Extreme Chocolate Makers

Extreme Chocolate Makers

Geen enkele uitdaging is te groot, geen enkel vraag te gek... Britse chocolatiers maken verbluffende creaties uit chocolade.

Afleveringen

11 afleveringen

Vandaag bouwt architectenspecialist Evelyn Day een metershoog sprookjeskasteel van witte chocolade. Ashley McCarthy uit Yorkshire maakt een gedetailleerd hemelbed uit chocolade, compleet met matrassen, bloemengordijnen en een schaap. In Basingstoke is Laura Miller gevraagd iets met chocolade te maken voor een bewustmakingsevenement over geestelijke gezondheid.
De manager van een lokale cocktailbar vernieuwt hun drankenkaart en vraagt Mark Tilling om chocolade-kokoscups te maken waarin de cocktails kunnen worden geserveerd. In Yorkshire moet Ashley McCarthy een chocolade platenspeler produceren ? compleet met draaiende draaitafel. En er hangt romantiek in de lucht voor chocolatier Evelyn Day die een chocoladesculptuur maakt voor de Wedding Awards.
Paul Wayne Gregory vecht tegen de klok om een chocoladedisplay te creëren voor een platenmaatschappij. Emma Baravelli staat in Noord-Wales voor de uitdaging om in miniatuur een sierlijke kaptafel te creëren. En in Cirencester creëert chocolatier Aggy Dadan een levensechte handsculptuur en uitgebreide hoofdvormige truffels naar het model van First Dates' Maitre d' Fred Sirieux.
Ashley McCarthy wil eetbare glamour brengen voor een liefdadigheidsevenement. Mark Tilling creëert een chocolademeesterwerk met een vintage thema, een klassieke telefoon en een klassieke puzzel uit de jaren 80. En in Cornwall wordt Nicky Grant uitgedaagd om de zwaartekracht te trotseren met een verhoogde chocolade mannequin voor de voorkant van een trouwwinkel.
Laura Miller maakt een donkere en etherische chocoladesculptuur voor een klant die een tattooshop heeft. In Londen maken Ivan en Harika Le Jeune hun grootste bouwwerk tot nu toe, een 4ft replica van de Big Ben. En in Cornwall worstelt chocolatier Nicky Grant met het maken van een gigantisch welkomstbord voor een prestigieus evenement in de huwelijksindustrie.

Anderen bekeken ook

  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.