Franklin & Bash

Franklin & Bash

Bevriende advocaten Jared Franklin en Peter Bash gaan geen uitdaging uit de weg om hun cliënten bij te staan in de rechtbank, en dat doen ze bovendien met de nodige humor.

Afleveringen

4 afleveringen

  • De knappe Jennifer Putnam roept de hulp in van Franklin en Bash nadat ze ontslagen werd bij een mannenmagazine. Ze is ervan overtuigd dat haar sexy uiterlijk haar haar baan heeft gekost. Stanton staat ondertussen een vriend van Franklin en Bash bij die beschuldigd wordt van diefstal in Chinatown.
  • Bash vertegenwoordigt Danny Dubois, de vroegere schoolrivaal van Franklin. Hij wordt beschuldigd van dronkenschap achter het stuur, maar volgens hem zijn de resultaten van de alcoholtest niet juist. Stanton vraagt Franklin om een echtscheidingszaak op te volgen aangezien het verleden van Karp en Hanna hen belet om samen aan de zaak te werken.
  • Duncan Morrow en zijn dochter proberen te voorkomen dat hun meest waardevolle bezit onder dwang verkocht moet worden. Het betreft de World Series-homerunbal van Kirk Gibson. Dodger-fan Franklin neemt de zaak graag op zich, tot hij ontdekt dat de tegenpartij zijn vader, topadvocaat Leonard Franklin, ingehuurd heeft. Bash verdedigt realityster Ronny Streppi.
  • De steenrijke zakenman Carter Lang roept de hulp in van Bash en Franklin. De man is terminaal ziek en heeft nog maar twee maanden te leven. Karp en Hanna doen een beroep op Pindar om een nieuwe cliënt binnen te halen.