Embarrassing Bodies NL

Embarrassing Bodies NL

Nederlandse realityreeks rond patiënten met gênante medische aandoeningen.

Afleveringen

8 afleveringen

  • Carin vindt van zichzelf dat ze te grote borsten heeft en dat probleem achtervolgt haar al jaren. Na de geboorte van haar kinderen bleven Carins borsten in omvang toenemen en nu gaat ze door het leven met cupmaat 75F. Huisarts Janine helpt haar patiënte verder.
  • De mobiele kliniek van Embarrassing Bodies NL wordt opgesteld in Utrecht. De eerste patiënte die zich aanmeldt is Cora. Zij worstelt met vervelende vlekjes rond de ogen en wil dat hier iets aan gedaan wordt. De 24-jarige Leslie is de volgende die langskomt in de praktijk. Haar linkerborst is zichtbaar veel kleiner dan de rechterborst.
  • Moniek is vandaag dokter Janines eerste patiënte. Zij heeft last van een knobbel aan de binnenkant van haar linkervoet en dat is best vervelend. Moniek ondervindt een brandend gevoel en pijn wanneer ze schoenen draagt. Kan dokter Janine haar helpen? Tandarts Maaike staat ondertussen bij de mobiele tandarts- en dokterspost en vraagt de omstanders naar hun poetsgedrag.
  • De artsen krijgen onder meer bezoek van Cheyenne. Zij heeft geheimzinnige vlekken op haar armen. Douglas is een Amsterdamse bodybuilder en heeft problemen met de lengte van zijn penis. Felix stuurt hem door naar een seksuoloog/uroloog. Naima heeft last van ontstoken tandvlees en tandarts Maaike stuurt haar door naar een parodontoloog.
  • Ineke heeft kleine wondjes op haar lichaam, die steeds groter worden. Dokter Felix onderwerpt zijn patiënte aan een grondig onderzoek. De 26-jarige Tim is al jaren doodsbang voor de tandarts. Zou Maaike zijn angst kunnen wegnemen? Oud-volleybalinternational Agnes loopt al lange tijd moeilijk vanwege pijn in haar knie. Dokter Felix stuurt haar door naar een orthopedisch chirurg.
  • Paul meldt zich in de truck met ernstige huidproblemen op zijn handen. Ze zijn zo geschilferd en doen zo veel pijn dat hij zelfs zijn werk niet meer kan uitvoeren. Het bezoek aan de truck is zijn laatste strohalm. Jeanine vermoedt dat Paul psoriasis heeft en stuurt hem door naar de dermatoloog. Luïza schaamt zich al jaren voor haar scheve teen.
  • De artsen krijgen in deze aflevering onder meer bezoek van Brenda. Zij heeft last van steelwratten en komt bij dokter Felix in de bus voor hulp. Orpha wordt heel onzeker als mensen te dicht in haar buurt komen. Dokter Jeanine en tandarts Maaike bundelen hun krachten en kijken allebei of ze Orpha kunnen helpen.
  • De 24-jarige Dennis heeft een pijnlijk anaal probleem en hoopt dat dokter Felix hem verder kan helpen. De 40-jarige Sema heeft voor haar leeftijd een erg slecht gebit. Tandarts Maaike stuurt haar door voor een heftige behandeling. Dominique is een echte emotie-eter. Afvallen is voor haar heel erg moeilijk en daarom stuurt dokter Jeanine haar door naar een internist.