Game Shakers

Game Shakers

Babe en Kenzie maken een game die een regelrechte hit blijkt te zijn. Met het geld dat ze verdienen richten ze een gamebedrijf op.

Afleveringen

18 afleveringen

1. Lumples

Game Shakers krijgen van Playmo de opdracht om een game te maken over een Lumple. Het probleem is dat ze niet weten hoe een Lumple eruit ziet.

2. Metromeisje

Babe danst in de metro op de nieuwe muziekvideo van Double G en laat zien dat ze een betere danser is dan Double G. Double G vraagt om een dance battle.

3. Snackpot

Hudson heeft een Snackpot gekocht van het geld van Game Shakers en Double G wil graag een Jonjerale Mango Wango uit de Snackpot halen. Maar dat lukt hem niet.

4. Babe en de boys

Kenzie maakt een dating app en als het fout gaat blijkt Babe allerlei afspraakjes te hebben. Trip en Hudson schrijven een liedje voor een commercial.

5. Super Lelijk hoofd

Kenzie twijfelt of ze Dub moet aangeven nadat ze hem zijn eigen standbeeld heeft zien afbreken.
Double G is zo kwaad op Trip dat hij zijn zoon naar Captive Meadows stuurt in Utah! Een plek voor moeilijke jongens. Babe gaat verkleed als jongen naar Captive Meadows om Trip te bevrijden.

7. Hete bananen

Triple G heeft een jongetje uitgedaagd om tegen hem te gamen in een wedstrijd. Double G eet hete bananen om van zijn beenkramp af te komen.
Babe denkt dat ze een date heeft met Henry Hart, maar hij blijkt een afspraakje te hebben gemaakt met iemand anders.

9. Flavor City

Double G heeft kaartjes voor een heel bijzondere voorstelling van Flavor City, maar als ze eenmaal in het theater zijn komen ze er achter dat ze op rij 2 zitten. Daar is Double G totaal niet blij mee.

10. Snooptherapie

De Game Shakers gaan bij Snoop Dogg in therapie om beter met elkaar te leren omgaan en beter samen te leren werken.
Wet willy's wild waterpark gaat sluiten en de Game Shakers willen nog een keer van de gevaarlijke Big Ripper afglijden.
Babe en Kenzie proberen een leuke jongen op te sporen die naar Kenzie zwaaide in de metro, terwijl Hudson en Trip geobsedeerd raken door een model poppenhuis.

13. Honger honger hypno

Kenzie wordt gehypnotiseerd zodat ze heel erg honger heeft, nadat de Game Shakers haar voor haar verjaardag hebben meegenomen naar een hypnotiseur.

14. Slecht nieuws

De Game Shakers moeten uitzoeken hoe ze Dub het nieuws moeten brengen dat ze zijn dure nieuwe televisie kapot hebben gemaakt.

15. Bug tussle

Nadat Dub naar Vegas gaat en Trip achterlaat, nemen de Game Shakers Trip mee naar het geweldige appartement van Dub om hem een leuke tijd te laten beleven.

16. Boyband kattenneus

Hudson wil heel graag in de boyband Force Five en heeft daar alles voor over. Kenzie brengt haar kat Valentijn naar dokter Smoontz en krijgt niet helemaal de behandeling waar ze op had gehoopt.

17. Hij is terug

Double G, Ruthless en Bunny gaan leprechauns vangen in Ierland en Babe staat voor een moeilijke liefdeskeuze.

18. Waarom Tonya

Tonya Mulligan wil een klacht indienen over een game van Game Shakers. Double G heeft een nieuwe machine aangeschaft.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis