Even goeie vrienden

Even goeie vrienden

Verrassende duo's van bekende Vlamingen die elkaar niet of nauwelijks kennen nemen het in deze quiz tegen elkaar op. Ze zullen het beste in elkaar naar boven moeten halen, willen ze de grote finale bereiken.

Afleveringen

8 afleveringen

Aflevering 1

Het kersverse quizkoppel dat de aftrap mag geven voor de eerste spelweek is comedian Vincent Voeten en muzikaal acteertalent Francisco Schuster. Zij nemen het op tegen ex-Miss België Celine Van Ouytsel en Vlaanderens bekendste financieel journalist Paul D'Hoore.

Aflevering 2

Op de tweede speeldag van de eerste poule verwelkomen Jens en Julie het derde weekduo: vage kennissen Gunter Lamoot en Koen Crucke. Kunnen de komiek en de veelzijdig acteur opboksen tegen allesbehalve dom blondje Celine en stoïcijns kennisvat Paul?

Aflevering 3

Deze keer twee comedians en twee muzikale acteertalenten kruislings op het quizmenu; welke portie gemengde kennis bewijst ook nu dat één plus één wel degelijk drie is: Koen Crucke en Gunter Lamoot of Vincent Voeten en Francisco Schuster? Julie moet vandaag wat tekeningetjes bij het themaschema maken en Jens laat BV's dan weer lachen met zijn 'Familietoestanden'.

Aflevering 4

Donderdag is de wekelijkse D-day waarop de twee sterkste duo's van de eerste poule de weekfinale spelen. Wie stoot door naar de finaleweek en wie valt genadeloos af? Het belooft in ieder geval een stevige quizavond te worden want er wordt gespeeld met de beruchte thema's die de duo's de afgelopen week links hebben laten liggen.

Aflevering 5

Deze tweede spelweek wordt ingezet met het quizkoppel Nathalie Meskens en comedian Erhan Demirci. De vage kennissen nemen het op tegen acteursduo Martine Jonckheere en Bert Haelvoet. Naast de gebruikelijke twaalf pittige themaschemavragen, krijgen de duo's nog drie extra vragen voorgeschoteld van alweer een mini-BV'tje. Deze week is dat basketballegende Ann Wauters.

Aflevering 6

De nieuwkomers van de dag zijn allround straffe mediamadam Kelly Pfaff en collega-vriend van Jens: comedian Jeroen Verdick. Dit kersverse quizkoppeltje mag het opnemen tegen de ondertussen al goed geöliede machine die Martine en Bert heet.

Aflevering 7

Het belooft spannend te worden, want wie van deze powerquizkoppels speelt morgen de weekfinale? Kelly en Jeroen, of Nathalie en Erhan? Of misschien wel allebei en vallen Martine en Bert af. Omdat woensdag toch een beetje klein weekend is, drukken Jens en Julie vandaag even de pauzeknop in, letterlijk dan. Herkennen de duo's de gepauzeerde films?

Aflevering 8

Wie van de drie stoot door naar de finaleweek en wie valt genadeloos af? Zijn het Nathalie en Erhan, Martine en Bert of Kelly en Jeroen? De quizmasters krijgen zoals altijd hulp van hun themaschema, maar ook van de Beatles en zélfs van Jo Vally.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis