Familie

Familie

Als sinds 1991 volgen we in 'Familie' het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.

75 afleveringen

 • Aflevering 1

  Stefanie merkt hoe agressief Jonas zich gedraagt tegenover Simon. Die laatste weet te ontsnappen uit de container, maar Jonas zet de achtervolging in. Op de awarduitreiking voor Ondernemer van het Jaar merkt Véronique dat de auto van Lars nog op de parking staat. Ze begint zich echter al snel zorgen te maken. Hanne is in paniek nadat Quinten in elkaar is gestuikt na zijn marathon.
 • Aflevering 2

  Guido besluit bij zijn vader te gaan wonen en combineert zijn werk als fietskoerier met een job in de Jan & Alleman. Zjef en Rudi krijgen hun echtscheidingspapieren, maar Mieke en Niko willen een ultieme poging wagen om de brokken alsnog te lijmen. Ondertussen is de nieuwe pils van Niko klaar voor lancering.
 • Aflevering 3

  Zjef heeft door dat Louise stapelverliefd is op Raven. Zij ontkent, maar zet de jacht op hem ondertussen verder. Mieke en Niko organiseren een romantisch etentje voor Zjef en Rudi, in de hoop hen alsnog te verzoenen. De avond loopt echter anders af dan verwacht. Iris en Peter hebben een belangrijke vraag voor Marie-Rose.
 • Aflevering 4

  Benny zet Alfons aan het werk in het atelier. Hij verliest echter al snel zijn geduld. Niko's inspiratie voor een naam voor zijn nieuwe pils is op. Vanessa doet Zjef inzien dat hij ook een aandeel heeft in het spaak lopen van zijn huwelijk. Hanne krijgt een onverwacht telefoontje.
 • Aflevering 5

  Zjef en Rudi hebben een afspraak bij de notaris. Vanessa merkt op dat Benny het moeilijk heeft. Hij is het beu dat Alfons alsmaar dingen blijft vergeten. De suikerwaarden van Iris fluctueren opnieuw en ze is nog altijd vaak misselijk. Ze verrast Peter met een vreemd verzoek.
 • Aflevering 6

  Rudi en Zjef hebben nieuws, maar bij Rudi slaat de twijfel toe. Patrick wil koste wat het kost de achterstand in het atelier wegwerken. Vanessa merkt dat hij afziet van zijn artrose. Véronique krijgt belastende informatie door, maar weet niet of ze die ook effectief zal gebruiken.
 • Aflevering 7

  Bij CoBrew barst een crisis uit. Mathias maakt zich grote zorgen, terwijl Cédric onbereikbaar is. Raven wordt achtervolgd. Jenny wil niet meer in de Jan & Alleman komen. Zjef praat met Louise over haar gevoelens.
 • Aflevering 8

  Mathias verzet zich tegen de beslissing van Peter. Niko vreest het ergste voor de promocampagne van zijn pils. Griet doet een voorstel uit de doeken. Louise zoekt opnieuw toenadering tot Raven.
 • Aflevering 9

  Marie-Rose is niet van plan Cédric aan zijn lot over te laten. Louises afspraak met Raven wordt verstoord. Alfons drukt Jenny met haar neus op de feiten. Rudi bereidt een verrassing voor. Mathias maakt bij CoBrew van zijn hart een steen.
 • Aflevering 10

  Marie-Rose vreest voor de reactie van Véronique. Alfons voelt zich schuldig ten opzichte van Jenny. Ze nodigt Brigitte uit voor een verjaardagsdrink. Mathias voelt zich slecht.
 • Aflevering 11

  Jan zit met Simon in zijn gedachten. Véronique voelt zich schuldig tegenover Cédric. Marie-Rose wil dat hij zich excuseert. Guido loopt Griet tegen het lijf bij Wolff & Bos.
 • Aflevering 12

  Marie-Rose raadt Cédric aan om zich te excuseren bij zijn moeder. Véronique verrast hem met een voorstel, maar dat valt niet in goede aarde. Iris en Peter hebben een ideale peter voor hun kindje in gedachten. Ze komen ook te weten of het een jongen of een meisje wordt.
 • Aflevering 13

  Mathias reageert onverschillig op het aanbod van Cédric. Zjef probeert te onderhandelen met Véronique. Griet wil Guido overhalen voor een fotoshoot voor Wolff & Bos.
 • Aflevering 14

  Rudi en Hanne zijn stomverbaasd wanneer Guido hun model blijkt te zijn. Jan ziet onmiddellijjk een hele carrière voor Guido weggelegd, maar de fotoshoot verloopt vrij stroef. Marie-Rose heeft Peter en Iris iets te vertellen. En ook Cédric neemt een beslissing.
 • Aflevering 15

  Cédric licht Véronique in over zijn beslissing. Zjef verzendt een belangrijke mail. Guido hoopt op een toekomst als model, maar Griet zet hem met de voeten op de grond. Benny heeft het lastig.
 • Aflevering 16

  De situatie ziet er niet goed uit voor Cédric en leidt tot een nieuwe confrontatie tussen Véronique en Marie-Rose. Mathias vraagt Peter en Mieke om een gunst. Lars staat voor een dilemma. Patrick heeft een probleem.
 • Aflevering 17

  Zjef wil zijn wilde plannen koste wat het kost doorzetten. Jelle ontpopt zich als een ware casanova. Hij brengt Louise aan het twijfelen. Iris is nog steeds zwaar misselijk. Ze wil dat Marie-Rose zich minder bemoeit.
 • Aflevering 18

  Peter en Mieke nemen een belangrijke beslissing bij CoBrew. Jenny vertrouwt Benny haar geheim toe. Lars krijgt belangrijk nieuws te horen, maar besluit erover te liegen. Marie-Rose wil Véronique een voorstel doen.
 • Aflevering 19

  Lars wil het voorstel van Marie-Rose aannemen, maar Véronique weigert. Ondertussen werken Marie-Roses pogingen om Iris te helpen met haar zwangerschap haar danig op de zenuwen. Jenny heeft een oplossing voor het probleem van Patrick.
 • Aflevering 20

  Leon intimideert Brigitte en dreigt Raven op te zoeken. Zij smeekt Lars om Raven te beschermen. Peter moet bemiddelen tussen Iris en Marie-Rose. Patrick vraagt Jenny tijd om zijn probleem op te lossen.
 • Aflevering 21

  Raven krijgt een uitnodiging voor een fototentoonstelling. Lars vindt het beter om hem niet te waarschuwen voor Leon. Jelle is te laat voor zijn eerste schooldag. Ook Louise start aan de unief. Peter vindt dat Iris Lars en Véronique moet inlichten over haar zwangerschap.
 • Aflevering 22

  Zjef ontvangt een belangrijke mail. Benny komt hem ondertussen een handje helpen in de Foodbar. Albert viert met Anna zijn 95ste verjaardag bij Jan. Guido vindt dat Raven moet optreden in de Jan & Alleman. Benny doet Emiel een motorracespelletje cadeau en test het samen met hem uit.
 • Aflevering 23

  Marie-Rose vertelt Peter dat Iris een hypo heeft gehad. Hij spreekt Iris erover aan. Zij doet haar beklag bij Vanessa. Zjef wil een filmscenario schrijven over het leven van Rudi. Raven komt op de opening van de fototentoonstelling oog in oog te staan met Leon.
 • Aflevering 24

  Lars belt Leon, maar die maakt hem duidelijk waar het op staat. Zjef werkt in het holst van de nacht aan zijn filmscenario. Mieke vindt dat Niko zich kinderachtig gedraagt. Louise nodigt Raven uit om met haar en Jelle iets te gaan drinken. Raven licht een tipje van de sluier over zijn liefdesleven.
 • Aflevering 25

  Raven neemt Louise in vertrouwen over zijn gevoelens. Iris wordt opnieuw misselijk, waardoor Véronique opmerkt dat ze zwanger is. Lars en Véronique zijn klaar met de gastenlijst voor hun huwelijk. De naam van twee gasten ontbreekt op de lijst. Raven krijgt een gsm toegestopt van een onbekende man...
 • Aflevering 26

  Lars ontdekt de tweede gsm van Raven. Hij wil niet dat Raven nog met Leon afspreekt. Véronique vangt opnieuw bot. Iris en Peter maken het nieuws over hun zwangerschap wereldkundig. Louise vertelt Jelle dat Raven in zijn hoofd zit met iemand anders.
 • Aflevering 27

  Lars neemt een drastisch besluit. Iris krijgt het alsmaar drukker, maar verzekert Véronique dat ze de werkdruk aankan. De hulp van Peter slaat ze af. Jelle probeert Raven warm te maken voor Louise.
 • Aflevering 28

  Jelle babysit op Gaston terwijl Hanne en Quinten iets gaan eten. Louise gedraagt zich afstandelijker tegenover Raven. Mieke vindt dat Rudi moet ingrijpen op de plannen van Zjef, maar die krijgt het niet over zijn hart.
 • Aflevering 29

  Hanne en Quinten nemen een belangrijke beslissing. De bloedwaarden van Iris blijven schommelen. Peter spoort haar aan om niet te gaan werken en een afspraak te maken bij de gynaecoloog. Zjef krijgt feedback van zijn uitgever.
 • Aflevering 30

  Anna is niet te spreken over de plannen van Lars en Véronique. Iris krijgt nieuws van haar gynaecoloog, maar verzwijgt dit voor Peter. Raven besluit Leon te bellen en wil met hem afspreken. Brigitte hoort nieuws dat haar woedend maakt.
 • Aflevering 31

  Patrick en Jenny zijn goedgehumeurd. Lars vraagt zich af of hij te hard is geweest voor Brigitte en hij overweegt om op zijn beslissing terug te komen. Jelle vindt dat Louise haar gevoelens moet opbiechten aan Raven. Iris heeft last van krampen.
 • Aflevering 32

  Lars begint te begrijpen waarom Brigitte liever niet wou dat hij wist wie zijn vader is. Hij is vastbesloten om Raven van Leon weg te houden. Cédric is jaloers op Niko. Louise twijfelt of ze naar het optreden van Raven zou gaan. Benny loopt verloren zonder Jonas of ander gezelschap.
 • Aflevering 33

  Benny blijft maar slecht in zijn vel zitten. Het gebrek aan gezelschap weegt op hem. Guido loopt Griet opnieuw tegen het lijf. Quinten doet hem onder ogen zien dat het voor hem om meer dan seks begint te gaan. Raven komt tijdens een straatoptreden voor een onaangename verrassing te staan.
 • Aflevering 34

  Benny gaat werken, ook al heeft hij buikpijn. Er rust een grote druk op de schouders van Niko om Japanse klanten binnen te halen met zijn Rebel-bier. De meeting loopt echter erg stroef. Cédric wil absoluut dat Anna en Albert naar Ravens optreden komen. Peter verplicht Iris om het rustiger aan te doen.
 • Aflevering 35

  Lars vermoedt dat Leon iets te maken heeft met wat Lars is overkomen. Tijdens een optreden vangt Raven een glimp op van hem. Quinten overtuigt Guido om Griet uit te nodigen voor een etentje. Zij hapt meteen toe.
 • Aflevering 36

  De SUV van Leon komt Raven onverwacht ophalen. Benny voelt zich hoe langer hoe eenzamer. Iris blijft veel te hard doorwerken. Guido had een geslaagde date met Griet. Quinten raadt hem aan de bal in haar kamp te leggen.
 • Aflevering 37

  Raven begint een slecht gevoel te krijgen bij het gedrag van Leon. Per sms krijgt hij de coördinaten van Leons huis en de opdracht om er donderdagavond te zijn. Jelle spoort Raven ondertussen aan om Louise mee uit te vragen. Iris krijgt een zware hypo in het bijzijn van Quinten.
 • Aflevering 38

  Peter is kwaad op Iris. Hij vindt dat ze haar werk boven haar gezondheid en die van hun kind heeft geplaatst. Raven wil dat Lars met hem meegaat naar Leon. Cédric hoopt opnieuw meer verantwoordelijkheid te krijgen binnen CoBrew. Louises date met Raven verloopt anders dan verwacht.
 • Aflevering 39

  Benny doet een vreemde ontdekking in het huis van Alfons. Jelle toont Louise de website die hij voor Raven maakt. Lars blijft proberen om Leon te bereiken, maar slaagt daar niet in. Hij besluit er zelf naartoe te gaan.
 • Aflevering 40

  Benny moet een smoes verzinnen tegenover Jenny. Louise krijgt onaangenaam nieuws te horen van haar vriendin. Raven ontdekt dat Lars Leon heeft opgezocht en vliegt uit. Leon zelf verrast Raven met een voorstel. Rudi heeft een geheim, wat Zjef nerveus maakt. Marie-Rose blijft Véronique missen. Ze probeert haar een brief te schrijven.
 • Aflevering 41

  Lars vreest dat Raven hem niet zal vergeven. Benny blijft vervelende telefoons krijgen van de buurman van Alfons. Iris heeft het moeilijk om zich aan de voorgeschreven platte rust te houden. Guido koopt dure lingerie voor Griet.
 • Aflevering 42

  Vanessa is geveld door buikgriep en wordt verzorgd door Mathias. Cédric wil niet ziek worden en gaat op zoek naar een logeerplek. Véronique biedt hem een kamer aan. Guido spaart kosten noch moeite voor een etentje met Griet.
 • Aflevering 43

  Guido heeft Jan een rekening te presenteren. Louise besluit Véronique voor te liegen. En dat lijkt het gewenste effect te hebben. Zjef overtuigt Rudi om hun leven te vloggen. Raven vergeet de telefoon van Leon in de loft.
 • Aflevering 44

  Lars wil Leon opzoeken om hem te zeggen dat hij Raven met rust moet laten. Hij wil niet dat Leon hen uit elkaar drijft. Zjef zet zijn eerste vlog online, maar Jelle vindt dat er nog ruimte is voor verbetering.
 • Aflevering 45

  Véronique komt te weten wie de heerlijke taarten van de Foodbar bakt. Raven overtuigt Lars om Leon nog een laatste kans te geven. Wanneer ze hem gaan opzoeken, worden ze ontvangen met geweerschoten.
 • Aflevering 46

  Leon lijkt niet opgezet met het onverwachte bezoek van Lars en Raven. Leon en Lars tasten elkaars grenzen af. Véronique ontdekt dat Cédric bij Quinten en Hanne logeert. Ze heeft het moeilijk met de houding van haar zoon. Peter vindt het spijtig dat Louise op kot wil.
 • Aflevering 47

  Louise weegt het voorstel van Jelle af. Wanneer het idee tot bij Quinten komt, reageert die niet bijster enthousiast. Vanessa gaat opnieuw aan het werk. Mathias schakelt de hulp van Cédric in om een verrassing voor te bereiden. Het komt tot een confrontatie tussen Cédric en Raven.
 • Aflevering 48

  Lars en Véronique kibbelen over het nieuwste incident tussen Cédric en Raven. Louise neemt een beslissing over Jelles voorstel. Iris maakt zich zorgen over haar moeder Francesca. Patrick en Jenny voelen zich onwennig in hun eigen huis.
 • Aflevering 49

  Rudi is niet opgezet met de livestream die Zjef heeft georganiseerd. Peter verneemt de beslissing van Louise. Hij gaat ook langs bij het huis van Francesca, maar er is niemand thuis. Lars en Véronique maken zich klaar voor het bezoek van Leon. Ze krijgen er echter onverwacht bezoek bovenop.
 • Aflevering 50

  Peter plant een etentje met Louise. Iris belt ziekenhuizen in de buurt om te achterhalen of Francesca er is opgenomen. Ze ontdekt al snel dat er iets niet klopt. Guido wil dat Griet Mila en Milou leert kennen. Leon wil Raven wat assertiviteit bijbrengen.
 • Aflevering 51

  Iris maakt zich zorgen omdat Francesca spoorloos verdwenen is. Peter slaagt er niet in haar gerust te stellen. Véronique houdt een onbehaaglijk gevoel over aan de avond met Leon. Niko en Rudi gedragen zich mysterieus.
 • Aflevering 52

  Kato en Louise willen een housewarming organiseren. Jelle reageert enthousiast, maar ziet het meteen veel te groot. Niko voelt zich schuldig. Lars belooft Véronique dat hij zich zal excuseren bij Cédric.
 • Aflevering 53

  Iris en Peter krijgen nieuws van de politie. Guido heeft een date met Griet, maar zij krabbelt op het laatste moment terug en verzint een excuus. Leon neemt Raven mee op jacht.
 • Aflevering 54

  Niko wordt door Zjef gespot in het park en denkt er meteen het zijne van. Cédric spreekt Lars aan over zijn vader en ook Mathias pakt Lars aan. Griet inspireert Guido om actie te ondernemen en meer voor zichzelf op te komen.
 • Aflevering 55

  Zjef wil Mieke inlichten over Niko. Rudi probeert hem te overhalen dit niet te doen. Hij maakt Niko wel duidelijk dat hij niet meer wil liegen voor hem. Jelle probeert indruk te maken op Kato. Cédric dreigt Brigitte te vertellen dat Raven bij Leon logeert.
 • Aflevering 56

  Guido blijft op zijn strepen staan, maar krijgt een koude douche. Griet en Mieke kunnen het steeds beter met elkaar vinden. Raven heeft genoten van zijn logeerpartij bij Leon. Hij vindt dat Lars dit ook zou moeten doen. Zjef krijgt lovende reacties op zijn vlog.
 • Aflevering 57

  Cédric neemt een beslissing: licht hij Brigitte in over het contact van Raven met Leon? Lars en Véronique vragen zich af waarom Brigitte zo'n grote afkeer heeft van de man. Benny mag nog niet gaan werken, tot zijn groot ongenoegen.
 • Aflevering 58

  Lars overweegt om Leon ook uit te nodigen voor het huwelijk. Brigitte slaat helemaal tilt wanneer ze dat ontdekt. Iris vindt een oude brief terug van Francesca. Guido zit in zak en as. Cédric daagt Raven opnieuw uit.
 • Aflevering 59

  Lars maakt Véronique duidelijk dat Cédrics gedrag niet ok is. Tussen Benny en Alfons woedt een koude oorlog. Alfons is echter vergeten waarom precies. Iris komt iets op het spoor en verwittigt de politie. Lars roept Zjef op het matje. Brigitte zoekt steun bij Jenny.
 • Aflevering 60

  Kato is de stoorzender van dienst op het housewarmingsfeestje. Ze gaat 's anderendaags werken met een zware kater. Iris heeft een vreemde droom. Cédric is teleurgesteld in Vanessa, maar krijgt complimenten van Mathias. Jenny deelt haar bezorgdheid over Brigitte met Patrick. Brigitte zelf zet Raven en Lars voor een keuze.
 • Aflevering 61

  Véronique voelt zich schuldig tegenover Brigitte. Raven sluit zich op en is onbereikbaar. Lars wil antwoorden en zoekt Leon op. Iris beseft dat ze haar moeder totaal niet kent. Rudi vindt dat Zjef beter stopt met vloggen. Emiel is verliefd.
 • Aflevering 62

  Leon veegt de beweringen van Brigitte van tafel. Lars weet niet meer wie hij moet geloven. Iris is ervan overtuigd dat de buurman van haar moeder iets te maken heeft met haar verdwijning. Emiel krijgt versiertips van Alfons.
 • Aflevering 63

  Véronique spoort Lars aan om met Brigitte te gaan praten. Een bekende vlogster deelt de video van Zjef, waardoor die viraal gaat. Benny vreest dat Emiel nooit aan een lief zal geraken met de versiertips van Alfons. Iris krijgt nieuws van de politie.
 • Aflevering 64

  Emiel besluit de stap te zetten en spreekt het meisje aan op wie hij verliefd is. Griet wil haar prijs van 'onderneming van het jaar' in de verf zetten en vraagt aan Mieke om CoBrew daarbij te betrekken. Kato overlaadt Jelle met huiselijke taken.
 • Aflevering 65

  Raven heeft al een hele week niets meer van zich laten horen. Hij wil niet met Lars praten. Zjef krijgt veel negatieve reacties op zijn vlog. Ook de gevel van de Foodbar wordt beklad en dat net wanneer er een journaliste langskomt. Raven steelt de autosleutels van Véronique.
 • Aflevering 66

  Raven brengt Leon een niet mis te verstane boodschap. Hij gaat langs bij Brigitte, maar staat voor een gesloten deur. Ook Jenny probeert haar tevergeefs te bereiken. Iris krijgt een onverwacht telefoontje. Benny mag weer aan het werk en krijgt een extra taak toegewezen.
 • Aflevering 67

  Iris krijgt een antwoord op haar vragen. Maar dat antwoord roept nieuwe vragen op. Véronique doet Lars een voorstel, maar die lijkt niet al te happig om dat aan te nemen. Emiel maakt kennis met Kato.
 • Aflevering 68

  Zjefs vlog krijgt veel positieve reacties, maar Lars reageert een pak minder enthousiast. Peter moedigt Iris aan om de zoektocht naar Francesca heel even los te laten. Mathias krijgt een onverwacht telefoontje.
 • Aflevering 69

  Iris krijgt een nieuwe tip binnen, de politie gaat op onderzoek uit. Zjef denkt na over de keuze die hij moet maken. Jelle probeert indruk te maken op Kato, maar haar aandacht gaat uit naar iemand anders. Véronique kan Brigitte nog steeds niet bereiken.
 • Aflevering 70

  De politie doet nieuwe vaststellingen in het onderzoek naar Francesca. Iris en Peter weten niet wat ze ervan moeten denken. Lars is woedend op Leon. Wanneer hij hem samen met Raven wil confronteren, blijkt Leon met de noorderzon vertrokken te zijn. Louise denkt Cédric door te hebben.
 • Aflevering 71

  Lars en Raven vrezen dat Leon Brigitte achterna is gereisd. Brigitte zelf is niet te bereiken. Patrick mist Jenny en werkt dat uit op Benny. Emiel is verliefd op een meisje uit het dagcentrum. Benny wil hem helpen om haar hart te veroveren.
 • Aflevering 72

  Iris krijgt eindelijk meer informatie. Lars herkent steeds meer van Leon in zichzelf en dat zint hem niet. Hanne zegt tegen Quinten dat er volgens haar iets gaande is tussen Louise en Raven. Kato vertrouwt Zjef toe dat Raven haar intrigeert. Het steekt bij Véronique dat Cédric en Vanessa zo goed overeenkomen.
 • Aflevering 73

  Zjef maant Cédric aan om zich te verzoenen met Véronique. Dat schiet echter in het verkeerde keelgat. Het gedrag van Cédric verwart Kato. Benny zet Patrick voor een voldongen feit. Véronique wil een Raad van Bestuur bij elkaar roepen. Hanne vraagt Louise uit over Raven.
 • Aflevering 74

  Cédric is niet van plan om de Raad van Bestuur bij te wonen. Mathias probeert op hem in te praten. Brigitte wil Raven een volmacht geven. Emiel heeft de goede raad van Benny opgevolgd. Véronique heeft Rudi iets belangrijks te vragen. Op de receptie van Macha komt het tot een confrontatie tussen Mathias en Lars.
 • Aflevering 75

  Rudi twijfelt over het voorstel van Véronique. De beslissing van de Raad van Bestuur komt Mathias goed uit. Louise heeft een afspraakje met Raven, maar dat verloopt anders dan verwacht. Hanne ontdekt op wie Kato een crush heeft. Lars krijgt een brief van Leon die zijn bloed doet koken.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
 • En dat helemaal gratis