Groeten uit

Groeten uit

Entertainmentprogramma waarin het gezin van een bekende Vlaming een weekend lang doorbrengt in de tijdsgeest van het jaar dat hij of zij 12 was.

7 afleveringen

 • 1989 was niet alleen het jaar waarin de Berlijnse Muur ten val en VTM van de grond kwam. Het was ook het jaar waarin Kelly Pfaff 12 jaar oud was. Met de Range Rover waarmee de Pfaff's toen over de Vlaamse wegen tuften, rijden Kelly, Sam, dochter Shania en zoon Kenji terug in de tijd. De eerste kennismaking met hun huis-voor-een-weekend roept heel wat herinneringen op. Ook de kledij van toen zorgt voor bizarre taferelen. En wat vinden Shania en Kenji van de tv-programma's die hun ouders in 1989 in de ban hielden en de muziek waar ze naar luisterden? Was vroeger écht alles beter?
 • Jacques Vermeire keert samen met zijn dochter Julie en zoon Maxime terug naar 1963, het jaar waarin hij 12 jaar oud was. Maar ook het jaar van de mantelpakjes, de moord op president Kennedy en de Beatlemania. Drie dagen lang ondervinden Julie en Maxime wat het is om zich te kleden, te eten, te slapen en zich te amuseren zoals Jacques toen deed. Maar lukt hen dit zonder smartphone, wifi of fastfood?
 • In 1984 belden we met de Ghostbusters, dansten we Michael Jacksons zombiedans na uit de iconische clip van 'Thriller' en verdronken we in de zwoele blik van Madonna die 'Like A Virgin' zong. Dat en nog veel meer deed ook de toen 12-jarige Katja Retsin. Samen met haar man Jan Schepens en kinderen Manou (12), Mila (8) en Matisse (4) wringt ze zich in een Mini om koers te zetten naar 1984.
 • Evi Hanssen keert met haar zonen Scout en Mac terug naar het jaar 1991, het jaar waarin ze 12 jaar oud was, maar ook het jaar van de grungemuziek, videocassettes, 'zwarte zondag' en tv-programma's zoals 'Beverly Hills 90210' of 'Fort Boyard'. Met inlineskates aan de voeten - dé rage begin jaren 90 - rolt het gezin door hun weekendhuis en de herinneringen aan vervlogen tijden.
 • Actrice Ann Tuts keert samen met haar Britse man Mark en dochters Saskia en Ellen terug naar 1976, het jaar waarin Vlaanderen net niet bezwijkt onder de loden hitte van de warmste zomer in jaren en ABBA een gigantische hit te pakken heeft met Dancing Queen. Na een hobbelige rit in een elegante Ford Taunus komt het gezin aan in de bungalow waar de tijd sinds 1976 is blijven stilstaan. De enge poppenverzameling in de kinderkamer jaagt de dochters toch wat schrik aan. En de spelletjes die Ann er vroeger mee speelde doen bij echtgenoot Mark de wenkbrauwen fronsen. Ook de kledij zorgt voor de nodige hilariteit.
 • In het jaar 1983 was de 12-jarige Kürt Rogiers een devote communicant met pauselijke ambities. Deze en andere ontboezemingen komen zijn dochters Merlijn en Lola en zijn vrouw Els te weten tijdens hun terugkeer naar het verleden. De confrontatie met de Mitsubishi Galant, de wagen waarmee het gezin Rogiers rondreed in 1983, is voor Kürt meteen al een trip down memory lane.
 • Jan Verheyen keert samen met zijn vrouw Lien Willaert, dochter Anna en haar vriendinnetje Madelief terug naar het glorieuze jaar 1975. Ann Christy, ABBA en Bruce Springsteen zijn de ideale soundtrack tijdens de trip naar het huis waar de tijd is blijven stilstaan. Daar valt het gezin van de ene ontdekking in de andere. Met de oude draaitelefoon weet Anna bijvoorbeeld niet meteen raad. In een outfit uit 1975 nestelt iedereen zich in de zetel om te genieten van programma's zoals Terloops, The Six Million Dollar Man en Fawlty Towers. Anna en Madelief ontdekken ook hoe het is om hun huiswerk met een oude typmachine te maken en ontspannen zich met een spelletje Scrabble.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
 • En dat helemaal gratis