Familie

Familie

200 afleveringen

 • Aflevering 200

  Jan krijgt Anna en Albert op de koffie en dat bezoekje blijft niet zonder gevolgen. Véronique en Lars blijven ruziën over Victor. Zij plant een nieuw afspraakje met Koen. Een levering van Guido loopt niet zoals gepland. Mira betrapt hem.
 • Aflevering 199

  Niko slaagt er niet in om Mieke de waarheid te vertellen. Hanne vraagt Quinten om de operatie los te laten. Véronique en Lars krijgen ruzie over de opvang van Victor. Mathias besluit actie te ondernemen. Een discussie tussen Rudi en Cédric loopt erg hoog op.
 • Aflevering 198

  Cédric deelt zijn bevindingen met Mathias en brengt hem zo op ideeën. Mieke organiseert een avondje uit voor haar en Niko. Hanne ontdekt dat het bij elkaar gezamelde geld plots verdwenen is. Véronique besluit Koen op een afstand te houden.
 • Aflevering 197

  Kato valt op een verkeerd moment binnen bij Jelle. Benny probeert Brahim ervan te overtuigen dat het huurhuis veel verborgen gebreken heeft. Cédric doet een ontdekking en gaat razend de confrontatie aan met Véronique.
 • Aflevering 196

  Brahim heeft het perfecte huurhuis gevonden. Benny stelt voor om mee te gaan kijken. Cédric vindt dat het tijd wordt om terug op zijn eigen benen te staan. Louise, Kato en Jelle worden rondgeleid op hun kot.
 • Aflevering 195

  Véronique voelt zich slecht en stort haar hart uit bij Rudi. Brahim heeft verrassend nieuws. Sam zet Niko onder druk om zijn gevoelens onder ogen te zien. Mira drukt Guido met de neus op de feiten. Ze dwingt hem om zijn naam onder een contract te zetten.
 • Aflevering 194

  Véronique past vandaag op Victor, zeer tegen de zin van Mathias. Het plan van Koen lijkt vruchten af te werpen. Rudi dreigt het geheim van Quinten aan Hanne te vertellen. Mira confronteert Guido en dreigt met gevolgen. Kato regelt een feestje voor Jelle.
 • Aflevering 193

  Lars twijfelt of hij moet ingaan op de uitnodiging om naar Düsseldorf te gaan. Véronique moedigt hem aan. Het plan van Quinten mislukt en hij schakelt de hulp in van Guido. Benny probeert Zjef duidelijk te maken dat hij zijn mond moet houden tegen Brahim.
 • Aflevering 192

  Lars maakt kennis met Evelyne. Benny haalt alles uit de kast om Brahim te helpen met zijn date. Tot het afhuren van de Foodbar toe. Mieke en Niko willen Guido helpen en denken na over een slimme zet. Hanne vraagt Jelle om een dagje op Gaston te passen.
 • Aflevering 191

  Benny wil scoren bij Brahim, maar hij vangt bot. Hanne probeert Jelle op andere gedachten te brengen. Quinten houdt zijn nieuw plan om geld in te zamelen voor zijn operatie geheim voor Hanne. Koen beraamt een nieuw plan tegen Lars.
 • Aflevering 190

  Niko zit in de knoop met zijn gevoelens, maar kan dit niet uiten. Mieke zoekt toenadering. Lars wil praten met Véronique, maar zij blijft hem op afstand houden. Hanne en Quinten vernemen hoeveel de benefiet heeft opgebracht.
 • Aflevering 189

  Benny wil Brahim aan zijn kant krijgen, maar die twijfelt aan zijn motieven. Véronique ontvlucht Lars en zoekt contact met Koen. Niko gaat niet naar de oefenmatch van Sam. Guido zal leveren voor Mira.
 • Aflevering 188

  Benny is zenuwachtig. Guido probeert te onderhandelen met Mira. Jelle duwt Kato en Louise weg en besluit om niet mee op kot te gaan. Hanne en Quinten wennen aan hun nieuwe situatie. Mieke wil Sam beter leren kennen.
 • Aflevering 187

  Guido wil de autosleutels van Jan stelen, maar worstelt met zijn geweten. Hij wordt bijna betrapt door Cédric. Niko gaat opnieuw niet trainen, waardoor Mieke lastige vragen begint te stellen. Ze betrapt Niko op een leugen en confronteert hem hiermee.
 • Aflevering 186

  Samira is in de war en heeft tijd nodig. Louise merkt dat haar kleine broertje het leven van Mathias en Vanessa danig overhoop heeft gehaald. De twijfel slaat toe. Zjef wil van de benefiet een groot succes maken. Rudi vreest echter dat hij te veel hooi op zijn vork neemt.
 • Aflevering 185

  Véronique komt tot besef, maar volhardt in haar leugen tegen Lars. Cédric hoort van Raven dat Véronique en Lars de familie bespelen over de voogdij van Victor. Benny beseft na een gesprek met Rudi dat hij zijn liefde moet verklaren aan Samira.
 • Aflevering 184

  Louise, Raven, Hanne en Kato reageren ontsteld op wat Jelle heeft gedaan. Samira heeft een oplossing voor het probleem met Benny en hakt een knoop door. Jan vraagt Raven om met Louise te praten over de voogdij van Victor. Guido maakt Mira duidelijk dat hij de stress niet meer aankan.
 • Aflevering 183

  Louise geeft Jelle nog één kans, maar hij blijft worstelen met zichzelf. Wanneer hij wordt buitengesloten bij de organisatie van de benefiet slaan de stoppen door. Tussen Samira en Benny zit er een serieus haar in de boter. Alfons doet een ontdekking.
 • Aflevering 182

  Jelle probeert de brokken te lijmen met Louise. Dat loopt echter niet van een leien dakje. Hanne heeft ondertussen een appartement gevonden, alleen kan ze de borg niet betalen. Lars merkt dat Véronique down is en wil haar opbeuren. Zij blokt hem echter af.
 • Aflevering 181

  Hanne heeft het moeilijk. Rudi probeert haar te troosten en helpt haar samen met Mieke en Zjef om ideeën te verzamelen voor de benefiet. Guido moet opnieuw een bestelling leveren voor Mira, maar komt op het leveradres voor een onaangename verrassing te staan.
 • Aflevering 180

  Koen wordt bang en wil afstand nemen van Véronique. Louise hakt een belangrijke knoop door. De sfeer tussen Mieke en Niko is gespannen. Niko en Sam praten hun aanvaring uit. Guido weigert een levering te doen, met alle gevolgen van dien.
 • Aflevering 179

  Louise verliest haar geduld met Victor. Jelle vreest voor een preek van Hanne. Kato is alvast woedend op hem. Rudi probeert het wantrouwen van Mieke tegenover Niko te temperen. Niko zelf heeft ondertussen een vermoeden van hoe Guido aan zijn dure fiets is geraakt.
 • Aflevering 178

  Lars wil de problemen tussen hem en Véronique uitpraten. Sam probeert Mieke gerust te stellen. Quinten mag een interview geven voor de radio naar aanleiding van de crowdfunding die hij is opgestart. Jelle verliest zichzelf op café.
 • Aflevering 177

  Benny kan Samira overtuigen om samen naar een concert te gaan. Véronique vindt dat Lars niet met haar meeleeft en blijft met Koen in haar hoofd zitten. De crowdfunding die Quinten op poten heeft gezet, slaat niet aan. Jan neemt het op voor Guido en onderneemt stappen.
 • Aflevering 176

  Koen kruipt steeds meer onder de huid van Véronique. Kato, Jelle en Louise besluiten elkaar meer te steunen bij het studeren. Jelle heeft het nog steeds moeilijk en ook voor Louise weegt de combinatie tussen studeren en de zorg voor Victor zwaar. Benny ontdekt wie zijn geheime aanbidster is.
 • Aflevering 175

  Jelle beseft dat zijn alcoholgebruik problematisch is. Lars wil tijd maken voor Véronique, maar zij heeft met Koen afgesproken. Benny blijft zijn hoofd breken over wie zijn aanbidster zou kunnen zijn. Zjef brengt hem op het idee om een camera te installeren, zodat hij kan zien wie hem cadeautjes brengt.
 • Aflevering 174

  Een etentje bij Mieke en Niko verloopt niet helemaal volgens plan. De zorg voor Victor begint zwaar te wegen op Louise. Mathias helpt waar hij kan. Wanneer ze Victor bij hem gaat oppikken dropt Mathias echter een bommetje. Jelle komt opnieuw dronken thuis en werkt dat uit op zijn vrienden.
 • Aflevering 173

  Mieke heeft het moeilijk om Niko te vertrouwen. Niko is op zijn beurt achterdochtig wanneer hij Guido met veel cash op zak ziet rondlopen. Zijn uitleg gelooft hij niet. Véronique laat zich overhalen voor een etentje met Koen. Benny begaat een pijnlijke blunder.
 • Aflevering 172

  Niko nodigt Sam uit om te komen trainen in de brouwerij. Het draait echter helemaal anders uit dan verwacht. Benny gaat op zoek naar zijn aanbidster. Hanne en Jan proberen Jelle te doen inzien dat zijn drankgebruik problematisch aan het worden is. Quinten krijgt het deksel op de neus.
 • Aflevering 171

  Véronique blijft met haar gevoelens tegenover haar moeder worstelen. Bij Lars vindt ze niet het luisterend oor dat ze zoekt. Hij heeft het moeilijk om de zoektocht naar zijn halfbroer los te laten. Mieke zit verveeld met wat ze heeft ontdekt. Quinten komt tot een harde conclusie.
 • Aflevering 170

  Niko wil Mieke iets opbiechten, maar durft niet. Zij wil hem ondertussen verrassen met een bezoekje aan de boksclub. Na een gesprek met Cédric besluit Louise Jans brief toch te lezen. Lars heeft zijn twijfels over de plannen van Louise. Véronique krijgt een onverwachte mail van Koen. Jelle breekt in de armen van Kato.
 • Aflevering 169

  Guido wordt onder druk gezet. Mathias heeft een plan, maar Vanessa heeft haar twijfels. Louise weigert de brief van Jan te lezen. Mieke kijkt uit naar een date met Niko, maar hij blijkt alsnog te willen gaan trainen. Jelle komt opnieuw dronken thuis, Kato probeert hem te overtuigen om zich te herpakken.
 • Aflevering 168

  Jan wil Louise een brief overhandigen. Brahim vindt een knuffel voor de deur, maar heeft geen idee van wie die komt. De koeriertas van Guido wordt gestolen. Mathias wil babysitten op Victor, maar Louise ziet dat niet zitten. Lars neemt een besluit over de vraag van Quinten.
 • Aflevering 167

  Véronique probeert zich sterk te houden, maar heeft het moeilijk. De radiostilte van Koen helpt niet. Lars probeert om er meer voor haar te zijn. Quinten wil niet bij Véronique aankloppen voor financiële steun, maar ziet zich genoodzaakt om dat toch te doen. Brahim ontdekt een veelbelovend zoekertje op een immowebsite.
 • Aflevering 166

  Jan wil zijn verhaal doen, maar stoot op onbegrip van Cédric. Hij durft Louise niet onder ogen te komen. Véronique voelt zich schuldig. Lars probeert troost te bieden. Rudi dringt er bij Niko op aan om eerlijk te zijn tegen Mieke, maar hij blijft belangrijke info verzwijgen. Quinten wil opslag vragen.
 • Aflevering 165

  Cédric ontdekt dat Mathias, Lars en Véronique zijn geloofwaardigheid onderuit hebben gehaald. Kato steekt hem een hart onder de riem. Vanessa voelt zich niet meer helemaal op haar gemak bij Mathias. Benny verschijnt niet op zijn eigen verjaardagsfeestje.
 • Aflevering 164

  Cédric neemt een belangrijke beslissing. Rudi doet een ontdekking en raadt Niko aan om eerlijk te zijn tegenover Mieke. Jamila heeft liefdesverdriet. Benny probeert haar te troosten. Hanne kan Quinten overtuigen om mee te gaan kijken naar een appartement. Jelle voert zijn plan uit.
 • Aflevering 163

  Raven vindt dat Louise voor zichzelf moet kiezen en geeft haar goede raad. Vanessa probeert Cédric te overtuigen om een gesprek aan te gaan met Véronique en Mathias. Guido heeft gemengde gevoelens over zijn werk als fietskoerier. Jelle broedt op een plan.
 • Aflevering 162

  Véronique, Lars en Mathias willen samen een poging doen om Cédric op andere gedachten te brengen. Quinten onderzoekt alle mogelijkheden om de kosten lager te krijgen en meer kans te maken op een lening bij de bank. De Bomma heeft een belangrijke vraag voor Véronique.
 • Aflevering 161

  Lars en Raven ontdekken dat Leon twee schilderijen verborgen hield in een geheime schuilkelder. Véronique is gefrustreerd omdat Cédric haar nummer blokkeerde en omdat ze ook Koen niet meer kan bereiken. Samira dankt Benny voor zijn goede zorgen. Brahim wil er echter zo snel mogelijk weg.
 • Aflevering 160

  De wagen van Lars heeft een platte band, waardoor hij niet meteen met Raven naar Leons huis kan vertrekken. Quinten ontdekt dat zijn laptop weg is en alarmeert Lars. Francesca schakelt Jan opnieuw in om dichter bij Victor te komen.
 • Aflevering 159

  Quinten lijkt de USB-stick van Leon te kunnen kraken. Lars ontdekt samen met Raven wat er precies opstaat. Koen neemt ondertussen opnieuw contact op met Véronique. Niko krijgt telefoon van een mysterieuze vrouw, wat Zjefs nieuwsgierigheid prikkelt.
 • Aflevering 158

  Hanne beslist om mee te gaan in de droom van Quinten. Ze brengt Stefanie op de hoogte. Rudi heeft een akelige droom die nog lang nazindert. Benny pleit bij Samira voor Jamila. Cédric kan zijn razernij ten opzichte van Véronique niet verstoppen.
 • Aflevering 157

  Cédric kan zijn hart luchten bij Kato. Niko bijt zich helemaal vast in zijn bokstraining en daar ondervindt Mieke de gevolgen van. Jamila zoekt contact met Guido. Lars is de rancune van Véronique ten opzicht van haar moeder beu.
 • Aflevering 156

  Benny ontfermt zich over Samira en zorgt ervoor dat Brahim bij haar kan blijven. Quinten krijgt van de bank geen lening voor zijn medische behandeling en dat heeft ook gevolgen voor Kato, Jelle en Louise. Cédric wil geen contact met zijn ouders.
 • Aflevering 155

  Samira worstelt met aanhoudende spanningen in haar gezin. Anna pakt Véronique stevig aan omdat ze niet van haar standpunt wil afwijken. Ze drukt haar met de neus op de feiten. Bij CoBrew voelen Mieke en Mathias de stijgende werkdruk.
 • Aflevering 154

  Mathias gedraagt zich nors en onredelijk tegenover zijn omgeving. Véronique houdt voet bij stuk, wat Louise razend maakt. Rudi wil Zjef aan boord krijgen voor het boek en hoopt dat een foto van hem op de achterflap hem overstag zal doen gaan. Hij schakelt de hulp in van Raven.
 • Aflevering 153

  Benny begaat een flater, waardoor zijn kans om punten te scoren bij Samira lijkt verkeken. Zjef probeert Lars te overtuigen dat Wolff & Bos de schadevergoeding aan de uitgeverij zou betalen. Rudi is echter niet te spreken over zijn initiatief. Quinten krijgt belangrijk nieuws.
 • Aflevering 152

  Francesca blijft Jan subtiel bespelen om haar kant te kiezen. Mathias en Mieke krijgen bij CoBrew inspecteur Dekezel over de vloer. Quinten praat met Vanessa over een experimentele ingreep waardoor hij misschien weer zou kunnen lopen. Ze probeert zijn verwachtingen echter te temperen.
 • Aflevering 151

  Francesca ontfermt zich, ondanks het contactverbod, opnieuw over Victor. Louise is in alle staten wanneer ze haar in Victors kamer aantreft. Benny's plan om een romantisch avondje met Samira door te brengen wordt doorkruist door Alfons. De uitgeverij vraagt een fikse schadevergoeding aan Rudi.
 • Aflevering 150

  Peter geniet van een fijn familiemoment en krijgt mooie woorden te horen van Anna. Quinten vertelt Hanne over een experimentele procedure waardoor hij mogelijk weer zou kunnen lopen. Véronique probeert Lars te overtuigen om Koen een kans te geven.
 • Aflevering 149

  Benny verzekert Samira dat hij haar niet onder druk wil zetten. Hij stort zijn hart ook uit bij Vanessa. De situatie met Cédric weegt zwaar op Mathias. Zjef heeft zijn bedenkingen bij Rudi's biografie. De publicatie tegenhouden wordt echter niet evident.
 • Aflevering 148

  Louise probeert tevergeefs af te spreken met Cédric. Jans verjaardag vindt plaats in mineur. Anna is kwaad omdat hij getuigd heeft tegen Peter. Koen hoort Véronique uit over de USB-stick en biedt zijn diensten aan.
 • Aflevering 147

  Cédric laat in het midden wat hij van plan is. Mathias vreest het ergste. Véronique probeert om via Louise meer te weten te komen. De familierechter luistert naar het verhaal van Peter en Francesca en neemt een beslissing.
 • Aflevering 146

  Mathias krijgt nog meer slecht nieuws en geeft Véronique de schuld. Zij beseft dat ze een zware fout heeft begaan. Lars wil ondertussen een professional inschakelen om de versleutelde USB-stick te kraken en roept de hulp in van Quinten.
 • Aflevering 145

  Jenny gaat met pensioen en krijgt cadeaus van haar collega's. Peter heeft een boodschap voor Francesca. Véronique wil Cédric in vertrouwen nemen. Mieke krijgt een onverwacht bod voor de graphic novel. In de Jan & Alleman komt ze echter voor een onaangename verrassing te staan.
 • Aflevering 144

  Peter laat zich niet zomaar kennen en besluit terug te slaan. Hij is ook van plan om de raad van zijn moeder op te volgen. Jenny en Patrick proberen Samira te overhalen om bij Benny in te trekken. Mathias dreigt Véronique mee de dieperik in te sleuren.
 • Aflevering 143

  Vanessa wil meer weten over het verleden van Mathias. Mieke raadt haar aan om het via Cédric te proberen. Lars en Raven ontdekken de inhoud van het kistje dat ze hebben opgegraven. Rebel wint een prijs in Japan en Niko wil een vat geven om dat te vieren.
 • Aflevering 142

  Francesca zet Peter en Marie-Rose voor het blok. Ze schakelt daarbij de hulp in van Jan. Lars en Raven gaan in de tuin van Leon op zoek naar een kistje. Véronique loopt Koen tegen het lijf. Vanessa maakt ze ondertussen duidelijk dat ze Mathias totaal niet kent.
 • Aflevering 141

  Raven vermoedt dat hij samen met Lars moet gaan graven in de tuin van Leon. Zjef bezorgt Mieke een lijstje met namen van stripverzamelaars, om de graphic novel te verkopen. Mathias vindt dat Vanessa zich bij Véronique moet verontschuldigen. Peter wil duidelijke afspraken maken met Francesca, maar komt voor een verrassing te staan.
 • Aflevering 140

  Guido voelt zich schuldig over wat er zich heeft afgespeeld. Jan vangt hem op. De zaak krijgt echter nog een staartje. Hanne is ziek en wil naar huis, maar niemand kan haar brengen. Jan waarschuwt Francesca voor een rechtszaak tegen Marie-Rose. Lars stelt vast dat de bewakingsbeelden van Wolff & Bos op een cruciaal moment verstoord zijn.
 • Aflevering 139

  Jan is in alle staten wanneer Francesca vertelt dat Marie-Rose haar heeft bedreigd. Peter heeft echter zijn twijfels. Nu de datum van haar pensioen vastligt, voelt Jenny zich oud. Jelle denkt dat het gevaar voor Tony is geweken.
 • Aflevering 138

  Véronique vraagt zich af of zij schuld heeft aan de vele ruzies tussen Cédric en Raven. Bij Lars vindt ze echter geen luisterend oor. Niko komt te weten dat Mieke twijfelt over de passie in hun relatie. Hij schakelt Cédric in om Mieke te verrassen. Marie-Rose daagt Francesca uit.
 • Aflevering 137

  Quinten is gefrustreerd omdat hij zijn gezin fysiek niet kan beschermen. Mathias verneemt dat Vanessa een kinderwens had en dat Véronique haar daar pijnlijk heeft doen aan herinneren. Lars en Raven naderen een ontknoping.
 • Aflevering 136

  Louise is boos op Raven omdat hij weer in de clinch is gegaan met Cédric. Véronique wil de twee samenbrengen. Mieke, Niko en Rudi willen er alles aan doen om de deurwaarder te vermijden. Hanne en Quinten staan voor een zeer onaangename verrassing.
 • Aflevering 135

  Rudi is razend wanneer hij ontdekt dat Zjef 10.000 euro moet ophoesten voor een strip. Zjef ontvangt bovendien een brief van de deurwaarder. Lars en Raven proberen de mysterieuze code van Leon te ontcijferen. Lars gaat er zo in op dat hij Véronique verwaarloost. Peter krijgt de politie over de vloer.
 • Aflevering 134

  Cédric krijgt de volle laag van Niko. Francesca wil een nieuwe start nemen met Marie-Rose en Peter. Jenny stelt haar veto tegen de kandidaat om haar op te volgen. Ze kan Wolff & Bos duidelijk niet loslaten. Zjef krijgt een paniekaanval wanneer blijkt dat de bank hem niet uit de nood kan helpen.
 • Aflevering 133

  Vanessa raadt Cédric aan om zijn afkeer voor Niko opzij te zetten en zoveel mogelijk van het brouwproces van hem te leren. Benny keurt alle huizen af in de zoektocht naar een nieuwe woonst voor Samira. Jan probeert Francesca uit haar kot te lokken. Zjef probeert zijn geldproblemen op te lossen.
 • Aflevering 132

  Samira is er niet mee opgezet dat Benny Emiel heeft gebruikt om zijn zin te krijgen. Raven helpt Cédric uit de nood. Mathias wil dat Niko Cédric de passie voor het brouwen bijbrengt. Beiden staan daar echter niet voor te springen. Jenny toont zich erg kritisch voor de kandidaat-vervangsters achter de balie.
 • Aflevering 131

  De situatie met Tony leidt tot spanningen tussen Quinten en Hanne. Lars en Raven vinden de inhoud van de kluis van Leon. Lars wil ze vernietigen. Samira heeft slecht nieuws gekregen. Jan excuseert zich bij Marie-Rose. Haar overtuigen om Francesca tijd alleen met Victor te gunnen, lukt echter niet.
 • Aflevering 130

  Raven en Louise krijgen onverwacht bezoek. Véronique probeert Lars tot rede te brengen. Tony voert zijn plan uit. Francesca komt Victor bezoeken, maar voelt een gebrek aan vertrouwen. Benny en Emiel bekokstoven een mysterieus plan.
 • Aflevering 129

  Tony palmt Kato verder in en informeert naar Quinten. Hij sluit een ongure deal. Peter nodigt Francesca uit voor een gesprek en stelt haar een compromis voor. Mieke is zenuwachtig voor haar verrassing voor Niko. Raven besluit om samen met Louise de woning van Leon te doorzoeken.
 • Aflevering 128

  Raven vertelt Louise de waarheid over Leon. Hij gaat in de loft op zoek naar zijn sleutel. Niko geniet van zijn recente successen. Mathias wil de goede cijfers van CoBrew vieren en probeert Peter te overtuigen. Anna en Albert horen over de strubbelingen met Francesca.
 • Aflevering 127

  Véronique geeft Cédric een trip naar Italië met hun tweetjes cadeau. Raven moet Louise teleurstellen op haar verjaardag. Ook Peter is niet in zijn gewone doen. Hanne maakt Tony duidelijk dat ze geen contact wil. Zjef vraagt Niko om financieel advies.
 • Aflevering 126

  Tony belt Hanne op voor valentijn. Zjef probeert zijn bod ongedaan te maken. Tot overmaat van ramp blijkt hij ook nog commissie te moeten betalen. Hij neemt Kato in vertrouwen, maar durft Rudi niet te vertellen wat er is gebeurd.
 • Aflevering 125

  Véronique hoopt dat alle gevaar geweken is, tot ze plots een mail binnenkrijgt. Peter ontvangt een aangetekend schrijven van een advocaat. Samira geeft Benny tips voor de inrichting van het atelier. Zjef maakt een cruciale fout tijdens de stripveiling.
 • Aflevering 124

  Francesca vraagt Jan om mee te gaan naar Peter en Marie-Rose om de brokken te lijmen. Jan vindt dat echter geen goed idee. Niko probeert Guido aan een lief te helpen op de bierbeurs. Véronique krijgt belangrijk nieuws te horen.
 • Aflevering 123

  Cédric probeert Louise duidelijk te maken dat ze Raven niet echt kent en dat hij van alles voor haar verbergt. Emiel is enthousiast over de plannen van Benny met het atelier. Niko vraagt Guido mee naar een bierbeurs, Jan nodigt ondertussen Francesca uit.
 • Aflevering 122

  Peter begint te vrezen dat hij niet in staat is om voor Victor te zorgen. Louise vraagt Cédric om zijn vete met Raven bij te leggen en mee het einde van de examens te gaan vieren. Mieke wil meedoen met Tournee Minerale, maar Niko ziet dat niet zitten als brouwer. Quinten besluit klacht neer te leggen tegen Tony.
 • Aflevering 121

  Lars heeft liever niet dat Raven Louise nog thuis ontvangt. Zjef wil graag naar een veiling van strips en graphic novels, maar noch Kato noch Louise kan hem vervangen. Door een compliment van Hanne voelt Jenny zich onmisbaar bij Wolff & Bos. Jan vindt dat Francesca misschien wat te hard is geweest voor Peter.
 • Aflevering 120

  Benny reageert furieus en wil Tony aanpakken. Cédric legt het bij met Louise en hoort over Kato's date. Véronique wacht angstig op belangrijk nieuws, maar komt voor een andere onaangename verrassing te staan.
 • Aflevering 119

  Peter heeft opnieuw niet geslapen en is doodop. De situatie escaleert. Patrick voelt zich schuldig omdat Emiel triest is. Tony verschijnt plots met zijn fiets in het atelier. Raven kan Louise niet opvrolijken en probeert Cédric te overtuigen van een staakt-het-vuren.
 • Aflevering 118

  Victor blijft maar huilen, Peter ziet het niet meer zitten. Francesca voelt zich niet aanvaard door Marie-Rose en doet haar beklag bij Jan. Hanne krijgt een paniekaanval wanneer Tony haar tegenhoudt in de lift.
 • Aflevering 117

  Jelle houdt zich stoer ten opzichte van Louise en Kato, maar heeft toch schrik. Emiel is boos op Patrick. Samira en Benny slagen er niet in om hem te troosten op hun tripje naar zee. Francesca maakt zich zorgen over Victor.
 • Aflevering 116

  Kato is onder de indruk van Tony. Benny roept de hulp in van Samira om Emiel te troosten. Véronique vindt dat Lars het hoofdstuk Leon moet afsluiten. Louise wil het bijleggen met Cédric.
 • Aflevering 115

  Mieke wil samen met Vanessa naar een initiatie paaldansen. Kato lucht haar hart bij Jelle na een afspraakje met Cédric. Dat afspraakje heeft haar serieus van haar melk gebracht. Zjef doet zijn beklag bij Véronique, maar daar kan Rudi niet mee lachen.
 • Aflevering 114

  Louise doet een goed woordje voor Cédric bij Kato. Patrick staat voor een ondankbare taak. Mieke stelt Vanessa voor om samen te leren paaldansen. Op die manier wil ze zich bewijzen voor Niko. Raven wordt achtervolgd door een camionette.
 • Aflevering 113

  Lars gooit het pakketje weg dat hij gekregen heeft. Rudi's ontwerpen vallen niet in de smaak bij Lars en Véronique. Cédric komt te weten dat Kato en Raven geen koppel meer zijn. Hij komt Louise en Raven tegen op café. Benny heeft Guido iets te vragen.
 • Aflevering 112

  Patrick denkt eraan om met pensioen te gaan en verwacht van Jenny hetzelfde. Kato en Louise leggen een perfect examen media-ethiek af. Marie-Rose heeft het er moeilijk mee dat Francesca zich bemoeit met de zorg voor Victor. Lars krijgt een vreemd pakketje.
 • Aflevering 111

  Kato reageert enthousiast wanneer Jelle de examenvragen krijgt. Ook bij Louise is de verleiding groot om er gebruik van te maken. Patrick en Jenny zijn in de wolken na hun weekend. Niko heeft weer een belangrijke deal binnengehaald. Mathias doet hem een voorstel.
 • Aflevering 110

  Jelle krijgt examenvragen doorgestuurd. Samira ontdekt de leugens van Benny en gaat de confrontatie aan. Rudi heeft de nacht doorgebracht bij Wolff & Bos. Hij wordt door Véronique naar huis gestuurd. Jan krijgt verontrustend nieuws.
 • Aflevering 109

  Mieke vindt dat Mathias haar vertrouwen heeft beschaamd. Niko raadt haar aan om het te laten rusten. Rudi voelt zich compleet geblokkeerd, maar weigert uitstel te vragen en klopt overuren. Zjef maakt zich zorgen.
 • Aflevering 108

  Niko heeft Mathias goed nieuws te melden. Jan krijgt een bijzondere bezoeker over de vloer in de Jan & Alleman. Raven vertrouwt Véronique toe dat hij overweegt om weer in het huis van Kathleen te gaan slapen. Kato's zware examenweek weegt door.
 • Aflevering 107

  Hanne en Quinten proberen hun huisgenoten nog altijd in het ongewisse te laten. Francesca maakt zich zorgen en vindt een luisterend oor bij Jan. Raven voelt zich opgesloten. Louise wil met hem afspreken, maar vangt bot. Benny volgt Jelles advies.
 • Aflevering 106

  Hanne voelt zich niet op haar gemak, maar probeert dit te verbergen voor haar huisgenoten. Vanessa is nog altijd kwaad op Benny en wil dat hij Samira de waarheid vertelt. Jelle geeft Benny advies. Kato heeft en zware examenweek voor de boeg.
 • Aflevering 105

  De collectie van Rudi stuit op protest. Hij moet vanaf nul herbeginnen en heeft spijt dat hij een exclusiviteitscontract heeft getekend. Vanessa kan niet lachen met het smoesje dat Benny aan Samira heeft verteld.
 • Aflevering 104

  Vanessa raadt Benny aan om eerlijk te zijn over zijn gevoelens. Niko neemt Stieg Erikson mee naar de Jan & Alleman. Wanneer Mieke hem 's avonds niet kan bereiken, wordt ze ongerust. Kato voelt zich schuldig over wat ze Louise heeft aangedaan.
 • Aflevering 103

  Kato en Jelle spreken af om Louise samen door haar examens te loodsen. Kato wil ook duidelijkheid over de gevoelens van Raven en spreekt met hem af. Cédric en Mathias verkneukelen zich over de slechte pers die Wolff & Bos over zich heen krijgt. Benny nodigt Samira uit om naar een film te komen kijken.
 • Aflevering 102

  Het werk van Rudi's studenten geeft hem een creatieve boost. Hij maakt een paar gedurfde schetsen voor de nieuwe collectie. Hanne vindt ze echter veel te gewaagd voor Wolff & Bos. Kato raadt Louise aan om een paar vakken door te schuiven naar de tweede zit.
 • Aflevering 101

  Benny gaat akkoord met het voorstel van Samira, maar Patrick gelooft er niets van. Mathias maakt een afspraak voor een rondleiding met Stieg Erikson, een potentiële klant uit Noorwegen. Hij vraagt Cédric mee. Louise heeft moeite om zich te concentreren op haar studies.
 • Aflevering 100

  Louise laat Raven weten dat ze liever vrienden wil blijven. Jelle vangt Raven op, maar dan wel op zijn manier. Benny heeft een etentje gepland met Samira, maar hij benadrukt dat er geen sprake is van een date. Al is hij toch wel erg zenuwachtig. Cédric stookt Mathias op tegen Mieke en Niko.
 • Aflevering 99

  Benny volgt Guido's dieetadvies, maar het valt hem tegen. Net zoals het joggen. Patrick verdenkt hem ervan te willen afvallen omwille van Samira. Niko werkt zich uit de naad om tijdig 2.000 vaten te kunnen leveren. Raven maakt zich zorgen over Louise.
 • Aflevering 98

  De sfeer tussen Louise en Kato is nog steeds ongemakkelijk. Louise sluit zich ook verder af voor Raven. Niko kan de brouwers overtuigen om keihard voor de extra vaten Rebel te werken. Cédric is ontstemd wanneer Mieke hem zegt dat hij geen taken van Mathias mag overnemen tijdens zijn verlof.
 • Aflevering 97

  Griet neemt het heft in handen. Ze wil een promofilmpje draaien. Mieke en Niko krijgen bij CoBrew de vraag vanuit Japan om vroeger te leveren dan voorzien. Cédric en Vanessa roepen Guido's hulp in om zoveel mogelijk restjes rond te brengen voor hun KLIEK-actie.
 • Aflevering 96

  Kato confronteert Louise met wat ze ontdekt heeft over haar en Raven. Ze laat voelen dat ze teleurgesteld is in Louise. Zjef wordt benaderd door mensen die 'Kliekjes' willen doneren. Raven is het kotsbeu dat zijn leven door Leon wordt beheerst.
 • Aflevering 95

  De personeelsleden van Wolff & Bos hebben voor een verrassing gezorgd voor Véronique en Lars bij hun thuiskomst. Cédric is de dag na de trouw niet te genieten. De familie krijgt nieuws te horen dat inslaat als een bom.
 • Aflevering 94

  De trouwdag van Véronique is aangebroken. Jan doet alsof hij ziek is om niet te moeten gaan. Iris daarentegen wil wel gaan en maakt zich klaar voor een blitzbezoek. De Bomma wordt verrast met vuurwerk voor haar verjaardag. 's Avonds lopen de emoties hoog op en duikt er een onverwachte gast op.
 • Aflevering 93

  Niko brengt Zjef onbedoeld op het idee om de trouwceremonie van Lars en Véronique samen met Rudi te leiden. Kato blijft Louise pushen om te vertellen op wie ze verliefd is. Louise zelf heeft er genoeg van.
 • Aflevering 92

  Mieke heeft een mooie rol voor Rudi in gedachten op het huwelijk van Lars en Véronique. Zjef reageert enthousiast en rolt als een pletwals over Rudi heen met zijn ideen. Véronique verzwijgt het nieuws over Lars voor iedereen. Iris mag van haar gynaecoloog niet naar de trouw en dat zint haar niet.
 • Aflevering 91

  Een laatavondwandeling van Lars loopt slecht af. Véronique is doodongerust. Cédrics afkeer voor Raven blijft een verzoening met Kato in de weg staan. Iris heeft een naam in gedachten voor haar ongeboren baby en probeert Peter te overtuigen. Guido is jarig en wordt verrast door zijn familie en vrienden.
 • Aflevering 90

  Lars maakt zich zorgen om Brigitte. Zij is bang dat Leon nooit helemaal uit hun leven zal verdwijnen. Hanne en Quinten kijken uit naar hun eerste Kerstmis samen met Gaston. Louise houdt Raven op afstand.
 • Aflevering 89

  Alfons probeert Vanessa te overtuigen van Zjefs idee. Cédric en Véronique besluiten zakelijke belangen niet meer tussen hen te laten komen. Raven vindt het jammer dat hij kerstavond niet met Louise kan vieren. Vanessa vertrouwt Mathias toe waarom ze niet van Kerstmis houdt.
 • Aflevering 88

  Zjef heeft een manier gevonden om de verkoop van de kerstsingle een boost te geven. Dat is echter buiten Vanessa gerekend. Guido stelt voor om huur te betalen, maar Jan wil er niet van weten. Kato nodigt Raven uit voor kerstavond. Benny krijgt verontrustend nieuws.
 • Aflevering 87

  Mieke houdt gemengde gevoelens over aan het verdict van Van Huyck. Benny gaat Jenny, Patrick en Brigitte afhalen op de luchthaven. Weer thuis wacht hen een onverwachts bezoek. Zjef heeft een nieuw idee om de kerstsingle te promoten.
 • Aflevering 86

  Marie-Rose wacht de beslissing van Jaak Van Huyck angstvallig af. Mathias is zegezeker. Mieke komt belangrijke informatie te weten. Jan krijgt een koude douche van de bank. Peter nodigt Anna en Albert uit voor kerstavond.
 • Aflevering 85

  Kato is niet thuisgekomen na haar afspraak met Raven. Benny en Emiel vertrekken samen voor een lange tocht met de brommer die ze hebben hersteld. Jan begint paranoïde trekjes te vertonen. Griet doet Lars een voorstel.
 • Aflevering 84

  Quinten verzamelt op Jans computer zo veel mogelijk bewijzen. Jan voelt zich steeds meer op zijn ongemak in het café. Rudi besluit Zjef een koekje van eigen deeg te geven. Mieke stort haar hart uit bij Griet.
 • Aflevering 83

  Peter heeft een beslissing genomen en brengt Véronique op de hoogte. Hij ontdekt dat ook Wolff & Bos een bod heeft uitgebracht op JVH Mode. Mathias probeert hem niettemin te overtuigen om door te gaan met de overname. Jan krijgt een verontrustend telefoontje van de bank.
 • Aflevering 82

  Mathias schakelt de hulp in van Cédric om Marie-Rose te overtuigen. Vanessa heeft een opname voor het KLIEK-lied gepland en is bloednerveus. Iris heeft opnieuw een nachtmerrie. Raven probeert in de Foodbar met Louise te praten over Kato.
 • Aflevering 81

  Véronique blaast haar trip naar Italië met Cédric af. Lars wil hem uit de Raad van Bestuur zetten. Iris heeft nare dromen, maar verzwijgt dit tegen Peter. Vanessa voelt zich enorm schuldig. Kato wacht nog altijd op een bericht van Raven.
 • Aflevering 80

  Niko hoort van Mathias dat de investeringen bij CoBrew worden uitgesteld. Vanessa verklapt per ongeluk aan Benny dat Mathias JVH Mode wil overnemen. Louise zoekt troost bij Marie-Rose. Véronique maakt plannen, maar de gemoederen lopen hoog op.
 • Aflevering 79

  Marie-Rose voelt Iris' pijn en probeert te bemiddelen. Mathias en Cédric ruiken hun kans om JVH Mode binnen te halen. Mathias doet bovendien een verrassende zet. Jelle besluit Raven alcohol te geven zodat hij een move kan doen naar Louise toe. Dat plan dreigt echter helemaal mis te lopen.
 • Aflevering 78

  De songtekst die Zjef heeft geschreven slaat aan bij Vanessa. Mathias kan Peter nog niet meteen overtuigen om JVH Mode over te nemen. Bij Wolff & Bos ontdekken ze dat er nog een bieder is. Kato komt meer te weten over Cédric.
 • Aflevering 77

  Véronique krijgt een koude douche. Rudi hakt na veel getwijfel toch een knoop door. Kato snapt niets van het gedrag van Cédric. Ze probeert Louise en Jelle de pieren uit de neus te halen, maar vangt bot.
 • Aflevering 76

  Lars is onbereikbaar en onvindbaar. Hij is vertrokken zonder gsm en portefeuille. Véronique is doodongerust. Mathias had een goed contact met de zaakvoerder van JVH Mode en is er zeker van dat zij de zaak zullen kunnen overnemen, als Peter mee wil. Jelle besluit Raven nog een laatste keer te helpen.
 • Aflevering 75

  Rudi twijfelt over het voorstel van Véronique. De beslissing van de Raad van Bestuur komt Mathias goed uit. Louise heeft een afspraakje met Raven, maar dat verloopt anders dan verwacht. Hanne ontdekt op wie Kato een crush heeft. Lars krijgt een brief van Leon die zijn bloed doet koken.
 • Aflevering 74

  Cédric is niet van plan om de Raad van Bestuur bij te wonen. Mathias probeert op hem in te praten. Brigitte wil Raven een volmacht geven. Emiel heeft de goede raad van Benny opgevolgd. Véronique heeft Rudi iets belangrijks te vragen. Op de receptie van Macha komt het tot een confrontatie tussen Mathias en Lars.
 • Aflevering 73

  Zjef maant Cédric aan om zich te verzoenen met Véronique. Dat schiet echter in het verkeerde keelgat. Het gedrag van Cédric verwart Kato. Benny zet Patrick voor een voldongen feit. Véronique wil een Raad van Bestuur bij elkaar roepen. Hanne vraagt Louise uit over Raven.
 • Aflevering 72

  Iris krijgt eindelijk meer informatie. Lars herkent steeds meer van Leon in zichzelf en dat zint hem niet. Hanne zegt tegen Quinten dat er volgens haar iets gaande is tussen Louise en Raven. Kato vertrouwt Zjef toe dat Raven haar intrigeert. Het steekt bij Véronique dat Cédric en Vanessa zo goed overeenkomen.
 • Aflevering 71

  Lars en Raven vrezen dat Leon Brigitte achterna is gereisd. Brigitte zelf is niet te bereiken. Patrick mist Jenny en werkt dat uit op Benny. Emiel is verliefd op een meisje uit het dagcentrum. Benny wil hem helpen om haar hart te veroveren.
 • Aflevering 70

  De politie doet nieuwe vaststellingen in het onderzoek naar Francesca. Iris en Peter weten niet wat ze ervan moeten denken. Lars is woedend op Leon. Wanneer hij hem samen met Raven wil confronteren, blijkt Leon met de noorderzon vertrokken te zijn. Louise denkt Cédric door te hebben.
 • Aflevering 69

  Iris krijgt een nieuwe tip binnen, de politie gaat op onderzoek uit. Zjef denkt na over de keuze die hij moet maken. Jelle probeert indruk te maken op Kato, maar haar aandacht gaat uit naar iemand anders. Véronique kan Brigitte nog steeds niet bereiken.
 • Aflevering 68

  Zjefs vlog krijgt veel positieve reacties, maar Lars reageert een pak minder enthousiast. Peter moedigt Iris aan om de zoektocht naar Francesca heel even los te laten. Mathias krijgt een onverwacht telefoontje.
 • Aflevering 67

  Iris krijgt een antwoord op haar vragen. Maar dat antwoord roept nieuwe vragen op. Véronique doet Lars een voorstel, maar die lijkt niet al te happig om dat aan te nemen. Emiel maakt kennis met Kato.
 • Aflevering 66

  Raven brengt Leon een niet mis te verstane boodschap. Hij gaat langs bij Brigitte, maar staat voor een gesloten deur. Ook Jenny probeert haar tevergeefs te bereiken. Iris krijgt een onverwacht telefoontje. Benny mag weer aan het werk en krijgt een extra taak toegewezen.
 • Aflevering 65

  Raven heeft al een hele week niets meer van zich laten horen. Hij wil niet met Lars praten. Zjef krijgt veel negatieve reacties op zijn vlog. Ook de gevel van de Foodbar wordt beklad en dat net wanneer er een journaliste langskomt. Raven steelt de autosleutels van Véronique.
 • Aflevering 64

  Emiel besluit de stap te zetten en spreekt het meisje aan op wie hij verliefd is. Griet wil haar prijs van 'onderneming van het jaar' in de verf zetten en vraagt aan Mieke om CoBrew daarbij te betrekken. Kato overlaadt Jelle met huiselijke taken.
 • Aflevering 63

  Véronique spoort Lars aan om met Brigitte te gaan praten. Een bekende vlogster deelt de video van Zjef, waardoor die viraal gaat. Benny vreest dat Emiel nooit aan een lief zal geraken met de versiertips van Alfons. Iris krijgt nieuws van de politie.
 • Aflevering 62

  Leon veegt de beweringen van Brigitte van tafel. Lars weet niet meer wie hij moet geloven. Iris is ervan overtuigd dat de buurman van haar moeder iets te maken heeft met haar verdwijning. Emiel krijgt versiertips van Alfons.
 • Aflevering 61

  Véronique voelt zich schuldig tegenover Brigitte. Raven sluit zich op en is onbereikbaar. Lars wil antwoorden en zoekt Leon op. Iris beseft dat ze haar moeder totaal niet kent. Rudi vindt dat Zjef beter stopt met vloggen. Emiel is verliefd.
 • Aflevering 60

  Kato is de stoorzender van dienst op het housewarmingsfeestje. Ze gaat 's anderendaags werken met een zware kater. Iris heeft een vreemde droom. Cédric is teleurgesteld in Vanessa, maar krijgt complimenten van Mathias. Jenny deelt haar bezorgdheid over Brigitte met Patrick. Brigitte zelf zet Raven en Lars voor een keuze.
 • Aflevering 59

  Lars maakt Véronique duidelijk dat Cédrics gedrag niet ok is. Tussen Benny en Alfons woedt een koude oorlog. Alfons is echter vergeten waarom precies. Iris komt iets op het spoor en verwittigt de politie. Lars roept Zjef op het matje. Brigitte zoekt steun bij Jenny.
 • Aflevering 58

  Lars overweegt om Leon ook uit te nodigen voor het huwelijk. Brigitte slaat helemaal tilt wanneer ze dat ontdekt. Iris vindt een oude brief terug van Francesca. Guido zit in zak en as. Cédric daagt Raven opnieuw uit.
 • Aflevering 57

  Cédric neemt een beslissing: licht hij Brigitte in over het contact van Raven met Leon? Lars en Véronique vragen zich af waarom Brigitte zo'n grote afkeer heeft van de man. Benny mag nog niet gaan werken, tot zijn groot ongenoegen.
 • Aflevering 56

  Guido blijft op zijn strepen staan, maar krijgt een koude douche. Griet en Mieke kunnen het steeds beter met elkaar vinden. Raven heeft genoten van zijn logeerpartij bij Leon. Hij vindt dat Lars dit ook zou moeten doen. Zjef krijgt lovende reacties op zijn vlog.
 • Aflevering 55

  Zjef wil Mieke inlichten over Niko. Rudi probeert hem te overhalen dit niet te doen. Hij maakt Niko wel duidelijk dat hij niet meer wil liegen voor hem. Jelle probeert indruk te maken op Kato. Cédric dreigt Brigitte te vertellen dat Raven bij Leon logeert.
 • Aflevering 54

  Niko wordt door Zjef gespot in het park en denkt er meteen het zijne van. Cédric spreekt Lars aan over zijn vader en ook Mathias pakt Lars aan. Griet inspireert Guido om actie te ondernemen en meer voor zichzelf op te komen.
 • Aflevering 53

  Iris en Peter krijgen nieuws van de politie. Guido heeft een date met Griet, maar zij krabbelt op het laatste moment terug en verzint een excuus. Leon neemt Raven mee op jacht.
 • Aflevering 52

  Kato en Louise willen een housewarming organiseren. Jelle reageert enthousiast, maar ziet het meteen veel te groot. Niko voelt zich schuldig. Lars belooft Véronique dat hij zich zal excuseren bij Cédric.
 • Aflevering 51

  Iris maakt zich zorgen omdat Francesca spoorloos verdwenen is. Peter slaagt er niet in haar gerust te stellen. Véronique houdt een onbehaaglijk gevoel over aan de avond met Leon. Niko en Rudi gedragen zich mysterieus.
 • Aflevering 50

  Peter plant een etentje met Louise. Iris belt ziekenhuizen in de buurt om te achterhalen of Francesca er is opgenomen. Ze ontdekt al snel dat er iets niet klopt. Guido wil dat Griet Mila en Milou leert kennen. Leon wil Raven wat assertiviteit bijbrengen.
 • Aflevering 49

  Rudi is niet opgezet met de livestream die Zjef heeft georganiseerd. Peter verneemt de beslissing van Louise. Hij gaat ook langs bij het huis van Francesca, maar er is niemand thuis. Lars en Véronique maken zich klaar voor het bezoek van Leon. Ze krijgen er echter onverwacht bezoek bovenop.
 • Aflevering 48

  Lars en Véronique kibbelen over het nieuwste incident tussen Cédric en Raven. Louise neemt een beslissing over Jelles voorstel. Iris maakt zich zorgen over haar moeder Francesca. Patrick en Jenny voelen zich onwennig in hun eigen huis.
 • Aflevering 47

  Louise weegt het voorstel van Jelle af. Wanneer het idee tot bij Quinten komt, reageert die niet bijster enthousiast. Vanessa gaat opnieuw aan het werk. Mathias schakelt de hulp van Cédric in om een verrassing voor te bereiden. Het komt tot een confrontatie tussen Cédric en Raven.
 • Aflevering 46

  Leon lijkt niet opgezet met het onverwachte bezoek van Lars en Raven. Leon en Lars tasten elkaars grenzen af. Véronique ontdekt dat Cédric bij Quinten en Hanne logeert. Ze heeft het moeilijk met de houding van haar zoon. Peter vindt het spijtig dat Louise op kot wil.
 • Aflevering 45

  Véronique komt te weten wie de heerlijke taarten van de Foodbar bakt. Raven overtuigt Lars om Leon nog een laatste kans te geven. Wanneer ze hem gaan opzoeken, worden ze ontvangen met geweerschoten.
 • Aflevering 44

  Lars wil Leon opzoeken om hem te zeggen dat hij Raven met rust moet laten. Hij wil niet dat Leon hen uit elkaar drijft. Zjef zet zijn eerste vlog online, maar Jelle vindt dat er nog ruimte is voor verbetering.
 • Aflevering 43

  Guido heeft Jan een rekening te presenteren. Louise besluit Véronique voor te liegen. En dat lijkt het gewenste effect te hebben. Zjef overtuigt Rudi om hun leven te vloggen. Raven vergeet de telefoon van Leon in de loft.
 • Aflevering 42

  Vanessa is geveld door buikgriep en wordt verzorgd door Mathias. Cédric wil niet ziek worden en gaat op zoek naar een logeerplek. Véronique biedt hem een kamer aan. Guido spaart kosten noch moeite voor een etentje met Griet.
 • Aflevering 41

  Lars vreest dat Raven hem niet zal vergeven. Benny blijft vervelende telefoons krijgen van de buurman van Alfons. Iris heeft het moeilijk om zich aan de voorgeschreven platte rust te houden. Guido koopt dure lingerie voor Griet.
 • Aflevering 40

  Benny moet een smoes verzinnen tegenover Jenny. Louise krijgt onaangenaam nieuws te horen van haar vriendin. Raven ontdekt dat Lars Leon heeft opgezocht en vliegt uit. Leon zelf verrast Raven met een voorstel. Rudi heeft een geheim, wat Zjef nerveus maakt. Marie-Rose blijft Véronique missen. Ze probeert haar een brief te schrijven.
 • Aflevering 39

  Benny doet een vreemde ontdekking in het huis van Alfons. Jelle toont Louise de website die hij voor Raven maakt. Lars blijft proberen om Leon te bereiken, maar slaagt daar niet in. Hij besluit er zelf naartoe te gaan.
 • Aflevering 38

  Peter is kwaad op Iris. Hij vindt dat ze haar werk boven haar gezondheid en die van hun kind heeft geplaatst. Raven wil dat Lars met hem meegaat naar Leon. Cédric hoopt opnieuw meer verantwoordelijkheid te krijgen binnen CoBrew. Louises date met Raven verloopt anders dan verwacht.
 • Aflevering 37

  Raven begint een slecht gevoel te krijgen bij het gedrag van Leon. Per sms krijgt hij de coördinaten van Leons huis en de opdracht om er donderdagavond te zijn. Jelle spoort Raven ondertussen aan om Louise mee uit te vragen. Iris krijgt een zware hypo in het bijzijn van Quinten.
 • Aflevering 36

  De SUV van Leon komt Raven onverwacht ophalen. Benny voelt zich hoe langer hoe eenzamer. Iris blijft veel te hard doorwerken. Guido had een geslaagde date met Griet. Quinten raadt hem aan de bal in haar kamp te leggen.
 • Aflevering 35

  Lars vermoedt dat Leon iets te maken heeft met wat Lars is overkomen. Tijdens een optreden vangt Raven een glimp op van hem. Quinten overtuigt Guido om Griet uit te nodigen voor een etentje. Zij hapt meteen toe.
 • Aflevering 34

  Benny gaat werken, ook al heeft hij buikpijn. Er rust een grote druk op de schouders van Niko om Japanse klanten binnen te halen met zijn Rebel-bier. De meeting loopt echter erg stroef. Cédric wil absoluut dat Anna en Albert naar Ravens optreden komen. Peter verplicht Iris om het rustiger aan te doen.
 • Aflevering 33

  Benny blijft maar slecht in zijn vel zitten. Het gebrek aan gezelschap weegt op hem. Guido loopt Griet opnieuw tegen het lijf. Quinten doet hem onder ogen zien dat het voor hem om meer dan seks begint te gaan. Raven komt tijdens een straatoptreden voor een onaangename verrassing te staan.
 • Aflevering 32

  Lars begint te begrijpen waarom Brigitte liever niet wou dat hij wist wie zijn vader is. Hij is vastbesloten om Raven van Leon weg te houden. Cédric is jaloers op Niko. Louise twijfelt of ze naar het optreden van Raven zou gaan. Benny loopt verloren zonder Jonas of ander gezelschap.
 • Aflevering 31

  Patrick en Jenny zijn goedgehumeurd. Lars vraagt zich af of hij te hard is geweest voor Brigitte en hij overweegt om op zijn beslissing terug te komen. Jelle vindt dat Louise haar gevoelens moet opbiechten aan Raven. Iris heeft last van krampen.
 • Aflevering 30

  Anna is niet te spreken over de plannen van Lars en Véronique. Iris krijgt nieuws van haar gynaecoloog, maar verzwijgt dit voor Peter. Raven besluit Leon te bellen en wil met hem afspreken. Brigitte hoort nieuws dat haar woedend maakt.
 • Aflevering 29

  Hanne en Quinten nemen een belangrijke beslissing. De bloedwaarden van Iris blijven schommelen. Peter spoort haar aan om niet te gaan werken en een afspraak te maken bij de gynaecoloog. Zjef krijgt feedback van zijn uitgever.
 • Aflevering 28

  Jelle babysit op Gaston terwijl Hanne en Quinten iets gaan eten. Louise gedraagt zich afstandelijker tegenover Raven. Mieke vindt dat Rudi moet ingrijpen op de plannen van Zjef, maar die krijgt het niet over zijn hart.
 • Aflevering 27

  Lars neemt een drastisch besluit. Iris krijgt het alsmaar drukker, maar verzekert Véronique dat ze de werkdruk aankan. De hulp van Peter slaat ze af. Jelle probeert Raven warm te maken voor Louise.
 • Aflevering 26

  Lars ontdekt de tweede gsm van Raven. Hij wil niet dat Raven nog met Leon afspreekt. Véronique vangt opnieuw bot. Iris en Peter maken het nieuws over hun zwangerschap wereldkundig. Louise vertelt Jelle dat Raven in zijn hoofd zit met iemand anders.
 • Aflevering 25

  Raven neemt Louise in vertrouwen over zijn gevoelens. Iris wordt opnieuw misselijk, waardoor Véronique opmerkt dat ze zwanger is. Lars en Véronique zijn klaar met de gastenlijst voor hun huwelijk. De naam van twee gasten ontbreekt op de lijst. Raven krijgt een gsm toegestopt van een onbekende man...
 • Aflevering 24

  Lars belt Leon, maar die maakt hem duidelijk waar het op staat. Zjef werkt in het holst van de nacht aan zijn filmscenario. Mieke vindt dat Niko zich kinderachtig gedraagt. Louise nodigt Raven uit om met haar en Jelle iets te gaan drinken. Raven licht een tipje van de sluier over zijn liefdesleven.
 • Aflevering 23

  Marie-Rose vertelt Peter dat Iris een hypo heeft gehad. Hij spreekt Iris erover aan. Zij doet haar beklag bij Vanessa. Zjef wil een filmscenario schrijven over het leven van Rudi. Raven komt op de opening van de fototentoonstelling oog in oog te staan met Leon.
 • Aflevering 22

  Zjef ontvangt een belangrijke mail. Benny komt hem ondertussen een handje helpen in de Foodbar. Albert viert met Anna zijn 95ste verjaardag bij Jan. Guido vindt dat Raven moet optreden in de Jan & Alleman. Benny doet Emiel een motorracespelletje cadeau en test het samen met hem uit.
 • Aflevering 21

  Raven krijgt een uitnodiging voor een fototentoonstelling. Lars vindt het beter om hem niet te waarschuwen voor Leon. Jelle is te laat voor zijn eerste schooldag. Ook Louise start aan de unief. Peter vindt dat Iris Lars en Véronique moet inlichten over haar zwangerschap.
 • Aflevering 20

  Leon intimideert Brigitte en dreigt Raven op te zoeken. Zij smeekt Lars om Raven te beschermen. Peter moet bemiddelen tussen Iris en Marie-Rose. Patrick vraagt Jenny tijd om zijn probleem op te lossen.
 • Aflevering 19

  Lars wil het voorstel van Marie-Rose aannemen, maar Véronique weigert. Ondertussen werken Marie-Roses pogingen om Iris te helpen met haar zwangerschap haar danig op de zenuwen. Jenny heeft een oplossing voor het probleem van Patrick.
 • Aflevering 18

  Peter en Mieke nemen een belangrijke beslissing bij CoBrew. Jenny vertrouwt Benny haar geheim toe. Lars krijgt belangrijk nieuws te horen, maar besluit erover te liegen. Marie-Rose wil Véronique een voorstel doen.
 • Aflevering 17

  Zjef wil zijn wilde plannen koste wat het kost doorzetten. Jelle ontpopt zich als een ware casanova. Hij brengt Louise aan het twijfelen. Iris is nog steeds zwaar misselijk. Ze wil dat Marie-Rose zich minder bemoeit.
 • Aflevering 16

  De situatie ziet er niet goed uit voor Cédric en leidt tot een nieuwe confrontatie tussen Véronique en Marie-Rose. Mathias vraagt Peter en Mieke om een gunst. Lars staat voor een dilemma. Patrick heeft een probleem.
 • Aflevering 15

  Cédric licht Véronique in over zijn beslissing. Zjef verzendt een belangrijke mail. Guido hoopt op een toekomst als model, maar Griet zet hem met de voeten op de grond. Benny heeft het lastig.
 • Aflevering 14

  Rudi en Hanne zijn stomverbaasd wanneer Guido hun model blijkt te zijn. Jan ziet onmiddellijjk een hele carrière voor Guido weggelegd, maar de fotoshoot verloopt vrij stroef. Marie-Rose heeft Peter en Iris iets te vertellen. En ook Cédric neemt een beslissing.
 • Aflevering 13

  Mathias reageert onverschillig op het aanbod van Cédric. Zjef probeert te onderhandelen met Véronique. Griet wil Guido overhalen voor een fotoshoot voor Wolff & Bos.
 • Aflevering 12

  Marie-Rose raadt Cédric aan om zich te excuseren bij zijn moeder. Véronique verrast hem met een voorstel, maar dat valt niet in goede aarde. Iris en Peter hebben een ideale peter voor hun kindje in gedachten. Ze komen ook te weten of het een jongen of een meisje wordt.
 • Aflevering 11

  Jan zit met Simon in zijn gedachten. Véronique voelt zich schuldig tegenover Cédric. Marie-Rose wil dat hij zich excuseert. Guido loopt Griet tegen het lijf bij Wolff & Bos.
 • Aflevering 10

  Marie-Rose vreest voor de reactie van Véronique. Alfons voelt zich schuldig ten opzichte van Jenny. Ze nodigt Brigitte uit voor een verjaardagsdrink. Mathias voelt zich slecht.
 • Aflevering 9

  Marie-Rose is niet van plan Cédric aan zijn lot over te laten. Louises afspraak met Raven wordt verstoord. Alfons drukt Jenny met haar neus op de feiten. Rudi bereidt een verrassing voor. Mathias maakt bij CoBrew van zijn hart een steen.
 • Aflevering 8

  Mathias verzet zich tegen de beslissing van Peter. Niko vreest het ergste voor de promocampagne van zijn pils. Griet doet een voorstel uit de doeken. Louise zoekt opnieuw toenadering tot Raven.
 • Aflevering 7

  Bij CoBrew barst een crisis uit. Mathias maakt zich grote zorgen, terwijl Cédric onbereikbaar is. Raven wordt achtervolgd. Jenny wil niet meer in de Jan & Alleman komen. Zjef praat met Louise over haar gevoelens.
 • Aflevering 6

  Rudi en Zjef hebben nieuws, maar bij Rudi slaat de twijfel toe. Patrick wil koste wat het kost de achterstand in het atelier wegwerken. Vanessa merkt dat hij afziet van zijn artrose. Véronique krijgt belastende informatie door, maar weet niet of ze die ook effectief zal gebruiken.
 • Aflevering 5

  Zjef en Rudi hebben een afspraak bij de notaris. Vanessa merkt op dat Benny het moeilijk heeft. Hij is het beu dat Alfons alsmaar dingen blijft vergeten. De suikerwaarden van Iris fluctueren opnieuw en ze is nog altijd vaak misselijk. Ze verrast Peter met een vreemd verzoek.
 • Aflevering 4

  Benny zet Alfons aan het werk in het atelier. Hij verliest echter al snel zijn geduld. Niko's inspiratie voor een naam voor zijn nieuwe pils is op. Vanessa doet Zjef inzien dat hij ook een aandeel heeft in het spaak lopen van zijn huwelijk. Hanne krijgt een onverwacht telefoontje.
 • Aflevering 3

  Zjef heeft door dat Louise stapelverliefd is op Raven. Zij ontkent, maar zet de jacht op hem ondertussen verder. Mieke en Niko organiseren een romantisch etentje voor Zjef en Rudi, in de hoop hen alsnog te verzoenen. De avond loopt echter anders af dan verwacht. Iris en Peter hebben een belangrijke vraag voor Marie-Rose.
 • Aflevering 2

  Guido besluit bij zijn vader te gaan wonen en combineert zijn werk als fietskoerier met een job in de Jan & Alleman. Zjef en Rudi krijgen hun echtscheidingspapieren, maar Mieke en Niko willen een ultieme poging wagen om de brokken alsnog te lijmen. Ondertussen is de nieuwe pils van Niko klaar voor lancering.
 • Aflevering 1

  Stefanie merkt hoe agressief Jonas zich gedraagt tegenover Simon. Die laatste weet te ontsnappen uit de container, maar Jonas zet de achtervolging in. Op de awarduitreiking voor Ondernemer van het Jaar merkt Véronique dat de auto van Lars nog op de parking staat. Ze begint zich echter al snel zorgen te maken. Hanne is in paniek nadat Quinten in elkaar is gestuikt na zijn marathon.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
 • En dat helemaal gratis