Hammertime

Hammertime

In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren.

Afleveringen

8 afleveringen

1. Ski Slide

In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren. De eerste uitdaging die wordt aangegaan is de Ski Slide.

2. Tractoruzzi

In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren. In de tweede aflevering wagen ze zich aan een 'Tractoruzzi'

3. Pizza-oven

In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren. In de derde aflevering wagen ze zich aan een 'Pizza-oven'.

4. Sofakarts

In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren. Deze week: sofakarts

5. Vlot

In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren. In de vijfde aflevering bouwen ze een vlot.

6. Sauna

In deze aflevering van 'Hammertime' is het puffen en zweten want Rob & Wouter wagen zich aan een zelfgemaakte sauna.

7. Kastboot

In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren. De nieuwe uitdaging die wordt aangegaan is de Kastboot.

8. XXLDarts

In Hammertime gaan Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera samen de challenge aan om de gekste en grootste bouwwerken te creëren. Deze week: een XXL-dartsbord!

Anderen bekeken ook

  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.