Gerben & Steffi De Leven

Gerben & Steffi De Leven

Een unieke inkijk in het leven van internetkoppel Steffi en Gerben.

Afleveringen

7 afleveringen

Aflevering 1

Van een glamoureuze fotoshoot in Parijs tot frietjes eten bij familie Tuerlinckx. We krijgen een unieke inkijk in het leven van internetkoppel Steffi en Gerben. Ze nemen ons mee in hun prettig gestoorde chaos. Maar loopt het achter de schermen wel altijd op wieltjes?

Aflevering 2

Een taxi nemen in de chaos van Parijs lijkt toch niet zo simpel als gedacht. Geraken ze nog op tijd voor de fotoshoot? Eens terug in België waant Gerben zich als expert als het op auto's wassen aankomt, maar ze vergeten allebei 1 cruciaal detail... Nu de wagen weer spik en span is gaan ze op bezoek bij de grootste fan van Gerben, op Steffi na natuurlijk.

Aflevering 3

Dat Gerben een speciaal geval is, wist Steffi al, maar wat hij nu gaat laten tatoeëren daar heeft ze toch haar bedenkingen bij. En doet dat nu echt zoveel pijn of heeft Gerben gewoon een heel lage pijngrens? De pijn wegdrinken en eten gaat volgens hun het best op de Kerstmarkt in Brussel. Ze genieten volop van de kerstsfeer en Steffi vooral van de kaasstand.

Aflevering 4

Steffi en Gerben starten de dag fris en fruitig. Of ja, toch niet zo fris als er plots een cameraploeg voor de deur staat. Ze maken zich samen klaar, want er staat veel op de planning! Terwijl Steffi een fotoshoot heeft met fotografe Eline, laat Gerben zijn coiffure bijknippen. Of doet hij het gewoon voor de lolly achteraf?

Aflevering 5

Mama Steffi en Papa Gerben, het klinkt nog wat vreemd maar misschien zijn ze er toch al klaar voor? We zien het tijdens een bezoek aan Steffi's metekindje. Daarna snel door naar de audities waar Gerben de rol als pestkop probeert te vertolken, zogezegd heeft hij geen stress maar zijn gedrag geeft toch andere signalen.Tijdens de inkopen voor het verjaardagsfeestje van Steffi laat Gerben zich weer zien als de ideale schoonzoon.

Aflevering 6

Steffi is jarig en dat wil ze vieren met vrienden. Ze gaan op restaurant in Leuven, waar Gerben een verrassing in petto heeft. Samen met de mama's plannen ze een avondje om naar het Antwerps theater te gaan. En je raadt het of je raadt het niet, maar niet alles loopt zoals verwacht.

Aflevering 7

Steffi en Gerben trekken voor een week naar Lapland. Maar wat neem je zoal mee in de valies? Volgens Gerben gaat het er echt niet zo koud zijn hoor. Ze genieten er van hun welverdiende quality time en nemen ons mee met hun vlog. Eens terug in Zaventem staan Gerben zijn ouders hen al op te wachten. En ze lijken wel heel enthousiast...

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis