Familie

Familie

Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.

228 afleveringen

Aflevering 228

Guido heeft een helse nacht achter de rug. François ziet het niet meer zitten. Marie-Rose is de wanhoop nabij. In het Vissershuis is iedereen in de ban van het La Torre Blanca-drama. De onzekerheid maakt iedereen gek. Monique confronteert Didier. Guido telefoneert naar Marie-Rose.

Aflevering 227

De sfeer in La Torre Blanca is grimmig. Salomon spreekt de sekteleden toe. Anna en Albert komen afscheid nemen van Guido. Walter heeft een reisroute uitgetekend. Didier speelt met vuur. Dokters en verpleegsters vervangen het verband van Marie-Rose. Willy zet een bizarre weddenschap in. Rita's aanhoudingsmandaat werd verlengd. Guido onderneemt ter plaatse een ultieme poging om Peter te redden.

Aflevering 226

Daniël waarschuwt Monique. Het wordt hoog tijd dat ze zich herpakt. De onderzoeksrechter ontvangt een fax van Europol. Guido vergeeft Rita. Anna staat erop dat haar kleinkind gedoopt wordt. Bart is het geruzie thuis beu. Herman denkt dat de confrontatie van Ingrid met kleine kinderen wel eens goed zou kunnen zijn.

Aflevering 225

De onderzoeksrechter en Frank Block blijken toch heel nauw betrokken bij de Van Den Bossche-affaire. Liliane spookt door Mia's hoofd. Anna staat volledig achter de beslissing van Guido. Bart neemt het op voor Peter. Sarah wordt geconfronteerd met een ontevreden klant. Marie-Rose heeft nachtmerries. Willeke is radeloos.

Aflevering 224

Roger komt aanzetten met vreemde verklaringen. Willekes verzoek wordt door Salomon afgewezen. François ontvangt een brief van Liliane. De dokter verwijdert het gaas van het gezicht van Marie-Rose. Guido's besluit staat vast. Hij heeft Peter te lang aan zijn lot overgelaten.

Aflevering 223

Monique en didier leggen het weer bij. Na de kerkdienst ontdekt Walter iets ongewoons in de offerschaal. Jan en Didier drinken samen een pint. Henk breekt met zijn Nederlandse familie. Jim Lucas probeert Guido te overtuigen toch naar Amerika te gaan. Een ongewenste bezoeker duikt op in de Lork.

Aflevering 222

Roger maakt zich druk. Walter onderneemt een poging tot schilderen. Guido en Claire bezoeken Rita. Albert voelt zich beroerd. Sarah komt op voor Didier. Herman gaat te rade bij Claire. Er heerst een koele spanning tussen Monique en Didier.

Aflevering 221

Bernice en Monique gooien naar elkaar met scherpe woorden. Henk krijgt een onverwachte telefoon uit Nederland. Hugo spreekt Marie-Rose de nodige moed in. Walter is van streek. Herman maakt zich zorgen om Ingrid.

Aflevering 220

Hugo's verklaring zorgt voor ontroering. Sarah en Didier komen tot een overeenkomst. De onderzoeksrechter onderwerpt Rita aan een verhoor. Jans keuze van behangpapier kan nog wat bijgeschaafd worden. Guido verlegt zijn prioriteiten.

Aflevering 219

Sarah moet een vliegtuig halen. Rita mag een kort bezoek ontvangen. Anna is vergevingsgezind. Sarah en Roger kunnen goed met elkaar opschieten. Henk stuit op eventueel bewijsmateriaal.

Aflevering 218

Guido is ontzet wanneer hij de schutter ziet. Jan worstelt met schuldgevoelens. Marie-Rose doorstaat hevige pijnen. Rita is bijzonder zwak. De strijdlustige Salomon spreekt zijn Nederlandstalige sekte leden toe. Albert maakt zich zorgen over Rita.

Aflevering 217

Guido mag geen onnodige risico's meer lopen. In het Vissershuis doen de wildste verhalen de ronde over de schietpartij. Anna is dringend aan rust toe. Rita zet de boel weer eens op stelten. De dag eindigt op een zwaar drama voor Marie-Rose.

Aflevering 216

Didier vergaat in zelfbeklag. Sarah vraagt hulp van haar officiële vader. Anneke is niet zo tevreden met Barts avances. Sarah vindt financiering voor haar Amerikaproject. Herman komt moedeloos van het ziekenhuis. Hugo en Marie-Rose kaarten na over Rita. Guido wordt ei zo na het slachtoffer van een onbekende schutter.

Aflevering 215

De onderzoeksrechter ziet nog maar één uitweg voor het Salomon-probleem. Adrienne roddelt over Rita. Delfosse zet Didier onder druk. Guido leest Rita de les over het voorval met Marie-Rose.

Aflevering 214

Marie-Rose tilt zwaar aan de uitspraak van Walter over Alex. Jan wordt verlost van zijn gips. François en Jan hebben een afspraak bij de notaris. Wendy heeft besloten naar de States terug te keren. Guido's achtervolgingswaanzin zou wel eens gegrond kunnen zijn.

Aflevering 213

Guido neemt het op voor Willem Delfosse. Jacobs dreigt met een huiszoekingsbevel, maar Salomon laat zich niet intimideren. Willy verklaart dat Alex nog lang kan vastzitten.

Aflevering 212

Didier veegt Delfosse de mantel uit. Anna wordt doorverwezen naar een specialist. Jan nodigt de schepenen uit voor een etentje. Delfosse komt zich verontschuldigen voor wat er in de Lork gebeurde.

Aflevering 211

Gwen en Jean-Pierre aanvaarden het aanbod van Marie-Rose. Jacobs en Block onderzoeken de plaats van de misdaad. Anna is er door alle gebeurtenissen weer erg aan toe.

Aflevering 210

Claire klaagt over Rita. Marie-Rose ontvangt Jean-Pierre en Gwen. Didier betrapt Delfosse in gesprek met Guido. Anna is niet opgezet met François' cadeau aan Jan en Nele.

Aflevering 209

François heeft er alles voor over om alleen te zijn met Mia. Er wordt gespeculeerd over de schuldvraag van Alex. Misschien krijgt VDB-Systems er een tweede joint venture bij.

Aflevering 208

Wendy krijgt onverwachte post. Delfosse maakt een afspraak met Guido. Jacobs en Block zoeken naar bezwarend materiaal tegen Alex.

Aflevering 207

Aan het terroriseren van de Van den Bossches lijkt geen einde te komen. Anna kan de spanningen niet meer verwerken. Didier probeert Bart te winnen voor zijn voorstel. Jan en Nele gaan op huizenjacht.

Aflevering 206

Gwen krijgt een onverwacht voorstel. De huwelijksreis voor Jan en Nele zit erop. Didier brengt Delfosse op de hoogte van een nieuw project. Alex schendt het vertrouwen van Marie-Rose.

Aflevering 205

Mia's gastvrijheid wordt niet in dank afgenomen. De sfeer in huize Didier is weer eens om te snijden. Alex koestert ambities. Het afscheidsfuifje in het Vissershuis zorgt voor verrassingen.

Aflevering 204

Gwen durft haar vrienden niet meer onder ogen te komen. Rita's nachtelijke escapade zorgt voor verbijstering. Maar dit belet de nieuwe geliefden niet om volop van hun romance te genieten.

Aflevering 203

Anna kan er niet meer bij dat François en Mia iets voor elkaar voelen. Jean-Pierre krijgt het steeds moeilijker met Gwen.

Aflevering 202

Mia en François beleven een gelukzalige ochtend. Walter arriveert bij de commune en gaat op zoek naar Peter en Willeke. De relatie tussen Anna en Rita is blijkbaar erg verziekt.

Aflevering 201

Ingrid komt met zeer goed nieuws voor Herman, maar die vat het nogal sarcastisch op. Claire heeft één en ander uit te praten met Guido.

Aflevering 200

Tot grote ergernis van Jean-Pierre krijgt Gwen het bijzonder hard te verduren. Walter is vastbesloten Peter te helpen, maar wordt met harde tegenstanders geconfronteerd.

Aflevering 199

Anna en Albert nemen Rita en Gwen onder handen. Sarah verndert Didier. François is jaloers. Er komt opheldering in de verkrachtingszaak.

Aflevering 198

Willy zegt Monique ongezouten zijn mening. Anna geeft Walter een aandenken mee. Jean-Pierre wil met Gwen praten. Julienne ergert zich aan het gedrag van Guido en Henk. Mia kookt voor François.

Aflevering 197

Iedereen probeert de zeeman aan het lijntje te houden. Gwen valt bij Rita binnen. Alex en Jean-Pierre vliegen elkaar in de haren. Gwen wordt geconfronteerd met de zeeman. Didier wordt voor de gek gehouden.

Aflevering 196

François voelt zich ongemakkelijk door het voorval met Mia gisteren. Anna krijgt telefoon van Jan en Nele uit de Dominicaanse Republiek. Monique maakt zich druk tijdens een commissievergadering. Claire stuurt Rita naar huis. Het Vissershuis krijgt een kanjer van een verrassing te verwerken.

Aflevering 195

Walter treft voorbereidingen om naar Spanje te evrtrekken. Monique haalt een vuile streek uit. Mia blijft toenadering zoeken tot François en dit lijkt resultaat te hebben. Rita is weer dronken.

Aflevering 194

Guido en Henk willen Didier een loer draaien. Monique heeft een meningsverschil met Geert Vervloesem. Rita blijft het iedereen moeilijk maken. Marie-Rose heeft een ernstig gesprek met Babette.

Aflevering 193

Didier nodigt Monique uit voor een intiem etentje in De Lork. Jan en Nele vertrekken op huwelijksreis. François en Mia hebben een afspraak. Herman en Ingrid zien Alex nu door heel andere ogen. Marie-Rose kaffert Babette uit.

Aflevering 192

Het huwelijk van Jan en Nele wordt vandaag gesloten. Alleen loopt niet alles volgens plan. Marie-Rose wil de politie inschakelen. Ingrid heeft een gesprek met Alex.

Aflevering 191

Monique gaat niet akkoord met de plannen van Didier. Guido wil niet naar het huwelijk van Jan en Nele komen. Jan nodigt Rita uit voor het huwelijk. Claire neemt Guido onder handen.

Aflevering 190

Henk speelt dubbel spel. Nele heeft een gesprek met Monique over Jan. Jim komt op bezoek bij Guido. Jan heeft iets belangrijks over het hoofd gezien.

Aflevering 189

Didier vraagt Henk om voor hem te spioneren bij VDB Electronics. Marie-Rose heeft een gesprek met Walter. Er zijn enkele problemen in verband met de ballonvaart. Marie-Rose spelt Guido de les. Daarna heeft ze een discussie met Rita.

Aflevering 188

Marie-Rose heeft er een heel moeilijke nacht opzitten. Henk wordt door Guido voorgesteld in VDB-Electronics. Rita begint met haar nieuwe job. Anneke en Bart hebben ruzie.

Aflevering 187

Sarah voelt zich aan haar lot overgelaten. Guido stelt Henk voor aan Anna en Albert. Jan en Nele raken ontmoedigd omdat ze niet direct een nieuwe woning vinden. Monique is de ruzies tussen Didier en Sarah beu.

Aflevering 186

Rita is woedend op Walter. Bart verdedigt Maarten. In het Vissershuis gaat het gesprek over Henk en Guido. Maarten krijgt de schrik van zijn leven. Alex valt Babette lastig. François krijgt bezoek van een wel zeer volumineuze dame.

Aflevering 185

Guido heeft Henk een kamer aangeboden. Anna gaat hier niet mee akkoord. Didier straft Wendy. De afspraak van François is hem niet goed bevallen. Jan heeft een afspraak met de ballonvaarder. Didier en Delfosse vergaderen bij FAIC. Marie-Rose en Hugo krijgen eindelijk Peter te zien...maar dat maakt Marie-Rose nog meer bezorgd.

Aflevering 184

Jan en Nele wonen bij François. François moet hier nog aan wennen. Hugo en Marie-Rose krijgen nieuws over Peter. Guido nodigt Henk uit voor een gesprek. Wendy gaat praten met Didier. Sarah blijft kwaad op Didier.

Aflevering 183

Rita plaatst Jan en Nele voor voldongen feiten. Henk wil in België zijn studies afmaken. Gwen heeft geen inkomsten meer. Claire stelt Guido voor Rita in dienst te nemen als koffiedame.

Aflevering 182

Hugo brengt bij Marie-Rose verslag uit over Peter. Vandaag krijgen Ingrid en Herman de uitslag over de in vitro fertilisatie. Den Rooselaer krijgt nieuwe uitbaters. Jan en Nele verschillen van mening over de bruidstaart. Maarten zoekt toenadereing tot Bart.

Aflevering 181

Henk moet naar het ziekenhuis. Sarah gaat iets drinken in Den rooselaer. De onderzoeksrechter geeft Marie-Rose een waarschuwing voor ze naar Spanje vertrekt. Babette brengt Alex een Bezoek.

Aflevering 180

Guido en Jan leggen hun ruzie bij. Ingrid wordt steeds ongeduldiger. François vraagt Babette om hulp. Nele heeft een gesprek met de ballonvaarder. Mia komt voor een verrassing te staan. Henk drijft Alex tot het uiterste.

Aflevering 179

Nele maakt zich zorgen over haar huwelijk in een luchtballon. Didier wordt gechanteerd door Bart. Guido wil nog steeds niets weten over Peter. Marie-Rose is van plan om ook naar Spanje te vertrekken. Jan geeft Guido lik op stuk. Alex leert Henk een lesje.

Aflevering 178

Alex brengt een bezoek aan Marie-Rose. Ingrid hoopt dat de conceptie geslaagd is. Didier heeft leedvermaak met de familie Van den Bossche. François trakteert zijn vriendin op een etentje in de Lork.

Aflevering 177

Hugo heeft schrik om Marie-Rose de waarheid te vertellen over Peter. Guido maakt het iedereen moeilijk met zijn slechte humeur. De verblijfplaats van Peter is het gesprek van de dag. Sarah heeft een afspraak met Guido.

Aflevering 176

Hugo krijgt slecht nieuws over Peter en Willeke. Herman en Ingrid gaan naar het ziekenhuis. Sarah luistert Bart en Wendy af. Dit heeft zijn gevolgen.

Aflevering 175

Jan onderschept een briefv die eigenlijk voor Willy bestemd is. Sarah heeft nog steed ruzie met Didier. Herman en Ingrid gaan in vitro fertilisatie uitproberen. Hugo vertrekt naar Spanje om Peter te zoeken.

Aflevering 174

Anna vindt het gedrag van François schandalig. Walter komt Anna de les lezen. Alex valt Babette lastig. Gwen loopt weg uit Den Rooselaer. Walter en Guido leggen alles terug bij.

Aflevering 173

Anna maakt zich boos tegenover Guido. Marie-Rose is jaloers. François maakt zich zenuwachtig over zijn afspraak. Nele en Anna gaan samen naar een winkel met bruidskledij. Anna betrapt François en zijn vriendin.

Aflevering 172

François heeft een afspraak. Marie-Rose is dolblij nu ze weet waar Peter is. De onderzoeksrechter vertelt Guido waar de nachtelijke telefoontjes allicht vandaan komen. Jan heeft een rare opdracht voor Babette. Sarah vraagt Monique om hulp.

Aflevering 171

Alex bedankt Marie-Rose voor haar gul gebaar. Sarah vraagt Picasso om een gunst. Anna werkt Albert op de zenuwen. Tussen Babette en Henk is alles terug koek en ei. Bart heeft goed nieuws voor Jan. Hugo verrast Marie-Rose.

Aflevering 170

Guido blijft anonieme telefoontjes krijgen. Uiteindelijk stapt hij naar de onderzoeksrechter. Babette heeft ruzie met Henk. Marie-Rose maakt zich nog steeds zorgen over de brief die Jean-Michel voor zijn dood schreef. Claire stelt Guido een ultimatum. François schrijft naar een relatiebureau.

Aflevering 169

Didier nodigt Bart en zijn vrienden uit voor een partijtje biljart. François vraagt raad aan Walter. Marie-Rose piekert nog steeds over de brief van Jean-Michel.

Aflevering 168

Hugo gaat op zoek naar Peter. Alex wil weten of Marie-Rose gevolg zal geven aan het verzoek van Jean-Michel. Walter heeft een gesprek met Guido in opdracht van Anna. Monique geeft toe: ze wil Jan en Nele in een luchtballon trouwen.

Aflevering 167

Wendy chanteert Didier. Claire heeft schoon genoeg van de anonieme telefoontjes. Jean-Pierre en Gwen groeien terug naar elkaar toe. Alex springt in de bres voor Bart, Anneke en Steven. François nodigt Mia uit voor een etentje in De Lork.

Aflevering 166

Guido reageert zich af op Babette en Mia. Ingrid is ongelukkig omdat ze niet op de gewone manier zwanger kan worden. Bart, Anneke en Steven hebben in de cafetaria van het sportterrein ruzie met een brutale jongen. Gwen kiest de zijde van Jean-Pierre.

Aflevering 165

Guido krijgt genoeg van de anonieme telefoontjes. Jaen-Pierre doet zijn beklag bij Walter over Rita. Ingrid en Herman krijgen droevig nieuws te horen. Marie-Rose en Guido hebben een ultiem gesprek over Peter.

Aflevering 164

Guido heeft Peter voorgoed uit zijn leven verbannen. Rita maakt het Jean-Pierre niet gemakkelijk in Den Rooselaer. Anna verwijt Guido dat hij Peter aan de deur gezet heeft. Didier heeft een ernstig gesprek met Sarah. Marie-Rose vertelt Hugo wat er in die geheimzinnige brief stond.

Aflevering 163

Guido blijft bij zijn besluit. Sarah spreekt met Walter over haar problemen. Didier zoekt Sarah overal. Rita krijgt slecht nieuws over Dirk. Marie-Rose vraagt Hugo hulp om Peter te zoeken. Alex overhandigt Marie-Rose een geheimzinnige brief uit het graf.

Aflevering 162

Sarah legt Didier het vuur aan de schenen. Peter valt Babette en Henk lastig. Dit mondt uit in een vechtpartij tussen Peter en Henk. Sarah loopt weg van huis. Guido zet Peter en Willeke aan de deur.

Aflevering 161

Henk vraagt Babette of ze met hem mee wil gaan naar Nederland. Peter en Willeke drijven Claire en Guido tot het uiterste. Rita is uit het ziekenhuis vertrokken. Didier wordt het slachtoffer van chantage.

Aflevering 160

Walter piekert over de dreigbrief die hij kreeg. Manou heeft een besluit genomen. Peter gooit Claire de deur uit. Monique heeft besloten Jan te trouwen. De zwangerschap van Rita begint door te wegen.

Aflevering 159

Julienne beklaagt zich bij Marie-Rose over het gedrag van Peter en Willeke. Jan vraagt Monique een grote gunst. Guido doet Manou een zakelijk voorstel. Didier bedreigt Peter.

Aflevering 158

Gwen zoekt terug toenadering tot Jean-Pierre. Peter en Willeke maken Claire en Julienne het leven zuur. Willy gelooft niet dat Peter veranderd is. Jan kan er niet tussenuit Monique een bijzondere gunst te vragen.

Aflevering 157

Sarah krijgt onverwacht bezoek en bijzonder schokkend nieuws. Iedereen viert het succes van de joint venture. Mia is teleurgesteld in François. Jean-Pierre lijkt niets goed te kunnen doen bij Gwen en Rita.

Aflevering 156

Didier wordt nu heel jaloers. Jan blijft aandringen op een huwelijk in een luchtballon. Claire en Nele proberen Anna gerust te stellen. François krijgt rare telefoontjes.

Aflevering 155

Alex zorgt voor problemen in de Rooselaer. Peter en Willeke hebben ruzie om Babette. Anna laat zich de toekomst voorspellen door een waarzegster. Bart voelt Didier aan de tand. Didier krijgt de schrik van zijn leven. Er hangt een gespannen sfeer in het Vissershuis.

Aflevering 154

Hugo wil zijn relatie met Marie-Rose hechter maken. Marie-Rose en Claire schieten steeds beter met elkaar op. Peter heeft een afspraak mat Babette. Bart betrapt Didier.

Aflevering 153

François is helemaal ontdaan als hij een dreigbrief krijgt. Jan heeft een speciaal plan voor zijn huwelijk met Nele. Peter maakt het Claire wel bijzonder moeilijk. Babette stelt Henk voor in het Vissershuis.

Aflevering 152

Claire zoekt toenadering tot Marie-Rose. Guido heeft problemen met zij joint-venture. Didier leert in Zwitserland een "interessante" dame kennen. Mia probeert François gevoelens te tonen. En wat is er eigenlijk bij Van Den Bossche Systems aan de hand?

Aflevering 151

Alex stelt zijn bedgenote voor aan Marie-Rose. Jan doet wanhopige pogingen om Guido te spreken te krijgen. Alex valt Babette en Mia lastig. Jean-Pierre blijft Gwen de hand boven het hoofd houden.

Aflevering 150

Jan krijgt een dreigbrief in de bus. Anna maakt zich ongerust over Nele. Didier heeft weer een bespreking met Delfosse. Ingrid vraagt aan Willy een middel om zwanger te worden. Gwen daagt Alex uit voor de ogen van Jean-Pierre.

Aflevering 149

Guido en Manou vieren het goede nieuws. Albert heeft een afspraak waar Anna niets mag weten. Herman en Ingrid wachten met spanning op de resultaten van het ziekenhuis. Marie-Rose mist Hugo.

Aflevering 148

Jan gaat bij Rita klagen over het nachtlawaai in de Rooselaer. Ingrid blijft maar lagen tegen iedereen. Manou belt met goed nieuws naar VDB-Electronics. Claire en Mia komen goed met elkaar overeen.

Aflevering 147

François komt mee werken in VDB-Electronics. Jan heeft een vergadering met de secretaris. Rita en Gwen maken het Jean-Pierre wel bijzonder lastig.

Aflevering 146

Anna maakt zich zorgen over Guido in Amerika. Jean-Pierre probeert zijn werk bij Marie-Rose en zijn werk in den Rooselaer te combineren. Gwen behandelt Jean-Pierre als oud vuil.

Aflevering 145

Steven is nog steeds verliefd op Mieke. Herman en Ingrid komen van de dokter. Ze vertellen Marie-Thérèse en Picasso hoe het geweest is. Babette daagt Jan uit. Mia wordt door Claire uitgenodigd.

Aflevering 144

Sarah is jaloers. Didier probeert informatie los te krijgen van Monique. Er hangt een bepaalde spanning tussen Mia en François. Ingrid en Herman vrezen dat ze definitief kinderloos zullen blijven. Nele toont in de Rooselaer dat ze haar mannetje kan staan.

Aflevering 143

Jan, Monique en Willy discussiëren over het nieuwe, tijdelijke brugemeesterschap. Walter doet J.P. een voorstel.

Aflevering 142

Guido en Marie-Rose hebben een meningsverschil dat uit de hand dreigt te lopen. Didier heeft fantastisch nieuws voor F.A.I.C. Nieuws over de burgemeester slaat iedereen met ontzetting.

Aflevering 141

Manou neemt opgewonden afscheid van haar collega's. Monique heeft op haar beurt een verrassing voor Didier.

Aflevering 140

Claire neemt een zware beslissing. Didier heeft een verrasssing in petto voor Monique. Bart, Sarah en Wendy worden door Didier betrapt.

Aflevering 139

Guido organiseert een spoedvergadering bij VDB-Systems. Ingrid en Herman hebben een openhartig gesprek met Picasso en Marie-Thérèse.

Aflevering 138

Didier is Monique heel wat uitleg verschuldigd. Babette kan de kuren van Peter niet langer voor Guido verzwijgen. De gecompartimenteerde vuibak van Willy trekt heel wat "kijkers".

Aflevering 137

Guido besluit om toch naar Amerika te reizen, maar wil eerst orde op zaken stellen. Gwen heeft de smaak duidelijk te pakken terwijl Jean-Pierre alsmaar onrustiger wordt. Monique ontdekt een akelig voorwerp in haar eigen huis;

Aflevering 136

De krant brengt Anna verheldering. Rita wordt op het matje geroepen bij de onderzoeksrechter. De "grap" met de dreigbrieven neemt serieuze proporties aan met Guido als slachtoffer.

Aflevering 135

Babette probeert Jan terug te strikken. Of lijkt dat maar zo? VDB-Systems wil internationaal doorbreken. Ingrid overweegt sterk een hormonenkuur te volgen.

Aflevering 134

Een oude buitenlandse vriend van Guido duikt weer op met een ineressant aanbod. Willy sluit een compromis. Als Rita Dirks spullen op straat zet, vindt ze iets heel interessant.

Aflevering 133

Didier houdt zich sterk. Jean-Pierre komt tot bezinning. De aanwezigheid van de onderzoeksrechter maakt Didier zenuwachtig.

Aflevering 132

Anna heeft de taak van onderzoeksrechter op zich genomen. Iedereen is bezorgd om Rita. Voor Jean-Pierre wordt alles nu overduidelijk.

Aflevering 131

Het Vissershuis wordt het middelput van veel kwaad bloed. De gezondheid van Guido laat te wensen over.

Aflevering 130

Anna zet Claire onder druk. Guido krijgt beangstigend nieuws over Carlos. Alex komt weer boven water, maar zoals steeds op de verkeerde plaats en tijd.

Aflevering 129

Het onderzoek naar de geheimzinnige bloemen komt op volle gang. De onderzoeksrechter onderwerpt alle verdachten aan "doordringende" vragen.

Aflevering 128

Alex' geschenkjes vallen niet bij iedereen in goede aarde. Babette is haar sluwheid nog niet verleerd. Het verleden duikt voor Guido weer op.

Aflevering 127

Anna heeft haar twijfels over Claire en ziet het helemaal niet zitten met Babette bij VDB-Electronics. Picasso staat voor een nieuwe uitdaging.

Aflevering 126

De gebeurtenissen in De Roozelaer maken Jean-Pierre hysterisch. Claire biedt aan om Jean-Pierre te helpen. Bart gaat volledig op in de aandelen die hij kreeg. Zijn besluit staaat vast, hij wil een groot zakenman worden.

Aflevering 125

De komst van Babette valt bij Jan niet in goede aarde. Delfosse heeft enkele ideeën om Didier uit de nood te helpen. Gwen krijgt een akelig geschenk.

Aflevering 124

Monique bespreekt de aandelenkwestie met de notaris. Claire en Marie-Rose spreken af op neutraal terrein. Claire bespreekt met Guido haar toekomstplannen.

Aflevering 123

De nieuwe wending in de relatie van Guido en Claire valt niet in goede aarde bij Anna. Ingrid krijgt het aan de stok met François. Marie-Rose gaat de confrotatie met Alex aan.

Aflevering 122

Guido is zenuwachtig voor de komst van claire. Bart piekert over zijn aandelen en klopt aan bij François. Willy's idee wordt op veel tegenwind onthaald.

Aflevering 121

Walter geeft Claire en Guido zijn zegen. Willy is uit zijn lood geslagen, maar geeft niet op. Walter verliest zijn geduld met Rita en Gwen.

Aflevering 120

Guido zet Mia extra in de bloemetjes. Het naderen van de hoorzitting maakt Willy uitermate zenuwachtig, hij heeft dan ook grootse plannen. Guido en Claire nemen een romantische beslissing.

Aflevering 119

Didier krijgt slecht nieuws te horen. Marie-Rose en Guido zijn bij de notaris. Guido heeft een belangrijke mededeling te doen.

Aflevering 118

Guido heeft een afspraak met de notaris in verband met zijn aandelen. Gwen hangt weer het animeermeisje uit. Het cliënteel van de Roosenlaer ziet er nu heel anders uit dan vroeger.

Aflevering 117

Gwen probeert haar klanten drankjes af te pingelen, terwijl Jean-Pierre niet weet wat ze allemaal uitvoert. Jan en Willy hebben hun handen vol met de politiek. Dit soms tot ergernis van sommige mensen.

Aflevering 116

Wendy wordt aangenomen als de huishoudster van Monique en Didier. Claire moet een belangrijke beslissing nemen in verband met Guido.

Aflevering 115

Wendy besluit een tijdje bij Didier en Monique te logeren en gaat op zoek naar werk. Sarah vraagt haar vader een handje toe te steken.

Aflevering 114

Ingrid licht haar vrienden in over haar goede daad voor François. Jean-Pierre is ten einde raad over zijn problemen met Gwen en gaat hiervoor naar Picasso. Burgemeester Godelieve heeft met Willy gesproken. Zij weet echter niets over het ongeluk van Willy's vriendin.

Aflevering 113

Picasso maakt zich zorgen om Gwen. Willy is tot over zijn oren verliefd, zijn geluk is echter van korte duur. Walter geeft Riota een uitbrander over haar werk in den Rooselaer.

Aflevering 112

Claire is een tikkeltje jaloers over de terugkomst van Babette. Willy gaat zijn boekje te buiten bij de rijkswachters. Delfosse en Didier hebben een ontmoedigend gesprek. Gwen helpt Rita in den Rooselaer.

Aflevering 111

Anna maakt zich zorgen om Bart. Die wordt aan de schoolpoort door 2 rijkswachters opgepakt. Sarah heeft een rare droom gehad, die dan ook nog uit zal komen. Babette komt op een zeer ongelegen moment bij Guido langs.

Aflevering 110

Gwen maakt het zich onmogelijk in het Vissershuis en gaat op de dool. Claire en Guido beginnen hun dag vol romantiek, terwijl ze op kantoor ongerust zijn.

Aflevering 109

Alex zorgt voor problemen bij Marie-Rose, maar Hugo weet dit grotendeels op te lossen. In het Vissershuis staat iedereen perplex na een telefoontje van Babette.

Aflevering 108

Babette en Peter maken voor de zoveelste maal weer ruzie. Bart probeert zijn schuld te ontkennen, maar kan dit niet langer volhouden. Marie-Rose beslist te vechten voor haar huwelijk met Guido en zal hem dit ook duidelijk maken.

Aflevering 107

Bart heeft schuldgevoelens om de last die hij Willy bezorgd heeft tijdens zijn eedaflegging. Willy beseft niet hoe hij zich door te liegen in de nesten werkt.

Aflevering 106

Het afspraakje van Marie-Rose en Guido verloopt heel anders dan Marie-Rose verwacht had. Marie-Rose raakt totaal over haar toeren. Peter komt met hangende pootjes terug naar Babette, maa krijgt nul op rekest.

Aflevering 105

François zorgt voor opwinding bij VDB-Electronics. Albert is verbaasd wanneer hij een geschenk krijgt van Anna. Peter verzoekt Babette haar boeltje bij elkaar te nemen en weg te gaan. Guido verrast Marie-Rose door met haar af te spreken.

Aflevering 104

Mia neemt op een zeer bijzondere manier afscheid van Didier De Kunst. Jan heeft zo zijn eigen idee over zijn eedaflegging als schepen. Op de nieuwjaarsreceptie van VDB worden volop plannen gesmeed.

Aflevering 103

Bart en Sarah gaan Anna en Albert Gelukkig Nieuwjaar wensen. Albert is een beetje teleurgesteld over Anna en vertelt dit aan Walter.

Aflevering 102

Iedereen zit met de benen onder tafel terwijl er in het Vissershuis duchtig gevierd wordt. Guido en Claire beleven een heel intense avond. Voor hen wordt '95 wel heel veelbelovend!

Aflevering 101

Ingrid en Herman doen geheimzinnig. Babette en Peter hebben ruzie. Iedereen is druk bezig voor de kerstdagen, terwijl Guido zijn koffers pakt voor een reis die de aanzet tot een nieuw leven kan worden.

Aflevering 100

Sarah biecht Didier op wat er aan de hand was met Peter. Albert heeft toch een geschenk voor Anna gevonden. Walter, de vicaris, Adrienne en de koster zitten samen aan de koffietafel.

Aflevering 99

Bart heeft een idee om toch een brommer te kunnen kopen. Albert gaat op zoek naar een geschenk voor Anna, maar komt van een kale reis terug.

Aflevering 98

Gwen heeft last van een kater. Babette ziet de relatie met Peter niet meer zitten. Guido gaat lunchen met vrienden van Peter.

Aflevering 97

Jan en Nele maken zich ongerust over Rita. Ingrid vermoedt dat ze zwanger is.

Aflevering 96

Het Kerstfeest wordt gevierd. Didier is bang Kerstmis alleen door te brengen. Gwen gedraagt zich vreemd en dat zal Picasso merken.

Aflevering 95

Bram, Steven en Bart willen een bromfiets kopen. Marie-Rose beslist oudejaarsavond in Milaan te gaan vieren op uitnodiging van Veronique.

Aflevering 94

Het kerstfeest wordt voorbereid. Jan en Nele nodigen iedereen uit voor het feest in de Rooselaar.

Aflevering 93

Didier ontslaat Manou op staande voet. Marie-Rose en Guido zijn weer goede vrienden. Een sexy Gwen daagt Alex uit.

Aflevering 92

Guido is nerveus omwille van de verhuis naar de opnieuw aangekochte gebouwen. De terugkomst van Sarah wordt voorbereid met de nodige discussie.

Aflevering 91

Gwen gaat op de versiertoer. Guido en Marie-Rose gaan samen dineren. Walter krijgt het nu bijzonder moeilijk met zichzelf.

Aflevering 90

Didier is niet om aan te spreken en komt dronken bij Guido aan. Guido wijst hem echter de deur. Jan wordt steeds nerveuzer naarmate zijn eedaflegging als schepen nadert.

Aflevering 89

Walter heeft het bijzonder moeilijk met zichzelf en poogt zijn nood te klagen bij Anna. Het onderzoek naar Gwen haar verkrachter wordt stopgezet.

Aflevering 88

Guido nodigt iedereen uit voor een diner in de Lork ter ere van zijn overwinning. Bart, Anneke en Steven zoeken uit wat ze nu met hun spaargeld gaan doen.

Aflevering 87

Walter krijgt een kwade Anna op bezoek. Monique en Didier hebben een klein meningsverschil over Jan. Didier weigert Sarah af te halen in Amerika. Manou biedt Didier haar ontslag aan, wat echter wordt geweigerd.

Aflevering 86

Didier zit in zak en as na de hak die Guido hem gezet heeft. Guido heeft een gezellig onderonsje met Marie-Rose. Jean-Pierre gaat een gesprek aan met de onderzoeksrechter in verband met de verkrachter.

Aflevering 85

Adrienne en de koster zijn verontwaardigd over de preek van Walter. Didier en Monique brengen nog een laatste bezoek aan VDB_Electronics. Guido bezorgt Jan, Mia en François de verrassing van hun leven.

Aflevering 84

Jan heeft het er moeilijk mee dat Guido de fabriek niet kon kopen. Walter speelt een eerlijk spel tegenover zijn parochianen.

Aflevering 83

De gebouwen van VDB-Electronics worden vandaag verkocht. Bijzonder spannende momenten zowel voor Didier als Guido. De familie probeert Rita terug op het rechte pad te brengen.

Aflevering 82

Bart vraagt Monique eens een deftig gesprek te hebben met hem. Guido krijgt een paniektelefoontje in verband met Rita. Hugo stelt Marie-Rose voor mee naar Dusseldorf te gaan. Jean-Pierre rekent bijzonder zwaar af met Alex.

Aflevering 81

Bart botst voor de zoveelste keer met Didier en denkt erover weg te lopen naar Frankrijk. Didier waarschuwt de familie Van den Bossche zich geen illusies te maken. Walter komt onverwacht snel terug van zijn retraite. Rita krijgt onthutsend nieuws.

Aflevering 80

Albert en Jan gaan Sinterklaas spelen in het sportcentrum. Monique vindt dat Didier veel te hard werkt. Maar de verkoop van de gebouwen van Van den Bossche Electronics spookt door zijn hoofd. Hij verwacht een zet van Guido.

Aflevering 79

François staat zijn mannetje bij de verdediging van Rita. Jan slaagt er weer in het Didier lastig te maken. Didier heeft het trouwens op meer dan één front lastig...

Aflevering 78

Jan en Nele treffen Rita aan in een benarde situatie. Didier is supervriendelijk tegen Bart. Jean-Pierre blijft Willy ervan verdenken Gwen aangerand te hebben.

Aflevering 77

Babette komt afscheid nemen van Marie-Rose. Bart probeert bij Didier terug op een goed blaadje te komen. Walter heeft een besluit genomen in verband met de retraite die hem is opgelegd werd.

Aflevering 76

François zit in over het erfenisrecht van Simone. Albert brengt een bezoek aan de anonieme briefschrijver van Walter. Gwen moet dringend weer onder de mensen komen.

Aflevering 75

Nele is nog steeds niet te spreken over het bezoek dat Jan gisteren kreeg. Willy en Alex worden nog steeds als mogelijke aanranders gezien.

Aflevering 74

Anna ontdekt dat ze zona heeft. François bruist van energie. De kantoren van VDB-Electronics vallen bij Guido in de smaak.

Aflevering 73

Jean-Pierre komt thuis van Kreta en wordt meteen met een drama geconfronteerd. Guido ontmoet iemand waar hij heel veel van verwacht.

Aflevering 72

Rita botst zwaar met Dirk. François moet zich willens nillens schikken in zijn trieste lot. Anna en Albert gaan poolshoogte nemen bij Walter.

Aflevering 71

Guido is in een fantastische bui. Jan staat te popelen om zijn vertrek bij FAIC te vieren in het vissershuis.

Aflevering 70

Het idee van de carwash slaat aan bij Didier en Monique. Jan brengt een bezoekje aan Walter. Jean-Pierre vindt zijn draai wel in Kreta.

Aflevering 69

Ingrid gaat naar François en vindt een brief van Ben. Jan wordt door Didier aan het werk gezet en tot verhuizer gedegradeerd. Anna is enthousiast over haar bezoek aan Mieke in Frankrijk.

Aflevering 68

Bart dreigt bij zijn vader te gaan wonen, wat Monique doet inzien dat ze haar zoon beter anders aanpakt. Guido is al in overwinningsstemming.

Aflevering 67

Willy gaat met Bart en compagnie naar Marc. Willy stelt die kerel voor voldongen feiten: hij hoeft Bart en zijn vrienden niet op het slechte pad te brengen. Nele probeert François terug op het rechte pad te kijgen.

Aflevering 66

Didier heeft een ernstig gesprek met de ouders van Anneke over het 'onfatsoenlijk' gedrag van Anneke en Bart. Ten huize Marie-Rose maakt iedereen zich klaar om naar Kreta te vertrekken.

Aflevering 65

Na haar gesprek met de gynaecoloog is Ingrid nog steeds niet helemaal gerustgesteld. Jan en Manou zijn druk bezig met het maken van de inventaris, al laat Jan zich daar niet veel aan gelegen. Didier botst hard met Bart.

Aflevering 64

Didier verwacht een tegenaanval van Guido. François begint terug een beetje bij te draaien. Jack schakelt Walter in ten opzichte van Rita.

Aflevering 63

Walter is niet zo gelukkig met zijn situatie. Hij maakt zich nu zorgen omdat hij een en ander op het bisdom moet gaan uitleggen. Hugo maakt verbaal brandhout van Alex. Jan en Nele hebben belangrijk nieuws.

Aflevering 62

Guido is op de hoogte van de plannen van Didier. Gwen kan zich niet echt verzoenen met de reis van Jean-Pierre naar Amerika.

Aflevering 61

Didier heeft een voorstel voor de bankdirecteur. Nele en Jan hebben Anna iets te vertellen.

Aflevering 60

De klanten van Den Rooselaer schrikken als ze Dirk in de plaats van Jack achter de bar zien staan. Guido komt Marie-Rose om hulp vragen.

Aflevering 59

Didier zegt Guido officieel dat hij met de VDB-Electronics-aandelen naar de beurs wil. Jack heeft Rita verlaten na het incident van gisteravond. Guido vreest dat er iets aan de hand is tussen Peter en Babette.

Aflevering 58

Als Guido Marie-Claire bloemen wil brengen, wordt hij hard met Alex geconfronteerd. Liliane wil de woonkamer van François opfleuren, maar dat heeft heel zware gevolgen. Bart en zijn vrienden krijgen met louche praktijken te maken. Jack betrapt Rita in bed met Dirk.

Aflevering 57

De bankdirecteur vertelt Jan meer over FAIC dan hij eigenlijk mag weten. Hangt er een verzoening tussen Guido en Marie-Rose in de lucht?

Aflevering 56

Anna maakt zich enorm veel zorgen over haar broer. Die krijgt trouwens een heel vreemde vraag te verwerken. Didier weert zich als een duivel in een wijwatervat om zakelijk uit de knoei te raken.

Aflevering 55

Anna doet een kruistocht langs alle bekenden. Jan schrikt erg van zijn nachtelijk bezoek.

Aflevering 54

Willy heeft de oplossing voor Ingrid gevonden, denkt hij tenminste. Walter moet van een flinke schrik bekomen.

Aflevering 53

Mia is verwonderd als ze Manou met natte haren bij Guido thuis van de trap ziet komen. Walter krijgt het heel hard te verduren. Hij dreigt stommiteiten uit te halen.

Aflevering 52

Marie-Rose vindt dat ze Jean-Pierre een uitleg verschuldigd is. Bart probeert zijn vrienden te overhalen om mee te gaan naar Amerika.

Aflevering 51

Didier en Monique hebben een manier gevonden om Bart te laten gehoorzamen. Manou heeft een belangrijk gesprek van Didier opgevangen.

Aflevering 50

Monique en Didier praten over politiek. Plots valt Bart al slaapwandelend de kamer binnen. Anna heeft het rond deze tijd van het jaar altijd bijzonder moeilijk. Albert heeft daar begrip voor. Marie-Rose zet de grote middelen in tegen Alex.

Aflevering 49

Bart gaat op bezoek bij Jan en Nele. Willy heeft het bijzonder druk. Hij ziet een lange afstandsrelatie met Chantal niet echt meer zitten.

Aflevering 48

Bram lijkt een boon voor zijn lerares Wiskunde te hebben. Didier doet alles om het terug goed te maken met Monique.

Aflevering 47

Marie-Rose bereidt zich voor op een opdracht in Kreta. Walter wordt bij de vicaris op het matje geroepen.

Aflevering 46

Didier ziet dat Van den Bossche Systems een grote concurrent begint te worden. Monique kan er niet tegen Jan terug verliefd te zien. Guido krijgt onverwacht bezoek.

Aflevering 45

Jean-Pierre komt voor Alex nogal ongelegen bij Marie-Rose binnenvallen. Ingrid vraagt Liliane om raad, maar het enige dat die kan zeggen is dat je de natuur best laat doen.

Aflevering 44

François kan het verlies van Simonne maar niet verwerken. Liliane heet het daar moeilijk mee. De sfeer bij de familie De Kunst verbetert er ook al niet op.

Aflevering 43

Didier is allerminst gelukkig met wat er tijdens de opening van De lork allemaal gebeurde. Jan neemt Nele mee uit eten.

Aflevering 42

Wat voor Guido een tragedie dreigde te worden, is uiteindelijk onverwachts nog goed afgelopen. Monique kan eindelijk De Lork openen. Gwen stapt naar Willy voor een job, Jean-Pierre ziet dat niet meteen zitten.

Aflevering 41

Mia is doodongerust, niet zonder reden, want zelfs Guido gaat naar de onderzoeksrechter om hulp. Jean-Pierre en Marie-Rose staan voor een uitdaging van hun leven!

Aflevering 40

François, Mia en Guido krijgen geheimzinnige telefoontjes. Jan en Monique gaan uitdokteren wie er nu op de 'burgemeesterzetel' zal zitten.

Aflevering 39

Rita maakt het er voor Jack niet makkelijk op. Monique heeft Jan uitgenodigd om over politiek te praten, maar in 'De Lork' is dat niet zo gemakkelijk.

Aflevering 38

Dirk zet de familie in rep en roer. Marie-Rose doet Jean-Pierre een voorstel dat hij niet kan weigeren. Jan krijgt onverwacht bezoek.

Aflevering 37

Er is een pijnlijke spanning tussen François en Liliane. Rita heeft dringend raad nodig, maar de raad van Walter aanvaard ze niet.

Aflevering 36

Jan is stomverbaasd; Didier doet hem een ongelooflijk voorstel. Liliane kan eindelijk haar hart luchten, en bij Anna nog wel!

Aflevering 35

Rita bevindt zich in een tweestrijd. Anna wordt door Guido op de vingers getikt en dat is ze niet gewoon!

Aflevering 34

François houdt een familiebijeenkomst. Marie-Rose wordt door Alex in het nauw gedreven.

Aflevering 33

François staat nog steeds voor een dilemma. Jack vindt het maar niets dat Dirk in de buurt blijft.

Aflevering 32

Didier is in een rotstemming ! Guido en Mia halen aan de lopende band contracten binnen, ze hebben moeite om alles te bolwerken.

Aflevering 31

François is door de toestand van Simonne heel vergeetachtig. De uitslag van de verkiezingen is bekend. Reden om te feesten ???

Aflevering 30

Didier heeft een doordringend gesprek met de onderzoeksrechter. De verkiezingen beloven spannend te worden.

Aflevering 29

François krijgt een onthutsend telefoontje en vertrekt hals over kop. Koppige Gwen kan niet verdragen dat Jean-Pierre iets met Marie-Rose te maken heeft.

Aflevering 28

Jack laat Dirk duidelijk blijken dat hij niet gewenst is. Picasso krijgt een nieuwe opdracht aangeboden in Guadeloupe en dat komt bijzonder ongelegen.

Aflevering 27

De dagen voor de verkiezingen worden afgeteld! Alex komt Marie-Rose met de neus op de feiten drukken.

Aflevering 26

Didier is niet opgezet met het vroege bezoekje van Willem Delfosse! Tot Rita's verbazing komt er een oude bekende binnenvallen in 'Den Rooselaer'.

Aflevering 25

Geheel onverwacht krijgt Marie-Rose een telefoontje vanuit België. Slecht nieuws!! François heeft een pijnstiller nodig...

Aflevering 24

Dé grote dag! Twee huwelijken, ver van elkaar, totaal verschillend. Ondertussen nemen Didier en Jean-Michel in dezelfde groep deel aan de jacht.

Aflevering 23

François haalt pijnlijke herinneringen van Simonne op. Jean-Michel en Alex hebben een merkwaardig gesprek over hun relatie tot Marie-Rose.

Aflevering 22

Voor Sarah wacht er een wondermooie verrassing. De familie Van den Bossche is in Milaan gearriveerd en dat zorgt voor de nodige spanningen!

Aflevering 21

Het lijkt erop dat Guido jaloers is op zijn broer Jan... Didier pest Jan door te beletten dat hij met de familie naar Italië vertrekt.

Aflevering 20

Anna is al volop bezig met de voorbereidingen voor de reis naar Italië. Zowel Jan als Didier én zelfs Manuela zijn volop met politiek bezig.

Aflevering 19

Jack en Rita zijn terug samen! Hiervoor moeten ze natuurlijk Walter bedanken. Voor Jan is het vandaag hard werken geblazen!

Aflevering 18

Alex onderneemt weer een poging om Marie-Rose te verleiden. Er komt stilaan tegenstand van de vrienden tegen het schrikbewind van Ingrid.

Aflevering 17

Jan is vastbesloten en enthousiast over zijn idee voor een reclamestunt, maar z'n collega Geert twijfelt er sterk aan. Willy lukt erin om Picasso z'n eetlust te bederven, in 1 minuut tijd.

Aflevering 16

Alex daagt Manuela uit en daar is zij niet mee opgezet. Jan Van den Bossche vindt het niet nodig om te gaan werken.

Aflevering 15

Nele en Walter besluiten Anna niet nodeloos ongerust te maken. François neemt Ingrid in de maling. Jean-Michel ontvangt een speciale uitnodiging.

Aflevering 14

Anna piekert zich suf over de toestand van Simonne. Bart begint écht te houden van zijn nieuwe zus!

Aflevering 13

Marie-Rose weet zich geen houding te geven als ze Mia bij Guido aantreft. Chantal krijgt een telefoontje vanuit Italië. Wat heeft dat te betekenen?

Aflevering 12

Het lijkt erop dat Veronique bijdraait... Willy komt 't Vissershuis binnen met een verrassing voor iedereen. Een raar cadeautje vinden de vrienden...

Aflevering 11

Agenten dreigen de verkiezingsstunt van Willy te verbrodden. De sfeer bij Van den Bossche Electronics is bijzonder gespannen na het radio-interview van Jan. Didier wil zich wreken.

Aflevering 10

Jan is bezig met een interview als Didier binnenvalt. Dat pikt Didier niet. Alex beweert dat Jean-Michel Marie-Rose bedriegt en zet haar tegen hem op.

Aflevering 9

Maison Marie-Rose begint stilaan op gang te komen. Marie-Rose is geïnstalleerd op haar flat en werkt van daaruit. Als Rita Veronique en Marie-Rose ziet binnenkomen in 'Den Rooselaer' hoopt ze uitgenodigd te worden voor het huwelijk. Maar dat is niet het geval...

Aflevering 8

François weet zichzelf geen raad en daarvoor reageert hij heel gespannen. Willy is druk bezig met de kiescampagne voor de V.V.V. van Monique.

Aflevering 7

Walter komt Veronique vertellen dat hij niet naar haar huwelijk kan komen, Veronique is razend ! Guido is de onderzoeksrechter komen bij Didier De Kunst op bezoek. Wat nu ?

Aflevering 6

Simonne valt geheel onverwacht in coma; een zware klap voor François. Jan wil Mieke uitwuiven en komt nog net op tijd.

Aflevering 5

Zowel voor Peter als voor Guido is het een emotioneel afscheid. Guido wil een afspraak met Didier, maar dit is niet zo eenvoudig.

Aflevering 4

Peter en Babette nemen stilaan afscheid van familie en vrienden. Ingrid vindt het hoog tijd voor 'de grote kuis' en zet iedereen in 't Vissershuis aan het werk.

Aflevering 3

Er wordt volop over de nakende huwelijken gepraat. Veronique bluft en doet heel hautain, wat haar niet in dank afgenomen wordt. Walter wacht een aangename verrassing.

Aflevering 2

Juli lijkt een bijzonder goede maand te worden voor Van den Bossche Systems. Didier De Kunst is daar niet over te spreken, maar kan niet anders dan het succes van Guido aanzien.
Overleven Peter en Guido hun duik in het water ? Hoe slaat de familie Van den Bossche zich verder door de maand juni ?
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis