Embarrassing Bodies Revisits

Embarrassing Bodies Revisits

Reeks rond patiënten met gênante medische aandoeningen. Dokters Christian, Pixie en Dawn ontvangen de meest memorabele patiënten uit de voorbije seizoenen en komen te weten hoe het nu met hen gaat.

Afleveringen

4 afleveringen

  • Janice onderging een borstamputatie en zocht dokter Christian Jessen op om te bekijken of ze een tepeltatoeage kon laten zetten. Hoe gaat het nu met haar en is ze tevreden over de beslissingen die ze heeft gemaakt? De dokters ontvangen ook twee kinderen uit de Kids-special die allebei genezen zijn van hun gênante aandoening.
  • Dokter Pixie heeft een goed gesprek met John, die haar een tijdje geleden opzocht om af te rekenen met een gênant probleem. Hij onderging reeds vijftien operaties en staat nu voor een allerlaatste behandeling. Wandelt hij binnenkort zorgeloos door het leven? Daarnaast brengen we opnieuw een bezoekje aan Patricia uit de 'Embarrassing Old Bodies'-special.
  • De artsen brengen een bezoek aan Josh, die met een vervelend probleem kampte. Josh veranderde 's nachts in een ander mens en begon in zijn slaap te roepen en te schelden. Hierdoor was zijn slaappatroon ernstig verstoord en ook zijn relatie leed enorm onder de slaapstoornissen. Josh onderging een behandeling in een slaapkliniek en laat vandaag aan dokter Dawn weten hoe het nu met hem gaat.
  • Dokter Christian praat in deze aflevering bij met Emily, een jong meisje dat jarenlang met een ernstig darmprobleem kampte. In 'Embarrassing Bodies' kreeg ze een diagnose te horen die haar leven voorgoed zou veranderen. Is dat ondertussen gebeurd en hoe stelt Emily het nu? Dokte Dawn krijgt opnieuw bezoek van Sarah, die verschillende behandelingen onderging om haar grote moedervlek weg te werken.