Familie

Familie

Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.

233 afleveringen

Aflevering 233

De familie Van den Bossche is gegijzeld. De politiediensten en de veiligheidsmensen van het hotel verzetten hemel en aarde om de Van den Bossches te redden. Maar ondertussen worden de gangsters gewelddadig.

Aflevering 232

Wat een prachtig huwelijksfeest moest worden, wordt een nachtmerrie. De Van den Bossches worden slachtoffers van terroristen.

Aflevering 231

Vandaag geven Els en Guido hun ja-woord. Didier krijgt het zwaar te verduren. Guido en Els krijgen onverwacht bezoek.

Aflevering 230

In het Hilton Hotel worden hoge gasten verwacht. Veiligheidsmensen zijn druk in de weer. Guido en Els leven naar hun huwelijk toe.

Aflevering 229

Henk en Lenka vertrekken naar België, waar ze het huwelijksfeest van Els en Guido zullen bijwonen. Zodra hij voet aan Vlaamse grond zet, brengt Henk het bewijsmateriaal tegen Didier naar Block.

Aflevering 228

Els repeteert met de bruidskinderen. Walter nodigt moeder Ernestine uit voor een etentje in de Lork.

Aflevering 227

Henk en Lenka hebben onomstootbare bewijzen gevonden tegen Didier. Brenda en Bart willen Monique opbeuren en gaan bij haar logeren.

Aflevering 226

Didier is niet onder de indruk van Michels overlijden. Els en Guido hebben hun droomhuis gevonden. De vrienden nemen afscheid van Michel.

Aflevering 225

Lits en Block voelen dat de waarheid niet meer ver is en blijven Didier hard aanpakken. Reinhilde heeft droevig nieuws voor Mieke.

Aflevering 224

Didier wordt geconfronteerd met linke Freddy. Claudia bezoekt Hugo. Nele maakt zich zorgen.

Aflevering 223

Nele betrapt Jan. Monique en Mieke genieten van hun weekendje. René charmeert Manou en nodigt haar uit om samen te lunchen.

Aflevering 222

Els en Guido zoeken naar een geschikte woning. René solliciteert bij Guido. In de gevangenis is iemand uit Tenerife aangekomen.

Aflevering 221

Guido maakt kennis met de familie van Els. Didier is bang. In Malta meent een barman zich nog enkele details te herinneren. Jan bezoekt Rita.

Aflevering 220

Guido en Els geven een feestje in De Lork. Jan is al enkele dagen op zoek naar Rita.

Aflevering 219

Didier heeft een grote verrassing voor Monique. Manou en Bart zijn verbluft over het gedrag van Véronique. Henk doet een ontdekking. Michel neemt afscheid.

Aflevering 218

Hugo heeft een belangrijke vraag voor Véronique. Els en Guido brengen de familie op de hoogte over hun plannen. Henk bespreekt met Marc de ontwikkelingen omtrent Didier.

Aflevering 217

Jan raakt van streek als hij het gesprek tussen Walter en Rita opvangt. Guido krijgt bezoek. Michel ontvangt Reinhilde.

Aflevering 216

Didier probeert zijn bewaker om te kopen. Het communiefeest kan nu toch doorgaan. Patrick probeert Monique op te beuren. Hugo meent positief nieuws te hebben over Véronique.

Aflevering 215

Mieke mag naar huis. Véronique's weerstand is gebroken. Didier wil alle verdenkingen in haar schoenen schuiven.

Aflevering 214

Véronique wordt op secreet geplaatst. Guido is razend. Walter moedigt Rita aan een specialist te consulteren. Véronique wordt met Didier geconfronteerd. Voor Leentje is het vandaag de grote dag.

Aflevering 213

Els en Guido leggen hun ruzie bij. Didier blijft ontkennen. Mieke herstelt snel. Monique stort in. Bart voelt zich schuldig.

Aflevering 212

In de Baranja is de sfeer uitbundig. Véronique heeft het zwaar te verduren en zoekt troost bij Hugo.

Aflevering 211

Bart krijgt een opgetogen Jan aan de lijn. Didier wordt ondervraagd. Er staat Henk en Lenka een zware beproeving te wachten. De kleindochter van Stefanie Willekens brengt opheldering in de zaak van de verdwenen miljoenen.

Aflevering 210

Véronique is bang dat ze beschuldigd zal worden van medeplichtigheid aan de huurmoord in Malta. Lenka beleeft mooie momenten op het eiland.

Aflevering 209

Anna begrijpt niet waarom Els net nu vertrokken is. Véronique schrikt als ze verneemt dat Mieke stervende is.

Aflevering 208

Bart vraagt zich af hoe Didier de pen in handen heeft gekregen. Mieke vecht voor haar leven.

Aflevering 207

De toestand van Mieke blijft kritiek, met als gevolg dat bezoek verboden is. Jan en Monique zoeken troost bij elkaar.

Aflevering 206

Aflevering 205

Véronique nodigt Hugo en Claudia uit om over de zaken te praten. Rikkert is opgetogen wanneer hij Babette ontmoet in de Baranja. Reinhilde maakt zich zorgen.

Aflevering 204

Michel brengt Bart op de hoogte van Miekes toestand. Tony slooft zich uit om indruk te maken op Manou. Els doorziet het spelletje van Babette.

Aflevering 203

Bart heeft de pen nog altijd niet in zijn bezit, hoewel Marc beweert zijn opdracht tot een goed einde te hebben gebracht. Els vertrouwt Babette niet. Mieke maakt opnieuw hoge koorts. Véronique wil weten hoeveel de pen voor Didier waard is.

Aflevering 202

Lenka wil zo snel mogelijk een gezinnetje stichten. Babette doet haar best om de sympathie van Els te winnen. Nu Bart en Brenda uit elkaar zijn, liggen de wegen vrij voor Noortje en Rikkert.

Aflevering 201

Het weekje vakantie van Mieke en Michel zit er alweer op. Vandaag moet Monique voor de raadkamer verschijnen, waar beslist wordt of ze al dan niet aangehouden blijft.

Aflevering 200

Véronique is extra vroeg naar kantoor gekomen om de pen te zoeken. Didier biedt Roger Pieters een grote som aan. Het wilde gestoei van Maarten en Pierrot loopt bijna verkeerd af.

Aflevering 199

De kans is groot dat de foto uit Malta tegen Monique gebruikt wordt. Marc, een collega van Henk in Malta, geeft de pen aan Bart. Brenda is het beu dat de mafiazaak bij Bart op de eerste plaats komt en zij slechts op de tweede.

Aflevering 198

Mieke wil meteen naar huis terugkeren als ze van Bart verneemt dat hun moeder gearresteerd is. Henk vindt de pen terug en stuurt die door naar Bart.

Aflevering 197

Iedereen is ervan overtuigd dat de arrestatie van Monique op een misverstand berust. Walter is zwaar aangedaan door de beschuldiging van Herbert Willekens. Als Didier op bezoek gaat bij Bart, ziet hij Brenda huilend weglopen.

Aflevering 196

Lits en Block bezoeken Monique. De speurtocht van Henk in Malta werpt opnieuw vruchten af. Hij vindt een foto van Freddy in het gezelschap van Monique. Henk stuurt het beeld meteen naar Bart en Block. Moeder Ernestine krijgt bezoek van de zoon van de overleden Stefanie Willekens.

Aflevering 195

Babette kan aan de slag bij Guido. Els staat niet achter deze beslissing. Eindelijk kunnen Mieke en Michel uitrusten in een luxueus hotel.

Aflevering 194

Henk panikeert als de balpen zoek raakt. Babette wacht op een antwoord van Guido, die vindt dat Els de knoop moet doorhakken. Mieke is uitgeput.

Aflevering 193

In Malta genieten Henk en Lenka van elkaars gezelschap. Henk heeft Bart beloofd om bewijzen tegen Didier te zoeken. Hij boekt sneller resultaat dan gehoopt.

Aflevering 192

Het angstzweet breekt Didier uit als hij verneemt dat Freddy in Tenerife is opgepakt. Hij bedenkt een plan om zijn vel te redden. Babette bezoekt Anna en Albert. Nu ze genezen is van de amnesie komen haar oude streken weer boven.

Aflevering 191

Guido nodigt Babette uit voor een etentje. In Senegal loopt niet alles van een leien dakje. Mieke is vermoeid en haar blunders stapelen zich op. Freddy is in Tenerife gearresteerd.

Aflevering 190

Na zijn gesprek met Bart voelt Rikkert zich al stukken beter. In Senegal belanden Mieke en Michel van de ene catastrofe in de andere. Babette en Bart gaan lunchen in de Lork.

Aflevering 189

Nele, Jan, Rita en de kinderen brengen de dag door in het subtropisch zwembad. Rikkert vindt dat hij zich slecht heeft gedragen naar Babette toe en vraagt raad aan Bart.

Aflevering 188

Bart maakt zich zorgen als Véronique niet komt opdagen. Samen met Jan gaat hij naar haar op zoek. Mieke en Michel hebben het moeilijk in Senegal. Babette beseft dat ze het verleden moet loslaten.

Aflevering 187

Rikkert heeft Babette naar Frankrijk gebracht, waar ze op zoek gaan naar de plaats van het ongeval. Jan heeft nog een en ander goed te maken. Véronique en Hugo hebben een hoogoplopende ruzie. Als hij weggaat, krijgt zij bezoek dat ze niet snel zal vergeten.

Aflevering 186

Jan wil geen ruzie met zijn echtgenote en ziet van zijn plan af om met Babette naar Frankrijk te rijden. Rita had van Walter meer begrip verwacht. Lenka vraagt aan Guido haar overplaatsing naar Malta aan. Hugo heeft slecht nieuws voor Véronique.

Aflevering 185

Nele is razend omdat Jan met Babette naar Frankrijk wil reizen, waar ze afscheid wil nemen van Yannick. Rita moet op Maarten babysitten, maar dat loopt bijna verkeerd af.

Aflevering 184

Babette ziet de film voor ogen van haar leven in Frankrijk.

Aflevering 183

In het bejaardentehuis zijn de leden van het schildersclubje op eigen initiatief de vrije natuur ingetrokken. Moeder Ernestine is razend maar tegelijkertijd ook ongerust. Lenka is het gevit van Véronique meer dan beu en overweegt om terug te keren naar Malta. Babette herinnert zich dat ze in Frankrijk betrokken was in een ongeval.

Aflevering 182

Monique is dolblij dat haar man terug thuis is. Ze beseft echter wel dat de oorlog tussen Didier en haar zoon Bart nog niet voorbij is. Véronique vindt dat haar vader in een instelling moet worden ondergebracht. Babette weet zich geen raad met haar gevoelens voor Rikkert.

Aflevering 181

Jan viert zijn vrijlating. Babette kan haar teleurstelling niet verbergen als Rikkert niet in de 'Baranja' is. Ook Didier wordt vrijgelaten.

Aflevering 180

Didier vindt het ontzettend grappig dat Jan verdacht wordt van bankoverval. Maarten en Leentje willen hun papa bevrijden. Monique verliest haar geduld met de journalisten.

Aflevering 179

Didier is opgepakt voor ondervraging. Guido maakt zich sterk dat hij snel op vrije voeten zal zijn. Ondertussen zoekt Marc Van Sevenant verwoed naar de negatieven van de beruchte foto. Bart bezoekt Didier in de gevangenis, waar hij een oude bekende terugziet.

Aflevering 178

Bart licht zijn vader en onderzoeksrechter Block in over de foto van Didier, die Henk in het archief gevonden heeft. Guido wil onmiddellijk met Didier praten. Ook Block komt langs. Hij heeft slecht nieuws.

Aflevering 177

Een Maltese krant werkt aan een reportage over de buitenlandse firma's op het eiland. Henk moet hiervoor foto's opsturen. In het archief vindt hij een beeld van Didier in verdacht gezelschap.

Aflevering 176

Walter en Seppe bouwen een hok voor de dieren. Herman kan Rita niet overtuigen om in Benidorm te blijven. Babette verontschuldigt zich bij Manou, maar die vindt dat niet nodig. Haar huisgenote heeft immers recht op een eigen leven.

Aflevering 175

Véronique verzet zich tegen de huwelijksplannen van haar vader. Ingrid maakt zich zorgen over Rita. Manou is verbaasd als ze bij haar thuiskomst Babette samen met Patrick aantreft.

Aflevering 174

Guido wil nog voor de zomer met Els trouwen. Babette werkt graag in De Lork. Dat ze goed opschiet met Frank en Patrick, helpt uiteraard. Rita wil naar België terugkeren, maar heeft geen geld voor de reis. Raymond weigert haar te helpen. Nele vindt het niet langer een goed idee om in De Lork te gaan eten. Voelt ze zich bedreigd door de aanwezigheid van Babette ?

Aflevering 173

Herman en Ingrid hebben Rita gevonden. Patrick charmeert Babette. Didier is razend op onderzoeksrechter Block omdat die zijn naam door het slijk haalt.

Aflevering 172

Herman en Ingrid gaan op zoek naar Rita, die Pierro vannacht alleen heeft gelaten. In de Bananja wordt Bart door Didier beledigd.

Aflevering 171

Het rustoord staat in rep en roer omdat het hondje van Seppe overleden is. Babette kan aan de slag in De Lork. Didier wil haar in het zwart betalen, maar stuit op verzet van Monique. Rita wordt ontslagen.

Aflevering 170

Barman Freddy maakt zich zorgen omdat Nele hem gezien heeft aan de woning van Didier. Onderzoeksrechter Block gaat tijdens zijn vrije dag op bezoek bij Guido. Bart en Brenda hebben zich verzoend. Walter belooft aan Rita dat hij de familie niet zal inlichten over haar ziekte.

Aflevering 169

Véronique is jaloers als Gerard en Marie-Rose de Europese Textielprijs in de wacht slepen. Rita krijgt slecht nieuws. Nele is op bezoek bij Monique. Als zij weggaat, staat er een vreemd individu aan de deur te wachten.

Aflevering 168

Brenda is door Bart gekwetst en wil onmiddellijk de trein naar huis nemen. Noortje vraagt raad aan Monique. Jan weet dat Didier door de politie is opgeroepen en kan het niet laten hier opmerkingen over te maken.

Aflevering 167

Block en Jef hebben onvoldoende bewijsmateriaal om Didier te arresteren. Anna is ongerust omdat ze er niet in slaagt Rita te bereiken. Ze heeft een slecht voorgevoelen. Bart en Brenda brengen samen het weekend door.

Aflevering 166

Barman Freddy wil op de hoogte zijn van Didiers doen en laten en plaatst een zendertje onder diens wagen. Walter vraagt zich af waarom Rita opnieuw is beginnen drinken. Block en Jef willen Didier ondervragen.

Aflevering 165

Walter zoekt Rita in Benidorm op. Hij is niet gelukkig met wat hij te zien krijgt. Iemand herkent in de robotfoto barman Freddy. Didier vraagt aan Monique twee miljoen frank.

Aflevering 164

Els en Jan zijn eindelijk terug thuis. Hij moet de deur van het appartement inbeuken. Even later staat Knokke in rep en roer als Block een onderzoek instelt. Ook de familie wordt ingelicht.

Aflevering 163

Didier doorziet het plan van Monique. Barman Freddy heeft Els weggelokt uit het appartement. Guido hoort iemand aan de deurknop frutselen. Hij is bang en probeert zich te verstoppen.

Aflevering 162

Sinds het vertrek van Pierrot voelt Anna zich een beetje eenzaam. Walter vertelt moeder Ernestine dat Suzanna Delfosse niet zal investeren in het bejaardentehuis. Ernestine gelooft er niets van. Monique gebruikt haar charmes om meer te vernemen van Didier. Didier biedt Marcel Le Fou een reisje aan.

Aflevering 161

Pierrot keert terug naar Spanje. Véronique wordt door Block aan de tand gevoeld. Rikkert vertelt Bart dat hij zich aangetrokken voelt tot Brenda.

Aflevering 160

Anna wil zich verontschuldigen bij Babette en zoekt haar op. Babette herinnert zich de naam van haar kindje als ze Pierrot ziet. Didier is geschokt als hij verneemt dat Robbie is gearresteerd.

Aflevering 159

Nele en Jan leggen hun ruzie bij. Block is er zeker van dat Robbie betrokken is bij de moord op Claire. Hugo is terug in België.

Aflevering 158

Rikkert moet naar het ziekenhuis worden overgebracht. Hugo en Marie-Rose zien elkaar eindelijk. Nele schaamt zich, nu ze weet hoe de vork in de steel zit. De politie arresteert de man, die Noortje heeft bedreigd.

Aflevering 157

Nele weigert nog steeds met Jan te praten. Ook Anna en Albert hebben ruzie. Anna vermoedt dat Walter haar in het rusthuis wil onderbrengen. Noortje wordt bedreigd.

Aflevering 156

Patrick dringt zich op aan Monique. Brenda gaat op bezoek bij Bart. Nele is ervandoor met de kinderen. Noortje en Rikkert weten wie Barts aktentas heeft gestolen en waar de dader zich bevindt.

Aflevering 155

Frank Block is van oordeel dat Guido's telefoon moet worden afgetapt. Bart en Jan organiseren een feestje voor Manou, die vandaag tien jaar bij VDB-Systems werkt. Nele ziet hoe Jan Babette naar huis brengt.

Aflevering 154

Babette vermoedt dat haar herinnering inbeelding is. Jan is blij als zijn vrouw hem een GSM schenkt. Monique bouwt een goede verstandhouding op met Patrick.

Aflevering 153

Nele vermoedt dat haar echtgenoot een midlife-crisis heeft als hij overweegt om een GSM te kopen. Nu pas vertelt Guido over het bezoekje dat hij enkele dagen geleden kreeg. Els wil meteen de politie alarmeren, maar Guido verzet zich. Véronique is razend omdat Manou enkele dagen vrij heeft gekregen. Babette herinnert zich opeens iets.

Aflevering 152

Jan heeft zijn echtgenote nog niet verteld dat hij Babette een bezoek gebracht heeft. Barman Freddy eist meer geld. Monique ontdekt dat er geld verdwenen is uit de kassa.

Aflevering 151

Moeder Ernestine en Walter maken zich zorgen over Staf, die niets van zich laat horen. Véronique geeft Lenka op haar donder omdat ze te laat is aangekomen op het werk. Jan bezoekt Babette. Brenda wil weten wat er gebeurd is tussen Bart en Noortje.

Aflevering 150

Brenda betrapt Bart en Noortje. Véronique bezoekt Walter. Jan heeft medelijden met Babette, die nog altijd aan geheugenverlies lijdt. Omdat hij haar toestand beter wil begrijpen, koopt hij een boek over amnesie.

Aflevering 149

Henk en Lenka zijn terug. Monique is kwaad omdat Didier haar niet de waarheid vertelt. Noortje krijgt bezoek van de barman.

Aflevering 148

Bart wordt bedreigd. Pierrot is ziek. Babette kan zich Peter niet meer herinneren. Freddy stelt Didier teleur.

Aflevering 147

Babette is bang. Hugo ontvangt een brief van Marie-Rose. Hij twijfelt of ze die zelf heeft geschreven. Iemand sluipt binnen in het appartement van Guido.

Aflevering 146

Anna is bloednerveus als ze hoort dat Pierrot alleen naar de winkel is gestuurd. Hugo wil weten wat Claudia en Marie-Rose aan het bekokstoven zijn.

Aflevering 145

Bart voelt dat hij Brenda aan het verliezen is. Manou is teleurgesteld omdat ze bij Babette nog geen reactie heeft kunnen uitlokken. Véronique vindt het leuk om Brenda te ontmoedigen. Didier wil Freddy uit zijn buurt, zelfs het land uit.

Aflevering 144

Manou en Babette voelen zich onwennig in elkaars gezelschap. Didier is razend als hij Freddy over de vloer krijgt. Noortje slooft zich uit om Bart te bekoren.

Aflevering 143

Sus probeert zijn hond binnen te smokkelen, maar wordt betrapt door Walter. Mieke vertrekt op missie. Manou wacht gespannen op de thuiskomst van Babette. Het weerzien maakt sterke emoties los.

Aflevering 142

Bart wil met iemand praten over Didiers reactie bij het zien van de foto en belt zijn zus op. Een zekere Freddy neemt contact op met Didier.

Aflevering 141

Nele is woedend als Jan voorstelt om Babette in huis te nemen. Bart toont de foto aan Didier, die meteen het beeld verscheurt. Monique begrijpt niet waarom haar man dit doet.

Aflevering 140

Guido heeft groot nieuws voor Anna en Albert. Véronique lanceert opnieuw een aantal geruchten. Jan bezoekt Monique.

Aflevering 139

Walter geeft Bart de raad om de foto te vernietigen. Michel vraagt bij "Artsen zonder Grenzen" om Babette te onderzoeken. Didier en Monique hebben ruzie. Guido doet Els een voorstel.

Aflevering 138

Het onderzoek van Bart en Rikkert werpt vruchten af. Bart is er zeker van dat Didier meer afweet over de foto. Moeder Ernestine vraagt zich af waar Walter nu weer uithangt.

Aflevering 137

Guido is dolgelukkig nu hij zijn eerste stapjes heeft gezet. Bart en Rikkert gaan op onderzoek. Mieke is niet te spreken over de roddels die Véronique rondstrooit.

Aflevering 136

Gerard kan op het laatste nippertje voorkomen dat Marie-Rose en Hugo elkaar ontmoeten. Bart ondervraagt Didier over de foto. Michel krijgt Babette te zien. Guido zet zijn eerste stapjes.

Aflevering 135

Anna vindt dat niet Michel maar Walter naar Frankrijk had moeten reizen. Didier wordt afgerammeld. Iedereen wacht op nieuws over Babette. Brengt het toeval Marie-Rose en Hugo in contact?

Aflevering 134

Michel vertrekt naar Frankrijk, waar hij Babette zal zoeken. Guido gelooft eindelijk dat zijn dochter Véronique dubbelspel speelt. Maar tijdens de confrontatie weet zij er zich weer uit te praten. Iemand wil met Bart over Babette praten.

Aflevering 133

Hoewel Barts opzet geslaagd is, is Guido niet tevreden. Hij vindt dit geen manier van samenwerken. Anna beweert dat ze Babette op de televisie gezien heeft. Niemand gelooft haar, tot Mieke en Michel met eigen ogen de beelden zien.

Aflevering 132

Walter houdt bij moeder Ernestine een pleidooi om huisdieren in het rusthuis toe te laten. Zij blijft bij haar standpunt. Jan wordt opgenomen in het ziekenhuis. Manou moet het doen en laten van Bart rapporteren.

Aflevering 131

Niemand gelooft Anna als ze vertelt wat ze op de televisie gezien heeft. Barts plan dreigt te mislukken, maar gelukkig is Manou in de buurt.

Aflevering 130

Mieke is nog altijd niet in haar gewone doen. Hugo kan Marie-Rose niet vergeten. Noortje bewondert de machtshongerige Véronique. Anna ziet op de televisie schokkende beelden.

Aflevering 129

De depressieve buien van Mieke volgen elkaar op. Bart is vastbesloten om Véronique een koekje van haar eigen deeg te geven.

Aflevering 128

Bart vertelt aan Guido hoe hij in de val van Véronique is getrapt. Maar voor Guido verandert dit niets. Véronique kan niets meer aanvangen met Dominique en stuurt hem wandelen.

Aflevering 127

Noortje blijft bij Bart overnachten. Bart betrapt Véronique en Dominique.

Aflevering 126

Mieke is de spelletjes van Véronique kotsbeu. Willem waarschuwt Guido voor zijn dochter.

Aflevering 125

Guido is razend op Bart. Walter kan Staf niet helpen. Monique praat met haar echtgenoot over de foto die ze gevonden heeft.

Aflevering 124

Barts oude vriend blijkt geen goede bedoelingen te hebben. Staf wil een kamer in het rusthuis. Monique is geschokt als ze een foto van een lijk vindt.

Aflevering 123

Maarten jaagt iedereen de stuipen op het lijf. Véronique en Didier bedenken een nieuw plan om Bart te kraken. Bart krijgt een zakelijk voorstel van een oude vriend.

Aflevering 122

Véronique zorgt ervoor dat Bart een blunder begaat. Een en ander past in het valse spel dat Didier en Véronique spelen.

Aflevering 121

Guido twijfelt niet aan de capaciteiten van Bart en stelt hem gerust. Mieke vertelt haar broer wat ze in Brazilië heeft meegemaakt. Walter berispt moeder Ernestine.

Aflevering 120

Didier is tevreden over de samenwerking met Véronique, maar zijn verstandhouding met Monique verbetert er niet op. Bart krijgt bezoek van een onbekende jongedame.

Aflevering 119

Moeder Ernestine keurt het huwelijk van Gusta en Stan af. Monique vindt dat Didier zich geheimzinnig gedraagt en kan hier geen weg mee. Véronique verdenkt Bart van sabotage.

Aflevering 118

Domus Christi staat in rep en roer omdat Stan en Gusta willen trouwen. Bart voelt aan dat Mieke niet alleen vermoeid is. Er is duidelijk meer aan de hand. Bart installeert een computerprogramma voor Manou, maar weet niet dat hij zich hierdoor in de problemen werkt.

Aflevering 117

Mieke is terug in het land. De familie is dolgelukkig. Manou kampt met computerproblemen.

Aflevering 116

Mieke houdt nog altijd van haar werk bij Artsen Zonder Grenzen, maar heeft heimwee. Michel probeert haar te overtuigen om naar België terug te keren. Véronique stelt alles in het werk om Bart in discrediet te brengen bij haar vader.

Aflevering 115

Walter mist het contact met zijn parochianen. Bart ontdekt dat Véronique geblunderd heeft. Véronique is woedend op Giancarlo.

Aflevering 114

Jan, Nele en de kinderen bezoeken Planckendael. Iedereen geniet van het dagje uit, tot Maarten zoek raakt. Els bezorgt Guido's brief aan Véronique.

Aflevering 113

Monique besluit haar zoon Bart zelf op te zoeken. Véronique gelooft in Barts goede bedoelingen, tot Didier haar op andere gedachten brengt. Els bezoekt Anna.

Aflevering 112

Bart begint zijn carrière bij VDB-Systems. Moeder Ernestine klaagt over Walter bij de vicaris. Monique is teleurgesteld omdat Bart haar nog altijd niet heeft opgezocht.

Aflevering 111

Véronique dreigt met het ontslag van Manou. Guido slaagt erin zijn been te bewegen. Vanaf morgen moet Véronique de leiding delen met Bart.

Aflevering 110

Bart weet dat Mieke depressief is en raadt haar aan vakantie te nemen. Monique werft een nieuwe kok aan. Véronique en Didier slaan de handen in elkaar.

Aflevering 109

Véronique is niet van plan de leiding af te staan, nu Bart terug is. Guido maakt vorderingen. Giancarlo heeft zijn grootste klant verloren aan Hugo.

Aflevering 108

Anna en Albert gaan in de Lork lunchen met Bart, die over enkele dagen opnieuw naar Amerika reist. Mieke gaat met haar zorgen naar Walter.

Aflevering 107

Joe valt niet voor de charmes van Veronique. Anna ontvangt een kaartje van Rita. Guido krijgt telefoon van Marie-Rose. Mieke maakt zich zorgen over haar toekomst.

Aflevering 106

Walter krijgt bezoek van Willem Delfosse. De dokter vreest dat Guido een trauma heeft opgelopen. Jan is ontzettend trots op zijn zoon. Veronique nodigt Joe uit op haar kamer.

Aflevering 105

Veronique zoekt de hulp van Hugo om zich op Giancarlo te wreken. Bij zijn aankomst in België bezoekt Joe meteen Guido. Jan en Nele hebben het nieuwe jaar goed ingezet.

Aflevering 104

Walter heeft goed nieuws voor Anna en Albert. Didier vindt de foto niet terug. De politie is er zeker van dat er een verband is tussen de twee moorden, die op Malta gepleegd zijn.

Aflevering 103

Manou gaat naar de Manoumobiel kijken. De politie zou meer nieuws hebben over Willy en Jean-Pierre. De vicaris heeft een kerstgeschenk voor Walter. De onderzoeksrechter laat een foto van een man zien, die voor Didier geen onbekende is.

Aflevering 102

Zolang Bart studeert, zal Veronique het bedrijf VDB Systems leiden. Walter ontmoet de privé-verpleegster van Guido. Bart sust de gemoederen in Malta.

Aflevering 101

Anna licht Guido in over de relatie van Veronique en Hugo. Didier en Hugo gaan samen een glas drinken. Er zijn problemen in de Peter Van den Bossche Plant. Walter is in een optimistische bui.

Aflevering 100

Willem Delfosse wil dat Didier opnieuw de leiding van het FAIC op zich neemt. Guido heeft een verrassing voor Manou. Anna is geschokt als Veronique haar nieuwe vriend voorstelt.

Aflevering 99

De familie Van den Bossche viert kerstmis. Monique en Didier bezoeken Guido. De nachtmis van Walter kent groot succes. In de kerk is het echt zoeken naar een plaatsje.

Aflevering 98

Véronique eist de leiding op van VDB-Systems. Guido wil zo snel mogelijk het huis verkopen. Picasso heeft een verrassing voor Veronique.

Aflevering 97

De gebeurtenis in Malta blijkt geen ongeval te zijn. Guido betreurt dat Claire het slachtoffer is geworden. Hugo heeft voor zijn woning een potentiële koper gevonden.

Aflevering 96

Nu Guido in het ziekenhuis ligt, wil Bart het roer bij VDB-Systems in handen nemen. Dat is evenwel buiten Veronique gerekend. Van Nuten doet Didier een voorstel.

Aflevering 95

Dankzij Didier kan Guido vandaag naar huis terugkeren. Delfosse vertelt aan Henk dat Van Nuten van plan is om VDB-Systems over te nemen. Veronique bezoekt de notaris. In Malta wordt een moord gepleegd.

Aflevering 94

Anna heeft weer hartklachten. De telefoon staat roodgloeiend bij VDB-Systems. Guido komt over enkele dagen naar huis. Manou maakt zich zorgen over Picasso. Veronique wordt op haar plaats gezet.

Aflevering 93

De aanslag van Cobra heeft rampzalige gevolgen. Veronique reageert koeltjes.

Aflevering 92

Picasso is smoorverliefd op Veronique. Nele vraagt aan Anna om op Leentje te passen. Dat loopt bijna verkeerd af. Claire en Guido zijn dolgelukkig. Cobra slaat toe.

Aflevering 91

Cobra verliest zijn doelwit niet uit het oog. Jan heeft eindelijk een afspraak met de potentiële koper van de schoenenfabriek. Picasso valt voor de charmes van Veronique.

Aflevering 90

Henk vindt dat Veronique een achterbakse vrouw is en praat over haar met Walter. Jan wordt door Mieke op het matje geroepen. Picasso geeft zijn afscheidsfeestje.

Aflevering 89

Anna neemt het niet dat Veronique nog niet heeft laten weten dat ze terug in het land is. In Malta wordt de opening van de "Peter Van den Bossche Plant" gevierd. Veronique is razend als ze bij Guido komt.

Aflevering 88

Veronique is terug en iedereen zal het weten. Ze gedraagt zich onuitstaanbaar. Guido reist naar Malta. Jan wil de schoenfabriek zo vlug mogelijk verkopen. Henk is hiertegen gekant.

Aflevering 87

Lenka maakt zich zorgen als Manou niet komt opdagen. Anna en Albert versieren de woning van Jan om de thuiskomst van Leentje en Nele te vieren. Gerard doet Marie-Rose een voorstel.

Aflevering 86

Manou overweegt om in Malta te gaan werken. De vicaris besluit om Walter te vergezellen naar Rome. Niet alleen Guido, maar ook Cobra maakt zich klaar om te vertrekken.

Aflevering 85

Picasso vraagt aan Guido of hij het geld van de erfenis nu al kan lenen. Jan en Nele laten vandaag hun baby dopen. Marie-Rose en Gerard hebben plannen. Er zijn geïnteresseerden in het Vissershuis.

Aflevering 84

De videoboodschap van François en Mia valt de familie zwaar. Adrienne probeert de reis af te snoepen die Walter van François gekregen heeft. Picasso is verrast als blijkt dat hij niet vergeten is.

Aflevering 83

Nele is bevallen. De familie Van den Bossche heeft opnieuw een afspraak bij de notaris. De laatste wens van François en Mia blijkt niet alledaags. Didier krijgt in Malta een woede-uitbarsting.

Aflevering 82

Didier en Monique staan vertrekkensklaar voor Malta. Hij is niet te spreken over de nieuwe kracht die zij voor De Lork heeft aangeworven. Manou ontvangt een fax uit Oregon.

Aflevering 81

De notaris vertelt Guido dat François en Mia een videoboodschap hebben nagelaten. Albert maakt zich zorgen over Anna's reactie. Marie-Rose loopt een oude bekende tegen het lijf. Iedereen wacht vol ongeduld op Nele's baby.

Aflevering 80

Jan kan de repatriëring niet versnellen. De familie Van den Bossche wordt bij de notaris verwacht. Veronique heeft huwelijksproblemen.

Aflevering 79

Nele's weeën blijken loos alarm te zijn. Carine gaat samenwonen. Ruth dreigt de arbeidsinspectie naar de Lork te sturen.

Aflevering 78

Guido wil het droevige nieuws voor Claire verbergen. Jan en Monique weten niet goed hoe ze het overlijden van François en Mia aan de kinderen moeten vertellen. Didier lijkt geïnteresseerd om het Vissershuis over te nemen. Jan krijgt bezoek van René Quisquater, die wil helpen met de repatriëring. Nele krijgt weeën.

Aflevering 77

De familie Van den Bossche rouwt om het verlies. Monique gelooft geen woord van Didiers verhaal over Ruth. Jan wil Mia en François zo snel mogelijk laten repatriëren.

Aflevering 76

Anna en Albert wachten op het wekelijkse telefoontje van Mia en François. Ruth brengt een bezoekje aan Monique. Jan en Nele ontvangen slecht nieuws.

Aflevering 75

Monique is terug uit Nederland. Guido en Manou zouden graag de Manoumobiel terugbrengen. Anna doet haar best om Nele op te fleuren.

Aflevering 74

Lenka krijgt ruzie met Guido omdat ze te laat is aangekomen. Raf De Wael nodigt Marie-Rose uit voor een wandeling. Didier krijgt onverwacht bezoek van Roger Pieters.

Aflevering 73

Anna reageert geschokt op Véronique's scheiding. Picasso is eindelijk verlost van zijn tandpijn. Marie-Rose krijgt een bezoekje van Guido.

Aflevering 72

Mia vecht voor haar leven. Na zijn gesprek met Marie-Rose gaat Henk te rade bij Guido. Walter probeert Anna voor te bereiden op de scheiding van Véronique. Jan stort zijn hart uit.

Aflevering 71

Manou mist Willy. Jan doet al het mogelijke om Nele op te beuren. Didier ontfermt zich over de nieuwe interim. Manou en Lenka doen wat ze kunnen om Picasso bij de tandarts te krijgen.

Aflevering 70

Claire wacht ongeduldig op Guido's komst naar Malta. De zwangerschap maakt Nele bijzonder kribbig. De nieuwe interim in de Lork is een aantrekkelijke jongedame. Walter moet het slechte nieuws over Veronique melden aan Anna. Manou en Henk zijn vastbesloten de verkoop van het Vissershuis te verhinderen. Anna krijgt telefoon van François.

Aflevering 69

Marie-Rose krijgt slecht nieuws van Veronique. Picasso is helemaal de kluts kwijt wanneer zich een potentiële koper voor het Vissershuis aanmeldt. Om de afwezigheid van Monique op te vangen, huurt Didier een nieuwe kracht in voor de Lork. François en Mia maken zich klaar voor een avontuurlijke helicoptertocht.

Aflevering 68

Mia overhaalt François om samen de nacht op een onbewoond eiland door te brengen. Walter heeft Anna en Albert voor een feestelijk etentje bij hem thuis uitgenodigd. Jan slaagt er eindelijk in de kast te monteren.

Aflevering 67

Picasso heeft het moeilijk met de verdwijning van Willy en Jean-Pierre. Didier organiseert in de Lork een vergadering met de aandeelhouders van het FAIC. Het is duidelijk dat hij grootse plannen heeft. De onderzoeksrechter heeft goed nieuws voor Marie-Rose.

Aflevering 66

De onderzoeksrechter vermoedt dat Willy en Jean-Pierre het slachtoffer geworden zijn van roofdieren. François wil snorkelen. Jan is razend als het monteren van de kinderkast niet wil lukken. Carine nodigt Anna en Albert uit in De Lork.

Aflevering 65

De onderzoeksrechter wil alle klanten van De Lork ondervragen over de diefstal van Marie-Rose's wagen. Mia en François genieten van de rust op een klein eiland in de Indische Oceaan. Manou is spoorloos.

Aflevering 64

Monique aanvaardt Didiers aanbod om samen met vakantie naar Malta te gaan. Manou is door de verdwijning van Willy helemaal de kluts kwijt. Carine neemt een belangrijke beslissing.

Aflevering 63

Monique komt vroeger dan verwacht terug uit Amerika. Anna wil met een fax Herman en Ingrid feliciteren met de opening van hun café. Picasso vermoedt dat er in het Vissershuis geld uit de kassa is gestolen.

Aflevering 62

De onderzoeksrechter en zijn assistent onderzoeken de diefstal van Marie-Rose's wagen. Walter heeft het moeilijk met Carines bemoeizucht. Didier feliciteert Daniel over zijn kookkunst. Manou heeft een financiële oplossing gevonden om Willy achterna te reizen.

Aflevering 61

Nele en Jan brengen de kinderkamer in orde. Het monteren van de kast blijkt niet zo eenvoudig en ze gaan een weddenschap aan. Picasso informeert bij de onderzoeksrechter naar de verdwijning van Willy en Jean-Pierre. Manou blijft verbazend kalm.

Aflevering 60

Manou hoopt bij de politie een en ander te weten te komen over Willy en Jean-Pierre. Heeft Didier grootse plannen ? Waarom nodigt hij Marie-Rose uit voor een etentje in de Lork?

Aflevering 59

De spanningen tussen Ingrid en Herman lopen op, zeker nu de opening van het café nadert. Manou voelt zich verschrikkelijk eenzaam sinds het vertrek van Willy. In het Vissershuis weerklinkt plots een bericht over de race Alaska-Vuurland.

Aflevering 58

Monique moet noodgedwongen langer in Amerika blijven. Walter probeert in de kerk tot rust te komen, maar Carine verstoort zijn gebed. Jan verwent Nele met heerlijke pannenkoeken.

Aflevering 57

Guido krijgt een telefoontje van James Monroe vanuit London. Walter vindt dat Carine meer respect moet opbrengen voor het bisdom. Nele gaat op zwier met Anna en Albert.

Aflevering 56

Dankzij de tussenkomst van de politiecommissaris komen Walter en de eigenaar van het boswachtershuis tot een overeenkomst. Herman en Ingrid bevinden zich nog altijd in Benidorm. Ze moeten wennen aan de siësta. Guido ziet Bart als zijn opvolger.

Aflevering 55

Picasso klaagt omdat de zaken in het Vissershuis niet goed gaan. Rita en Micheline zijn Ingrid en Herman uiterst behulpzaam. Didiers interventie in de stakingsaffaire wordt door de arbeiders van het FAIC gewaardeerd. Didier zet Mieke en Michel aan het werk in de Lork.

Aflevering 54

De vicaris wil met de politiecommissaris over Walters actie praten. De pastoor blijkt zich in de illegaliteit te bevinden. De stakers van het FAIC roepen de hulp in van Guido en Didier.

Aflevering 53

Op de terreinen van het FAIC verspert een stakerspiket de ingang van het gebouw. Anna vindt dat Walter op een hoogdag in de kerk moet zijn. De vicaris en de secretaris van het bisdom bezoeken Carine. Guido overloopt met Henk de stand van zaken van VDB-Systems in het buitenland.

Aflevering 52

Walter vindt het vreselijk dat hij en de krakers door de politie als misdadigers behandeld worden. Delfosse en Allaerts zijn van oordeel dat Van Nuten de verplichte economische werkloosheid van de arbeiders had kunnen verhinderen. Sinds het vertrek van Ingrid en Herman draait het Vissershuis niet goed.

Aflevering 51

Quisquater ziet de krakersactie niet meer zitten. Walter wil het echter niet opgeven. Anna kan Adrienne's roddels over Walter en Rita niet meer aanhoren. Marie-Rose blijft Guido uitdagen.

Aflevering 50

Allaerts heeft het FAIC niet goed geleid. Door zijn wanbeheer moeten er dringend ingrijpende beslissingen genomen worden. Guido wil niet dat ook Jan zich moeilijkheden op de hals haalt met de krakers. In het Vissershuis organiseren Ingrid en Herman hun afscheidsfeestje.

Aflevering 49

In de buurt van het krakerspand lopen de spanningen hoop op. Walter is bereid tot het uiterste te gaan. Jan en Guido bespreken hoe ze Walter kunnen helpen.

Aflevering 48

Marie-Rose zoekt toenadering tot Guido. Hij reageert afwijzend op haar avances. Wat hem betreft is Claire de enige vrouw in zijn leven. Carine vindt dat Walter zich als een militant inzet voor de krakers.

Aflevering 47

Walter bekommert zich om het lot van de krakers. Carine wil echter niet dat Walter zich met het kraakpand bemoeit. Anna roept de hulp van de familie in.

Aflevering 46

Guido en Claire besluiten dat er iemand in Malta moet blijven om de bouw van de VDB-plant in het oog te houden. Jan helpt Marie-Rose met het zoeken naar een nieuwe woonplaats. Walter bezoekt met Quisquater de boswachterswoning.

Aflevering 45

Didier wil aan Monique bewijzen dat de Lork zonder haar perfect kan draaien. Jan is ervan overtuigd dat zijn kind een voetballer zal worden. Manou stelt voor om Picasso in het Vissershuis te helpen wanneer Ingrid en Herman in Benidorm verblijven. Walter wordt aangesproken door een zekere Etienne Quisquater.

Aflevering 44

Staf merkt dat Walter er de laatste tijd verstrooid en afwezig bij loopt. Didier probeert Monique te overtuigen thuis te blijven. Ingrid kijkt ernaar uit om Pierrot terug te zien. Henk reageert terughoudend op Lenka's avances.

Aflevering 43

Manou ergert zich aan de tortelduifjes Henk en Lenka. Claire en Guido blijken problemen te hebben met de onderaannemer in Malta. Nele krijgt paniekreacties nu de bevalling nadert. Delfosse vraagt Allaerts om Didier niet te provoceren.

Aflevering 42

Picasso probeert Manou op te beuren, die sinds het vertrek van Willy de blues heeft. Anna treurt omdat al haar kleinkinderen naar het buitenland trekken. Guido vreest dat Joe, de contactman in Malta, het werk niet alleen aankan.

Aflevering 41

Op verzoek van Allaerts en Van Nuten vraagt Delfosse aan Didier om zich niet langer met het FAIC te bemoeien. Marie-Rose vindt bij Jan een luisterend oor en praat met hem over haar relatie met Hugo en de problemen met Véronique.

Aflevering 40

Marie-Rose vreest dat ze uit Hugo's huis zal worden gezet. Anneke ontvangt een teleurstellende brief van Bart, die nog altijd in Boston verblijft. Mieke neemt afscheid van alle familieleden voor ze naar Frankrijk vertrekt. Allaerts en Van Nuten pakken Delfosse aan over Didiers onverwachte bezoek.

Aflevering 39

Guido en Claire bezoeken in Malta de werf van de VDB-plant. Delfosse vreest dat Didier een wraakactie beraamt. Mieke begrijpt dat Steven het moeilijk heeft met haar vertrek. Marie-Rose verdenkt Hugo ervan Véronique te willen verleiden. Hugo vindt haar beschuldigingen ronduit belachelijk.

Aflevering 38

Didier verveelt zich stierlijk en concentreert zich op de Lork. Walter wijst het aanbod van het bisdom af. De vicaris probeert de priester om te praten. Nele wil dat Jan de kinderkamer afwerkt.

Aflevering 37

Henk reageert terughoudend op Lenka's avances. Guido en Claire worden in Malta verwelkomd door Joe Bonduono. Ingrid dagdroomt over Benidorm. Walter licht Anna in over het aanbod van het bisdom.

Aflevering 36

Ingrid en Herman vertrekken binnenkort naar Benidorm. De jongeren van het Vissershuis willen de laatste dagen met hen doorbrengen. In opdracht van het bisdom doet de vicaris een nieuw voorstel aan Walter. Monique probeert Bart telefonisch te bereiken. De relatie van Mieke en Steven staat onder druk.

Aflevering 35

Mieke is van plan om haar studies in Frankrijk af te maken. Het zit Claire dwars dat Guido en Marie-Rose een hechte band hebben. Picasso kan niet geloven dat Herman en Ingrid van plan zijn naar Spanje vertrekken.

Aflevering 34

Herman en Ingrid hebben gemengde gevoelens bij hun terugkeer uit Benidorm. Jan maakt door zijn onhandigheid brokken bij VDB-Systems. Monique is van plan om Bart uit de nood te helpen. Anna piekert over Walters gedrag.

Aflevering 33

Monique ontvangt een brief vanuit Amerika. In Boston blijkt Bart niet in een leuke flat maar in een krot te wonen. Lenka wil bij Henk intrekken zodra Guido en Claire naar Malta vertrekken. Henk twijfelt of dit wel een goed idee is. Ingrid en Herman moeten een belangrijke beslissing nemen.

Aflevering 32

Elke uitvlucht is voor Jan goed om de inrichting van de kinderkamer uit te stellen. Het sigarettenpijpje blijft bij VDB-Systems voor raadsels zorgen. In de Lork zijn de zakelijke resultaten goed. Anna hoopt dat Walter eindelijk zijn lesje geleerd heeft, maar de priester is niet van plan om Carine op te geven.

Aflevering 31

Herman en Ingrid zijn blij dat Pierrot in een prachtige omgeving kan opgroeien. Delfosse waarschuwt Didier. De scheldpartij in het FAIC is bij de aandeelhouders niet in goede aarde gevallen. Anna pakt Walter hard aan en geeft hem alvast een voorsmaakje van het verhoor, dat hem in het bisdom te wachten staat. Na een verwendagje is Claire helemaal opgefleurd.

Aflevering 30

Guido probeert zijn de breuk in zijn relatie met Claire te herstellen. Hoewel hij Michel best sympathiek vindt, wil Jan niet dat hij blijft logeren. Het is duidelijk dat Nele een rol speelt in Jans beslissing. De vicaris is bereid een goed woordje voor Walter te doen bij de secretaris van het bisdom. Didier verbiedt Mieke om met Michel om te gaan.

Aflevering 29

Walter moet zich in het bisdom verantwoorden. Jan praat zijn mond voorbij, met als gevolg dat de misverstanden zich opstapelen. Monique staat wantrouwig tegenover Didiers stiekeme telefoontjes.

Aflevering 28

Manou's verkeerde veronderstellingen veroorzaken tal van misverstanden. Sinds de komst van Michel voelt Steven zich onzeker in zijn relatie met Mieke. Didier vertoeft in mooi vrouwelijk gezelschap.

Aflevering 27

Lenka heeft een verrassing in petto voor Manou. De vicaris waarschuwt Walter dat zijn brief naar het bisdom niet in goede aarde is gevallen. Didier jaagt de aandeelhouders van FAIC op stang. Rita verzet zich tegen het voorgestelde co-ouderschap. Marie-Rose probeert Guido te charmeren.

Aflevering 26

Didier houdt zich met duistere zaken bezig. Guido mijmert na over het succes van de opendeurdagen. Herman en Ingrid treffen de laatste schikkingen voor ze naar Spanje vertrekken. Carine kan de roddels niet meer aan. Mieke weet niet hoe het verder moet met haar en Steven.

Aflevering 25

Vandaag is het electronicabedrijf Van den Bossche Systems exact duizend dagen operationeel. Bedrijfsleider Guido viert dit jubileum met een opendeurdag en de officiële voorstelling van de Manou-mobiel. Met dit voertuig zullen duivel-doet-al en plaatselijke politicus Willy en zijn vriend Jean-Pierre aan een grote race deelnemen. Het afscheid valt Manou ontzettend zwaar en ze wijkt geen millimeter van haar vriend Willy. Ook Picasso vindt het spijtig dat zijn kameraden op avontuur gaan. Wie blijft er nog over van de bende van Cartouche ?

Aflevering 24

De werknemers van VDB-Systems bereiden de opendeurdag voor. De vicaris verwijt Walter zich hypocriet te gedragen. Willy's opwinding voor het vertrek wordt overschaduwd door het afscheid van Manou.

Aflevering 23

Manou is niet in de stemming voor Willy's verwennerijen. Staf waarschuwt Walter voor het geroddel. Didier is niet te spreken over het lovend artikel betreffende VDB-Systems. Herman en Ingrid maken plannen om opnieuw naar Spanje te gaan. Julienne kan moeilijk afscheid nemen van Marie-Rose.

Aflevering 22

Didier heeft commentaar op Moniques zakelijke inzicht. In Walters nieuwe parochie wordt er veel geroddeld. Guido vergadert met de medewerkers van de opendeurdagen.

Aflevering 21

Nele neemt het Jan kwalijk dat hij enkel nog met zijn werk begaan is. Ingrid zit in de put omdat Rita niet op haar voorstel is ingegaan. Herman probeert haar op te vrolijken. Marie-Rose neemt Julienne mee op sleeptouw. Walter weet niet hoe hij de parochie nieuw leven kan inblazen. Willy vreest dat de Manoumobiel nooit op tijd klaar zal zijn.

Aflevering 20

Manou is blij met Willy's ontslag als schepen van milieu. Nu kan hij meer tijd vrijmaken voor haar. Carine en Walter hebben een gesprek over het celibaat. Marie-Rose voelt zich eenzaam. Julienne probeert haar op te beuren. Jan gedraagt zich als de nieuwe Sherlock Holmes.

Aflevering 19

Henk en Jan houden er wat de opendeurdag betreft andere ideeën op na. Guido vermoedt dat er in zijn bureau ingebroken is. Didier probeert het weer goed te maken met Monique en nodigt haar uit voor een romantisch etentje. De burgemeester roept Willy op het matje.

Aflevering 18

Volgens Claire moet Guido uit zijn doppen blijven kijken voor Didier. Herman en Ingrid bespreken de mogelijkheid om in Spanje te blijven. Mia stelt haar huwelijksgeluk in vraag. Nele en Jan zoeken een naam voor de baby.

Aflevering 17

Didier is slecht geluimd omdat Monique en Mieke heel laat zijn thuisgekomen. Jan licht Guido in over het sigarettenpijpje dat hij in het bedrijf gevonden heeft. Walter heeft zich nog niet verzoend met zijn overplaatsing en blijft kwaad op de vicaris.

Aflevering 16

Jan verwelkomt bij VDB Systems de nieuwe werknemers, die zullen instaan voor het onderhoud. Didier is uit op wraak. Anna hoopt dat Rita en Pierrot ooit naar België zullen terugkeren. Mia en François klinken op hun geluk. Mieke en Monique gaan samen stappen en genieten van dit avondje uit.

Aflevering 15

Hugo sluit in Milaan een contract af met Véronique Van den Bossche en Giancarlo. Ingrid en Herman vertrekken naar Spanje, waar ze Pierrot zullen bezoeken. Mieke voelt zich onbegrepen nu Sarah en Bart het huis uit zijn. Walter kan Carine's liefde niet beantwoorden.

Aflevering 14

Er wacht Didier een onthutsende verrassing. Jan wil weten of hij vader zal worden van een dochtertje of een zoontje en consulteert een waarzegster. Anna en Nele kopen de eerste spulletjes voor de baby.

Aflevering 13

Willy wil de Manoumobiel testen. Adrienne geeft toe dat de mensen liever Walter horen preken dan de vicaris. Roger Pieters probeert via Delfosse tot Didier door te dringen. Claire weigert Guido met een andere vrouw te delen.

Aflevering 12

Carine geraakt er zelf niet meer uit en gaat te rade bij een waarzegster. Nele is teleurgesteld in Jan. Hij verwaarloost haar en hij laat ook zijn familie in de steek. Monique heeft zich voorgenomen om Didier onvoorwaardelijk te steunen. Willy herinnert Guido aan zijn belofte.

Aflevering 11

Monique neemt de bedreigingen die haar man ontvangen heeft ontzettend ernstig op en dient klacht in bij de politie. Didier vindt dit geen goed initiatief. Anna ontvangt een brief vanuit Spanje. Willy beweert dat de Manoumobiel nooit op tijd vertrekkensklaar zal zijn.

Aflevering 10

Didier werkt zijn rothumeur uit op Monique. Walter kan onmogelijk een keuze maken tussen zijn roeping en zijn verlangen naar Carine. Willy en Jean-Pierre testen de "Manoumobiel" uit. Zoals elke week wacht Anna op een telefoontje van François.

Aflevering 9

Jan reageert zenuwachtig zodra over Nele's zwangerschap gepraat wordt. Carine merkt dat Walter niet gelukkig is. Didier houdt geen rekening met de goede raad van Roger Pieters. Henk wil dat de opendeurdagen bij VDB Systems stijl- en klassevol zijn.

Aflevering 8

Herman en Ingrid willen zo snel mogelijk Pierrot bezoeken in Benidorm. Monique vreest dat haar man Didier dwaze plannen aan het beramen is. Guido praat met Jan en Henk over de open-deur-dagen bij VDB Systems.

Aflevering 7

Mieke brengt Jan op de hoogte van haar toekomstplannen. Guido zorgt ervoor dat Julienne met een gerust hart naar Spanje kan vertrekken.

Aflevering 6

Roger Pieters waarschuwt Monique dat haar man met de verkeerde mensen optrekt. Claire betrapt Guido en Marie-Rose in de winkelstraat. Nele kent het geslacht van de baby, maar wil het nieuws nog even geheim houden.

Aflevering 5

Claire praat met Anna over haar carrière. Walter voelt zich niet thuis in zijn nieuwe kerk. Julienne koestert de droom de winter in het zonnige Spanje door te brengen. Willy vraagt aan Manou om het meterschap over zijn racewagen op zich te nemen.

Aflevering 4

Julienne wordt in de watten gelegd. Anna wacht ongeduldig op het telefoontje van François. Jean-Pierre helpt Willy met het bouwen van een racewagen. Didier vraagt aan Delfosse of hij hem een dienst wil bewijzen.

Aflevering 3

Walter moet wennen aan Carine's aanwezigheid. Anna en Albert merken dat Ingrid zich beter voelt nu ze weet waar Pierrot is. Nele is teleurgesteld omdat Jan geen tijd heeft om haar te vergezellen naar de gynaecoloog. Julienne blijkt voor het geluk geboren te zijn.

Aflevering 2

Anna brengt de familie op de hoogte van Rita's verblijf in Spanje. Ingrid en Herman overwegen om Pierrot in Benidorm te bezoeken. Manou wil niet dat Willy aan de gevaarlijke race deelneemt.

1. 96/133 - jaargang 6

Ingrid en Herman vernemen als eerste het nieuws over Rita. Willy wil voor zijn race naar Vuurland sponsoring vragen aan Guido. Didier ontvangt een brief uit Amerika.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis