Expeditie Gooris in Amerika

Expeditie Gooris in Amerika

In 'Expeditie Gooris' gaan Sam en Kelly samen met hun kinderen Shania en Kenji op reis naar bestemmingen die voor hen een speciale betekenis hebben of naar plekken waar ze nog nooit geweest zijn.

Afleveringen

3 afleveringen

1. Expeditie Gooris in Amerika

De "American Dream" van de familie Gooris gaat van start in Bel Air. Daar zijn ze zwaar onder de indruk van hun vakantiehuisje: een voormalige villa van de wereldberoemde zanger Tom Jones. In een blitse Mustang verkennen ze o.m. Venice Beach, de Hollywood Boulevard en de Santa Monica Pier. Ook een bezoekje aan een waarzegster kan voor Kelly en Shania niet ontbreken.

Aflevering 2

De familie Gooris zet hun roadtrip langs de Westkust van Amerika verder. Speciaal voor deze familietrip oefende Sam Gooris maandenlang op zijn Engels. Maar 'op zijn Sammekes' begaat hij nog geregeld hilarische flaters. Die bezorgen Kelly, Shania en Kenji steevast tranen van het lachen.

Aflevering 3

De familie houdt halt in San Francisco. Terwijl Shania en Kelly genieten van een moeder-dochterdag, trekken Sam en Kenji erop uit met een vissersboot. Sam is volledig in de wolken wanneer hij denkt 'nen beir' van een vis beet te hebben. Maar niets is wat het lijkt...

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis