Geordie Shore

Geordie Shore

Reality TV show waarin acht jonge mannen en vrouwen een zomer lang de hoogte- en dieptepunten van de party scene van Newcastle-upon-Tyne meemaken.

6 afleveringen

1. The Bucket List

De Geordies zijn terug waar ze thuishoren, in Newcastle, voor een adembenemend zomerseizoen van feesten, trekken, bucking, nekken en sterfelijk worden. Maar net als ze zich weer thuis voelen, komt het nieuwe meisje Marnie binnen, vastbesloten om plezier te maken, met de jongens te flirten en zich niets aan te trekken van wat de anderen denken.

2. Double Dating

De Geordies zijn weer aan het feesten, trekken en kletsen in Newcastle, maar ze zijn nog aan het bijkomen van de explosieve gevolgen van Marnie's komst. Ze is Sophies kleine nichtje, het kan haar niet schelen wat iedereen denkt, en ze kan haar handen niet van Scott afhouden.

3. Holly's Birthday

Het is Holly's 21ste verjaardag, en de Geordies vieren het op de manier die alleen zij kennen - met een mint house party, sterfelijk worden, en lekker doorzakken. Kan Holly haar angst voor de pik overwinnen en een verjaardagsbok krijgen? Zal James Holly's woede riskeren door zijn vriendin Kate mee te nemen naar het feest? Hoeveel meisjes kan Gary tegelijk in bed krijgen?

4. It All Kicks Off

Het Geordie Shore-huis wordt opgeschrikt door een explosieve ruzie tussen Charlotte en Holly en het nieuwe meisje Marnie in een nachtclub die uit de hand loopt. Er is nog meer drama als Scott en Gary's vriendschap tot het uiterste wordt gedreven als Scott ontdekt dat Gary het flirten met Marnie naar een hoger niveau heeft getild.
Er is een explosieve situatie als Marnie terugkeert naar het huis na haar ruzie met Holly en Charlotte. De meiden kunnen er niet mee omgaan dat Marnie terugkomt, en de jongens zijn geschokt als er een heftige woordenwisseling uitbreekt. Is er nog hoop dat de meiden het ooit goed zullen maken?
De rauwe zomer van de Geordies komt tot een hoogtepunt, met nog meer gekibbel en geflirt, en een laatste drama dat het huis in een shocktoestand achterlaat. Gary en Holly zijn nog steeds woedend over de manier waarop Charlottes vriend haar behandelde tijdens hun avondje uit in Londen.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis