Embarrassing Bodies NL

Embarrassing Bodies NL

Nederlandse realityreeks rond patiënten met gênante medische aandoeningen.

Afleveringen

8 afleveringen

  • De 42-jarige Rick heeft al jaren last van heftige kalknagels. Tijdens een indrukwekkende operatie wordt de 25-jarige Dennis van zijn enorme en pijnlijke aambeien afgeholpen. Als gevolg van een alcoholverslaving heeft de 47-jarige angstpatiënt Erwin bijna twintig jaar zijn tanden niet gepoetst. Dit heeft grote gevolgen voor zijn gebit.
  • Anke loopt al ruim elf jaar rond met vreselijke abcessen onder haar oksels en in haar liezen. Dokter Jeanine geeft haar na al die jaren eindelijk een diagnose. Jaco is 42 jaar en heeft al sinds zijn puberteit last van mannelijke borstvorming. Na er jaren mee rond gelopen te hebben, wordt hij er eindelijk aan geholpen.
  • De 26-jarige Christelle heeft al ruim tien jaar last van hevige acne in haar gezicht. Zonder make-up durft ze de deur niet meer uit. Dokter Jeanine schrikt van de ernst van haar klachten en stuurt haar door naar een dermatoloog. Dokter Felix krijgt bezoek van de 39-jarige Arnoud die al van kinds af aan slecht loopt vanwege ontstoken kalknagels en een extreme huidziekte aan zijn voeten.
  • De 26-jarige Marianne heeft sinds de puberteit last van haarverlies op haar hoofd. Niemand weet wat de oorzaak is en Marianne is ten einde raad. Ze durft zelfs de deur niet meer uit. Dokter Jeanine stuurt haar door voor verder onderzoek. Felix schrikt van de klachten van de 37-jarige Geurt-Jan, die last heeft van grote open wonden op zijn voeten.
  • De 32-jarige Arjan komt langs bij dokter Jeanine met klachten aan zijn anus. Hij is al een paar keer geopereerd aan aambeien, maar heeft nog steeds gênante klachten. Jeanine stuurt hem door naar een proctoloog. In Nijmegen komt de 14-jarige Steffi met haar moeder langs bij dokter Felix. Ze hebben een duidelijk zichtbare en erfelijke pigmentaandoening, waar ze maar weinig van afweten.
  • Dokter Jeanine maakt kennis met de 26-jarige Cynthia, die ongelijke borsten heeft. Ze stuurt Cynthia door naar een plastische chirurg. De 47-jarige Marcel heeft al jaren last van grote vetbulten op zijn hele lichaam. Dokter Felix neemt hem onder handen.
  • Tandarts Maaike heeft haar mobiele praktijk weer opgebouwd, wanneer een groepje collega's zich aanmeldt. Ze hebben de 26-jarige Bas meegebracht, die als de dood is voor de tandarts. En dat is duidelijk aan zijn gebit te merken. Bij de kliniek van dokter Jeanine heeft Gerry een afspraak. Hij heeft een probleem dat erg aan hem vreet. En Tamar bezoekt de praktijk met dokter Felix.
  • Dokter Jeanine maakt kennis met de 26-jarige Marit, die wanhopig is door haar overmatige zweetproblemen. De 39-jarige Bouchra komt langs bij de kliniek omdat ze al jaren 24 uur per dag last heeft van haar buik. En de veertigjarige Natascha komt langs voor een controle-uitstrijkje. In Amersfoort loopt de 35-jarige Luc langs bij de truck van 'Embarrassing Bodies', met huidklachten.