Gold Coast Medical

Gold Coast Medical

Het reilen en zeilen binnen het Gold Coast University Hospital, het grootste ziekenhuis in de Australische stad Gold Coast in de staat Queensland.

Afleveringen

10 afleveringen

Chirurgen zetten alles op alles om de benen van een man te redden, een dokter probeert een zesjarig meisje gerust te stellen terwijl ze haar behandelt en een plastisch chirurg staat voor een uitdaging.
Een hersenoperatie leidt tot een heus mirakel, een klein meisje wordt getroffen door een mysterieuze ziekte en een onderwaterbevalling verloopt niet zoals gepland.
De artsen zijn op hun hoede wanneer een zieke patiënt onlangs in Afrika geweest blijkt te zijn, een gekwetste jongeman brengt zijn moeder op de hoogte van zijn situatie en het leven van een tweeling hangt aan een zijden draadje.
Artsen voeren een race tegen de klok om het hart van een man te redden, eerstehulpverleners haasten zich ter plaatse na een frontale botsing, en een koppel kan eindelijk hun baby in de armen houden, met dank aan een wel heel speciale spermadonor.
De dokters hebben het druk met een steekpartij, een vermiste duim, en een man die de lucht in werd gekatapulteerd door een buffel.
Een voormalig bokskampioen probeerde een haaienaanval af te weren met zijn linkse. Kunnen de chirurgen de schade herstellen? En de dokters vinden een tumor ter grootte van een appel in de hersenen van een vrouw.
De artsen verrichten alweer een wonder bij een van hun kleinste patiënten, eerstehulpverleners bekommeren zich om een verwarde man, en patiënte Tracy hoopt dat plastisch chirurg Raja Sawhney haar kan helpen.
De artsen doen een schokkende ontdekking in het hoofd van een patiënt. En een baby krijgt heel wat aandacht van de pers.
De carrière van een talentvolle voetbalspeler dreigt in het water te vallen na een bizar ongeluk bij het golfen. En de dokters behandelen een achtjarige jongen die problemen ondervindt met zijn duim.
Een team van alleen maar vrouwelijke chirurgen focust zich op een patiënte met borstkanker. En de dokters krijgen een echte 'vampier' op consultatie.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis