Familie

Familie

Als sinds 1991 volgen we in 'Familie' het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.

79 afleveringen

 • Het leven van Peter hangt aan een zijden draadje wanneer hij op de ondertekening van het fairtrade charter het slachtoffer wordt van een CO-vergiftiging. Mathias en Trudy voelen zich schuldig over wat er tussen hen is gebeurd. Mathias probeert met Marie-Rose te praten, maar zij wijst hem resoluut af. Cédric ligt nog steeds in coma.
 • Anna praat met Marie-Rose en probeert haar op andere gedachten te brengen. Agnes wil Mathias steunen, maar Patrick is erg ontgoocheld in zijn vriend. Simon neemt Peters werk bij Fashion over. Zijn gedrevenheid herinnert Stefanie aan Thomas. Véronique wacht bang af op meer nieuws van Cédric. Er ontstaat paniek wanneer Louise onvindbaar blijkt.
 • Aflevering 3

  Véronique kampt met twijfels over haar zwangerschap. Ondertussen krijgt ze meer nieuws over de toestand van Cédric. June is het wachten beu en wil dat Stan actie onderneemt. Liesbeth is ontgoocheld bij haar terugkeer naar België. Marie-Rose zoekt Trudy op en denkt na over haar toekomst.
 • Aflevering 4

  Louise blijft een goed contact onderhouden met Hannes. Het komt tot een grote clash tussen Benny en Liesbeth, waarbij er harde woorden vallen. Trudy vertelt Jelle wat er is gebeurd met Mathias. Marie-Rose heeft het bijzonder moeilijk.
 • Aflevering 5

  Véronique heeft moeilijke knopen door te hakken. Trudy en Mathias kunnen op weinig begrip rekenen voor hun slippertje. De gesprekken met Louise en Jelle vallen Trudy bijzonder zwaar. Evy stelt haar vrienden voor om Simon de kamer van Thomas te laten overnemen.
 • Aflevering 6

  Stan en June zijn in de wolken wanneer hij een job aangeboden krijgt bij VDB. Leen merkt op dat Faroud met zware stress worstelt en geen oog meer heeft voor zijn gezin. Al snel wordt duidelijk waarom... Benny heeft een verrassing voor de familie Coppens.
 • Aflevering 7

  Leen is in alle staten door wat er met Faroud is gebeurd. Gelukkig vindt ze veel steun bij familie en vrienden. Rudi vraagt zich af wie de nieuwe hoofdontwerper wordt van het fusiebedrijf. Maakt hij zelf wel een kans? Mathias beseft dat hij diepe wonden heeft geslagen en vraagt vergiffenis. Véronique heeft het ondertussen steeds moeilijker om haar geheim te verzwijgen.
 • Aflevering 8

  Zjef stelt onregelmatigheden vast in de Foodbar en start een onderzoek. Peter en Stefanie hebben een gezellige avond achter de rug. Leen probeert zich sterk te houden. Ze gaat op zoek naar antwoorden, maar stoot alleen maar op meer vragen. Ondertussen wordt er ook duchtig geroddeld. Mathias neemt een drastische beslissing.
 • Aflevering 9

  Leen is radeloos en roept de hulp in van Evy. Zjef vermoedt dat er iets moois bloeit tussen Peter en Stefanie. Mathias probeert een gesprek aan te gaan met Jelle. Ondertussen barst de strijd voor de functie van hoofdontwerper helemaal los. Zelfs Gunther mengt zich in het verhaal, tot groot ongenoegen van Rudi.
 • Aflevering 10

  Rudi heeft een plan om Gunther uit te schakelen. De vraag is echter of Hanne hem hierin zal volgen. Stefanie schaamt zich na de avond die ze met Peter heeft doorgebracht. Ondertussen wordt er nog steeds hevig geroddeld over de twee. Peter bespreekt met Mathias het voorstel om zijn aandelen over te kopen.
 • Aflevering 11

  Rudi besluit zijn plannen over een andere boeg te gooien en verspreidt enkele roddels over Gunther. June doet Mathias een voorstel. Hij wil zich niet langer verstoppen en komt voor het eerst sinds lange tijd weer in de Jan & Alleman. Trudy vraagt Mieke om met Louise te praten. Jan zit in de put omwille van de ellende die zijn dochter Leen moet doorstaan.
 • Aflevering 12

  Simon neemt geen blad voor de mond ten opzichte van Peter en Stefanie. Evy helpt Leen om een Skype-gesprek met Faroud te organiseren. Trudy vindt dat Mathias regelingen moet treffen met Marie-Rose. Ook Véronique mengt zich in het gesprek.
 • Aflevering 13

  Evy stoort zich aan het gedrag van Peter en zet hem op zijn plaats. Jan heeft het moeilijk. Hij ziet zijn kinderen en kleinkinderen amper en verlangt naar betere tijden. Ondertussen doet Linda haar uiterste best om er te zijn voor Leen, die het nog steeds bijzonder moeilijk heeft. Louise blijft zich afzetten tegen Mathias.
 • Aflevering 14

  De Friends vinden dat Rudi de situatie met Gunther achterbaks heeft aangepakt. Hijzelf wil het bijleggen. Leen is ontmoedigd na het gesprek met Peter Brinck. 's Avonds wordt ze bevangen door een angstgevoel. Jenny vindt dat Mathias een eigen appartement moet zoeken.
 • Aflevering 15

  Rudi krijgt te horen dat Hanne zich officieel kandidaat stelt voor de functie van hoofdontwerper. Evy zadelt hem op met het werk van Gunther. Mieke en Leen vinden dat Linda zich de laatste tijd iets te veel opdringt. Zjef vindt dat Stefanie zich gedraagt als een echte verleidster. Zij is hier het hart van in. Véronique heeft een openhartig gesprek met Mathias.
 • Aflevering 16

  Leen eist garanties van Pieter. Ze heeft het bijzonder moeilijk om de moed er in te houden, maar kan rekenen op de steun van Simon en Evy. Jan en Linda krijgen bezoek van Emma, die wat spullen van Guido komt ophalen. Jan vreest dat Linda het gemis van Guido te veel op haar kleinkind zal projecteren.
 • Aflevering 17

  Linda en Jan proberen de band met hun kinderen aan te halen. Rudi blijft verder lobbyen voor de job van hoofdontwerper. Peter vertrekt naar Milaan wanneer hij van Hanne verneemt dat ze een geschikt winkelpand heeft gevonden. Trudy kijkt jaloers toe wanneer Mathias en Véronique samen een koffie drinken in de Foodbar.
 • Aflevering 18

  Leen merkt in een discotheek een collega van Faroud op. Volgens Evy heeft de man een enveloppe met geld gekregen. Leen besluit Renders te bellen, maar krijgt Brinck aan de lijn. Guido is niet echt blij wanneer zijn vader hem opzoekt. Jan laat zich echter niet uit zijn lood slaan en broedt op een plan. Rudi krijgt van Véronique te horen dat de ontwerpen van Hanne beter verkopen dan de zijne.
 • Aflevering 19

  Jan wil er samen met Guido een paar dagen op uit trekken naar de Ardennen. Linda vindt het jammer dat ze niet wordt meegevraagd. Rudi is helemaal overstuur omdat de modellen van Hanne beter verkopen. Véronique probeert hem te kalmeren, maar slaagt daar niet in. Trudy nodigt Mathias uit voor een etentje.
 • Aflevering 20

  Benny overtuigt Mathias om een profiel aan te maken op een datingsite. Trudy stelt Mathias op haar beurt een prangende vraag. Rudi zet Véronique voor een voldongen feit: hij neemt ontslag als hij geen hoofdontwerper mag worden. Leen ontdekt wat de code op de USB-stick van Faroud betekent.
 • Aflevering 21

  Leen vindt in het station een dossier van Faroud. Samen met Evy probeert ze aanwijzingen te vinden om zijn onschuld te bewijzen. Mathias krijgt een reactie op zijn datingprofiel en besluit met de dame in kwestie uit eten te gaan. Véronique reageert kwaad op de ontslagbrief van Rudi. Ook Peter wil Rudi niet kwijt. Hij stelt vanuit Milaan een compromis voor.
 • Aflevering 22

  Mathias neemt een beslissing die op veel tegenkanting stuit. Hanne vindt de strijd om de functie van hoofdontwerper te banaal en overweegt zich terug te trekken. Leen is het moe om te blijven zoeken naar nieuwe aanwijzingen. Gelukkig is er Evy, die haar blijft motiveren. Jan en Guido groeien naar elkaar toe en beleven samen met Arthur een fantastische dag in de Ardennen.
 • Aflevering 23

  Rudi beseft dat hij meer verloren heeft dan gewonnen. Evy en Leen denken een doorbraak te hebben gevonden in de zaak Faroud. De komst van Mathias is voor Louise een doorn in het oog en dat steekt ze niet onder stoelen of banken. Véronique en Trudy hebben een aanvaring. In de Ardennen stapelen de problemen zich op voor Jan en Guido.
 • Aflevering 24

  Zowel Mathias als Véronique maakt zich klaar voor een date. Peter is er niet over te spreken dat Mathias is ingetrokken bij Trudy. Patrick maakt zich zorgen over Agnes. Dat gevoel neemt alleen maar toe wanneer zij een pakket ontvangt van een onbekende afzender. Guido weet niet wie hij moet kiezen als peter van zijn ongeboren kind: zijn eigen vader of de vader van Emma?
 • Aflevering 25

  Benny en Patrick willen weten van wie het kaartje komt dat voor Agnes is toegekomen. Zij beweert echter geen idee te hebben. Leen krijgt bezoek van Pieter Brinck: hij heeft het logboek van Faroud gevonden. Linda geeft tegenover Mieke toe dat ze zich nutteloos voelt. Sinds het vertrek van Guido lijkt het alsof niemand haar nog nodig heeft. Jan slooft zich uit om zijn vrouw op te monteren.
 • Aflevering 26

  Leen wordt bedreigd. Jan interpreteert de raad van Agnes verkeerd, met alle gevolgen van dien. Toch geeft hij niet op en hij plant een nieuwe verrassing. Daarvoor heeft hij de hulp nodig van Niko. Mathias zit nog steeds gevangen tussen twee vuren. Niko vermoedt dat Evy verliefd is.
 • Aflevering 27

  Renders slaat wild om zich heen en dient klacht in tegen Evy, die wordt opgepakt voor ondervraging. Faroud wil er alles aan doen om te voorkomen dat Evy wordt aangehouden. Jan heeft een verrassing voor Linda, maar zij reageert niet zoals hij had verwacht. Emma en Guido worden verscheurd door de moeilijke keuze die ze moeten maken. Leen reikt een mogelijke oplossing aan.
 • Aflevering 28

  Simon neemt een onverbiddelijk standpunt in ten opzichte van Evy. Agnes krijgt een onverwachte bezoeker over de vloer. Mathias voelt zich steeds meer in een hoekje gedreven door Trudy. Linda ergert zich aan Jans bemoeizucht. Rudi ziet op de operavoorstelling een oude vriend terug. Emma staat voor een dilemma.
 • Aflevering 29

  Niko heeft een oplossing voor het probleem van Emma en Guido. Rudi is helemaal opgetogen over zijn opera-avond, maar net zo goed over het weerzien met Geoffrey. Zjef is nieuwsgierig. Jan en Linda arriveren op hun bestemming en doen hard hun best om er een leuke tijd van te maken. Simon maakt het Evy niet gemakkelijk.
 • Aflevering 30

  Zjef reageert niet enthousiast op het voorstel dat Rudi van Geoffrey heeft gekregen. Mathias hakt een moeilijke knoop door. Ook Simon neemt een keiharde beslissing. Peter keert terug uit Milaan en krijgt een persoonlijke lift aangeboden van Stan. Agnes is bang dat Delphine haar medicatie niet meer neemt.
 • Aflevering 31

  Agnes doet er alles aan om de beschuldigingen van Delphine te ontkrachten. Haar gedrag roept echter vragen op bij Patrick. Trudy gaat zwaar in de clinch met Véronique. Zjef is er niet over te spreken dat Rudi het hele weekend aan de ontwerpen voor de opera heeft gewerkt, terwijl Peter en Véronique het licht nog niet eens op groen hebben gezet.
 • Aflevering 32

  Delphine voelt dat ze de controle steeds meer verliest. Ze raakt in paniek en telt haar pillen. Ondertussen blijft Agnes de vermoorde onschuld spelen. Trudy manipuleert Jelle om Mathias terug dichter bij haar te krijgen. Rudi kan het werk bij Fashion en dat voor de opera maar moeilijk combineren. Benny doet hem een voorstel.
 • Aflevering 33

  Tussen Véronique en Trudy is de spanning nog steeds te snijden. Rudi verwacht hoog bezoek, want de grote operazangeres Alizée Joubert komt zijn ontwerpen bekijken. Hij wil dat iedereen zich gedraagt en dat het huis kraaknet is. Van Peter krijgt Rudi echter een duidelijke waarschuwing. Linda is in de wolken met het bezoek van Emma en Guido. Delphine haalt zwaar uit naar haar moeder.
 • Aflevering 34

  Patrick wil dat Delphine een bloedonderzoek ondergaat en krijgt steun van Mathias. Véronique waarschuwt Rudi dat hij zijn werk voor de opera en bij Fashion niet kan combineren. Mieke confronteert Trudy en Véronique met hun gevoelens. Jenny begrijpt niet wat een oude man als Mathias te zoeken heeft bij de Friends.
 • Aflevering 35

  Delphine laat zich overhalen om een bloedonderzoek te laten uitvoeren. Mathias begrijpt niet wat hij verkeerd heeft gedaan wanneer zowel Véronique als Trudy hem afwimpelt. Jan wil een familiefeestje organiseren voor Linda en vraagt hulp aan Emma. Peter en Véronique zijn verrast wanneer Rudi hen zijn nieuwe ontwerpen laat zien.
 • Aflevering 36

  Jan is trots omdat hij erin geslaagd is op een paar dagen tijd een familiefeest voor Linda te organiseren. Linda zelf reageert echter anders dan verwacht. Delphine krijgt de resultaten van haar bloedonderzoek. Agnes slaat in paniek. Mathias krijgt verrassend nieuws te horen. Tegenover Benny geeft hij toe dat hij zich nergens nog thuis voelt.
 • Aflevering 37

  Agnes brengt Delphine onder hypnose om de gebeurtenissen uit het verleden op te rakelen. Patrick wil echter dat Agnes nog een stap verdergaat. Zelfs Mathias kan hem niet op andere gedachten brengen. Jan doet zijn uiterste best om het opnieuw goed te maken met Linda. Bij VDB brengt een zware storm ernstige gevolgen met zich mee.
 • Aflevering 38

  Stefanie en Stan hebben dringend hulp nodig. Simon, Peter, Véronique en June proberen tot bij hen te komen, maar riskeren daarbij hun eigen leven. Leen neemt als dokter het heft in handen en verzorgt samen met Mieke en Linda enkele gewonden. Zjef is de wanhoop nabij omdat hij geen nieuws krijgt van Evy en Rudi.
 • Aflevering 39

  Bij VDB houdt iedereen gespannen de adem in terwijl er verder wordt gezocht naar Evy en Rudi. Peter en Véronique verschillen in mening over de toekomst van de vernielde gebouwen. Simon is bezorgd over Stefanie. June maakt Stan duidelijk dat ze meer wil. Zjef ontvangt een mysterieuze brief.
 • Aflevering 40

  Patrick blijft zich hard opstellen tegenover Agnes. Hij wil koste wat het kost dat ze de waarheid vertelt aan de politie. Jan beseft dat zijn feestje een flop zal worden. Zjef maakt zich zorgen om Rudi. Simon wil dat Peter snel een besluit neemt over de kantoren van Fashion. Mathias en Véronique groeien dichter naar elkaar toe.
 • Aflevering 41

  Véronique probeert Mathias te bereiken, maar hij ontloopt haar. Agnes moet zich melden bij de Franse politie. Patrick blijft zich ondertussen afstandelijk opstellen. Mieke is nog altijd boos op Niko voor de opmerking die hij heeft gemaakt. Stan en June willen als koppel naar buiten treden. Zjef ontfermt zich over Rudi.
 • Aflevering 42

  Mieke wil Jelle graag meenemen op haar trip naar de Ardennen. Hij reageert enthousiast, maar heeft ook heel wat vragen. Jan is er niet over te spreken dat Agnes plots naar Frankrijk is vertrokken. Hij voelt dat Patrick en Mathias meer weten, maar zij houden de lippen stevig op elkaar. Zjef merkt dat het niet goed gaat met Rudi.
 • Aflevering 43

  Zjef wil dat Rudi op consultatie gaat bij Leen. Véronique en Peter vertrekken samen met Anna en Albert een paar dagen naar Frankrijk. Jan en Linda merken dat er iets schort tussen Emma en Guido. Evy en Zjef doen hun best om op een goed blaadje te staan bij Mieke, nu Jelle niet meegaat naar de Ardennen. June heeft een nieuw plan voor ogen.
 • Aflevering 44

  Patrick besluit naar Frankrijk te vertrekken om Agnes op te zoeken. Linda komt te weten wat de angst is van Guido en confronteert hem ermee. Ook Leen en Emma hebben een open gesprek. Rudi heeft een uitnodiging voor de première in Milaan en vraagt Zjef mee. Mathias mist Véronique en houdt Trudy op een afstand. Leen probeert Mieke in te pakken in de hoop mee te mogen naar de Ardennen.
 • Aflevering 45

  Linda lijkt geen vat te hebben op Guido. Mieke beslist wie ze wil meenemen naar de Ardennen, maar kwetst daarmee één van haar vriendinnen. Rudi wordt geconfronteerd met foto's van vroeger. Tussen Peter en Véronique heerst er heel wat verdeeldheid, die June graag in stand wil houden.
 • Aflevering 46

  Mieke neemt een cruciale beslissing over haar trip naar de Ardennen. Mathias zit tussen twee vuren en voelt zich gevangen tussen kamp Peter en kamp Véronique. Emma droomt van een thuisbevalling, maar stuit op onbegrip. Patrick overweegt om Agnes een tweede kans te geven. Guido wordt geconfronteerd met zijn toekomst.
 • Aflevering 47

  De voorbereiding van de reis naar de Ardennen zorgt voor discussies. Mathias probeert de strijdbijl tussen Peter en Véronique te begraven. Guido uit zijn angsten en frustraties rond het nakende vaderschap. Trudy merkt dat Jelle Mathias mist en reageert emotioneel. Emma vraagt haar vader of ze tijdelijk bij Linda mag wonen.
 • Aflevering 48

  De chalet blijkt een grote teleurstelling voor Mieke. Trudy vreest dat Mathias een vriendin heeft. June raakt gefrustreerd wanneer Véronique en Peter de creatieve koppen samensteken. Ze richt haar pijlen op Trudy. Patrick uit zijn liefde voor Agnes via Facebook.
 • Aflevering 49

  De vakantie in de Ardennen bezorgt Mieke de nodige stress. De baby van Emma en Guido laat op zich wachten. Het naderen van Allerheiligen doet ook de herinneringen aan Bart en Thomas aanwakkeren. Peter stort zich met de nodige geestdrift op het zoeken naar een geschikt pand. Trudy vermoedt dat Mathias en Véronique iets met elkaar hebben.
 • Aflevering 50

  Mieke komt de waarheid achter de Ardennenreis te weten. Emma neemt een belangrijke beslissing en haalt zich zo de woede van haar vader op de hals. June reageert verbitterd wanneer haar plannetje wordt gedwarsboomd. Véronique wil een goed gesprek aangaan met Cédric.
 • Aflevering 51

  Cédric keurt de nieuwe relatie van zijn moeder niet goed. Anna kalmeert Frank en brengt hem tot inzicht over de thuisbevalling van Emma. Linda bereidt de bevalling ondertussen tot in de details voor, tot ongenoegen van Jan. Trudy's hart breekt wanneer ze te horen krijgt dat Mathias een nieuwe relatie heeft.
 • Aflevering 52

  Het nieuws dat Mathias en Véronique een koppel zijn verspreidt zich als een lopend vuurtje. June loopt op de toppen van haar tenen omdat ze er niet in slaagt ruzie te stoken tussen Peter en zijn zus.
 • Aflevering 53

  Rudi voelt zich gesterkt door de goede zorgen van Véronique. Véronique en Mathias krijgen te horen dat June Marie-Rose heeft ingelicht over hun relatie. Ze maken zich grote zorgen. Niko maakt kennis met een straatprostituee en besluit haar te helpen. Guido slaat in paniek wanneer Emma's water plots breekt.
 • Aflevering 54

  Guido houdt gespannen de adem in. Ook Mieke heeft het moeilijk nu Guido en Emma op het punt staan om jonge ouders te worden. Niko is vastbesloten om Angel te helpen, tegen alle waarschuwingen van Cis in. Stan zet Peter op het spoor van een prachtig nieuw pand voor VDB.
 • Aflevering 55

  Tussen Niko en Vic, de pooier van Angel, komt het tot een harde confrontatie. Zjef stelt samen met Rudi een lijst op met valkuilen die hij moet zien te vermijden. Ondertussen stelt Evy steeds lastiger vragen. June probeert Peter te overtuigen om het huurcontract voor het nieuwe pand te ondertekenen voor Véronique terug is.
 • Aflevering 56

  Mieke en Stefanie vullen voor de lol een datingprofiel in. Stefanie besluit echter zonder medeweten van Mieke om dat profiel ook effectief online te zetten. Het plan van June en Stan lijkt te werken. Ze slagen erin om Peter een huurcontract te doen tekenen zonder Véronique te raadplegen. Niko en Vic slaan onverwacht de handen in elkaar om Angel terug te vinden.
 • Aflevering 57

  Evy maakt zich zorgen over haar ongeboren baby en gaat op controle bij Leen. Guido denkt na over het voorstel van Kobe en neemt een besluit. Peter denkt Véronique te kunnen verrassen met de ondertekening van het huurcontract voor een nieuw pand. Simon probeert Benny aan het lezen te krijgen en doet hem een aanlokkelijk voorstel.
 • Aflevering 58

  Bij de Friends reageert iedereen aangeslagen door het nieuws dat ze te horen hebben gekregen. Mieke heeft nood aan de steun van Niko, maar die bekommert zich vooral om Angel en Vic. Véronique is helemaal over haar toeren wanneer ze verneemt dat Peter het huurcontract al getekend heeft zonder haar daarin te kennen.
 • Aflevering 59

  Peter en Véronique komen lijnrecht tegenover elkaar te staan, tot grote vreugde van June en Stan. June wil het ijzer smeden nu het heet is. Benny is als een gek aan het lezen geslagen, tot ergernis van Stefanie. Faroud biedt Niko zijn hulp aan in de zoektocht naar de vermiste Angel. Evy wil er even tussenuit en besluit bij haar moeder te logeren.
 • Aflevering 60

  Tussen Niko en Faroud komt het tot een vertrouwensbreuk. Leen kiest partij voor Niko, wat tot spanningen leidt in haar relatie. Mieke heeft een opvallende match op de datingsite. Benny lijkt de leesmicrobe hoe langer hoe meer te pakken te krijgen. Mathias probeert Véronique en Peter te verzoenen. Hanne keert vermoeid terug uit Milaan.
 • Aflevering 61

  Vic weigert de politie te betrekken bij de verdwijning van Nena. Faroud probeert Leen te overtuigen om te bemiddelen. Mieke weigert ondertussen om Niko's verjaardag te vieren als hij zich niet excuseert voor zijn jaloerse reactie. Tussen Hanne en Rudi is de spanning te snijden door het achterstallige werk.
 • Aflevering 62

  Niko vertrouwt Faroud niet en probeert tot een akkoord te komen. Faroud bespioneert ondertussen Vic. Trudy valt Véronique aan. Mathias onderneemt een poging om te bemiddelen, maar Véronique vindt dat het tijd wordt om partij te kiezen. Zjef en Niko ontwaken in een leeg bed en staan voor een verrassing wanneer ze beneden komen. Benny mist Liesbeth.
 • Aflevering 63

  Zjef stoort zich aan de innige vriendschap tussen Mieke en Rudi. Hij trekt zelfs zijn relatie in twijfel. Bij VDB probeert June iedereen tegen elkaar op te zetten. Bij Hanne lijkt dat plan te lukken. Stefanie zorgt ervoor dat Benny zich verontschuldigt bij haar vrienden. Benny's verlangen naar Liesbeth wordt alsmaar groter. Patrick en Mathias gaan van start met hun repair-atelier.
 • Aflevering 64

  Mieke wil Vic en Nena helpen zodat ze zo snel mogelijk kunnen vluchten. Faroud probeert daar echter een stokje voor te steken. Stan wil Trudy aan zijn kant krijgen en gaat ver om zijn doel te bereiken. Benny voelt zich alleen en zoekt toenadering tot de Friends en Mathias. Hanne raakt achterop met haar werk en krijgt het daardoor aan de stok met Véronique. Stan wil Trudy aan zijn kant krijgen.
 • Aflevering 65

  Stan chanteert Trudy, voert haar dronken en probeert zo een volmacht op haar VDB-aandelen te krijgen. Benny ergert zich aan de onpersoonlijke communicatie via de sociale media en vindt in Zjef een onverwachte medestander. Zjef ziet ondertussen met lede ogen aan hoe Rudi de soulmates lijkt op te stapelen. Hij voelt zich in de steek gelaten.
 • Aflevering 66

  Faroud moet zijn mening over Vic herzien. Trudy bevestigt dat Stan de volmacht over haar aandelen heeft gekregen en stelt zich nog vijandiger op ten opzichte van Mathias. Ondertussen kijken Peter en Véronique vol vertrouwen uit naar de aandeelhoudersvergadering. Zjef gaat met Trudy op stap, maar kan Rudi niet loslaten. Véronique pakt Hanne hard aan.
 • Aflevering 67

  Zjef beseft dat zijn relatie met Rudi nooit optimaal is geweest, maar slaagt er niet in een goed gesprek met hem te voeren. Op de aandeelhoudersvergadering schrikt iedereen wanneer Stan plots verschijnt. Vooral Véronique, Peter en Mathias zijn not amused. Simon laat Jan en Linda kennismaken met Antonia.
 • Aflevering 68

  Vic wordt klaargestoomd voor de ontmoeting met zijn vader. Mieke waarschuwt Niko: alles wat hij nu doet, druist in tegen de deontologie van een straathoekwerker. Benny beslist om meteen naar Amerika te vertrekken om Liesbeth op te zoeken. Rudi en Zjef maken kletterende ruzie en voor Zjef is de maat dan ook vol.
 • Aflevering 69

  Hanne is oververmoeid en moet rusten op doktersadvies. Véronique is echter niet van plan zich bij deze diagnose neer te leggen. Benny brengt alles in gereedheid voor zijn reis naar Liesbeth in Amerika. Verlof vragen aan Véronique is een eerste stap. Rudi komt alsmaar dieper in de put te zitten.
 • Aflevering 70

  Vic krijgt eindelijk een opdracht en moet in de haven een levering in ontvangst nemen. Bij Faroud en Pieter staan de zenuwen strak gespannen. Leen brengt Arthur in veiligheid. Rudi heeft nog steeds niets vernomen van Zjef en wil hem als vermist opgeven. Hanne vindt troost bij Jan en overweegt om de functie van hoofdontwerpster op te geven.
 • Aflevering 71

  Cis roept Niko op het matje: hij is serieus over de schreef gegaan in het uitoefenen van zijn job als straathoekwerker. Hanne wil geen hoofdontwerper meer zijn en hoopt dat Rudi haar functie zal overnemen. Hij heeft echter andere dingen aan zijn hoofd. Stefanie krijgt te horen dat ze in de nieuwe VDB-kantoren aan de balie moet zitten.
 • Aflevering 72

  Patrick probeert Peter te overtuigen om Stefanie een plaats in het nieuwe landschapskantoor te geven in plaats van aan de balie. Simon probeert hier alsnog een stokje voor te steken. Hij vindt dat hij te weinig in de pap te brokken heeft wanneer er beslissingen moeten genomen worden bij VDB. Leen is op haar ongemak omdat Faroud opnieuw voor enkele dagen verdwenen is.
 • Aflevering 73

  Linda draagt de gevolgen van haar val en mag haar arm een week lang niet gebruiken. Leen biedt spontaan aan om tijdelijk bij haar in te trekken. Niko wil enkele krakers helpen zoeken naar een pand, maar dat idee valt niet in goede aarde bij Mieke. Ook tussen Stefanie en Simon lopen de spanningen op. In Las Vegas kunnen Benny en Liesbeth elkaar eindelijk terug in de armen sluiten.
 • Aflevering 74

  Leen voelt zich een stuk meer op haar gemak nu ze bij Jan en Linda logeert. Bij VDB is de grote verhuisdag aangebroken. Een aankondiging van Peter zorgt meteen voor de nodige spanningen. Stefanie lijkt haar job niet te kunnen combineren met het werk aan de balie. Mathias stelt Peter voor om Jenny halftijds in te schakelen ter ondersteuning.
 • Aflevering 75

  Niko blijft verder zoeken naar een kraakpand. Leen heeft geen zin om terug naar huis te gaan, ook al keert Faroud vandaag terug. Ze ziet geen oplossing voor haar angst. Jenny laat zich gelden in haar nieuwe job bij Fashion. Rudi beslist om al zijn energie in Zjef te investeren. Hij weigert daarvoor een nieuwe opera-opdracht. In Las Vegas breekt voor Benny en Liesbeth een belangrijke dag aan.
 • Aflevering 76

  De Friends doen een akelige ontdekking. Benny kondigt iedereen aan dat hij een grote verrassing heeft bij zijn thuiskomst. Liesbeth heeft een belangrijke beslissing genomen. Jan stelt Faroud en Leen voor om bij hen in het appartement in te trekken. Véronique en Jenny kunnen het niet met elkaar vinden.
 • Aflevering 77

  Patrick zet Estée op haar plaats over haar houding ten opzichte van de familie. Zjef nodigt Quinten uit om te komen eten. Simon is niet tevreden over de gang van zaken bij Fashion en deelt zijn bekommernissen met Trudy. Vooral de houding van Peter irriteert hem. De Friends worden hard aangepakt door de politie.
 • Aflevering 78

  Simon stelt voor om met Fashion de Nederlandse markt te betreden. Hij heeft al een pand in Amsterdam op het oog, maar reageert verbolgen wanneer Peter de zaak naar zich toetrekt. Quinten brengt Rudi op het idee om een speciale kledinglijn te maken voor mensen met een beperking. Niko wordt betrapt in een netelige situatie.
 • Aflevering 79

  Niko maakt kennis met Gust, de voormalige brouwerij-eigenaar. Ten huize Jan en Linda zijn de verbouwingen volop aan de gang. Linda leest in een medisch tijdschrift een artikel dat mogelijk een oplossing kan bieden voor de praktijk van Leen. Rudi laat zich niet afschepen door Véronique en gaat door met zijn plan om een modelijn te ontwerpen voor mensen met een beperking.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Airplay, Apple TV, Android TV en Chromecast
 • En dat helemaal gratis