Extreme Cake Makers

Extreme Cake Makers

Geen uitdaging is te groot voor de professionele bakkers uit 'Extreme Cake Makers'. Iedere keer weer toveren ze de meest flamboyante gebakken uit de oven.

Afleveringen

30 afleveringen

Christine en Phil maken een koninklijke cake voor Prins Charles en Camilla. Molly pakt het groot aan met haar Kameleon taart en Karisha maakt een 5-delige Aziastische bruidstaart extra speciaal.
Molly probeert voor het Bakewell Festival haar grootste cake ooit te maken in de vorm van een gigantische koe. Suzanne maakt een prachtige bruidstaart en Nastassja denkt out of the box met haar zeshoekige taart.
Rosie staat voor een uitdaging wanneer ze een draak uit cake moet maken. Phil en Christine staan onder druk wanneer ze een taart in de vorm van een afstandsbediening van een Mini moeten maken. Eloise toont haar sportieve kant wanneer ze een taart decoreert in het thema van Roller Derby.
Taartenmaker Karisha wordt geconfronteerd met haar ergste nachtmerrie als ze een taart moet afleveren. Molly is in haar element wanneer ze een kindertaart in thema van Teddy Bear's Picnic moet maken. Er zijn tranen van vreugde over Suzannes 'A Midsummer Night's Dream' verjaardagstaart.
Bakker Ben maakt een bruiloftstaart waarin hij zijn liefde voor tattoos en cakes verwerkt. Phil en Christine maken een taartreplica van een geliefd Cornish schip. Eloise maakt een regenboogtaart voor een Pride Festival.
Molly uit Lancashire laat de verjaardagsdroom van een jongetje uitkomen met een dinosaurus vulkaancake. Rosie verwelkomt haar voormalige Army Airs Corp-collega's met een helikoptercake. Daarnaast maakt Karisha een prachtige carrousel bruidstaart.
Bakkers Phil en Christine herdenken de zomer van de liefde met een vintage platenspelertaart. Eloise maakt een gigantische eetbare Prosecco-fles in een tuin met bloem cake pops en Nastassja probeert haar eerste bloemen te maken voor een Daisy dooptaart.
Molly laat de wens in vervulling gaan van een vierjarige neushoornliefhebber. Suzanne heeft haar grootste bestelling tot nu toe te pakken.
Molly verrast een kaasproducent met een kaaswielcake. Phil en Christine begeven zich in de ruimte met een ruimtevaartschip. Suzanne brengt een exotische vogelbruiloftstaart tot leven.
Tatoeëerder Ben wordt taartenbakker en staat voor een enorme uitdaging wanneer hij een taart maakt van een gitaarspeler. Molly springt in het diepe wanneer ze een diepzeeduikerscake maakt. Nastassja maakt een bruidstaart geïnspireerd door flamingo's.
Eloise maakt een pavlova met 7 lagen en vers fruit. Michelle wil indruk maken op de 8-jarige Aidan door voor hem een holografische trampoline taart te maken. Molly maakt een taart met circus thema voor een liefdadigheidsveiling.
Phil en Christine proberen hun grootste gebak ooit te maken. Eloise maakt een cake voor de opening van een fitness. Nastassja maakt een verjaardagstaart die niet van deze wereld is.
Baker Rosie maakt een vorstelijke prestigieuze cake met een koninklijke buldog zittend op een met suiker vervaardigde troon. Karisha brengt het kleine scherm naar een glamoureuze bruidstaart en Eloise laat dromen uitkomen met een werkende carrouseltaart voor een eerste verjaardag.
Molly maakt een klassieke bruidstaart met een agrarische touch. Phil en Christine maken een torenhoge soesjestaart voor een gastronomische gala-avond. Ben beleeft een angstige nacht als hij een aardmannetjes cake creëert.
Eloise haalt voor een 90-jarige mooie herinneringen op met een verjaardagstaart uit de jaren 40. Molly maakt een eetbaar koraalrif dat haar meest gedetailleerde ontwerp tot nu toe is. Nastassja maakt een shattered cake, de nachtmerrie van elke bakker.
Molly combineert drie liefdes in een verjaardagstaart: Man United, chihuahuas en pindakaas. Nastassja imponeert een jeugdvriend met een dooptaart. Phil en Christine creëren een fruitmeesterwerk voor een speciale viering.
Eloise wil een spectaculaire zeemeermintaart maken voor de verjaardag van haar dochter. Karisha moet als bruidsmeisje een taart bakken voor het huwelijk van haar neef. Verder bakt Molly een taart in de vorm van een schaap voor de opening van een garenwinkel.
Bakker Suzanne bewijst dat extreme taarten niet allemaal groot hoeven te zijn. Ze maakt een ingewikkelde Jacobean Hall-taart. Nastassja bakt een uitbundige, op glas geïnspireerde bruidstaart en Molly herschept het Las Vegas stadsbeeld en maakt het compleet met een licht optreden.
Ben bakt een verrassingsverjaardagstaart in de vorm van het stadion van een voetbalclub. Eloise graaft diep voor een geïnspireerde taart voor een familiebijeenkomst.
De Londense bakker Nastassja maakt een olifantentaart voor de doop van baby Benji. Phil en Christine's bruidstaart weerspiegelt een ongewoon verhaal van liefde op volle zee. Intussen gaat Suzanne los voor een opening van een schoenenwinkel.
Eloise probeert een levensgrote taart na te bouwen. Nastassja maakt een torenhoge edelsteen als verjaardagstaart. Molly maakt een eerste verjaardag extra bijzonder met een speelgoeddoos vol verrassingen.
Bakker Ben levert een eetbare biertaart. Molly gebruikt haar vaardigheden als voormalig visagist voor een prachtige verjaardagscake en Karisha voegt duizenden hand gestikte steken toe aan haar nieuwste bruidstaart.
Taartdiva Rosie gooit een feestje op gang met haar neon vuurwerktaart. Phil en Christine maken een taart voor de opening van een prestigieuze nieuwe bruiloftswinkel. Molly krijgt een vrouwelijke roze verjaardagstaart.
Bakker Molly maakt haar griezeligste taart tot nu toe als middelpunt van een Halloweenfeest. Rosie moet terug naar school. Eloise creëert een zwart-wit meesterwerk voor een glamoureus liefdadigheidsbal.
Taartgrenzen worden uitgerekt terwijl Michelle drie verlichte kwallentaarten aansnijdt. Nastassja maakt langgerekte rozen voor een taart met meer dan 300 bloembladen. Karisha toont haar innerlijke prinses en superheld voor een verjaardagstaart van twee helften.
Suzanne gaat voor een door Elvis geïnspireerde Juke Box-cake. Michelle vecht om een echte thee te maken uit een hangende theepotcake. Molly streeft naar een wit winterwonderland-meesterwerk voor een 30ste verjaardagsfeest.
Phil en Christine worstelen met flamingo-anatomie voor een geweldige 'Cheshire Cat' geïnspireerde 21ste verjaardagstaart. Eloise gaat naar een verraste vriend met een gigantische eivormige cake. Ondertussen heeft Molly slechts één dag om 4 realistische taarten in de vorm van een kat te maken.
Molly moet haar hardvochtige criticus die haar moeder is, behagen met een verjaardagstaart met een Keep Fit-thema. Karisha staat onder druk om aan de eisen van een zeer ontwerpgerichte ontvanger te voldoen. Intussen probeert Michelle een illusie te vormen van een taart in de vorm van een trouwjurk.
Het is de grootste taartshow ter wereld: Cake International. Molly gaat voor een gouden met orang-oetan en schildpad taart, Ben gaat voor een donkere kijk op Sneeuwwitje en Christine en Phil beeldhouwen een zes voet zeepaardjestaart.
Phil en Christine verleggen de grenzen van taart en techniek door een vliegmachine met echte rook. Nastassja wordt gek van de 30ste verjaardagstaart van een DJ en de druk op Suzanne neemt toe om de klanten te behagen met een droom bruidstaart.