Familie

Familie

Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.

70 afleveringen

Aflevering 70

Louise krijgt een vreemd voorstel van haar professor. Eva belt Rudi met schokkend nieuws. Hij staat voor een moeilijke taak. Jelle zit in de knoop met zijn gevoelens. Benny kan Emiel niet opbeuren en verliest zijn geduld.

Aflevering 69

Emiel mag niet meer naar de maatwerkplaats. Brahim is er niet over te spreken dat Jamila is gaan paintballen met Jelle. Véronique stelt Koen aan als haar coördinator op de werkvloer.

Aflevering 68

Benny vindt het tijd voor Emiels volgende stap met Lore. Lars helpt hem daarbij. Koen reageert gefrustreerd wanneer Hanne zijn hulp weigert. Sterre is getuige van een warme knuffel tussen Jelle en Jamila.

Aflevering 67

Benny wordt bijna betrapt door Koen. Diezelfde Koen probeert op Véronique in te praten om Cédric op andere gedachten te brengen. Louise beleeft een ongemakkelijk moment.

Aflevering 66

Mathias staat voor een belangrijk moment. Raven twijfelt aan Lars' onschuld. Véronique maakt duidelijk dat ze meer bewijs heeft. Rudi toont Finn waar hij werkt. Zij doet een verrassende ontdekking.

Aflevering 65

Mathias en Vanessa krijgen belangrijke informatie in hun zoektocht. Louise krijgt voor haar paper hulp van haar prof. Cédric is net op tijd om het bij te leggen met Kato. Zjef probeert Rudi te overtuigen om zijn vaderschap bekend te maken.

Aflevering 64

Louise weet niet goed wat te doen met haar paper, maar krijgt uiteindelijk toch goed nieuws. Benny wordt op het matje geroepen bij Véronique. Mieke, Zjef en Niko komen te weten dat Rudi hen al een hele week voorliegt.

Aflevering 63

Vanessa krijgt een teleurstelling te verwerken. Lars is opnieuw dronken bij Benny beland en schaamt zich. Hij krijgt wel een verrassend voorstel. Hanne en Quinten krijgen onverwacht bezoek.

Aflevering 62

Rudi blijft beweren dat hij het te druk heeft om Finn op te vangen. Mieke springt in. Mathias lucht zijn hart bij Benny, die onverwacht hetzelfde doet. Louise worstelt met haar paper. Véronique is jarig en wordt verrast.

Aflevering 61

Benny gunt Lars het voordeel van de twijfel. Hij ontdekt ook dat Emiel opnieuw verliefd is. Rudi wil niet meegaan in het plan van Véronique. Jelle en Louise proberen Kato op andere gedachten te brengen.

Aflevering 60

Vanessa wil erop uit trekken om alle zorgen van zich af te zetten. Mathias blijft echter piekeren. Kato voelt zich schuldig tegenover Cédric. Jelle laat Jamila weten dat hij niet meer met haar kan gamen. Benny betrapt Emiel.

Aflevering 59

Cédric wil vermijden dat Kato hem moet zien. Rudi komt met goed nieuws. De zorg voor Finn valt Zjef zwaar. Wanneer hij na een dutje wakker wordt, is het meisje plots verdwenen. Benny en Samira doen een verrassende ontdekking.

Aflevering 58

Mieke vindt dat Mathias Vanessa's wil moet respecteren. Cédric mist Kato. Véronique heeft te weinig tijd om al haar afspraken na te komen. De breimarathon voor het goede doel verloopt schitterend. Ook Benny heeft de smaak te pakken.

Aflevering 57

Koen strooit een nieuwe roddel rond over Lars. Louise weigert te bemiddelen. Ze stelt Raven wel voor om even bij haar te logeren. Niko vindt het vreemd dat Finn niet mag weten dat Rudi haar biologische vader is. Vanessa heeft Mathias nog iets op te biechten.

Aflevering 56

Kato meldt zich ziek in de Foodbar. Jelle probeert Jamila te ontwijken, maar dat lukt niet. Rudi en Finn groeien langzaam naar elkaar toe. Samira doet een ontdekking op haar computer en trekt op onderzoek uit.

Aflevering 55

Vanessa voelt zich vernederd door Mathias. Hij onderneemt wanhopige pogingen om haar te begrijpen. Louise wijst Jelle erop dat hij zichzelf iets wijsmaakt. Rudi is bang om zich te hechten aan Finn. Zjef geraakt ondertussen steeds meer vermoeid.

Aflevering 54

Mathias en Vanessa slagen er niet in om hun problemen uit te praten. Brahim doet een ontdekking over zijn zus. Hij voelt zich verraden door zijn beste vriend. Kalid kan zijn mislukking niet verkroppen en dropt een bommetje.

Aflevering 53

Rudi blijkt de zorgen voor Finn vooral aan Zjef over te laten. Mieke vindt dat hij meer voor zichzelf moet opkomen. Tussen Mathias en Vanessa blijft er een flink haar in de boter zitten. Samira is razend op Kalid, die met een nieuw plan op de proppen komt.

Aflevering 52

Brigitte is onvindbaar en dat zorgt voor een lastige situatie bij Wolff & Bos. Mathias worstelt met Vanessa's onthulling. Zijn kille gedrag kwetst haar. Ook in de Jan & Alleman gedraagt hij zich vreemd. Jamila slaagt erin om Jelles game buddy te worden.

Aflevering 51

Kalid heeft het bij iedereen verkorven, behalve bij Ilja, die gebukt gaat onder een schuldgevoel. Kato gooit zichzelf verwijten naar het hoofd. Rudi neemt een beslissing over Finn. Véronique en Koen zetten Cédric onder druk.

Aflevering 50

Vanessa heeft een moeilijke beslissing genomen. Kato heeft een plan, maar Cédric probeert dat uit haar hoofd te praten. Samira krijgt een onrustwekkend telefoontje. Rudi beseft dat hij nu moet genieten. Bij Wolff & Bos wordt een Raad van Bestuur bij elkaar geroepen.

Aflevering 49

Benny is bang dat Samira nog gevoelens heeft voor Kalid. Zij lost ondertussen ook tegen Jamila niets. Jamila wil dat Brahim gaat praten met hun vader. Quinten denkt erover na om een hobbyruimte te creëren, maar Hanne wijst hem op hun beperkte financiële middelen.

Aflevering 48

Vanessa verzint een smoes tegenover Mathias. Zjef vangt een deel van een gevoelig gesprek tussen haar en Mieke op. Kalid zet Samira onder druk. Zij kan het niet opbrengen om eerlijk te zijn tegen Benny. Quinten vindt dat er iets ontbreekt in het appartement.

Aflevering 47

Kato, Cédric en Louise steken de koppen bij elkaar. Samira is razend wanneer ze ontdekt wat Ilja bij Kalid heeft gedaan. Eva vraagt Rudi om een paar weken op Finn te passen. Vanessa haalt alles uit de kast om Mathias te verwennen. Maar plots krijgt ze een onverwacht telefoontje.

Aflevering 46

Ian is zenuwachtig en gaat langs bij Jelle. Hij doet hem een mooie belofte. Véronique wil de politie inschakelen, maar Koen ziet dat niet zitten. Mieke blijft in Lars' onschuld geloven. Zjef is minder overtuigd. Vanessa legt Mathias in de watten.

Aflevering 45

Kato zit met haar hoofd in de wolken, maar Louise en Cédric maken zich grote zorgen. Jelle treft Jamila op een bijeenkomst op kot. Véronique neemt een drastische beslissing, maar komt ook voor een grote verrassing te staan.

Aflevering 44

Brahim neemt een drastische beslissing. Raven wil naar Nice om Lars te confronteren. Louise probeert hem ervan te overtuigen dat dit geen goed idee is. Kato vertrekt op haar tweedaagse. Vanessa heeft Mieke iets op te biechten.

Aflevering 43

Kato kan eindelijk haar bekommernissen van zich afzetten en kijkt uit naar haar trip. Benny werkt zijn frustraties uit op Koen en beschuldigt hem van racisme. Hij besluit ook de confrontatie aan te gaan met Kalid. Zjef krijgt belangrijke informatie van zijn vader.

Aflevering 42

Het plan van Kalid lijkt te werken, tot grote bezorgdheid van Samira. Zij krijgt het gevoel dat hij de kinderen tegen Benny wil opzetten. Zjef krijgt bezoek van zijn vader. Véronique roept de raad van bestuur samen op Wolff & Bos.

Aflevering 41

Mieke doet een schokkende vaststelling. Vanessa leidt Mathias om de tuin. Hij voelt echter dat er iets scheelt. Cédric probeert Zjef te overtuigen van zijn idee en biedt ook zijn hulp aan. Kalid heeft een belangrijke vraag voor Samira.

Aflevering 40

Het nieuws van Véronique komt erg hard aan bij Zjef. Zij voelt zich schuldig. Cédric ontploft wanneer hij het nieuws hoort. Mieke kan de situatie bij Wolff & Bos niet langer aanzien en onderneemt actie. Mieke vraagt Zjef naar Vanessa's verleden.

Aflevering 39

Raven verwijt Véronique dat ze Lars laat vallen en zich door Koen laat manipuleren. Véronique zelf heeft een plan en deelt dat met Rudi. Benny en Samira hebben een avondje voor zichzelf, maar hun date wordt abrupt beëindigd.

Aflevering 38

Véronique en Brigitte stellen een officieel persbericht op waarin ze afstand nemen van hun CEO. Raven weet niet wat hij leest. Benny heeft een leuk cadeau voor Ilja's verjaardag. Vanessa is erg gespannen voor het etentje van Mathias.

Aflevering 37

Mieke wil dat Hanne met Niko praat. Zij heeft echter een beter idee. Zjef heeft, tot Rudi's ongenoegen, aan iedereen verteld wat Lars in Noord-Frankrijk heeft uitgespookt. Cédric heeft ervoor gezorgd dat Mila en Milou komen logeren bij Jan.

Aflevering 36

Rudi kan de geruchten over Lars maar moeilijk geloven. De tamtam doet ondertussen zijn werk. Quinten wordt hoe langer hoe meer geplaagd door schuldgevoelens. Vanessa reageert onthutst op een zakenrelatie van Mathias.

Aflevering 35

Cédric moet zijn gêne overwinnen, maar wordt meegesleept door het enthousiasme van Hanne, Kato en Samira. Jelle vertelt Ian dat Kato met twijfels zit. Niko ontsnapt aan de aandacht van Mieke. Raven hoort een geheimzinnig gesprek over Lars. Véronique heeft een belangrijk voorstel voor Koen.

Aflevering 34

Mieke neemt een definitieve beslissing na een gesprek met Vanessa. Brahim blijft Benny onder zijn neus wrijven dat hij zijn vader niet is. Een uitspraak van Ilja raakt Benny diep. Niko is woedend op Mieke, maar zij blijft volhouden dat hij geholpen moet worden.

Aflevering 33

Mieke heeft een belangrijke boodschap voor Mathias. Véronique is in shock door wat ze heeft ontdekt. Ze probeert samen met Brigitte meer informatie te pakken te krijgen, maar stuit op een muur. Rudi is er niet mee opgezet dat Véronique zich weer niets aantrekt van zijn herfstcollectie. Koen vangt de klappen voor haar op.

Aflevering 32

Quintens schuldgevoel blijft hem parten spelen. Hanne en Jan bedenken een manier om hem op te beuren. Véronique zit met veel vragen over Lars. Ze wil de situatie met Koen niet overhaasten. Samen met Brigitte doet ze een schokkende ontdekking. Tussen Kato en Ian zakt de sfeer onder nul.

Aflevering 31

Mieke, Rudi en Zjef willen dat Niko zich laat helpen, maar hij verzet zich daartegen. Quinten gaat gebukt onder een schuldgevoel. Hij vindt dat hij de liefde van Hanne niet verdient. Vanessa wil niet dat Mathias Victor meeneemt naar kantoor en blijft zelf thuis om op hem te passen.

Aflevering 30

Kato is bang en wil weg van Ian. Ze besluit afstand van hem te nemen. Zjef heeft zijn lesje geleerd. Brigitte en Véronique rijden samen naar Noord-Frankrijk en arriveren bij een chique kasteel. Hanne en Cédric krijgen allebei slecht nieuws.

Aflevering 29

Mieke is boos op zichzelf na de mislukte toenaderingspoging tot Niko. Ze stort haar hart uit bij Vanessa. Ian en Kato hebben een nieuw afspraakje. Voor Quinten breekt een belangrijke dag aan, maar Hanne is er niet gerust in.

Aflevering 28

Mieke gaat niet in op Zjefs voorstel, maar beseft dat er iets moet gebeuren. Op het werk ergert ze zich blauw aan het gedrag van Mathias. Véronique licht Brigitte in over Lars' valse agenda-afspraken.

Aflevering 27

Vanessa is niet overtuigd van het idee van Mathias om een nanny in te schakelen. Véronique slaagt er niet in om het agendamysterie los te laten. Ze wil zelf naar Noord-Frankrijk rijden. Rudi laat een brief achter voor Zjef. Cédric twijfelt om open kaart te spelen over zijn gevoelens voor Kato.

Aflevering 26

Mieke wil Niko tegenhouden, maar wordt zelf aan de deur gezet. Véronique blijft tobben over de agenda van Lars. Ze ontdekt waar hij zat tijdens zijn vermeende afspraken met Griet. Victor is ziek. Mathias overweegt om een nanny in te schakelen. Quinten is bloednerveus.

Aflevering 25

Hanne verneemt dat de veiligheid van Quinten in de gevangenis niet gegarandeerd kan worden. Ze durft haar verklaring echter niet in te trekken. Mieke doet een schokkende ontdekking. Ten huize Benny duikt een onaangekondigde gast op.

Aflevering 24

Rudi ontdekt het geheim van Zjef. Hanne wordt bestookt met telefoontjes uit Singapore en twijfelt of ze juist heeft gehandeld. Samira krijgt slecht nieuws.

Aflevering 23

Kato mag voor haar galabal een jurk lenen uit de nieuwste collectie van Wolff & Bos. Ondertussen worstelt ze nog steeds met een schuldgevoel. Véronique neemt een grote beslissing. Zjef krijgt een paniekaanval.

Aflevering 22

Raven probeert tevergeefs Lars te bereiken. Véronique ontwijkt de toenaderingspogingen van Koen. Samira licht de kinderen en Alfons in over haar idee. Mieke maakt zich ernstige zorgen over Niko.

Aflevering 21

Raven is compleet in shock. Kato twijfelt om met Ian mee te gaan naar het galabal. Louise praat op haar in en Cédric is jaloers. Vanessa brengt Samira op een idee.

Aflevering 20

Rudi is verrast door het nieuws over Cédric. Kato polst bij Raven naar de situatie tussen Véronique en Lars, en vertelt ook wat ze gehoord heeft over Koen. Ian wil van Jelle weten of Kato vrij is. Hij wil haar namelijk uitnodigen voor een bedrijfsfeest van zijn vader. Alfons heeft iets goed te maken bij Benny.

Aflevering 19

Kato wekt Louise in volle paniek. Zjef wil dat Véronique ervoor zorgt dat Rudi zijn project doorzet. Mathias vraagt Mieke om tijdens een meeting even op Victor te passen, maar zij weigert. Hij doet de vergadering dan maar mét Victor erbij. Benny krijgt een belangrijk telefoontje.

Aflevering 18

Alfons gelooft zijn zoon nog steeds niet. Benny begint ondertussen spoken te zien en denkt dat iedereen over hem roddelt. Kato besluit om toch naar het kotfeestje te gaan en heeft er een serieuze klik met Ian. Mathias moet 's avonds overwerken.

Aflevering 17

Zjef stuurt Rudi weg, en die heeft het daar heel moeilijk mee. Mathias gaat terug parttime aan de slag en brengt Victor halftijds naar de crèche. Mieke is kwaad en wil Mathias een compromis voorstellen. Véronique heeft een afspraak in de loft.

Aflevering 16

Kato voelt zich schuldig en besluit aangifte te doen bij de politie. Ze kan hen echter niets vertellen dat ze nog niet wisten. Benny stuit op ongeloof in zijn omgeving; enkel Samira gelooft hem. Hanne beslist om Quinten alsnog te helpen.

Aflevering 15

Zjef wacht in spanning op de uitslag van zijn onderzoek. Emiel blijft uitgescholden worden. De jongen heeft ook klacht neergelegd tegen Benny wegens slagen en verwondingen. Quinten zit in een nachtmerrie en ziet maar één oplossing.

Aflevering 14

Benny zet de jongen die Emiel uitscheldt op zijn plaats. Mathias neemt zich voor om zijn taken als CEO van CoBrew niet meer te verwaarlozen, maar tegelijk toch een goede vader te zijn voor Victor.

Aflevering 13

Louise vreest dat Raven het jobaanbod voor haar heeft afgeslagen en spreekt hem erover aan. Zjef probeert zich sterk te houden voor Rudi. Emiel wordt op straat uitgescholden door een 15-jarige jongen. Benny wil de jongen aanpakken.

Aflevering 12

Mathias eist de zorg voor Victor zo erg op dat Vanessa zich buitengesloten voelt. Kato nodigt Cédric uit om mee naar een feestje te gaan. Hanne worstelt met de vraag van Quinten. Jelle trekt haar over de streep.

Aflevering 11

Zjef moet een echo ondergaan. Rudi is erg ongerust, terwijl Zjef zelf zich sterker voordoet dan hij is. Hanne staat voor een loodzware opdracht. Benny neemt Ilja in bescherming.

Aflevering 10

Hanne krijgt slecht nieuws en is radeloos. Zjef is zenuwachtig voor zijn doktersbezoek. Hij licht Rudi niet in. Jamila en Vanessa raden Samira aan om voor zichzelf op te komen. Raven neemt een belangrijke beslissing.

Aflevering 9

Benny smeedt nieuwe plannen. Hanne is in paniek wanneer ze Quinten niet kan bereiken. Ondertussen lijkt Jan een oplossing voor haar probleem te hebben. Vanessa maakt zich zorgen over de gezondheid van Zjef.

Aflevering 8

Mieke voelt de druk, maar twijfelt om de leiding bij CoBrew over te nemen. Kato verzint een smoes om op kot te kunnen blijven. Jelle vindt dat ze zich aanstelt. Hanne heeft slecht nieuws.

Aflevering 7

Zjef doet zijn uiterste best om Miekes geheim te bewaren. Samira beseft dat ze goed moet nadenken over wat ze echt wil. Cédric zoekt toenadering tot Kato, maar ziet een serieuze kaper op de kust.

Aflevering 6

Brigitte maakt zich zorgen om Lars. Mathias wil dat Mieke de leiding van hem overneemt zodat hij voor Victor kan zorgen. De emoties worden haar te veel. Raven krijgt een aanbod dat hem compleet overdondert.

Aflevering 5

Cédric kijkt uit naar een avond met Kato. Hanne contacteert een nieuwe advocaat voor Quinten. Mathias beslist om voortaan zelf voor Victor te zorgen. Mieke komt oog in oog te staan met Sam.

Aflevering 4

Raven krijgt een mysterieus telefoontje. Jan spoort Zjef en Hanne aan om Quinten niet te laten vallen. Mieke voelt zich alleen en worstelt met haar gevoelens. Het conflict tussen Brahim en Ilja escaleert.

Aflevering 3

Louise legt zich neer bij de voogdij van Mathias en Vanessa. Mathias spendeert meteen qualitytime met Victor. Kato is geïntrigeerd door een knappe medebewoner. Mieke krijgt belangrijk nieuws.

Aflevering 2

Raven keert terug na een lange reis met Louise en verneemt wat er zich tussen Lars, Koen en Véronique heeft afgespeeld. Mathias zoekt tevergeefs toenadering tot Cédric. Hanne heeft het moeilijk.

Aflevering 1

Benny komt tot een overeenkomst met Samira en de kinderen. Guido besluit de drugs die hij nog heeft aan Mira te geven, zodat ze naar het buitenland kan vluchten. Quinten zit in nauwe schoentjes.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis