Familie

Familie

Vlaamse dagelijkse serie over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.

102 afleveringen

 • Jaloezie en generatieconflicten tussen haar kinderen en kleinkinderen maken er het leven van weduwe Anna Van den Bossche-Dierckx er niet eenvoudiger op. Haar 65ste verjaardag kondigt zich alvast somber aan.
 • Aflevering 2

  Op dit ogenblik breken de kinderen en kleinkinderen van Anna Dierckx zich het hoofd over wat ze zullen doen voor haar 65ste verjaardag.Het komt tot hoogoplaaiende discussies.
 • Aflevering 3

  Peter, de zoon van Guido, is verliefd op zijn tante Marleen. Hij weet wel dat ze zich niet aangetrokken voelt tot jongens van zijn leeftijd, maar geeft de moed niet op. Hij is dan ook jaloers wanneer hij erachter komt dat Marleen een avontuurtje heeft met Gust. Marie-Rose wil haar schoonzus Monique op het verjaardagsfeestje van Anna overtroeven. Jan krijgt het zwaar te verduren op zijn werk en er is iets aan de hand met Pierrot, het zoontje van Rita.
 • Aflevering 4

  Anna maakt samen met haar jongste dochter het huis schoon. Het moet er immers kraaknet zijn als de andere familieleden aankomen. Een mens wordt niet elke dag 65 jaar oud. Marie-Rose, de vrouw van Guido, gedraagt zich als een echte bakvis bij haar tennisleraar en haar zoon Peter ondervindt dat het niet altijd gezond is om de stoere bink uit te hangen.
 • Aflevering 7

  Guido heeft Xavier Latour aangeworven als de nieuwe adjunct-directeur. Hij is ervan overtuigd dat hij de geknipte manaangnomen heeft en is fier op zichzelf. In het vluchthuis moet Monique een zwaar mishandelde vrouw opvangen en Rita vertelt Guido vreemde dingen over Peter.
 • Aflevering 8

  Het gaat niet goed in het bedrijf "Van den Bossche Electronics". Ook Jan kampt met moeilijkheden op het werk. Bart en Mieke nemen Pierrot mee naar huis. Monique is hier helemaal niet blij mee. Anna vraagt zich af of Walter regelmatig gaat dansen.
 • Aflevering 9

  Marie-Rose komt pas om vier uur 's morgens thuis en heeft geen zinnige verklaring. Jan is ziek en Monique merkt dat ook Pierrot zich niet lekker voelt. Ze laat meteen een dokter komen, zonder eerst Rita in te lichten over de toestand van het kind. Marc en Veronique merken Peter op in de Zandstraat en vragen zich af wat hij daar doet. Anna probeert Walter duidelijk te maken dat hij zich niet voor zijn hobby hoeft te schamen.
 • Aflevering 11

  Anna is ziek. De gans familie komt bij elkaar om te beslissen hoe ze haar zullen opvangen. Rita moet werken in de nachtclub. Op een avond ontvangt ze een prachtig boeket. De afzender maakt zich echter niet bekend. Op het feestje van Jean-Pierre vraagt iedereen zich af waar Peter uithangt.
 • Aflevering 12

  Guido is woedend wanneer Veronique veel te laat thuis komt. Marie-Rose probeert hem te bedaren, maar zonder succes. Dirk voelt zich aangetrokken tot Rita en probeert haar voor zich te winnen. Monique maakt het huis van Anna schoon. Nonkel Francois heeft hier helemaal geen begrip voor. Jan klopt aan bij Guido met de vraag hem geld te lenen. Hij wil immers een nieuwe wagen kopen.
 • Jan heeft de nacht niet thuis doorgebracht. Zonder dat MOnique het wist, is hij bij Peter en Veronique blijven slapen. Guido betrapt Xavier Latour met Babette. Rita maakt zich zorgen om Pierrot en stort haar hart uit bij Walter. Anna weet trouwens niet dat haar kleinzoon in het ziekenhuis opgenomen is. Francois en Simonne overleggen hoe ze hun erfenis het beste kunnen regelen
 • Aflevering 19

  Hoewel niemand het haar verteld heeft, vermoed Anna dat er iets ernstigs aan de hand is met Pierrot. Marie-Rose vindt dat het de taak van Walter is om Anna over de toestand van haar kleinzoon in te lichten. Guido ontslaat zowel Babette als Xavier Latour.
 • Aflevering 20

  De toestand van Pierrto gaat zienderogen achteruit. De Dokters hebben al wat meer zicht op zijn ziekte, maar kunnen nog niet met zekerheid zeggen wat er aan de hand is. Anna is bereid Rita geld toe te stoppen, maar moet daarvoor haar kunstwerken verkopen. Marleen vertelt aan Rita dat ze een relatie heeft met Gust.
 • Aflevering 21

  Marc wint een belangrijke motorcross en wordt meteen benaderd door een man die bereid is hem te sponseren. Hij vindt dit natuurlijk een uitstekend idee maar is toch een beetje triestig omdat Veronique niet is komen opdagen. Peter wil zijn leven beteren en Anna bezoekt Jan en Monique.
 • Aflevering 22

  Walter is verschrikkelijk nerveus omdat hij overmorgen naar het bisdom moet. De buurvrouw van Monique vidt het vreemd dat Jan nooit met de wagen naar zijn werk gaat en Guido kan een belangrijk dossier nergens terugvinden. Marleen en Anna zijn blij wanneer Pierrot eindelijk bezoek mag ontvangen en Jan bekent Monique dat hij ontslagen werd.
 • Aflevering 23

  Sinds Jan aan Monique verteld heeft dat hij ontslagen werd, is de spanning tussen hen te snijden. Ook tussen Marleen enGust gaat het niet goed. Zij is razend omdat hij in zijn stamcaf is gaan bluffen over hun relatei. Anna bezoekt haar kleinzoontje Pierrot en Guido geeft Jan een nieuwe kans als personeelschef van V.D.B. Electrinics.
 • Aflevering 24

  Monique is er niet over te spreken dat haar echtgenoot voor zijn broer moet werken. Op weg naar het bisdom heeft Walter pech met de wagen en moet het voertuig van Guido lenen. Rita vertelt Marleen dat Peter drugs gebruikt.
 • Aflevering 25

  Op zijn eerste werkdag bij V.D.B. Electronics maakt Jan kennis met Mia en Babette. Guido heeft zin om tijdens de krokusvakantie te gaan skiën. Hij probeert ook uit te vissen wat zijn zoon in de Zandstraat uitvoert.
 • Aflevering 26

  Guido wil weten wat Peter in de Zandstraat zoekt en volgt hem. Hij ziet zijn zoon een huis binnenstappen en wacht. Even later wordt Guido aangereden door een dronken chauffeur. Monique is jaloers omdat Jan niet uitgepraat raakt over zijn secretaresse Babette. Ze ziet ook niet in waarom hij 's middags thuis wil eten. Rita kan haar wagen op geen enkele manier aan de praat krijgen.
 • Aflevering 27

  De dokters weten met zekerheid dat Pierrot geen leukemie heeft, maar hebbennog niet kunnen ontdekken aan welke ziekte de jongen dan wel lijdt. Veronique wil niets meer met Marc te maken hebben.
 • Aflevering 28

  Veronique is heel nerveus. Ze wordt nog zenuwachtiger wanneer Perter haar betrapt terwijl ze een enceclopedie raadpleegt. Rita heeft de nacht in het ziekenhuis doorgebracht. De volgende ochtend komen Monique, Bart en Mieke op bezoek. Marie-Rose gaat op koopjesjacht. Ze zoekt immers een geschikte outfit voor de skivakantie.
 • Aflevering 29

  Monique vindt het vreemd wanneer Jan door zijn secretaresse Babette opgepikt wordt om naar het werk te gaan. Rita krijgt van de dokter een verwarde uitleg over de toestand van Pierrot. Ze krijgt nog meer slecht nieuws. Marie-Rose vermoedt dat er iets aan de hand is met Veronique en vraagt Guido om met haar te praten.
 • Aflevering 30

  Pierrot is ziek, heel ziek. Hij heeft dezelfde aandoening als Pierre Van den Bossche en voor hem kon geen enkele therapie baat brengen. Peter luistert toevallig een gesprek af tussen Marleen en Gust.
 • Aflevering 31

  Guido is het gedrag van zijn zoon kotsbeu en verplicht hem om tijdens de krokusvakantie in de fabriek te werken. Veronique voelt zich niet lekker en Marleen vindt het allesbehalve leuk wanneer ze opgewacht wordt door Gust.
 • Aflevering 32

  Marleen krijgt voortdurend telefoontjes van Gust en probeert met Rita over "haar probleem" te praten. Ondertussen vraagt hij raad aan Walter. Jan heeft de opdracht gekregen om de lonen te berekenen. Het kost hem veel moeite. Gelukkig staat Babette hem met raad en daad bij.
 • Aflevering 33

  Monique vindt het de hoogte tijd dat Jan zich een nieuw pak aanschaft. Wanneer ze het prijskaartje ziet, krijgt ze bijna een beroerte. Anna vraagt haar schoondochter of ze een zekere Gust kent. Marie-Rose en haar tennisleraar Ludo krijgen een slaande ruzie en Walter probeert te bemiddelen tussen Rita en Dirk.
 • Aflevering 34

  Rita is de wanhoop nabij wanneer haar zoontje het bewustzijn verliest. Guido, Marie-Rose en Veronique vertrekken op skivakantie. Peter blijft alleen achter en wil van de gelegenheid gebruik maken om een feestje te geven.
 • Aflevering 35

  De verpleegsters schrikken zich rot wanneer Pierrot flauw valt. Babette blijft de aandacht van Jan opeisen. Guido, Marie-Rose en Vronique vertrekken op skivakantie. Peter moet als enige van het gezin thuis blijven. Veel spijt heeft hij niet. Hij wil immers van de gelegenheid gebruik maken om een feestje te organiseren.
 • Aflevering 36

  Peter en zijn vrienden schrikken zich te pletter wanneer Walter en niet Marleen voor de deur staat. Jan is niet ongevoelig voor de aandacht van Babette en gaat na de kantooruren iets met haar drinken.Anna onderschept een brief van Gust. Dirk bezoekt stiekem Pierrot en brengt ook Rita een bezoekje. Tijdens zijn eerste werkdag in het bedrijf van zijn vader maakt Peter kennis met de secretaresse van Jan. De jongelui voelen zich duidelijk tot elkaar aangetrokken.
 • Aflevering 37

  Peter en Babette zijn dikke vriendjes. Ze vinden het heel grappig dat dit niet naar de zin is van Jan. Anna krijgt enkele vreemde telefoontjes en Marleen krijgt de vrouw van Gust aan de lijn. Jan wil Peter een bolwassing geven.
 • Aflevering 38

  Rita vermoedt dat Dirk de ziekenhuisrekeningen betaalt. Peter roept de hulp in van Picasso en Marleen wordt bedreigd door Monique, de echtgenote van Gust.
 • Aflevering 39

  Peter en Babette stoeien op kantoor en drijven de spot met Jan. Veronique voelt zich niet lekker. Guido is boos omdat Peter spoorloos is en Francois wil zijn geld verdelen onder de kleinkinderen van Anna.
 • Aflevering 40

  Mieke en Bart verblijven voor een paar dagen aan de kust. Francois stelt Rita voor om haar te helpen. Hoewel ze het geld best kan gebruiken, weigert ze. Walter en Anna bezoeken Pierrot in het ziekenhuis en Peter wil er even tussenuit.
 • Aflevering 41

  Niemand weet waar Peter zich bevindt. De laatste keer dat hij gezien werrd, was hij in het gezelschap van een meisje. Guido is heel boos en wil zijn zoon een bolwassing geven, op voorwaarde dat hij ooit terugkomt.
 • Aflevering 42

  Guido, Marie-Roos en Vronique zijn terug uit vakantie. Peter laat zich tegenover zijn ouders van zijn beste kant zien. Maar Jan vertelt zijn broer wat er tijdens zijn afwezigheid allemaal op kantoor gebeurd is. Walter verdenkt Peter ervan drugs te gebruiken.
 • Aflevering 43

  De bom barst wanneer Guido de wagen van Peter verkoopt. Ook bij VDB Electronics wordt meteen duidelijk dat de baas zijn dagje niet heeft. Er wordt ingebroken bij Francois en Simonne.
 • Aflevering 44

  Vronique was de halve nacht misselijk en voelt zich niet in staat om naar school te gaan. De politie onderzoekt de inbraak bij Francois en Simonne. Peter wil, zonder dat zijn vader het weet, een tweedehandswagen kopen. Vronique vertelt Marie-Rose dat ze zwanger is.
 • Aflevering 45

  Pierrot heeft een longontsteking opgelopen. Guido betrapt Babette terwijl ze probeert Jan te verleiden en wil haar meteen naar een andere dienst overplaatsen. Marie-Rose heeft haar dagje niet. Hoe moet ze Guido vertellen dat hun dochter zwanger is?
 • Aflevering 46

  Volgens de dokters zou een beenmergtransplantatie de enige mogelijkheid zijn om Pierrot in leven te houden. Het is dus heel belangrijk om de geschikte donor te vinden. Bevindt deze zich binnen de familie? Tussen Rita en Dirk lijkt alles goed te komen. De inbraak bij Francois en Simonne wordt opgelost.
 • Aflevering 47

  Walter vindt het de hoogste tijd dat Rita haar zoontje vertelt wie zijn vader is. Hij moedigt haar ook aan om met Dirk te gaan samenwonen. Monique is er zeker van dat ze in het vluchthuis bestolen werd en bij VDB Electronics worden de computers geplaagd door een virus.
 • Aflevering 48

  Marie-Rose stort haar hart uit bij Julienne en praat over haar kinderen. Walter bevestigt dat het leven van Pierrot alleen gered kan worden als hij een beendermergtransplantatie ondergaat.
 • Aflevering 49

  Marie-Rose verzamelt al haar moed en vertelt Guido dat hun dochter zwanger is. Op haar beurt licht Veronique haar beste vriendin Birgit in. Deze stelt voor om een abortus te laten doen.
 • Aflevering 50

  Guido en Marie-Rose overleggen wat ze met Vronique moeten aanvangen. Walter onderschept een telefoontje van de echtgenote van Gust. Gelukkig nam Anna de hoorn niet van de haak. Hij houdt ook zijn mond wanneer ze samen Pierrot bezoeken.
 • Aflevering 51

  De familie komt bij Guido aan om er over eventuele beenmergtesten te praten. Iedereen wil die ondergaan, behalve Peter. In het ziekenhuis verwent Dirk de kleine Pierrot met cadeaus.
 • Aflevering 52

  In de familie draait alles rond Pierrot. Rita praat met de dokter over zijn toestand. Veronique is vertederd bij het zien van de foto's van Pierrot als baby.
 • Aflevering 53

  Walter vraagt of Rita in de kerk wil komen zingen, maar regelt eigenlijk een ontmoeting met Dirk. Jan nodigt Guido uit voor een etentje. Veronique en Marleen gaan Paardrijden. Veronique valt.
 • Aflevering 54

  De gynecoloog komt Veronique onderzoeken, maar alles is OK. Peter is jaloers op Marc, waardoor er ruzie ontstaat tussen hen. Walter helpt Monique het eten voor Guido en Marie-Rose klaar te maken.
 • Aflevering 55

  Guido vertelt Jan dat Veronique zwanger is. Monique vindt een verdachte brief gericht aan Mieke en spelt haar de les.
 • Aflevering 56

  Het fesstje bij Jan en Monique neemt een vreemde wending. Veronique gaat bij Rita op bezoek. Daarna gaat ze biechten bij Walter. Een oude man komt het cafe binnen en beweert de grootvader van Guido te zijn.
 • Aflevering 57

  Veronique vertelt Walter dat ze abortus wil plegen. Monique krijgt telefoon van Serge, een oude vriend. Francois is in paniek, want de fabriek krijgt geen bestellingen meer binnen.
 • Aflevering 58

  Francois vertelt Simonne dat de fabriek failliet gaat. Peter zegt aan Jan dat zijn auto weg is en die komt te weten dat Guido hem verkocht heeft. Monique wordt met een andere man in de stad gezien. Bram, een vriend van Bart en Mieke, belt aan. Als hij met Mieke alleen is, zegt hij dat hij verliefd is op haar.
 • Aflevering 59

  Op VDB Electronics zit Peter achter het bureau van Jan met Babette te flirten. Dirk vraagt Rita ten huwelijk. Peter heeft ruzie met zijn vader over het huis in de Zandstraat. Francois vraagt Guido om raad in verband met de schoenfabriek.
 • Aflevering 60

  Jan maakt voor Monique een schitterend ontbijt klaar waarbij de champagne niet ontbreekt. Op dat ogenblik belt Babette aan. Guido helpt Francois met het onderzoek in de fabriek en Monique vertelt haar man dat ze een oude vriend uitgenodigd heeft.
 • Aflevering 61

  Guido, Marie-Rose en Veronique praten over abortus. Francois krijgt het bezoek van de heer Wieringa, die de fabriek wil overnemen. Francois organiseert een krisisvergadering. Jan kijkt raar op wanneer hij de vriend van Monique ontmoet. Peter vraagt aan Walter of hij bij hem mag overnachten.
 • Aflevering 62

  Peter heeft de nacht bij Walter doorgebracht. Hij vertelt wat hij precies van plan is. Walter verwittigt Guido dat hij zich geen zorgen om Peter hoeft te maken. Marleen komt Marie-Rose in de stad tegen.
 • Aflevering 63

  Peter wordt thuis met open armen ontvangen door Marie-Rose. Zij gaat Guido op kantoor vertellen dat hun verloren zoon is teruggekeerd. Mieke helpt Anna met de grote kuis. Walter brengt een bezoek aan Guido en wil over Peter praten.
 • Aflevering 64

  Monique leest de financiële pagina in de krant en praat met Jan over obligaties. Guido betrapt bijna Marie-Rose in de armen van Ludo. Monique gaat de obligaties terug aan Anna geven.
 • Aflevering 65

  Marleen gaat met Walter op stap. Babette is te laat op het werk, wat haar een donderpreek van Guido oplevert. Peter en Picasso maken vakantieplannen.
 • Aflevering 66

  Bart gaat bij nonkel Francois tuinieren. Monique probeert van Marie-Rose iets meer te vernemen over Veronique. Walter komt bij Guido binnen in trainingspak. Enkele ogenblikken later verschijnt hij bij Anna met een bloedende kin. Dirk vraagt aan Rita meer uitleg over de beendermergtest voor Pierrot.
 • Aflevering 67

  Monique komt Julienne tegen op straat en informeert naar Veronique. Op Guido's kantoor melden zich twee heren aan. John, de sportieve van de twee, is de nieuwe aanwinst van de voetbalploeg en komt ook in de fabriek werken.
 • Aflevering 68

  Jan neemt ongevraagd afspraken aan, die Guido niet kan nakomen. Picasso, John en Willy praten in het cafe. Picasso beweert dat hij zich wil laten steriliseren. Elders in de kroeg is Veronique het onderwerp van gesprek tussen Marc en Peter. Mieke en Bart zijn op het speelplein. Marleen is hun leidster.
 • Aflevering 69

  Walter heeft een afspraak met Marleen bij Guido. Hij leert haar autorijden. In een brief van het Ministerie vindt Monique richtlijnen voor de veiligheid van het vluchthuis. Jan brengt een brandblusser, twee emmers en een waterslang van de fabriek mee.
 • Aflevering 70

  Anna praat met de postbode over de inbraken en de litho's. Francois zit in Venetië op een schoenvakbeurs. Marleen en Walter gaan samen aerobicslessen volgen.
 • Aflevering 71

  Monique wil weten of Veronique zich in de toekomst als een getrouwde vrouw en moeder ziet. Marc bezoekt Walter om over zijn problemen te praten. De priester raad hem aan om Veronique een brief te schrijven. Rita verneemt van de artsen dat een donor gevonden is.
 • Aflevering 72

  Peter krijgt de toelating om een paar dagen aan zee door te brengen. Het plan dreigt in het water te vallen wanneer Picasso een ongeluk krijgt.
 • Aflevering 73

  De dokters zijn van plan Pierrot zo snel mogelijk te opereren. Dirk wil met Rita trouwen en Marleen wordt in de kroeg lastig gevallen.
 • Aflevering 74

  Walter krijgt bezoek van een oude vriend. Veronique vertelt Rita dat ze nog steeds van Marc houdt. Roos zit in financiële moeilijkheden. Ze moet een kleine vijftigduizend frank zien te bemachtigen, zoniet worden al haar bezittingen verkocht. Ook Peter heeft geldnood. Hij vraagt Guido hem de som te lenen, maar weigert te zeggen waarom.
 • Aflevering 75

  Peterv brengt Jan een bezoekje op kantoor en probeert van hem het geld te bekomen. De jongeman voelt zich niet te beroerd om zijn oom te chanteren. Het resultaat is dat Jan zich bezat en naar huis moet gebracht worden door Babette.
 • Aflevering 76

  Guido en Marie-Rose maken ruzie over Peter. Monique vraagt Jan wat er de vorige avond gebeurd is. De dokters willen dat Peter dringend naar het ziekenhuis komt. De Duitse donor heeft blijkbaar toch niet het geschikte beenmerg.
 • Aflevering 77

  Veronique is van haar stuk door een artikel in de krant. Dirk en Rita vragen zich af waar Peter vertoeft en Marleen moet dringend een baantje vinden.
 • Aflevering 78

  De mogelijkheid bestaat dat het opvangcentrum voor vrouwen moet gesloten worden. Walter is opgelucht wanneer hij telefoon krijgt van Peter en Veronique geeft toe dat ze op Marc een tijdje verliefd geweest is.
 • Aflevering 79

  Walter heeft goed nieuws voor Rita. Peter verneemt uit de krant wat er met Marc gebeurd is.
 • Aflevering 80

  Niet alleen Veronique heeft het moeilijk. Ook voor Peter en zijn vrienden zijn het beroerde tijden.
 • Aflevering 81

  De hele familie bezoekt Pierrot in het ziekenhuis. Veronique wordt verteerd door verdriet en kan de eenzaamheid niet aan.
 • Aflevering 82

  Francois en Simonne keren terug uit Venetië. Oom Walter heeft Marleentje beloofd om haar te leren auto rijden. Het komt er maar niet van.
 • Aflevering 83

  Peter is zijn "zorgeloze studentenleven" beu en wil volgend jaar in dienst gaan. Marie-Rose zoekt opnieuw het gezelschap van Ludo op.
 • Aflevering 84

  Jan moet voor de job naar Hamburg en Peter weet al wat hij bij het leger wil doen. Paracommando lijkt hem heel interessant.
 • Aflevering 85

  Babette vertelt niemand dat ze Jan veregzeld op zakenreis. Rita en Marleen willen Pierrot verrassen wanner hij uit het ziekenhuis ontslagen wordt.
 • Aflevering 86

  Jan en Babette zijn nog steeds op "zakenreis". Na een wandeling in het park, gaan Veromique en Mohammed iets drinken in het Vissershuis. Willy en Jean-Pierre drijven met hem de spot.
 • Aflevering 87

  Ludo zoekt Marie-Rose thuis op. Dirk en Rita willen hun verdere leven met elkaar delen en brengen meteen Walter en Guido op de hoogte. Birgit en Mohammed praten over Veronique
 • Aflevering 88

  Guido krijgt op kantoor een vreemd telefoontje. Rita vraagt Walter of hij haar getuige wil zijn en in het Vissershuis drijven de vrienden van Peter opnieuw de spot met Mohammed.
 • Aflevering 89

  Peter belt naar huis en vertelt dat Veronique aanpapt met een Marokkaan. Wanneer Marleentje 's avonds thuis komt, kan ze haar moeder nergens vinden.
 • Aflevering 90

  Guido ontvangt verschillende dreigtelefoontjes en dient klacht in bij de politie. Marie-Rose licht haar man in over de beslissing die hun dochter genomen heeft.
 • Aflevering 91

  Monique stelt vast dat ze 24.000 BF onder nul staat op de bank. Dirk moet waarschijnlijk voor de job naar Californië.
 • Aflevering 92

  Marie-Rose en Guido maken ruzie over de opvoeding van hun kinderen, maar over al over Peter. Guido stelt een weekendje in de Ardennen voor. Marleen is zenuwachtig wanneer ze met Walter een autorit maakt.
 • Aflevering 93

  Francois wil Rita helpen met het uitbouwen van haar zangcarrière. Marie-Rose is bereid naar de Ardennen te gaan om de gezinsproblemen op te lossen. Monique vraagt Jan wat hij in Hamburg eigenlijk gedaan heeft.
 • Aflevering 94

  Dirk zou, omwille van zijn werk, zijn huwelijk liever een jaartje uitstellen. Rita is boos, want voor haar betekent dit dat hij zijn werk boven haar en Pierrot verkiest. Anna voelt zich niet lekker. Francois wil graag Rita's manager worden.
 • Aflevering 95

  Anna gaat naar de hartspecialist. Ze is niet gerust in de uitslag van de testen, maar zegt aan Marleen dat alles OK met haar is. Peter gaat Babette op kantoor opzoeken. Hij is gekleed in een paracommando-uniform.
 • Aflevering 96

  Monique verdenkt Jan ervan dat hij niet alleen voor zaken naar Hamburg is geweest. Rita begint aan een nieuwe zangcarrire. In het Vissershuis wordt Mohammed weer onder handen genomen door Willy, Jean-Pierre en Peter.
 • Aflevering 97

  Jan praat met Guido over zijn problemen met Monique. Anna krijgt geen al te goed nieuws van de dokter. Picasso blijft de kant van Mohammed kiezen.
 • Aflevering 98

  Monique kondigt aan dat ze met de kinderen op een appartementje gaat wonen. De problemen stapelen zich voor haar op als ze vaststelt dat er geen geld meer op de spaarboekjes van de kinderen staat.
 • Aflevering 99

  Jan en Walter praten over Monique. Guido besluit Veroniqque aan te pakken over Mohammed. Als blijkt dat Peter leugens heeft verteld, laait de ruzie hoog op.
 • Aflevering 100

  Marleen is niet klaar voor haar praktisch rij-examen en geeft daar Walter de schuld van. Guido vraagt aan Jan waarvoor hij zo dringend 42.000BF nodig had. Jan bekent dat hij door Peter gechanteerd werd. Anna vertelt aan Marleen dat ze geopereerd moet worden.
 • Aflevering 101

  Simonne vertelt aan Francois dat Veronique zwanger is. In het vissershuis gaan Peter, Picasso, Mohammed, Jean-Pierre en Willy op de vuist. Jan zoekt toenadering tot Monique.
 • Aflevering 102

  Walter gaat met Guido lunchen om te praten over Peter. Jan krijgt nog een laatste kans van Monique.
 • Aflevering 103

  Birgit vertelt aan Picasso dat haar fiets op school gesaboteerd werd door Peter, Willy en Jean-Pierre. Picasso is woedend. Hij bespioneert Peter in de Zandstraat.
 • Aflevering 104

  Peter bedreigt Picasso in het Vissershuis. Marie-Rose en Guido willen vroeger met vakantie vertrekken, samen met Veronique.
 • Aflevering 105

  Walter trommelt de hele familie bij elkaar om mee te delen dat Anna geopereerd moet worden.
 • Aflevering 106

  Mieke vertelt aan Monique dat ze champagne gedronken heeft in het Vissershuis. Jan verwittigt Guido dat Monique Anna op de hoogte bracht van Veronique's zwangerschap.
 • Aflevering 107

  Francois heeft goed nieuws voor Rita, maar haar droom valt snel aan scherven. Jan komt zich goedpraten bij Guido. Marie-Rose en Veronique hebben het alvast over de reis.
 • Aflevering 108

  Dirk en Rita bezoeken Pierrot aan zee. Guido en Marie-Rose namen afscheid van Anna. Marleen gaat bijlessen volgen. Serge duikt weer op.
 • Aflevering 109

  Rita neemt een CD op. Guido vertrouwt Jan de leiding van VDB-Electronics toe en vertrekt op Reis. Peter en zijn vrienden zijn blijkbaar toch van plan Mohammed in hun groep op te nemen.
 • Aflevering 110

  Het geheim van het alleenstaand huis wordt ontsluierd. Peter verrast iedereen.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
 • En dat helemaal gratis