Hallo K3

Hallo K3

De drie meiden van K3 gaan samen in een appartement wonen. Met vallen en opstaan proberen ze hun gewone leven te combineren met dat van een superster.

Afleveringen

7 afleveringen

Er loopt een dief rond in het appartementsgebouw die parfum- en andere staaltjes uit tijdschriften steelt. Wie doet zoiets? Detective Marcel en Josje besluiten de dief te klissen. Ondertussen loopt Bas rond met een groot geheim dat de meisjes van K3 absoluut niet mogen weten.
De meisjes van K3 zijn in de wolken. De Nederlandse prinses Máxima zal hen een bezoekje brengen. Maar... K3 kent niets van etiquette en koninklijk protocol. Kristel koopt een boek over etiquette en besluit het iedereen aan te leren. Ondertussen heeft Josje een nieuwe taal geleerd: de kliktaal. Wanneer ook Bas die taal kent en zo met Josje communiceert, wordt Karen jaloers.
Bas zoekt onderdak omdat zijn flat wordt geschilderd. Stiekem laat Josje Bas in haar appartement logeren. Maar de poppen gaan aan het dansen als Karen en Kristel dit ontdekken. Ondertussen loopt Marcel er maar sipjes bij omdat zijn poes Soezie moet overnachten bij de dierenarts.
Karen en Kristel nemen deel aan het celebrity golftoernooi. Ze besluiten alvast wat te oefenen, maar het gaat helemaal mis wanneer ze Marcel op het hoofd raken met een golfbal. Karen en Kristel voelen zich schuldig en brengen Marcel naar hun flat om hem te verzorgen. Maar Marcel is niet bepaald een gemakkelijke patiënt. Rosie is bloednerveus omdat er een inspecteur van de cafégids zal langskomen.
Josje mist haar familie in Friesland. Daarom besluit ze om terug naar Nederland te verhuizen. Karen en Kristel proberen Josje te overtuigen om bij hen in het appartementsgebouw te blijven wonen. Maar als de knappe Thijs zijn intrek neemt in de flat van Josje, vinden ze het vertrek van hun vriendin plots zo erg niet meer. Karen en Kristel vallen als een blok voor de coole bink.
Elk jaar worden in het flatgebouw van K3 de buren van het jaar verkozen. Wanneer Karen tot jurylid wordt gebombardeerd, maakt ze misbruik van deze positie. Zowel Rosie, Kristel als Marcel willen graag buren van het jaar worden en doen alles om in de gunst van Karen te komen. Bas is het beu om buur van het jaar te zijn en doet er net alles aan om het niet te worden.
Marcel is verliefd op Wendy van de zwemclub. Volgens Marcel was hij vroeger een echte casanova, maar daar is nu niets meer van te merken. Hij zal heel wat hulp kunnen gebruiken om een date met Wendy te versieren. Ondertussen is Josje heel triest omdat ze per ongeluk een lief bijtje gedood heeft. En Karen en Kristel, die hebben te kampen met een mierenplaag.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis