die wordt aangegaan is de Kastboot.

8. XXLDarts

In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren. Deze week: een XXL-dartsbord!

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis