Franklin & Bash

Franklin & Bash

Bevriende advocaten Jared Franklin en Peter Bash gaan geen uitdaging uit de weg om hun cliënten bij te staan in de rechtbank, en dat doen ze bovendien met de nodige humor.

Afleveringen

4 afleveringen

  • Franklin en Bash vertegenwoordigen twee paaldansinstructrices die ervan beschuldigd worden te stelen van hun rijke klanten. Karp en Hanna vertegenwoordigen een dertienjarige jongen die op zijn eentje de Amazone wil afvaren, tegen de wil van zijn vader in.
  • Lily, het nichtje van Stanton, wordt gearresteerd vanwege drugsbezit en moet zich verantwoorden voor de onsympathieke rechter Harper. Iedereen probeert het voorval geheim te houden voor haar Stanton. Carmen wordt betrapt met het geld dat verduisterd werd door haar ex-vriend.
  • Janie, de ex van Bash, roept zijn hulp in wanneer haar verloofde, Nathan Connor, het net iets te bont heeft gemaakt op zijn vrijgezellenfeestje. Franklin neemt het op voor een leerkracht die ervan beschuldigd wordt seksuele betrekkingen te hebben gehad met een van haar studenten.
  • Stanton wordt beschuldigd van de moord op zijn vroegere kameraad Gibson Hawk, die vijftien jaar geleden spoorloos verdween en wiens lichaam onlangs werd aangetroffen. Franklin en Bash schakelen topadvocate Brett Caiman in om hun baas vrij te pleiten. Hanna vertegenwoordigt een professioneel worstelaar die zijn job terug wil nadat hij ontslagen werd om basis van zijn leeftijd.