Gestrand op Honeymoon Island

Gestrand op Honeymoon Island

In deze realityshow, die dating en survival combineert, worden acht singles onder een tropische zon met elkaar gematcht, waarna ze aan hun lot worden overgelaten op een onbewoond eiland. Van de bedenkers van 'Blind getrouwd'.

Afleveringen

4 afleveringen

Aflevering 1

Vandaag start het avontuur voor twee koppels. Wanneer Koen en Eva elkaar zien tijdens hun trouwceremonie, is het meteen liefde op het eerste gezicht. Na een eerlijke babbel op de huwelijksboot, gaat het liefdesduo direct op verkenning op hun onbewoond eiland en komt het besef dat er weinig luxe aanwezig is.

Aflevering 2

De eerste nacht zit erop voor Keith en Maxine. Ze beseffen dat het avontuur zwaarder zal zijn dan eerst gedacht. Tijdens het opstaan ontdekken Koen en Eva dat ze nachtelijk bezoek hadden. Joeri en Sarah stappen in het huwelijksbootje en weten elkaar meteen te charmeren. Ook Bram en Shauni geven elkaar als laatste koppel het jawoord.

Aflevering 3

De bruidsparen worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Bram en Shauni slagen er maar niet in om vuur te maken. Koen en Eva vinden een oud vissersnet. Keith heeft zijn zinnen gezet op een kokosnoot hoog in een boom. De koppels maken verder nog een toilet. Groot is de spanning als er plots een kist voor elk eiland drijft.

Aflevering 4

Keith en Maxine gaan op trektocht in de jungle. Het zoeken van een locatie om te vissen zorgt voor een zware discussie. Bram en Shauni zitten nog steeds zonder vuur. Bovendien zijn ze een deel van hun voedselvoorraad kwijt. Joeri kampt met een negatieve vibe en sleurt Sarah daar onbewust in mee. Koen en Eva spelen kokoksnotengolf. Het liefdesduo bekijkt ook elkaars jeugdfoto's.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis