Franklin & Bash

Franklin & Bash

Bevriende advocaten Jared Franklin en Peter Bash gaan geen uitdaging uit de weg om hun cliënten bij te staan in de rechtbank, en dat doen ze bovendien met de nodige humor.

Afleveringen

3 afleveringen

Franklin en Bash vertegenwoordigen een vriend die uit het huis van zijn overleden grootmoeder dreigt te worden gezet. Ondertussen raken Haskins en Karp het niet eens over een strategie in een rechtszaak tegen een vliegtuigmaatschappij nadat een geannuleerde vlucht ervoor zorgde dat een wetenschapper een miljoenenprijs aan zijn neus voorbij zag gaan.
Een zaak van een echtpaar dat zich de aankoop van een spookhotel liet aanpraten, dwingt Bash om zijn angst voor spoken onder ogen te zien. Haskins neemt het op tegen een oude schoolrivaal wanneer een felbetwiste rechtszaak heropend wordt.
Franklin en Bash reizen Infeld achterna naar Las Vegas. De trip verloopt echter niet zoals verwacht. Ze worden door een casino beschuldigd van bedrog. De romance tussen Haskins en Karp staat onder druk wanneer ze tegenover elkaar komen te staan in een rechtszaak.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis