Familie

Familie

Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.

217 afleveringen

Aflevering 217

Anna beleeft een prachtige dag. Guido besluit naar huis te gaan. De terugreis wordt een nachtmerrie.

Aflevering 216

Didier geeft aan François, Jan, Mia, Manuela en Babette afspraak op kantoor. Wat is hij nu weer van plan? Liliane en François kunnen Ingrid eindelijk te pakken krijgen. Zij heeft groot nieuws.

Aflevering 215

Jean-Michel legt Chantal op de rooster. De veldwachter heeft nieuws voor Jack en Rita. Gwen is ontzettend blij wanneer Jean-Pierre opgewekt thuis komt na zijn bezoek aan de dokter.

Aflevering 214

Babette wacht met knikkende knieën op Didier. Marie-Rose wil getroost worden. Anna vindt dat ze redenen genoeg heeft om nukkig te zijn.

Aflevering 213

Guido krijgt eindelijk goed nieuws. Marie-Rose voelt zich eenzaam en gebruikt. Didier komt, na een dag Van den Bossche Electronics, pisnijdig thuis. De kinderen nemen dit niet.

Aflevering 212

Jan vindt het spijtig dat zijn kinderen niet goed overeenkomen. Een gesprek tussen Bart en Anneke heeft gelukkig resultaat. Jean-Pierre wordt ongeduldig.

Aflevering 211

De persconferentie verloopt niet zoals Peter had gehoopt. Ingrid verzorgt een etentje bij Liliane en François. Picasso is ontzettend trots wanneer hij Jean-Pierre en Gwen in de galerij rondleidt.

Aflevering 210

Alex slaagt in zijn opzet en maakt Jean-Michel jaloers. In het Vissershuis wordt champagne gedronken. Guido confronteert Didier met zijn verleden.

Aflevering 209

Er loopt een opdracht binnen bij Maison Marie-Rose. Zal Alex dit aankunnen? Jan krijgt slecht nieuws van Geert, partijlid van Onze Stad Nu.

Aflevering 208

Jan merkt het niet dat Mia en Manuela hem voor de gek houden. Anna, Albert en Nele beramen een plan. Herman heeft een nieuwe vlam en wordt uiteraard geplaagd.

Aflevering 207

Jean-Pierre krijgt veel steun van Gwen. Alex dringt zich op in het modehuis en daar is Marie-Rose niet mee opgezet.

Aflevering 206

François vergeeft Ingrid het voorval. Jan vindt dat hij de verstandhouding tussen Bart en Sarah moet bijschaven. Marie-Thérèse geeft Herman goede raad.

Aflevering 205

Adrienne heeft slecht nieuws voor pastoor Walter. Mieke en Bart zijn jaloers wanneer het tussen hun moeder en Sarah lijkt te klikken.

Aflevering 204

Alex helpt Chantal en Marie-Rose bij het sorteren van de foto's. Didier neemt een andere houding aan tegen het personeel van Van den Bossche Electronics.

Aflevering 203

De spanningen tussen Monique en Didier lopen op sinds de komst van Sarah. Babette snuffelt door de papieren van Didier. Plots krijgt ze bezoek.

Aflevering 202

Babette klopt ontzettend vroeg in de ochtend bij Peter aan. Herman vindt dat het zijn beurt is om Jean-Pierre te bezoeken. Bij Maison Marie-Rose staat de telefoon roodgloeiend.

Aflevering 201

Picasso krijgt een aanlokkelijk voorstel van een galerijhouder. Monique en Didier hebben er een dochter bij. De vicaris komt op bezoek bij Walter. Hij heeft nieuws.

Aflevering 200

Monique lucht haar hart bij pastoor Walter. Didier is nog niet zo bedreven in zijn rol van "vader". Bart en Mieke hebben het moeilijk met hun nieuwe "zus".

Aflevering 199

Anna en Albert gaan samen met Nele op bezoek bij Guido. Picasso heeft een baan gevonden. Tot zijn grote verbazing is Herman blij voor hem.

Aflevering 198

Jean-Michel is ervan overtuigd dat hij een mooie verrassing heeft voor Marie-Rose. Zij ziet het duidelijk anders. Er springt Guido iets te binnen.

Aflevering 197

Picasso voelt zich betrapt door Herman. Liliane is het beu dat Ingrid steeds te laat komt. Sarah vraagt Didier een vakantiejob.

Aflevering 196

De toekomstige schoonmoeder van Veronique blijkt een nogal bizarre vrouw te zijn. Babette wordt opnieuw getest door Didier.

Aflevering 195

Er wacht Jean-Pierre een aangename verrassing. Er wordt een brief ter attentie van Guido bezorgd bij Van den Bossche Electronics. Wat als Didier die vindt?

Aflevering 194

Anna lijkt te hervallen in haar oude doen. Albert zit hier voor iets tussen. Delfosse twijfelt aan het lijsttrekkerschap van Didier De Kunst.

Aflevering 193

Wat is Alex van plan? Waarom zoekt hij Chantal. Bart en Ann vallen in de studio van Jan binnen, maar hij is niet thuis.

Aflevering 192

Didier valt zwaar uit. Mia is onder de indruk. Jan Van den Bossche gedraagt zich als een echte "Jan zonder vrees". Guido vindt dat het tijd geworden is om te handelen.

Aflevering 191

Monique valt bij Van den Bossche Electronics binnen. François montert Marie-Rose op.

Aflevering 190

Monique en Didier maken nog maar eens ruzie over de kinderen. Veronique weet niet of haar vader te vertrouwen is.

Aflevering 189

Gwen brengt een bezoekje aan Maison Marie-Rose. Tussen Bart en Mieke is de spanning te snijden. Chantal zit tot over haar oren in het werk.

Aflevering 188

Marie-Rose wil vlug terug naar huis. Roza bederft de pret in "Den Roozelaer".

Aflevering 187

Monique en Didier hebben opnieuw ruzie. Het moment van afscheid is aangebroken voor Ben. Alex krijgt een strenge opleiding.

Aflevering 186

Het wordt stilaan duidelijk waarom Anna zo goed opschiet met Nele. Marie-Rose twijfelt aan de kandidatuur van Alex.

Aflevering 185

De familie wordt op de hoogte gebracht van Veroniques trouwplannen. Er wordt een crisisvergadering gehouden met Monique en Daniël.

Aflevering 184

Picasso heeft het niet makkelijk in zijn huidige situatie. Alex is geïnteresseerd in een job als model bij Maison Marie-Rose.

Aflevering 183

Monique voelt aan dat er iets niet snor zit met de kinderen. Mia verrast Ben met een geschenkje. Bart is ontzettend trots op zijn vriendinnetje.

Aflevering 182

Guido is zijn situatie kotsbeu. François heeft meer haar op zijn tanden dan Didier vermoedt. Willy vindt dat Jan zijn kinderen meer aandacht moet geven.

Aflevering 181

Een gevoel van onveiligheid duikt weer op, ook bij Babette. Zij klopt bij Jan aan voor een babbel.

Aflevering 180

Didier kondigt totaal onverwacht een overplaatsing aan. Guido vindt in Peter de geschikte schaakpartner. Ingrid is vergeten vrij te vragen.

Aflevering 179

Anna heeft een speciaal geschenk voor Nele. Jean-Pierre ziet het leven plots weer door een roze bril. Mieke wil vertellen wat op haar lever ligt, maar niemand heeft tijd voor haar.

Aflevering 178

Jack voelt dat het niet snor zit in "Den Rozelaer". Mieke is met het verkeerde been uit bed gestapt. Of is er een andere reden voor haar gedrag?

Aflevering 177

Julienne wordt door de onderzoeksrechter ondervraagd. Jack heeft het niet makkelijk en slaagt er niet in de schijn op te houden. Monique neemt het op voor Sarah.

Aflevering 176

Jean-Pierre herleeft als zijn vrienden op bezoek komen. De veldwachter valt bij Rita en Jack binnen. De kamer van Guido is de locatie voor het crisisberaad.

Aflevering 175

Francois krijgt een telefoontje vanuit het rusthuis, waar Simonne verblijft. Wat heeft dit te betekenen? Peter houdt voet bij stuk en blijft bij zijn vader.

Aflevering 174

Een mededeling op de radio zorgt voor opschudding bij iedereen die ook maar iets te maken heeft met de familie Van den Bossche.

Aflevering 173

Rita en Jack krijgen in "Den Roozelaer" Roza op bezoek. Ben doet op kantoor een belangrijke mededeling. François heeft nood aan een luisterend oor en gaat op bezoek bij Simonne.

Aflevering 172

Jan laat zich niet op zijn kop zitten. François wil een nieuwe huishoudster, maar Liliane niet. Willy laat zich even van een andere kant zien.

Aflevering 171

Pastoor Walter krijgt een waarschuwing van een vriend. De thuisverpleegster van Anna leert elke dag dingen bij. Gwen heeft het steeds moeilijker om Jean-Pierre moed in te spreken.

Aflevering 170

Jan komt naar buiten met zijn eerste verkiezingsstunt. Didier vindt het kinderspel, maar meent hij dat ook? Herman is in zijn opzet duidelijk geslaagd.

Aflevering 169

Ingrid confronteert Rita met een aantal dingen die ze niet graag hoort. Voor Liliane en François is de maat vol. Guido is de kluts kwijt wanneer hij onverwacht bezoek krijgt.

Aflevering 168

Alex en Marie-Rose staan perplex wanneer Jean-Michel zwaar uithaalt. Jan daagt Didier uit voor een politiek debat. De toekomst van VDB Electronics ziet er allesbehalve rooskleurig uit.

Aflevering 167

Jean-Michel heeft zijn handen vol met zijn jongere broer. De houding van Ingrid doet Albert schaterlachen. Bart moet zijn belofte nakomen.

Aflevering 166

Marie-Rose krijgt de politie over de vloer. Ze moet een aantal vragen beantwoorden over Alex. Bart en Mieke zetten een val voor Didier.

Aflevering 165

De onderzoeksrechter stelt Guido gerust. Marie-Thérèse en Picasso ontvangen beiden een brief: zij van haar grootmoeder en hij van het ministerie van volksgezondheid.

Aflevering 164

Jean-Pierre ziet het leven al niet meer zo somber in. Marie-Rose en Julienne hebben een vriendschappelijk gesprek. Bart en Mieke zijn eerlijk tegen hun bomma.

Aflevering 163

Bart en Mieke storten hun hart uit bij hun vader. De laatste tijd vallen er inderdaad harde woorden bij Didier en Monique. Marie-Rose en Anna zitten eindelijk nog eens bij elkaar.

Aflevering 162

Monique wordt gerustgesteld. Jean-Michel laat Marie-Rose en de mannequins te lang in spanning wachten.

Aflevering 161

De vijandigheid tussen Veronique en Babette wordt niet onder stoelen of banken gestoken. De onderzoeksrechter heeft een aanhouding verricht. Albert moet nu naar twee vrouwen luisteren.

Aflevering 160

Peter waarschuwt Marie-Rose voor het gedrag van Alex. Walter slaagt in zijn opzet. Jack reageert heel beslist op de roddelzieke klanten van het café.

Aflevering 159

De mannequins nemen, elk op hun manier, afscheid van Maison Marie-Rose. Guido wil tijdens een wandeling tot rust komen, maar krijgt niet echt de gelegenheid. Monique haalt op een slecht moment scherp uit naar Didier.

Aflevering 158

Monique verwijt Didier dat hij alleen aan zichzelf denkt. Ben krijgt op kantoor bezoek. Didier heeft zorgen aan zijn hoofd.

Aflevering 157

Albert heeft een kuisploeg samengesteld, want Anna komt naar huis. Ben wil absoluut Lovely zien en gaat zijn boekje te buiten.

Aflevering 156

Rita en Jack moeten de knoop doorhakken. Gwen krijgt slecht nieuws van de dokter. Babette heeft de indruk dat Didier haar niet meer vertrouwt.

Aflevering 155

François krijgt het op zijn heupen van zijn huishoudster. Ben wordt op zijn plaats gezet. De verpleegster heeft goed nieuws voor Anna.

Aflevering 154

Didier vindt het hoog tijd om de vijs aan te schroeven bij VDB Electronics. De situatie bij Monique thuis is allesbehalve normaal te noemen.

Aflevering 153

Niemand ontsnapt aan de controle bij Van den Bossche Electronics. Marie-Rose wil niet inzien dat er voor haar bedrijf geen hoop meer is.

Aflevering 152

Bart en Mieke zijn triestig. François neemt zijn huishoudster in de maling en daar is zij niet mee opgezet. Monique vraagt raad aan haar oude buurvrouw.

Aflevering 151

Alex maakt het Marie-Rose niet makkelijk. Walter heeft een voorstel voor Rita en Jack. Het lijkt erop dat Marie-Thérèse veel te hard gewerkt heeft.

Aflevering 150

Jean-Michel komt heel ongelegen binnenvallen. François en Liliane gaan duidelijk nog plezier beleven met hun nieuwe huishoudster. Monique krijgt steeds meer interesse voor politiek.

Aflevering 149

Guido geeft eindelijk toe dat hij het niet makkelijk heeft. Didier polst bij François over de gang van zaken bij Van den Bossche Electronics.

Aflevering 148

François en Liliane wachten vol spanning op hun nieuwe huishoudster. Willy staat met hart en ziel achter het politiek programma van Jan.

Aflevering 147

Didier piekert zich suf over Van den Bossche Electronics. Herman doet Gwen een goed voorstel. Alex ontmoet een oude bekende.

Aflevering 146

Herman is allesbehalve tevreden over het zakelijk talent van Picasso. Alex neemt de trein naar de Kempen. De houding van Babette wordt duidelijker.

Aflevering 145

Niet alles loopt zoals Monique had gedacht. Alex heeft het weer moeilijk, maar er is deze keer een duidelijke reden voor. Pastoor Walter wordt gezocht.

Aflevering 144

Niet alles loopt zoals Monique gedacht had. Alex heeft het weer moeilijk, maar daar is deze keer een duidelijke reden voor. Walter wordt gezocht.

Aflevering 143

De dokter raadt Anna aan zich nergens zorgen over te maken. Voor haar is dit niet zo eenvoudig. Mieke moet dringend verwittigd worden.

Aflevering 142

Guido staat vertrekkensklaar, maar er wil nog iemand mee. Het einde van Maison Marie-Rose is in zicht. Niet iedereen bij VDB Electronics is opgetogen over het nieuwe personeelslid.

Aflevering 141

Guido heeft een afspraak met zijn bankdirecteur. Didier verrast Monique. Alex spelt Marie-Rose de les.

Aflevering 140

De preek van Walter werd duidelijk niet door iedereen gehoord. Didier verliest zijn zelfbeheersing. De houding van stiefzoon Bart ligt aan de basis hiervan.

Aflevering 139

Jack speelt open kaart en Albert belooft zijn mond te houden. De stemming ten huize François is bedrukt. De verpleegster kondigt bezoek aan voor Anna.

Aflevering 138

Albert voelt zich buitengesloten door de familie Van den Bossche. Marie-Rose voelt aan dat woorden niet helpen om Veronique tot haar verstand te brengen.

Aflevering 137

Ben confronteert Anna met de harde waarheid. De gevolgen blijven niet uit. Er is groot alarm bij de familie Van den Bossche.

Aflevering 136

Zowel Guido, Marie-Rose als de rest van de familie worden met heel spectaculaire zaken geconfronteerd.

Aflevering 135

Peter haalt Veronique af aan de luchthaven. Marie-Rose en Jean-Michel zitten samen in de woonkamer.

Aflevering 134

Monique is kort van stof en dat wreekt zich. Willy overtuigt Jan. Babette voelt zich geroepen Didier te waarschuwen.

Aflevering 133

Wanneer we Willy mogen geloven, is er een ramp gebeurd. Het dinerconcert kan elk moment aanvangen en Rita is nergens te bespeuren. Ben wordt op het matje geroepen. Jean-Pierre maakt zich zorgen.

Aflevering 132

De onderzoeksrechter krijgt met omkoperij te maken. Er is goed nieuws voor Guido. Marie-Rose vindt dat zij recht heeft op een eigen leven.

Aflevering 131

Het is opnieuw oorlog tussen Anna en Albert. Didier heeft het gevoel dat er tegen hem samengespannen wordt en treft maatregelen.

Aflevering 130

Jan is ontzettend blij en fier wanneer zijn kinderen hem in vertrouwen nemen en hun hart luchten. Guido krijgt het van de onderzoeksrechter op zijn zenuwen.

Aflevering 129

Guido is duidelijk aan het einde van zijn incasseringsvermogen. Marie-Rose heeft een meningsverschil met Maxim en zegt de meeste gemene dingen. Babette krabbelt terug, maar Peter laat zich niet doen.

Aflevering 128

Jean-Michel Lecroix roept Alex op het matje. Het politieonderzoek vordert. Albert kan nauwelijks zijn lach inhouden.

Aflevering 127

Alex profiteert van de situatie en staat onmiddellijk klaar om zich te verdedigen. Albert heeft iemand nodig om zijn hart bij uit te storten. Jan laat zich niet beledigen en gaat op de vuist.

Aflevering 126

Rita maakt het zichzelf niet gemakkelijk. De onderzoeksrechter speelt Guido en Van Dam tegen elkaar uit. Wat zal dit opleveren? Anna stort bij de verkeerde persoon haar hart uit over Ben.

Aflevering 125

Albert vindt het vreselijk wanneer zijn vrouw aan François haar ongezouten mening vertelt. Bij Van den Bossche Electronics is de spanning te snijden. Mieke en Steven slagen er niet in Bart te troosten.

Aflevering 124

De sfeer bij Van den Bossche Electronics doet het enthousiasme bij François dalen. De onderzoeksrechter en zijn assistent begeleiden Guido naar de bankkluis. Jack neemt geen blad voor de mond wanneer Rita zich onredelijk gedraagt.

Aflevering 123

Ondanks de goede zorgen van Jean-Michel heeft Marie-Rose het behoorlijk moeilijk. Didier is heel tevreden over zijn nieuwe secretaresse. De nieuwsgierigheid rond Guido wordt Anna te veel.

Aflevering 122

Gwen is triestig en stort haar hart uit bij Herman. Monique is jaloers en toont dit. De onderzoeksrechter komt tot de constatatie dat Guido grotendeels de waarheid zegt.

Aflevering 121

Jan krijgt slecht nieuws. De discussies tussen Peter en Marie-Rose lopen steeds hoger op. Voor Rita en Jack ziet de toekomst er een ietsje anders uit.

Aflevering 120

Zowel Didier als Babette zijn eerlijk tegenover elkaar. Peter vindt dat zijn moeder haar ogen moet openen. De verbazing bij VDB Electronics is groot wanneer Babette plots binnenvalt.

Aflevering 119

Jan laat zich door Didier De Kunst niet op zijn kop zittten. Jack stelt Rita een heel belangrijke vraag en dit in het bijzijn van twee getuigen. Babette lijkt een geschikte informante. In Maison Marie-Rose volgen de vergissingen elkaar op.

Aflevering 118

Didier krijgt op kantoor onverwacht bezoek. Rita krijgt van Anna de volle lading. Bij VDB Electronics wordt een spoedvergadering belegd. Walter is verbluft wanneer hij het nieuwe parochiehuis ziet.

Aflevering 117

Didier doet beroep op de veiligheidsdienst van Van den Bossche Electronics. Mieke en Bart hebben het op school niet gemakkelijk. Rita maakt zich zorgen om haar moeder wanneer ze alleen Albert thuis treft.

Aflevering 116

Bart bewijst dat hij een echte Van den Bossche is, maar dat nemen Monique en Didier niet. De onderzoeksrechter gelooft geen woord van wat Guido zegt. De hele familie popelt om Guido terug te zien.

Aflevering 115

In de krant wordt uitgebreid bericht over Guido's arrestatie. Uiteraard is de aanhouding ook het onderwerp van gesprek. De onderzoeksrechter wil opnieuw met Babette spreken.

Aflevering 114

Anna ligt met zichzelf in de knoop en gaat bij Walter te rade. Mieke denkt dat iedereen tegen haar is. Monique beschuldigt Jan ervan de kinderen tegen haar op te zetten. De onderzoeksrechter zorgt voor een coup de foudre.

Aflevering 113

Peter is teleurgesteld in zijn moeder. François staat niet echt positief tegenover de door Ben voorgestelde reorganisatie bij VDB Electronics. Didier is laat op de avond alleen in het bedrijf. Plots rinkelt de telefoon.

Aflevering 112

Marie-Rose eist van haar kinderen dat ze Alex een kans geven. Peter en Veronique hebben het hier moeilijk mee. Mieke wil niet langer het brave meisje zijn. Rita is het beu dat Jack haar steeds de les spelt. Komt de kidnapping van Guido in een beslissende fase?

Aflevering 111

Iedereen is verwonderd wanneer Veronique opnieuw haar menselijk gelaat toont. Ben probeert met Anna een gesprek aan te knopen, maar dat lukt hem niet goed. Walter probeert Peter duidelijk te maken dat hij de bedoelingen van François anders moet inschatten.

Aflevering 110

Albert vergist zich duidelijk in Anna. Alex kampt met schuldgevoelens en probeert een aantal dingen recht te zetten. François zet Ben aan tot een open gesprek met Mia.

Aflevering 109

Marie-Rose is onthutst wanneer ze het "geheim" van Jean-Michel Lecroix achterhaalt. Albert speelt een spelletje met Anna. Ook de andere leden van de familie vertolken hun rol met overtuiging. Veronique denkt dat ze alleen thuis is, maar...

Aflevering 108

Babette wordt opnieuw uit haar bed gebeld. Anna wil de goede bedoelingen van de rest van de familie niet inzien. Gwen speelt een smerig spelletje, maar Babette en Peter doorzien het.

Aflevering 107

Chantal waarschuwt Babette, maar zij trekt zich van Chantals zorgen niets aan. Jean-Michel vreest dat hij Marie-Rose zal verliezen wanneer Guido terugkomt. Ben vertelt aan François een rare droom.

Aflevering 106

Op kantoor gaat alles er veel luchtiger aan toe. Manuela plaagt Mia met de aanwezigheid van Ben en Jan steekt de interesse voor een werkneemster niet onder stoelen of banken. Ben kan best wat advies gebruiken, maar van Walter moet hij niets verwachten.

Aflevering 105

Jan geniet ervan dat de aandacht van de secretaresse volledig op hem gericht is. Ook Babette heeft haar verhaal klaar over het gezelschap. Jean-Michel komt tot een onaangename ontdekking. Veronique heeft een geheim afspraakje.

Aflevering 104

Bart en Mieke reageren niet op de manier die Monique verwachtte. Zij heeft nochtans goed nieuws voor hen. Het nieuws vanuit Canada brengt verslagenheid in de familie. Walter heeft de manier gevonden om de offerblokdieven te ontmoedigen.

Aflevering 103

Bart en Mieke maken zich zorgen om hun vader en leggen hem in de watten. Anna komt op een rustig moment bij François binnenvallen. In het Vissershuis is de spanning te snijden.

Aflevering 102

Rita stelt Jack zwaar teleur. Het lijkt erop dat het bij VDB Electronics een familiebedrijf zal blijven. Wat vindt Mia hiervan? De onderzoeksrechter ondervraagt Manuela, maar zij begrijpt hem verkeerd.

Aflevering 101

Jan is te laat op kantoor. Maxim maakt Veronique duidelijk dat ze alleen niet ver zal geraken. Willy is razend enthousiast wanneer de contacten met de platenmaatschappij een vaste vorm aannemen.

Aflevering 100

Anna vindt dat ze met haar geld doet wat ze wil. De samenwerking tussen François en Jan wil niet vlotten. Mieke betrapt haar broer in het park, waar hij zich met zijn vriendinnetje bevindt. Monique is ontzettend hard tegen Jan.

Aflevering 99

Veronique kan het niet laten opmerkingen te maken op Peters reis. Didier heeft een mededeling voor het personeel van VDB Electronics. Na zijn eerste dag op kantoor is François blij terug thuis te komen.

Aflevering 98

Een spelend meisje aan de kerk doet Anna wegdromen. Marie-Rose wil graag met Veronique een gesprek van moeder tot dochter, maar beseft dat dit onmogelijk is. Jan zit in de put. Willy voelt zich geroepen om hem op te vrolijken, maar op zijn manier natuurlijk.

Aflevering 97

Peter wordt uit zijn bed gebeld door Anna. Ze is heel vrolijk gestemd. Jack stelt Rita voor samen te gaan wonen. Zij vraagt bedenktijd. In de tennisclub zijn alle ogen gericht op Jean-Michel en Marie-Rose.

Aflevering 96

De onderzoeksrechter doet nogal fars tegen Didier. François vindt het nodig het personeel van VDB Electronics te verwittigen. Albert en Peter verschillen duidelijk van mening over de bedoelingen van François.

Aflevering 95

Monique maakt zich zorgen over Jans job bij VDB Electronics. Peter wil zijn plan doorzetten, maar heeft een flinke som nodig. Bij Maison Marie-Rose worden foto's gemaakt voor de brochure van de lentecollectie.

Aflevering 94

Monique is woedend. De schooldag zit er al een tijdje op en Bart en Mieke zijn nog steeds niet thuis. François heeft nood aan bemoedigende woorden van Walter.

Aflevering 93

Anna en Albert gaan er voor een dagje tussenuit. Peter krijgt de detectieve op bezoek. De man heeft nieuws. Jan moet Peter iets vertellen dat verband houdt met Venezuela.

Aflevering 92

Bart wordt door zijn zus geplaagd. Veronique heeft op iedereen commentaar. Zelfs haar moeder spaart ze niet. Marie-Rose en Peter willen Anna geen valse hoop geven over Guido en doen alsof ze niets weten.

Aflevering 91

Anna staat perplex wanneer ze op nieuwjaarsdag onverwacht bezoek krijgt. Bart en Mieke hebben een geschenk en een verrassing in petto voor hun vader. Bart heeft een geheim afspraakje.

Aflevering 90

Mieke en Monique koken voor Didier en Bart en die vertrouwen het niet echt. Babette is het fotomodel van de dag. Het personeelsfeestje bij VDB Electronics brengt ontroering. Op Veronique na is iedereen uitgelaten in het Vissershuis.

Aflevering 89

Didier wil Mieke verwennen en dat vindt Monique niet zo plezant. Liliane voelt zich niet zo op haar gemak nu Simonne bij Francois inwoont. Een klein misverstand in het Vissershuis doet Chantal zwaar uitschieten.

Aflevering 88

Marie-Rose dreigt met ontslag als Chantal en Gwen niet ophouden met ruzie maken. Liliane voelt zich teveel nu Simonne in het appartement woont. Babette stelt voor om de Swinging Vampires te laten optreden op oudejaarsavond.

Aflevering 87

Anna zorgt ervoor dat Ben boos wegloopt. Maison Marie-Rose krijgt bezoek van een fotograaf met een ongewone vraag. Jan doet alsof hij niets of niemand nodig heeft.

Aflevering 86

Het is allemaal weer koek en ei tussen Anna en Albert. Liliane en Francois nemen Simonne mee naar de kerk van Walter. Veronique deinst niet terug om commentaar te geven op de opvoedingsmethode van Jan.

Aflevering 85

Francois gaat biechten bij Walter, maar spijt komt altijd te laat. Monique en Didier hebben schitterende kertscadeautjes voor elkaar. Er wacht Anna een prachtige verrassing.

Aflevering 84

Volgens Liliane dramatiseert Francois de zaken. Bart en Mieke gaan zogezegd videospelletjes spelen. Veronique is razend jaloers op Babette.

Aflevering 83

Veronique interesseert zich alleen in de lentecollectie, iets wat Marie-Rose niet zo gunstig stemt. Peter heeft iets goed te maken met Mia. Francois geeft een cadeautje aan Didier.

Aflevering 82

De oude lampjes van de kerstboom hebben enorm veel betekenis voor Anna en dat beseft Albert niet. Jan vindt het nodig om Peter de les te spellen. De onderzoeksrechter komt op het juiste moment bij Marie-Rose binnenvallen.

Aflevering 81

Bart krijgt een verjaardagsgeschenk dat veel kleiner is dan hij verwachtte. Monique moet hem troosten. Ben en Peter geven een voordracht in het parochiehuis en gaan zwaar met elkaar in de clinch.

Aflevering 80

Ben en Lovely hebben een verhuis in het verschiet. Jack, de pianist van de Norstar, heeft Rita iets te bekennen. Vandaag wordt Bart 16 jaar en dat is aan hem te zien.

Aflevering 79

Liliane ziet de dingen heel anders dan Francois en dat leidt tot spanningen. Peter gaat in zijn woede een beetje te ver volgens de onderzoesrechter. Marie-Rose wil via Monique Didier intomen, maar of haar dat lukt is niet zeker.

Aflevering 78

De ondervraging van de onderzoeksrechter speelt Mia parten. Manuela is er helemaal niet gerust in. Veronique is zeker niet van plan Babette haar zin te geven. Peter heeft nieuws over de ziekte van tante Simonne en dat vindt Anna zeer interessant.

Aflevering 77

Anna staat erop dat Kerstmis thuis gevierd wordt. Willy probeert een en ander te regelen achter de rug van Bart. Ben is teleurgesteld in de houding van zijn leerlingen en maakt daar geen geheim van.

Aflevering 76

Anna zou er even uit moeten om haar gedachten te verzetten. Francois is ten einde raad. Walter probeert, zoals steeds, de gemoederen te bedaren.

Aflevering 75

Albert zet Anna op haar plaats. Babette vindt het moeilijk om met Veronique samen te werken. Rita is opgelucht wanneer Rik en Jack hun ruzie hebben bijgelegd.

Aflevering 74

Peter beweert dat hij zijn vader op CNN gezien heeft. Veronique blijft ervan overtuigd dat Babette banden heeft met Van de Caveye. Jan wordt steeds minder aanspreekbaar.

Aflevering 73

Peter is ervan overtuigd dat hij op televisie iets van belang gezien heeft. Marie-Rose en Veronique zijn echter niet zo zeker. Anna vermoedt dat Ben een drankprobleem heeft. Willem Delfosse wordt zwaar aan de tand gevoeld door de onderzoeksrechter en zijn assistent. Resultaten blijven niet uit.

Aflevering 72

Veronique maakt het haar moeder moeilijk op kantoor. Marie-Rose voelt zich voor schut gezet. Peter geniet van een lui avondje voor de televisie. Opeens schrikt hij op. Wie of wat heeft hij gezien?

Aflevering 71

Albert wil de familie bij elkaar brengen voor een Sinterklaasfeest. Dit blijkt een moeilijke opgave te zijn. Ook Anna maakt het hem niet makkelijk. Gwen en Chantal kunnen het niet laten ruzie te maken.

Aflevering 70

Jaen-Pierre en Willy krijgen het met elkaar aan de stok in het Vissershuis. Anna verwijt Albert dat hij haar niet vertrouwt. Hij is haar eigenzinnigheid en gezeur beu.

Aflevering 69

Peter en Marie-Rose hopen dat Francois besluit zijn aandelen niet te verkopen. Monique wijst Walter de deur. Jan is van streek wanneer de assistent van de onderzoeksrechter zijn flat binnenvalt. Hij heeft een huiszoekingsbevel in de hand.

Aflevering 68

Walter zoekt een helpende hand voor zijn nieuw project in de parochie. Hij overweegt om Ben in te schakelen. Het vriendinnetje van Bart is ontzettend boos wanneer hij te laat is op hun afspraakje.

Aflevering 67

Francois heeft slapeloze nachten van de hetze over de aandelen. De onderzoeksrechter wil alle betrokkenen opnieuw ondervragen. Willy neemt twee Swinging Vampires aan.

Aflevering 66

Maison Marie-Rose wordt van het bankroet gered, maar er worden ook voorwaarden gesteld. Willy betrapt Jean-Pierre en Herman. De specialist neemt contact op met Anna.

Aflevering 65

Walter moet scheidsrechter spelen. Marie-Rose heeft slecht nieuws voor de werknemers van Maison Marie-Rose.

Aflevering 64

Babette is ontzettend nerveus wanneer ze moet langsgaan bij de onderzoeksrechter. Anna geeft toe dat ze het niet bij het rechte eind had. Marie-Rose brengt een bezoek aan tante Simonne.

Aflevering 63

Zowel Anna als Albert houden deze keer voet bij stuk. De onderzoeksrechter vermoedt dat er een zwarte kas is bij Van den Bossche Electronics. Liliane heeft de familie van Francois door.

Aflevering 62

Peter is razend en laat dit aan zijn omgeving duidelijk merken. Een aantal facturen van Maison Marie-Rose werden niet betaald. De gevolgen blijven niet uit. Veronique speelt weer een spelletje.

Aflevering 61

Albert krijgt nieuws van zijn dochter die in Amerika woont. Bart wil Peter dringend spreken. Veronique zet "operatie charme" in.

Aflevering 60

Willy heeft zich duidelijk vergist in de kwaliteiten van zijn gitarist. Peter begaat een grove fout wanneer hij commentaar geeft op nonkel Francois.

Aflevering 59

Walter wil Anna inschakelen voor het parochiaal werk. Wordt Maison Marie-Rose opgedoekt?

Aflevering 58

Mia voelt dat er in het bedrijf iets aan de hand is, maar weet niet precies wat. Veronique neemt geen blad voor de mond.

Aflevering 57

Bart en Mieke willen door hun moeder als volwassenen behandeld worden. De plannen die Willy met de "Swinging Vampires" heeft, krijgen stilaan vorm. Monique bezoekt Marie-Rose en Veronique.

Aflevering 56

Bart en Mieke steken hun woede niet onder stoelen of banken. Heeft Willy het groot lot van de loterij gewonnen? Julienne wordt door de onderzoeksrechter aan de tand gevoeld.

Aflevering 55

De wetten van Didier verschillen van de huisregels van Monique. Bij VDB Electronics lijkt alles ondersteboven te worden gerold. Peter vindt dat Babette te ver gaat.

Aflevering 54

Veronique spreekt harde taal tegen het personeel van Maison Marie-Rose. Ook tegen haar moeder neemt ze geen blad voor de mond. Willy stelt zich op als grote broer van Bart.

Aflevering 53

Didier doet Willem Delfosse een schitterend voorstel. De werknemers van Maison Marie-Rose hebben niet veel zin om aan de nieuwe lentecollectie te beginnen. Veronique is terug thuis. Ze gelijkt in niets meer op het meisje van een aantal maanden geleden.

Aflevering 52

Anna heeft spijt van haar uitval en wil het opnieuw goedmaken met nonkel Francois. Haar timing is echter slecht. Walter twijfelt of hij het aankan om twee parochies te leiden. Willy daagt Jean-Pierre uit.

Aflevering 51

Bij zijn terugkeer uit Milaan krijgt nonkel Francois de volle lading van Anna. Ze had zich nochtans voorgenomen geen verwijten te maken. Maxim wacht een goed moment af om Gwen te verrassen.

Aflevering 50

Gwen valt op het verkeerde moment bij Marie-Rose binnen. Ben verliest zijn geduld en vliegt uit tegen zijn schoonmoeder. Aan boord van de Norstar wordt Rita opgevangen door Bob.

Aflevering 49

De onderzoeksrechter onderwerpt Van Dam nogmaals aan een kruisverhoor. Dit keer is de verdachte bereid te praten. Bart en Mieke hebben de scheiding van hun ouders nog steeds niet verwerkt en sussen hun verdriet door overmatig te snoepen. Peter vindt het verschrikkelijk dat steeds meer mensen twijfelen aan de onschuld van zijn vader.

Aflevering 48

Anna en Albert krijgen opnieuw een onrustwekkend telefoontje vanuit de instelling waar tante Simonne verblijft. Nonkel Francois vertoeft nog steeds in het buitenland. Herman praat zijn mond voorbij.

Aflevering 47

Didier moet zich intomen om zich niet te bemoeien met de opvoeding van Bart en Mieke. Gelukkig vormt hij op professioneel vlak een hecht team met Monique. Chantal wil Gwen klein krijgen en gaat hierin heel ver.

Aflevering 46

Didier slooft zich voor de kinderen van Monique uit. Toch blijven Bart en Mieke even vijandig tegenover hem en beschuldigen hem ervan liefde met geld te kopen. Rita gaat een kijkje nemen op de ferryboot waar ze over enkele dagen zal beginnen werken. Anna maakt zich zorgen om de toestand van Simonne en stelt Francois verantwoordelijk voor haar agressieve gedrag en depressie.

Aflevering 45

Tony, een vriend van Maxim, is seropositief. Voor het eerst neemt Jan het tegen Willem op en dit waar derden bij zijn. Marie-Rose wil haar zaak nieuw leven inblazen en eist van haar medewerkers inzet en creativiteit. Ben gaat eten in de Lork.

Aflevering 44

Sinds hij Willem in de Lork zag lunchen met Didier is het vertrouwen van Peter in de huidige baas van VDB Electronics helemaal zoek. Monique gaat op bezoek bij Anna en Albert en vertelt hen dat zij, Didier en de kinderen ook gaan verhuizen. Peter neemt contact op met een zekere Magda Verbeeck.

Aflevering 43

Jan wint een reis voor twee personen. Hij heeft zin om met vakantie te gaan maar waar vindt hij een reispartner? Tante Simonne loopt weg uit de instelling. In Milaan gaan nonkel Francois en Liliane een glas drinken met Veronique. Zij is ontzettend veranderd en laat zich heel cynisch uit over haar vader. Jan vernietigt bewijsmateriaal. In het Vissershuis wordt Ben aangepakt door de vader van een van zijn leerlingen.

Aflevering 42

Anna en Albert nemen hun intrek in hun appartement. Albert is dolgelukkig. Anna is verdrietig en voelt zich schuldig naar Guido toe. De ontvoerders hadden immers gezegd dat ze haar zoon bij het ouderlijk huis zouden vrijlaten. Didier brengt een bezoek aan Peter en Willem en vraagt hen of ze Freddy Van Dam, werkzaam bij Software Engineering, kennen.

Aflevering 41

Mieke en Bart zijn weggelopen. Anna en Albert verhuizen. Adrienne vindt het geen goed idee van Walter om er een tweede parochie bij te nemen. Hij heeft nu al geen tijd om zijn parochianen te bezoeken. Bovendien kan hij onmogelijk instaan voor twee missen op zondag. Chantal geeft Herman de raad om Jean-Pierre in het oog te houden.

Aflevering 40

Er is tegen Ben klacht ingediend door de ouders van een van zijn leerlingen. Hij heeft het kind het ziekenhuis ingeslagen. Peter wordt door de onderzoeksrechter nogmaals ondervraagd over de psychologe, het beleid van de firma en de relatie tussen zijn ouders. Nonkel Francois geeft aan Walter toe dat hij Simonne bedriegt.

Aflevering 39

Francois verheugt zich op de reis naar Italië. Hij wil bovendien graag dat Liliane hem vergezelt. Didier contacteert Karel, een aandeelhouder van VDB Electronics. Chantal beweert dat Jean-Pierre er in de karaoke lounge een dubbele boeking op na houdt. Ben is een gefrustreerd leraar.

Aflevering 38

De onderzoeksrechter praat opnieuw met Jan en vraagt een lijst op van alle facturen en alle losse medewerkers van de voorbije twee jaar. De man wil ook meer weten over een zekere Patricia. Chantal verspreidt gemene roddels over Gwen. Walter heeft de aanbieding gekregen om er een nieuwe parochie bij te nemen. Didier heeft een plannetje om de Van den Bossches een hak te zetten.

Aflevering 37

Ten huize Anna en Albert zorgt de verhuis voor stress en meningsverschillen. Babette is het kotsbeu dat Marie-Rose haar zaak verwaarloost. Nonkel Walter heeft een voorstel gekregen. Anna maakt zich zorgen om Lovely en vreest dat Ben niet goed voor haar zal zorgen. Jean-Pierre betrapt Chantal en Peter.

Aflevering 36

Peter heeft alle hoop opgegeven zijn vader terug te zien. Waarom hullen de ontvoerders zich in stilzwijgen? Marie-Rose is vol vertrouwen. In een magazine is een foto gepubliceerd van een man die ontzettend goed op Guido lijkt. Monique vindt dat de familie het vertrouwen in Guido moet bijsturen.

Aflevering 35

De onderzoeksrechter stelt Marie-Rose vragen over haar echtelijke trouw. Hij beweert ook dat Guido al een jaar een verhouding heeft. De verhuis blijft voor problemen zorgen tussen Anna en Albert. Chantal betrapt Gwen en Jean-Pierre.

Aflevering 34

Jan wordt door de onderzoeksrechter beschuldigd het brein te zijn achter de ontvoering. Ook Peter wordt aan een kruisverhoor onderworpen. Mieke voelt zich als een gevangene op de bosklassen. Jean-Pierre en Gwen flirten erop los.

Aflevering 33

Anna beseft dat ze zich al een hele tijd onmogelijk gedraagt en zich aanstelt. Haar grillig karakter heeft natuurlijk een weerslag op haar relatie met Albert. De ontvoerders laten niets meer van zich horen. De onderzoeksrechter wil een aantal Van den Bossches opnieuw ondervragen. Patty pikt het niet dat Jan denigrerend tegenover haar doet.

Aflevering 32

Peter loopt niet hoog op met de advocaat Jean-Michel Lecroix. Het stoort hem ook dat zijn moeder privé met de meester omgaat. Anna wil niet langer verhuizen. Ze wil haar zoon Guido kunnen verwelkomen, mocht hij plots vrij zijn en aanbellen. Gwen vraagt Chantal uit over haar relatie met Jean-Piere.

Aflevering 31

Totaal overstuur verschijnt Marie-Rose in het Vissershuis. Ze heeft een vreemde telefoon vanuit Spanje gekregen. Adrienne neemt ongevraagd de honeurs waar in Walters kledingzaak. Peter vindt het niet leuk dat Marie-Rose op de dinerinvitatie van Jean-Michel ingaat. In het bedrijf van Didier laat de centrale computer het afweten.

Aflevering 30

Marie-Rose wordt door de onderzoeksrechter op de rooster gelegd over de verbouwingswerken, waarvan ze hem niet op de hoogte heeft gebracht, en over het achterhouden van bewijsmateriaal. Ook Monique en Didier moeten een veklaring afleggen. Mia en Patty vergezellen Peter naar de pyamaparty in het Vissershuis.

Aflevering 29

De roddels over Walter komen Anna ter ore. Zij is het er mee eens dat de plaats van een priester in een kerk is en niet in een kledingzaak. Het parket neemt contact op met Didier. Gwen voelt zich duidelijk aangetrokken tot Jean-Pierre. Marie-Rose neemt haar advocaat in vertrouwen over de ontvoering van haar echtgenoot.

Aflevering 28

Marie-Rose ontvangt nieuws van de ontvoerders... of heeft Guido het schaakstuk gestuurd? De politie gaat de handel en wandel na van aannemer Van Driessche en Willem Delfosse. Deze laatste wordt door Jan mat vakantie gestuurd.

Aflevering 27

Mieke en Bart vertrekken tegen hun zin op bosklassen. Nonkel Walter wordt door de koster op het matje geroepen en krijgt de raad zich wat meer met de kerk bezig te houden en zich minder als een textielbaron op te stellen. Jan vertrouwt Willem Delfosse niet. Hij is niet de enige. De werken in de woonkamer van Marie-Rose worden aangevat.

Aflevering 26

Over enkele dagen wordt de scheiding van Jan en Monique uitgesproken. Hij is niet echt gelukkig met de situatie. Toch wil hij zich niet verzetten tegen haar eis om het hoederrecht. Hoewel er nog niets bewezen is, wordt Guido in de pers afgeschilderd als een bandiet. Anna pakt Francois aan over de schenking van het appartement aan Loveley.

Aflevering 25

Marie-Rose snapt niet waarom Guido, zonder haar in te lichten, een aannemer aangesproken heeft om de woonkamer te verbouwen. Bovendien weet ze niet hoe ze de factuur moet betalen. Julienne is bereid haar spaarcenten te lenen. Willem en Jan ontdekken wanneer Guido de tien miljoen van de bank heeft gehaald.

Aflevering 24

Het gedrag van Ben blijft het onderwerp van discussie tussen Albert en Anna. Nonkel Francois biedt de oplossing. Marie-Rose wil advertentieruimte kopen in de krant. De hoofdredacteur is bereid haar die gratis te geven in ruil voor een dagboek van de ontvoering.

Aflevering 23

Anna verwent de leden van de gerechtelijke politie die haar huis bewaken. Didier De Kunst beschuldigt Van den Bossche Electronics van industriële spionage en overweegt juridiche stappen te ondernemen. Peter acht de kans heel klein. De onderzoeksrechter onderwerpt Peter aan een kruisverhoor.

Aflevering 22

Marie-Rose krijgt totaal onverwacht bezoek van een aannemer. De man zwaait met een contract dat Guido vier dagen voor zijn verdwijning ondertekende. Jan weet wat er op de bewuste diskette staat. Anna wil het huis niet verlaten vooraleer haar zoon terug is.

Aflevering 21

Jan krijgt bezoek van de kopers van het huis. Het schaakspel wordt verder gespeeld.

Aflevering 20

Peter ontvangt de tweede loper. Jan vindt nergens een uitleg voor de verdwenen tien miljoen. Hij beschikt alleen over een boekje dat verwijst naar twee diskettes waarop een niet te ontcijferen code staat. De diskettes op hun beurt verwijzen naar het bedrijf van Didier. Rita maakt een scène in het restaurant van Monique.

Aflevering 19

In de kerk worden schaakstukken gedeponeerd. Walter brengt de levering meteen in verband met Peters vraag hem goed te leren schaken. Mia weigert de diskette aan Jan te geven. Guido Van de Bossche wilde deze diskette onder geen beding in het computernetwerk hebben. Peter heeft het gevoel dat de ontvoerders hem achtervolgen.

Aflevering 18

Anna zet Ben en Mia voor schut op het terras van het Vissershuis door te suggereren dat ze een relatie met elkaar hebben. Mia zit met het voorval ontzettend verveeld. Marie-Rose wacht met spanning op de nieuwe instructies van de ontvoerders in verband met het leveren van het losgeld.

Aflevering 17

Weer moet er gewacht worden op nieuws van de kidnappers. Marie-Rose krijgt telefoon van een goede vriendin die in het buitenland woont. Bij Van den Bossche Electronics zoekt men nog altijd naar een logische verklaring voor Guido's nood aan tien miljoen. Mia krijgt een telefoontje.

Aflevering 16

Maxim keert terug uit Milaan. Het fietstochtje van Jan krijgt een verrassende wending.

Aflevering 15

Didier verneemt dat zijn computer werd gekraakt. Anna is razend op iedereen. Albert weet geen raad meer. Alleen Walter kan nog met haar praten. Wie zal het losgeld naar de afgesproken plek brengen? Er is meer dan één kandidaat.

Aflevering 14

De ontvoerders laten opnieuw van zich horen. Jan krijgt telefoon van Monique.

Aflevering 13

Marie-Rose en Peter hebben de ontvoerders, zoals gevraagd, via de televisie laten weten dat ze de 150 miljoen voor het leven van Guido hebben verzameld en dat de politie niet tussen beide zal komen. De verslaggeving in de kranten is vreemd: men insinueert dat Guido zijn eigen ontvoering geënsceneerd zou hebben.

Aflevering 12

Didier heeft voor de ontbrekende twintig miljoen gezorgd. Iedereen wacht gespannen op de richtlijnen van de ontvoerders. Tussen Ben en Anna gaat het opnieuw totaal fout.

Aflevering 11

Marie-Rose weet niet of ze het voorstel van Didier mag aanvaarden. Ze heeft zijn twintig miljoen dringend nodig om het losgeld voor Guido te kunnen betalen, maar haar aandelen verkopen, betekent ook dat de grootste concurrent van VDB Electronics een voet in huis krijgt. Willy is bereid Walter te helpen. Loveley gaat steeds vaker op bezoek bij nonkel Francois.

Aflevering 10

Peter roept de belangrijkste medewerkers van zijn vader samen en vertelt hen over het losgeld. Mieke is ziek en Monique komt voor haar zorgen. Zij vertelt Jan dat de oplossing voor het losgeldprobleem weleens uit onverwachte hoek zou kunnen komen. Walter ontvangt een dreigbrief en herkent de handtekening van de afzender.

Aflevering 9

Anna neemt Walter in vertrouwen. Ze maakt zich opnieuw zorgen over Bens gedrag en vreest dat hij een en andere relatie heeft. De bank komt met een verklaring voor de verdwenen tien miljoen. Francois vraagt raad aan Didier De Kunst.

Aflevering 8

Zowel in de Lork als in het Vissershuis is iemand naar de handel en wandel van de Vanden Bossches komen informeren. De man beweert van de opsporingsbrigade te zijn. Wanneer hij zich bij Marie-Rose en Peter aanmeldt, maant hij hen aan beter met de politie samen te werken. Bart wordt gepest op school.

Aflevering 7

Ben en Anna sluiten weer vriendschap. Anna beseft dat ze te veeleisend is geweest en geen rekening heeft gehouden met Bens verdriet. De geheimzinnige man die vaak in de tweedehandswinkel kwam rondsnuffelen, doet Walter een zakelijk voorstel. Willem vraagt Jan mee te zoeken naar de tien miljoen reservekapitaal die uit de zaak zijn verdwenen.

Aflevering 6

Herman krijgt nieuwe hulp in zijn drukbezochte zaak. Nonkel Francois neemt Loveley mee naar Simonne. Voor het eerst in weken reageert Simonne weer. Is er dan toch hoop op verbetering?

Aflevering 5

Anna blijft maar zeuren over Bens zogenaamde verwaarlozing van Loveley. Albert probeert haar op te vangen en, omwille van haar nieuwe hartklachten, tot kalmte aan te manen. Willem, Marie-Rose, Peter en nonkel Francois proberen tevergeefs het gevraagde losgeld te verzamelen. Willem doet een vreemde ontdekking.

Aflevering 4

Een van de ontvoerders heeft met Peter gebeld in het Vissershuis en eindelijk gezegd wat het leven van Guido moet kosten. Peter organiseert een crisisvergadering met al wie hem en zijn moeder kan helpen dit bedrag te verzamelen. Een verdacht personage duikt op in Walters zaak.

Aflevering 3

Ten einde raad beslissen Marie-Rose en Peter zich via het televisiescherm tot de ontvoerders te richten. Didier stelt Monique voor om na de scheiding, met Bart en Mieke, bij hem in te trekken. In een zak vol tweedehandskleding vindt Walter een videotape.

Aflevering 2

Er is ook totaal geen nieuws meer van Guido's ontvoerders geweest. Marie-Rose wil een advertentie in de kranten plaatsen in de hoop dat ze contact met haar zullen zoeken. De fabriek is een echt crisiscentrum geworden en tot ieders verbazing gaat Peter zich echt verantwoordelijk gedragen.
Guido Van den Bossche is ontvoerd. Na de videoband heeft de familie geen teken van leven meer ontvangen. Ondertussen krijgen de Van den Bossches nog een tweede groot verlies te verwerken.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis