Familie

Familie

Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.

29 afleveringen

Aflevering 29

Mieke is boos op zichzelf na de mislukte toenaderingspoging tot Niko. Ze stort haar hart uit bij Vanessa. Ian en Kato hebben een nieuw afspraakje. Voor Quinten breekt een belangrijke dag aan, maar Hanne is er niet gerust in.

Aflevering 28

Mieke gaat niet in op Zjefs voorstel, maar beseft dat er iets moet gebeuren. Op het werk ergert ze zich blauw aan het gedrag van Mathias. Véronique licht Brigitte in over Lars' valse agenda-afspraken.

Aflevering 27

Vanessa is niet overtuigd van het idee van Mathias om een nanny in te schakelen. Véronique slaagt er niet in om het agendamysterie los te laten. Ze wil zelf naar Noord-Frankrijk rijden. Rudi laat een brief achter voor Zjef. Cédric twijfelt om open kaart te spelen over zijn gevoelens voor Kato.

Aflevering 26

Mieke wil Niko tegenhouden, maar wordt zelf aan de deur gezet. Véronique blijft tobben over de agenda van Lars. Ze ontdekt waar hij zat tijdens zijn vermeende afspraken met Griet. Victor is ziek. Mathias overweegt om een nanny in te schakelen. Quinten is bloednerveus.

Aflevering 25

Hanne verneemt dat de veiligheid van Quinten in de gevangenis niet gegarandeerd kan worden. Ze durft haar verklaring echter niet in te trekken. Mieke doet een schokkende ontdekking. Ten huize Benny duikt een onaangekondigde gast op.

Aflevering 24

Rudi ontdekt het geheim van Zjef. Hanne wordt bestookt met telefoontjes uit Singapore en twijfelt of ze juist heeft gehandeld. Samira krijgt slecht nieuws.

Aflevering 23

Kato mag voor haar galabal een jurk lenen uit de nieuwste collectie van Wolff & Bos. Ondertussen worstelt ze nog steeds met een schuldgevoel. Véronique neemt een grote beslissing. Zjef krijgt een paniekaanval.

Aflevering 22

Raven probeert tevergeefs Lars te bereiken. Véronique ontwijkt de toenaderingspogingen van Koen. Samira licht de kinderen en Alfons in over haar idee. Mieke maakt zich ernstige zorgen over Niko.

Aflevering 21

Raven is compleet in shock. Kato twijfelt om met Ian mee te gaan naar het galabal. Louise praat op haar in en Cédric is jaloers. Vanessa brengt Samira op een idee.

Aflevering 20

Rudi is verrast door het nieuws over Cédric. Kato polst bij Raven naar de situatie tussen Véronique en Lars, en vertelt ook wat ze gehoord heeft over Koen. Ian wil van Jelle weten of Kato vrij is. Hij wil haar namelijk uitnodigen voor een bedrijfsfeest van zijn vader. Alfons heeft iets goed te maken bij Benny.

Aflevering 19

Kato wekt Louise in volle paniek. Zjef wil dat Véronique ervoor zorgt dat Rudi zijn project doorzet. Mathias vraagt Mieke om tijdens een meeting even op Victor te passen, maar zij weigert. Hij doet de vergadering dan maar mét Victor erbij. Benny krijgt een belangrijk telefoontje.

Aflevering 18

Alfons gelooft zijn zoon nog steeds niet. Benny begint ondertussen spoken te zien en denkt dat iedereen over hem roddelt. Kato besluit om toch naar het kotfeestje te gaan en heeft er een serieuze klik met Ian. Mathias moet 's avonds overwerken.

Aflevering 17

Zjef stuurt Rudi weg, en die heeft het daar heel moeilijk mee. Mathias gaat terug parttime aan de slag en brengt Victor halftijds naar de crèche. Mieke is kwaad en wil Mathias een compromis voorstellen. Véronique heeft een afspraak in de loft.

Aflevering 16

Kato voelt zich schuldig en besluit aangifte te doen bij de politie. Ze kan hen echter niets vertellen dat ze nog niet wisten. Benny stuit op ongeloof in zijn omgeving; enkel Samira gelooft hem. Hanne beslist om Quinten alsnog te helpen.

Aflevering 15

Zjef wacht in spanning op de uitslag van zijn onderzoek. Emiel blijft uitgescholden worden. De jongen heeft ook klacht neergelegd tegen Benny wegens slagen en verwondingen. Quinten zit in een nachtmerrie en ziet maar één oplossing.

Aflevering 14

Benny zet de jongen die Emiel uitscheldt op zijn plaats. Mathias neemt zich voor om zijn taken als CEO van CoBrew niet meer te verwaarlozen, maar tegelijk toch een goede vader te zijn voor Victor.

Aflevering 13

Louise vreest dat Raven het jobaanbod voor haar heeft afgeslagen en spreekt hem erover aan. Zjef probeert zich sterk te houden voor Rudi. Emiel wordt op straat uitgescholden door een 15-jarige jongen. Benny wil de jongen aanpakken.

Aflevering 12

Mathias eist de zorg voor Victor zo erg op dat Vanessa zich buitengesloten voelt. Kato nodigt Cédric uit om mee naar een feestje te gaan. Hanne worstelt met de vraag van Quinten. Jelle trekt haar over de streep.

Aflevering 11

Zjef moet een echo ondergaan. Rudi is erg ongerust, terwijl Zjef zelf zich sterker voordoet dan hij is. Hanne staat voor een loodzware opdracht. Benny neemt Ilja in bescherming.

Aflevering 10

Hanne krijgt slecht nieuws en is radeloos. Zjef is zenuwachtig voor zijn doktersbezoek. Hij licht Rudi niet in. Jamila en Vanessa raden Samira aan om voor zichzelf op te komen. Raven neemt een belangrijke beslissing.

Aflevering 9

Benny smeedt nieuwe plannen. Hanne is in paniek wanneer ze Quinten niet kan bereiken. Ondertussen lijkt Jan een oplossing voor haar probleem te hebben. Vanessa maakt zich zorgen over de gezondheid van Zjef.

Aflevering 8

Mieke voelt de druk, maar twijfelt om de leiding bij CoBrew over te nemen. Kato verzint een smoes om op kot te kunnen blijven. Jelle vindt dat ze zich aanstelt. Hanne heeft slecht nieuws.

Aflevering 7

Zjef doet zijn uiterste best om Miekes geheim te bewaren. Samira beseft dat ze goed moet nadenken over wat ze echt wil. Cédric zoekt toenadering tot Kato, maar ziet een serieuze kaper op de kust.

Aflevering 6

Brigitte maakt zich zorgen om Lars. Mathias wil dat Mieke de leiding van hem overneemt zodat hij voor Victor kan zorgen. De emoties worden haar te veel. Raven krijgt een aanbod dat hem compleet overdondert.

Aflevering 5

Cédric kijkt uit naar een avond met Kato. Hanne contacteert een nieuwe advocaat voor Quinten. Mathias beslist om voortaan zelf voor Victor te zorgen. Mieke komt oog in oog te staan met Sam.

Aflevering 4

Raven krijgt een mysterieus telefoontje. Jan spoort Zjef en Hanne aan om Quinten niet te laten vallen. Mieke voelt zich alleen en worstelt met haar gevoelens. Het conflict tussen Brahim en Ilja escaleert.

Aflevering 3

Louise legt zich neer bij de voogdij van Mathias en Vanessa. Mathias spendeert meteen qualitytime met Victor. Kato is geïntrigeerd door een knappe medebewoner. Mieke krijgt belangrijk nieuws.

Aflevering 2

Raven keert terug na een lange reis met Louise en verneemt wat er zich tussen Lars, Koen en Véronique heeft afgespeeld. Mathias zoekt tevergeefs toenadering tot Cédric. Hanne heeft het moeilijk.

Aflevering 1

Benny komt tot een overeenkomst met Samira en de kinderen. Guido besluit de drugs die hij nog heeft aan Mira te geven, zodat ze naar het buitenland kan vluchten. Quinten zit in nauwe schoentjes.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis