Franklin & Bash

Franklin & Bash

Bevriende advocaten Jared Franklin en Peter Bash gaan geen uitdaging uit de weg om hun cliënten bij te staan in de rechtbank, en dat doen ze bovendien met de nodige humor.

Afleveringen

4 afleveringen

Jared en Peter zetten alles op alles voor hun cliënt Don Jordan. Deze Vietnamveteraan verloor door een administratieve fout van de overheid zijn pensioen en zijn huis. Hij werd namelijk onterecht doodverklaard.
Colleen, de moeder van Bash, werd gearresteerd op verdenking van prostitutie. Aan Franklin en Bash de taak om te bewijzen dat ze geen prostituee is, maar dat ze seks op therapeutische basis aanbiedt. Franklin vraagt zijn oude aartsvijand Ellen Swatello om de zaak te seponeren.
Franklin en Bash vertegenwoordigen Johnny Franz. Zijn vissersbedrijf kwam in financiële problemen terecht na het ontvangen van een torenhoge rekening voor een in zijn ogen onnodige reddingsactie op zee.
Franklin en Bash vertegenwoordigen de actuaris Wendell Singletar. Hij wordt ervan verdacht een vrouw te hebben vermoord van wie hij kort voor de moord voor weinig geld de levensverzekering had gekocht.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis