Fien en Teun

Fien en Teun

Kinderprogramma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.

Afleveringen

10 afleveringen

1. Appelmoes

Aflevering 1 (Seizoen 1) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.

2. Zieke Tomaatjes

Aflevering 2 (Seizoen 1) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.

3. De Boekiwaf

Aflevering 3 (Seizoen 1) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.

4. Teun is Ziek

Aflevering 4 (Seizoen 1) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.

5. Het Spook

Aflevering 5 (Seizoen 1) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.

6. Koekjes Bakken

Aflevering 6 (Seizoen 1) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.

7. Ik ben een Koe

Aflevering 7 (Seizoen 1) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.

8. In Bad

Aflevering 8 (Seizoen 1) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.

9. Fien is Jarig

Aflevering 9 (Seizoen 1) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.

10. Taartjes Vissen

Aflevering 10 (Seizoen 1) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis