Ge hadt erbij moeten zijn

Ge hadt erbij moeten zijn

In 'Ge hadt erbij moeten zijn' vertellen bekende Vlamingen hun strafste anekdotes, die op hilarische wijze uitgebeeld worden door topacteurs, onder wie Ruth Beeckmans, Sven De Ridder en Ben Segers.

Afleveringen

6 afleveringen

Aflevering 1

BV's doen hun meest verrassende verhaal uit de doeken. Een waargebeurde en straffe gebeurtenis die ze zelf meemaakten. Adriaan Van den Hoof en Mathias Coppens zijn de eersten die hun verhaal afsturen op Vlaanderen. Samen met enkele topacteurs brengen ze daarna het verhaal opnieuw tot leven

Aflevering 2

Ruth en Sven gaan deze week langs bij Evi Hanssen en Jens Dendoncker, die hun verhaal op Vlaanderen afvuren.

Aflevering 3

Sergio Quisquater en Rob Vanoudenhoven delen hun zotste verhaal en die laatste gooit er zelfs nog een extra verhaal bovenop. Want waarom heeft Rob het VTM-logo in de boordsteen van zijn zwembad gegraveerd?

Aflevering 4

Sven De Ridder en Ruth Beeckmans gaan langs bij Jan Jaap van der Wal en Jeroen Meus. Hun straf en waargebeurd verhaal wordt tot op de letter nagespeeld.

Aflevering 5

Sven De Ridder en Ruth Beeckmans gaan langs bij Kürt Rogiers en Lesley-Ann Poppe. Ze vragen hen naar een straf waargebeurd verhaal, wat achteraf opnieuw tot leven wordt gebracht door enkele acteurs.

Aflevering 6

In deze slotaflevering vertellen Dagny Ros en Sven De Ridder hun straf, waargebeurd verhaal. Daarna brengen ze samen met een resem topacteurs het verhaal zo goed mogelijk opnieuw tot leven.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis