Ella

Ella

Vlaamse telenovelle over Ella die voor het ongeluk lijkt geboren. Lukt het haar om geluk te vinden?

Afleveringen

203 afleveringen

 • 1. Ella - 1

  Ella leidt een gelukkig leven met haar mama, Tessa. De toekomst lijkt hen gunstig gezind, zeker wanneer Tessa zich verlooft met Norbert. Ella is oprecht blij met de verloving. Clio, Norberts jaloerse dochter, deelt Ella's vreugde niet. Dan slaat het noodlot toe. Er komt een einde aan Ella's zorgeloze bestaan als haar mama kort voor het huwelijk met Norbert sterft.
 • 3. Ella - 3

  Na een nacht te hebben doorgebracht in de portiek van het huisje waar ze vroeger met haar mama woonde, wordt Ella warm onthaald door kapster Cindy en de excentrieke Anthony. Norbert ontdekt dat Ella niet langer op de camping woont en maakt zich zorgen om haar plotse verdwijning. Hij wil op zoek gaan naar Ella, maar Clio probeert hem op andere gedachten te brengen. Ondertussen verneemt Clio van privédetective Vandam dat Ella in Lier is.
 • 4. Ella - 4

  Ella heeft het erg naar haar zin in het kapsalon bij Cindy en Anthony. Op hun aandringen besluit ze een bezoekje te brengen aan de jongen van de nachtwinkel. Norbert wordt geselecteerd om deel te nemen aan een internationaal medisch onderzoek bij de NASA. Dokter Wolfs ziet zichzelf al als zijn geschikte opvolger. Clio voelt zich weer in de steek gelaten door haar vader.
 • 5. Ella - 5

  Ella besluit nog een tijdje bij Cindy te logeren. Ze durft haar nieuwe vrienden echter niet vertellen dat ze niet kan lezen en schrijven. In het kapsalon maakt Ella kennis met vaste klant Jasper Fahadir. In Bar Taxi ontmoet ze de charmante Frederico. Norbert wil de job bij de NASA aannemen, maar maakt zich zorgen over zijn opvolging. Privédetective Vandam brengt verslag uit aan Norbert en beweert dat Ella in het buitenland verblijft. Norbert is echter niet van plan zijn zoektocht te staken, dit tot ergernis van Clio.
 • 6. Ella - 6

  Ella is in de wolken wanneer ze een berichtje krijgt van Frederico. Anthony waarschuwt Ella voor charmeur Frederico. Ella veinst dat ze lenzen draagt om haar geheim verborgen te houden, namelijk dat ze niet kan lezen en schrijven. Juffrouw Linda wil haar protégé Nicolas De Prins koste wat het kost aan de juiste vrouw koppelen. De wereldvreemde Nicolas heeft echter meer voeling met zijn orchideeën.
 • 7. Ella - 7

  Cindy en Anthony ontdekken dat Ella geen lenzen draagt. Frederico denkt dat Ella de ware voor hem is. Hij nodigt haar uit om samen een tocht met de tandem te maken. Dokter Wolfs wil zijn onderzoek naar oogtransplantaties verder zetten. Hij vindt echter geen steun voor zijn plannen, noch bij Norbert, noch bij dokter Lukas.
 • 8. Ella - 8

  Cindy wil Ella niet verliezen en heeft haar twijfels over de reis die het meisje wil maken met Frederico. Ook Carmen stelt zich vragen en vindt dat Frederico veel te hard van stapel loopt met Ella. Cindy wil Ella niet verliezen en heeft haar twijfels over de reis die ze wil maken met Frederico. Ook Carmen stelt zich vragen en vindt dat Frederico veel te hard van stapel loopt met Ella. Ondertussen zit Anthony, sinds hun toevallige ontmoeting, meer met Lukas in zijn hoofd.
 • 9. Ella - 9

  Ella en Frederico besluiten hun reis enkele maanden uit te stellen. Ella wil op eigen benen staan en een job vinden. Ze doet alsof ze een sollicitatiebrief schrijft, maar wanneer Cindy en Anthony een brief vol krabbels vinden, vermoeden ze dat Ella iets voor hen verzwijgt. Yasmine vraagt aan haar vader om niet voortdurend langs te komen op haar werk. Ondertussen maakt Jasper een prijsofferte op voor de restauratie van de lobby van De Wingerd.
 • 10. Ella - 10

  Ella moet zich in allerhande bochten wringen wanneer Anthony en Cindy willen dat ze haar geheim opbiecht. Haar dag wordt er niet beter op wanneer ze door Sam Stockmans van de arbeidsinspectie betrapt wordt in het kapsalon van Cindy. Norbert vertelt aan dokters Wolfs en Lukas over zijn plannen bij de NASA en dat hij twijfelt over wie het meest geschikt is om zijn opvolger te worden. Wat hij wel al weet is dat Clio hem mag vervangen als persoonlijke adviseur van Nicolas De Prins. Linda ziet dit helemaal niet zitten en probeert Norbert op andere gedachten te brengen. Clio is gefrustreerd omdat privédetective Vandam Ella nog steeds niet heeft opgespoord.
 • 11. Ella - 11

  Ella bekent aan Cindy dat ze niet kan lezen en schrijven. Ze hoopt dat Cindy haar geheim niet aan de grote klok zal hangen. Norbert weet niet wie hij moet aanstellen als opvolger en vraagt raad aan Arends. Ella schrikt wanneer ze geconfronteerd wordt met Lien, de handtastelijke ex-vriendin van Frederico. Wanneer ze van Lien het voorstel krijgt om een administratieve job te doen, zet ze het op een lopen.
 • 12. Ella - 12

  Cindy wordt gedagvaard door Sam Stockmans van de arbeidsinspectie. Ze wil de zaak afhandelen, maar Ella en Anthony zijn er niet gerust op en schakelen een advocaat in. Norbert vertelt aan Clio dat de brieven van Ella en Ursula door dezelfde persoon zijn geschreven. Na lang wikken en wegen stelt Norbert dokter Lukas aan als zijn tijdelijke opvolger. Privédetective Vandam stelt vragen over Ella in Bar Taxi.
 • 13. Ella - 13

  Ronny herkent Ella van op de foto die detective Vandam hem heeft getoond. Norbert gaat Ursula opzoeken en eist een verklaring voor de brieven. Ursula bekent dat zij de brieven heeft geschreven, maar verzint een verhaal waarin ze Ella afschildert als een ondankbaar en onhandelbaar kind. Ondertussen mag Ella dankzij Frederico gaan solliciteren in Bar Taxi. Carmen maakt zich zorgen over haar relatie met Mario, omdat ze al enkele dagen niet meer hebben gevreeën. Norbert vertelt aan dokter Arends dat hij Ella graag wil adopteren.
 • 14. Ella - 14

  Ella mag aan de slag in Bar Taxi. Ze neemt een goede start, tot blijkt dat ze een belangrijke sleutel is verloren die Ronny haar heeft toevertrouwd. Norbert neemt afscheid van iedereen en vertrekt naar Amerika. Clio voelt zich opperbest, want nu heeft ze het rijk voor haar alleen.
 • 15. Ella - 15

  Na het fiasco met de sleutel smeekt Ella om een tweede kans in Bar Taxi. Ondertussen blijft de jongen uit de nachtwinkel door haar hoofd spoken. Cindy besluit met haar nog eens te gaan kijken in de nachtwinkel. Daar ontdekt Ella dat haar droomjongen Jens van op de camping is en dat hij aangereden werd door een auto. Clio manipuleert privédetective Vandam en wil dat hij vervalste rapporten naar Norbert stuurt. Ondertussen maakt ze Linda duidelijk dat zij nu de touwtjes in handen heeft.
 • 16. Ella - 16

  Ella voelt zich schuldig omdat ze denkt dat Jens door haar schuld aangereden is. Ze lucht haar hart bij Cindy en ze spreken af om bloemen te gaan leggen op de plaats van het ongeluk. Clio wil mevrouw De Prins worden en richt haar pijlen op Nicolas. Ze zoekt hem op, maar leert snel dat hij op zijn privacy gesteld is. Ondertussen komen de ouders van Jens op bezoek bij hun zoon in 'De Wingerd'.
 • 17. Ella - 17

  Cindy vindt dat Ella haar kans moet wagen met Frederico. Ella besluit haar raad op te volgen, maar is helemaal de kluts kwijt wanneer ze Frederico en Lien samen ziet. Wolfs werkt in het grootste geheim verder aan zijn onderzoek naar oogtransplantaties. Cindy is door het dolle heen met de levering van de Hairfix-O-Matic. Ze probeert het toestel uit op Anthony.
 • 18. Ella - 18

  Ella is er het hart van in dat ze Frederico en Lien samen heeft gezien. Was ze dan niets meer dan een scharrel voor hem? Anthony en Ella proberen achter Cindy's rug om een advocaat te strikken om haar te helpen bij het proces naar aanleiding van de arbeidsinspectie. Jasper brengt zijn offerte naar 'De Wingerd' en krijgt daar een aanvaring met zijn dochter. Ella krijgt een laatste kans in Bar Taxi.
 • 19. Ella - 19

  Tot Cindy's verbazing komt Sam Stockmans, de arbeidsinspecteur, langs om zijn haar te laten knippen. De kapster grijpt dan ook haar kans om hem belachelijk te maken. Als Carmen te horen krijgt dat Ella het Frederico moeilijk maakt, groeien haar vooroordelen tegenover haar. Cindy komt te weten dat Ella en Anthony achter haar rug om voor een advocaat hebben gezorgd, maar weigert de hulp flagrant. In het salon begaat ze een blunder van formaat. Clio betaalt tante Ursula om meer te weten te komen over Ella. Dokter Wolfs blijkt met verpleger Danny een illegaal maar lucratief handeltje te hebben opgezet.
 • 20. Ella - 20

  Cindy sluit het salon voor een dagje, om haar zaak zelf voor de arbeidsrechtbank te bepleiten. Ze oefent haar pleidooi uit op Ella en Anthony, maar het vlot niet zo goed. Clio gaat onverwacht op bezoek bij Nicolas, tot ergernis van Nicolas zelf en van juffrouw Linda. Op de rechtbank zet Carmen Ella op haar plaats. Cindy dreigt te laat te komen op haar eigen proces. Ondertussen geven Wolfs en Yasmine toe aan hun gevoelens.
 • 21. Ella - 21

  Cindy krijgt het hard te verduren tijdens de rechtszaak aangezien arbeidsinspecteur Sam Stockmans harde bewijzen heeft tegen haar. Ella staat voor een dilemma: ze kan Cindy immers alleen redden door in het openbaar op te biechten dat ze leesblind is. Wolfs vangt bot bij Lukas om zijn onderzoek voort te zetten. Terwijl Ella het voor Frederico opneemt in Bar Taxi, test Clio haar charmes uit op hem. Frederico zwicht, maar voelt zich daarna zodanig schuldig dat hij in de drank duikt.
 • 22. Ella - 22

  Ella zit weer zonder werk. Cindy vindt dat ze die vrije tijd goed kan gebruiken om te leren lezen en schrijven. Wanneer Ella er weigerachtig tegenover staat, verzint Cindy een manier om haar toch te motiveren. Carmen is jaloers op de vriendschap tussen Ella en Cindy, en vertelt Frederico dat Ella niet kan lezen. In 'De Wingerd' lopen de spanningen tussen Wolfs en Lukas hoog op en Clio wil weten waarom. Anthony loopt Lukas en diens vriend Koen tegen het lijf. Ondertussen probeert Ella de brokken te lijmen met Frederico.
 • 23. Ella - 23

  Ella heeft spijt van haar ruzie met Frederico. Ze besluit haar angsten te overwinnen en naar 'De Wingerd' te gaan om hem te zoeken. Eens ze echter in de kliniek aankomt, komen allerlei herinneringen naar boven. Clio komt te weten dat dokter Wolfs op illegale wijze geld inzamelt om te experimenteren met zijn oogonderzoek. Ze sluit een deal met hem. Na een romantisch etentje met Walter, vreest Cindy dat hij meer wil. Ze vindt dat hij te opdringerig wordt.
 • 24. Ella - 24

  Ella en Frederico leggen hun ruzie bij. In Bar Taxi vieren ze dat ze weer samen zijn, maar dan duikt Frederico's jaloerse ex weer op. In 'De Wingerd' ontmoet Ella de ouders van Jens, die in coma ligt. Juffrouw Linda probeert Nicolas zachtjes voor te bereiden op 'Prinsjesdag': de dag waarop hij in het openbaar in 'De Wingerd' moet verschijnen. Nicolas probeert er echter onderuit te komen. Clio zet alles in het werk om het oogonderzoek van dokter Wolfs een kans te geven.
 • 25. Ella - 25

  Om Ella en Frederico uit elkaar te drijven, vertelt Lien aan Anthony dat ze met Frederico geslapen heeft. Anthony en Cindy weten niet wat doen: Ella op de hoogte brengen of niet? Cindy stelt Ella voor om bij haar een kappersopleiding te volgen. Anthony ontmoet Lukas en probeert uit te vissen wie Koen is, de jongen met wie Lukas regelmatig optrekt. Linda vreest dat Clio Nicolas rond haar vinger windt. Clio op haar beurt, probeert Linda te snel af te zijn.
 • 26. Ella - 26

  Cindy en Anthony ontfermen zich over Ella om van haar een kapster te maken. Na een testje op Anthony, waagt Ella zich eraan het haar van de klanten te wassen. Anthony vreest echter dat zenuwen haar parten zullen spelen. Wanneer Anthony en Cindy het bewijs in handen krijgen dat Frederico Ella bedriegt, willen ze haar zo snel mogelijk verwittigen. Clio belooft Nicolas De Prins te overtuigen om Wolfs toestemming te geven zijn oogonderzoek verder te zetten. Linda maakt zich zorgen over Nicolas' toekomst. Nicolas op zijn beurt, probeert haar gerust te stellen.
 • 27. Ella - 27

  Frederico kan bewijzen dat Anthony en Cindy hem ten onrechte verdacht hebben van ontrouw. Ella heeft reden om gelukkig te zijn: Frederico blijkt toch te vertrouwen én ze mag beginnen werken in 't Salon. Wanneer Ella haar eerste klant onder handen krijgt, blijkt dit geen succes. Linda bereidt Nicolas voor op het bezoek van een nieuwe huwelijkskandidate. Hij ziet dit absoluut niet zitten, maar Linda zet door. Clio informeert opnieuw bij tante Ursula of ze nieuws heeft over Ella en gooit geld op tafel om haar geheugen op te frissen.
 • 28. Ella - 28

  Via Ursula bemachtigt Clio een doos met spullen van Ella's moeder. Het brengt haar op een nieuw idee om Ella op te sporen. In 'Bar Taxi' proberen Frederico en Carmen Ella op te vrolijken na haar desastreuze poging om in het salon als kapster te werken. Carmen krijgt hierdoor een aanvaring met Cindy. Ella zit er erg mee dat zij de oorzaak van de ruzie is. Cindy beslist Ella eerst een kijkstage in het salon te laten doen. Dokter Lukas keurt de offerte van Fahadirs restauratiewerken goed.
 • 29. Ella - 29

  Verpleger Danny vreest dat het handeltje in doktersvoorschriften, dat hij met dokter Wolfs heeft opgezet, zal uitlekken. Ella doet haar best om een goede kapster te worden. Net wanneer ze een proefkonijn zoekt om krulspelden te steken, stapt Frederico binnen. Hij probeert Ella opnieuw zover te krijgen met hem te kussen. Anthony raakt steeds meer geïntrigeerd door Koen, die vaak met dokter Lukas optrekt. Koen op zijn beurt stelt zich nogal jaloers op omdat Anthony wel heel erg vriendelijk is tegen Lukas.
 • 30. Ella - 30

  Clio zet haar zoektocht naar Ella verder. Ze schakelt de hulp in van haar vader. Die verwijst haar door naar dokter Lukas, maar die is er minder happig op om Clio te helpen. Ondertussen nadert Prinsjesdag en wordt Nicolas steeds zenuwachtiger om een publiek optreden te maken. Cindy probeert Anthony te helpen door persoonlijk te onderzoeken of dokter Lukas al dan niet homo is. Ella slaagt met glans als hulpje in het salon. Maar wanneer ze Fahadir een scheerbeurt wil geven, krijgt ze het bezoek van een politie-inspecteur.
 • 31. Ella - 31

  Cindy besluit dat Lukas homo is, omdat ze er niet in is geslaagd hem te verleiden. Ella verneemt van de politie-inspecteur dat er een klacht tegen haar loopt wegens diefstal. Ze moet dan ook mee naar het commissariaat voor ondervraging. Cindy en Anthony zijn echter niet van plan om dat zomaar te laten gebeuren. Wanneer ze weer thuiskomt is Frederico daar om haar te troosten. En van het een komt het ander... Clio zet Lukas onder druk om de personeelsdossiers in te kijken en op die manier te weten te komen waar Ella's moeder woonde.
 • 32. Ella - 32

  Frederico is bij Ella blijven slapen. Carmen en Anthony zijn ontzettend nieuwsgierig naar hun nacht samen. Frederico wil heel graag dat Ella ook naar Prinsjesdag komt, maar zij lijkt er niet veel voor te voelen. Eens terug in 'De Wingerd', loopt Frederico zijn ex Fien tegen het lijf. Ze hebben nog een en ander uit te praten. In 'De Wingerd' wordt alles in gereedheid gebracht voor Prinsjesdag. Ondanks al zijn pogingen, kan Nicolas er toch niet onderuit zijn acte de présence te doen. Het enige wat hem gerust stelt is dat juffrouw Linda aan zijn zijde zal staan. Maar dat is buiten Clio gerekend.
 • 33. Ella - 33

  Ella arriveert voor Prinsjesdag in 'De Wingerd'. Als ze verneemt dat Frederico's ex-vriendin Fien ook in de buurt is, gaat ze naar hem op zoek. Ella krijgt echter iets te zien waar ze het hart van in is. Ondertussen laait de ruzie tussen Carmen en Cindy over Ella hoog op. Linda gaat tot het uiterste om Nicolas tegen Clio te beschermen. Zij en niemand anders zal hem vergezellen op Prinsjesdag. Nicolas is niet bepaald meegaand, maar hij en Linda komen toch tot een compromis. Lukas krijgt af te rekenen met een loshangende luchter.
 • 34. Ella - 34

  Frederico doet er alles aan om het weer goed te maken met Ella. Hij geeft toe dat hij en Fien gezoend hebben, maar geeft Fien hiervan de schuld. Ella is echter niet geneigd hem zomaar te vergeven. Aan Anthony en Cindy geeft Ella toe dat Jens door haar hoofd blijft spoken. Wanneer ze hem nog eens bezoekt, wordt ze betrapt. Carmen vertelt aan Lukas dat een werkman aan de luchter heeft geprutst, voor die naar beneden viel. Lukas begint er meer en meer aan te twijfelen of dat wel een ongeluk was. Juffrouw Linda heeft weer een nieuwe huwelijkskandidate voor Nicolas. Die ziet de ontmoeting echter niet zitten en spant Clio in om hem te helpen onder de afspraak uit te komen.
 • 35. Ella - 35

  Ella kan Jens maar niet uit haar hoofd zetten. Ondertussen blijft ook Frederico haar achtervolgen, maar Ella wil duidelijk niets meer met hem te maken hebben. Voor Frederico zit er niets anders op dan zijn ex te overtuigen hem te helpen de brokken te lijmen met Ella. Dokter Lukas begint te geloven dat dokter Wolfs achter het ongeluk met de luchter zat. Wanneer hij hem daarmee confronteert, ontkent die in alle talen. Tot grote vreugde van Anthony wil Lukas hem persoonlijk bedanken omdat hij hem gered heeft. Er volgt een afspraakje waar Anthony wel heel erg naar uitkijkt.
 • 36. Ella - 36

  Fien weet Ella te overtuigen dat zij niet langer concurrentie is en dat niets Ella in de weg staat om het weer goed te maken met Frederico. Jens blijft echter door haar hoofd spoken. Gelukkig kan Ella haar zinnen verzetten door wat in Cindy's salon te werken. Daar moet ze voor het eerst iemands haar kleuren. Anthony is in de wolken omdat hij met Lukas uit eten gaat. Hij is er zeker van dat het een romantische avond wordt, maar de werkelijkheid is net een beetje anders. Clio heeft er ondertussen het volste vertrouwen in dat ze goed op weg is het hart van Nicolas te veroveren.
 • 37. Ella - 37

  Ella is bang dat haar geknoei in het kapsalon Cindy duur zal komen te staan en ze beslist met het werk te stoppen. Anthony kwijt weg van verdriet door zijn mislukte date met Lukas. Ella weet niet wat ze aan moet met haar gevoelens voor Jens en Frederico. Cindy helpt haar een keuze te maken. Clio dreigt met ontslag als ze niet in Nicolas' loft mag wonen. Linda is absoluut niet opgezet met dit plan. De spanningen tussen verpleger Danny en dokter Wolfs lopen hoog op. Koen komt Lukas opzoeken in 'De Wingerd'.
 • 38. Ella - 38

  Ella bekent aan Cindy dat ze Frederico niet wou zoenen omdat Jens door haar hoofd spookt. Frederico broedt ondertussen op een plan om Ella toch zover te krijgen dat ze zich meer open stelt. Nu Ella toch niet meer in het kapsalon werkt, beslist ze Cindy te vergezellen naar 'De Wingerd' om daar Jens te bezoeken. Anthony blijft piekeren over zijn date met Lukas. Wanneer Cindy en Carmen hun ruzie bijleggen, interpreteert Lukas dit helemaal anders.
 • 39. Ella - 39

  Ella probeert meer inzicht te krijgen in de ziekte van Jens. Daarvoor schakelt ze zowel Cindy als Anthony in. Die laatste probeert Ella te stimuleren om toch te leren lezen en schrijven. Frederico krijgt Ella zover om met hem op restaurant te gaan. Het etentje krijgt echter een verrassende wending. Cindy ontmoet de ouders van Jens.
 • 40. Ella - 40

  Ella en Frederico doen er alles aan om de ring die de hond heeft ingeslikt, terug te krijgen. Clio ontdekt een geheim van Linda en wil er koste wat het kost het fijne van weten. Jaspers offerte wordt goedgekeurd. Het zint Yasmine niet dat haar vader nu dagelijks over de vloer zal komen in 'De Wingerd'. Tijdens een uitstapje in Bar Taxi lopen Ella en Cindy Sam Stockmans tegen het lijf.
 • 41. Ella - 41

  Sam Stockmans en Cindy leggen hun geschil bij op de typische Cindy-manier. Clio denkt dat ze voldoende troeven in handen heeft om Linda zover te krijgen haar toch in de loft te laten intrekken. In 'De Wingerd' dreigt een staking naar aanleiding van het personeelstekort. Ella zorgt voor een verrassing bij Lukas.
 • 42. Ella - 42

  Lukas, die gelooft dat Ella een verpleegster is, stelt alles in het werk om haar te overhalen in 'De Wingerd' te komen werken. Cindy probeert Ella ervan te overtuigen op dit aanbod in te gaan, maar Anthony heeft zo zijn bedenkingen. Clio trekt tot grote ergernis van Linda in de loft in. De temperamentvolle roodharige wil Linda heel snel de machtsverhoudingen duidelijk maken.
 • 43. Ella - 43

  Wanneer Frederico hoort dat Ella de kans krijgt om als verpleegster aan de slag te gaan, probeert ook hij haar te overtuigen de job aan te nemen. Wanneer Nicolas een selectie moet maken van de foto's van Prinsjesdag, valt zijn oog op een bijzondere foto. Cindy ontvangt een bos bloemen van Sam Stockmans. Haar vroegere rivaal blijkt meer dan een gewone boon voor haar te hebben. Cindy is gecharmeerd, maar dan komt haar minnaar Walter op de proppen.
 • 44. Ella - 44

  Wanneer Cindy Ella een verpleegstersschort laat aantrekken, begint het bij haar toch te kriebelen om als verpleegster aan de slag te gaan. Later gaat ze met Cindy mee om Jens' haar te kappen. Vandam brengt Clio ervan op de hoogte dat er een klacht loopt tegen Ella wegens diefstal. Wolfs spant Clio in om Lukas in diskrediet te brengen en hem van de directeurstroon te stoten. Tot vreugde van Lukas, komt Ella melden dat ze toch aan de slag wil als verpleegster in 'De Wingerd'. Ze denkt dat ze zich nuttig kan maken zonder echte medische taken te moeten doen en bovendien heeft ze op die manier de kans om Jens geregeld te bezoeken.
 • 45. Ella - 45

  Wanneer Cindy Ella een handboek EHBO geeft, offert Frederico zich op om haar proefkonijn te zijn. Ook Fahadir draagt zijn steentje bij in de snelcursus die Ella volgt. Carmen maakt opnieuw een afspraak met Cindy, maar alleen op voorwaarde dat er niet over Ella wordt gepraat. Clio krijgt het personeelsarchief van 'De Wingerd' in handen. Ergens in die dozen moet het adres van Ella's moeder zitten.
 • 46. Ella - 46

  Het is Ella's eerste werkdag als verpleegster in 'De Wingerd'. Ze is behoorlijk nerveus, maar ze krijgt steun van Frederico, Anthony en Cindy. De kennismaking met hoofdverpleegster Ria, verloopt echter niet zo vlot. Zij legt Ella het vuur aan de schenen, maar Ella steelt de harten van de patiënten. Verpleger Danny zet Wolfs onder druk. Hij dreigt ermee hun geheime handel in voorschriften te laten uitlekken als Wolfs niet doet wat hij vraagt.
 • 47. Ella - 47

  Ella begaat een serieuze flater door een patiënt een verkeerd medicijn toe te dienen. De hoofdverpleegster licht Lukas meteen in. Frederico neemt het op voor Ella, maar zij slaat in paniek wanneer Lukas haar vraagt haar diploma mee te brengen. Clio deelt Wolfs mee dat ze zijn probleem met verpleger Danny voorgoed heeft opgelost en dat hij zich nu weer kan focussen op zijn onderzoek. Thuis bouwen Anthony, Cindy en Ella een feestje. Ondertussen vindt Clio wat ze al zo lang zocht: het adres van Ella's moeder.
 • 48. Ella - 48

  Ella is volledig de kluts kwijt als ze merkt dat Clio aan de deur staat. Ze laat haar niet binnen en verzwijgt voor Cindy, Anthony en Frederico wie de vreemde bezoekster was. Clio laat zich echter niet door deze tegenslag ontmoedigen. Ze trekt haar stoute schoenen aan en gaat op bezoek bij Cindy. Frederico verdrinkt zijn teleurstelling in Bar Taxi omdat Ella hem weer van zich afduwt. Hij is dan ook een makkelijke prooi voor Clio, die zich van haar verleidelijkste kant laat zien.
 • 49. Ella - 49

  Wanneer Cindy verneemt dat Clio net als Ella, in 'De Wingerd' werkt, doet ze er alles aan om te voorkomen dat Ella dit te weten komt. Bij het verlaten van het kapsalon, verzwikt Clio haar voet. Cindy en Anthony voelen zich geroepen haar terug naar 'De Wingerd' te brengen. Dat ze op die manier een glimp van Nicolas en zijn fantastische loft opvangen, is mooi meegenomen. Ella ontmoet de ouders van Jens. Wanneer ze hoort dat iedereen van plan is de stekker uit de machine te trekken om Jens rustig te laten sterven, zet ze alles op alles om zijn ouders en de dokters ervan te overtuigen dit niet te doen.
 • 50. Ella - 50

  Ella slaagt er niet in om Lukas ervan te overtuigen dat Jens een teken van leven heeft gegeven. Cindy gelooft haar wel, maar maant Ella aan om Jens los te laten en zich meer te focussen op Frederico. Uit schrikt ontmaskerd te worden, wil Ella meer vaardigheden als verpleegster onder de knie krijgen. Nu Clio met haar verzwikte voet in de zetel moet blijven liggen, is het Linda's beurt om Clio's geduld op de proef te stellen. Frederico biecht zijn flirt met Clio aan Cindy op. Die weet niet of ze er goed aan doet het aan Ella te vertellen.
 • 51. Ella - 51

  Anthony is verontwaardigd wanneer hij van Cindy verneemt dat Frederico Ella bedrogen heeft. Hij wordt dan ook kwaad op Cindy omdat ze dit voor Ella wil verzwijgen. Vandam is erin geslaagd een foto te maken van Ella. Lukas vraagt Ella mee naar een doktersfeestje. Frederico is bang dat het een echte date is en dat hij Ella voorgoed zal verliezen. Clio verneemt dat Nicolas bezoek krijgt van een nieuwe huwelijkskandidate. Ze heeft er alles voor over om daarbij aanwezig te zijn en stokken in de wielen te steken.
 • 52. Ella - 52

  Ella komt te weten dat Frederico haar bedrogen heeft en denkt er niet aan hem te vergeven. Verpleegster Martha ziet Ella's verdriet en biedt haar een luisterend oor. Ella is helemaal niet in de stemming om met dokter Lukas naar het doktersfeestje te gaan, maar Cindy wil niet dat ze bij de pakken blijft zitten. Omdat Clio uitgekeken is op Linda, beslist ze met Wolfs mee te gaan naar het doktersfeestje.
 • 53. Ella - 53

  Clio heeft Ella eindelijk gevonden en ontmaskert haar meteen als nepverpleegster. Hoewel Cindy de verantwoordelijkheid hiervoor op zich neemt, komt Lukas in bijzonder nauwe schoenen te staan. Clio zoekt weer contact met haar stiefzus, maar zeker niet om hun band aan te halen. Wanneer Ella te weten komt dat Cindy en Anthony ervan op de hoogte waren dat Clio in 'De Wingerd' werkt, is ze teleurgesteld in haar vrienden. Fahadir begint aan de restauratiewerken in de privékliniek en maakt enkele duidelijke afspraken met zijn dochter Yasmine.
 • 54. Ella - 54

  Ondanks het feit dat Ella ontmaskerd is, kan ze het toch niet laten om naar 'De Wingerd' te gaan om Jens te bezoeken. Wanneer ze Ria tegen het lijf loopt, verbiedt deze haar nog een voet in de kliniek te zetten. Carmen krijgt het serieus op haar heupen van Fahadirs restauratiewerken. Ze heeft geen zin in extra schoonmaakwerk doordat hij alles vuil maakt. Ondertussen gonst het in 'De Wingerd' van geruchten over Lukas' naderend ontslag als directeur. Iedereen vermoedt dat Wolfs hem zal opvolgen. Ella komt te weten dat Anthony en Cindy ook op de hoogte waren van het feit dat Frederico haar bedrogen heeft met Clio.
 • 55. Ella - 55

  Wolfs is zwaar teleurgesteld als blijkt dat niet hij, maar Clio de nieuwe directeur van 'De Wingerd' zal worden. Ook de andere personeelsleden zijn niet opgezet met deze nieuwe wending. Ella vergeeft Cindy dat ze de waarheid omtrent Clio en Frederico voor haar heeft verzwegen, maar spreekt wel met haar af dat ze in de toekomst niet meer mag liegen. Terwijl Cindy uitkijkt naar haar uitstap met Sam Stockmans, verschijnt Walter op het toneel. Ondanks haar belofte niet meer te liegen, is voor Cindy de verleiding groot om Walter een leugen op de mouw te spelden. Clio lokt Ella bij zich door te zeggen dat ze nog spullen van Ella's moeder in haar bezit heeft.
 • 56. Ella - 56

  Walter sluipt 's nachts binnen bij Cindy om haar en Sam Stockmans op te wachten. Ella, die denkt dat het een inbreker is, probeert hem hardhandig buiten te werken. Wanneer ze Walter verzorgt, krijgt ze bezoek van een dronken Lukas. Wanneer Cindy met Sam thuiskomt, struikelt ze en stoot ze haar hoofd tegen een wasbak. Lukas vindt de wonde ernstig genoeg om haar naar het ziekenhuis te laten brengen. Het komt tot een serieus conflict tussen Walter en Sam. Wanneer Carmen hoort dat Cindy in het ziekenhuis ligt, is ze meteen bereid de ruzie te vergeten en voor haar vriendin te zorgen. Clio leest in een tijdschrift dat een uniek juweel in het bezit is van de familie De Prins. Ze wil er het fijne van weten. Eerst heeft ze echter nog een eitje te pellen met Ella.
 • 57. Ella - 57

  De ontmoeting tussen Ella en Clio verloopt allesbehalve hartelijk. Ella is bijzonder op haar hoede en gelooft niet meteen dat Clio souvenirs van haar moeder heeft. Tot Clio haar een bewijs in handen duwt. Wanneer Ella ook de rest van de souvenirs eist, stelt Clio haar voorwaarden. Als nieuwe directrice stelt Clio Ella voor om toch weer in 'De Wingerd' te komen werken. Maar deze keer niet als verpleegster. In het ziekenhuis krijgt Cindy bezoek van Walter en van Sam Stockmans. Die twee maken zoveel ruzie dat Cindy hen beiden de bons geeft.
 • 58. Ella - 58

  Nicolas zal niet rusten voor hij achterhaalt wie het meisje met de bijzondere ogen is op één van de foto's van Prinsjesdag. Clio wil alles te weten komen over de Mona Flora: het bijzondere juweel dat in het bezit is van de familie De Prins. Ondanks protest van Cindy beslist Ella toch in 'De Wingerd' te gaan schoonmaken, om zo in het bezit te komen van de doos souvenirs van haar moeder. Ze vreest dat ze er niet alleen met Clio, maar ook met Carmen zal af te rekenen krijgen. Tijdens haar eerste werkdag als poetsvrouw, loopt Ella de ouders van Jens tegen het lijf.
 • 59. Ella - 59

  Wanneer Ella verneemt dat Jens' ouders van plan zijn hem op te geven, doet ze er alles aan om te voorkomen dat de stekker uit de machines getrokken wordt. Ze blijft er bij dat hij in haar hand heeft geknepen. Lukas vreest dat Ella de ouders van Jens valse hoop geeft en is niet gediend met haar advies. Clio heeft Nicolas eindelijk zover gekregen haar het familiejuweel te tonen. Wanneer ze te horen krijgt dat alleen zijn toekomstige bruid dit sieraad mag dragen, heeft ze nog een extra reden om Nicolas in te palmen. Anthony wil per se een karaokewedstrijd winnen, maar hij heeft er geen idee van welk lied hij zal brengen.
 • 60. Ella - 60

  Wolfs is tevreden met de eerste resultaten van een oogtransplantatie bij konijnen. Voor Clio is het resultaat nog lang niet goed genoeg. Ze zet Wolfs dan ook onder druk om sneller een perfect resultaat te bekomen. Als Clio Linda vertelt dat Nicolas haar het familiejuweel heeft getoond, zweert Linda er alles aan te zullen doen om te voorkomen dat Clio en Nicolas ooit een koppel worden. Op haar tweede werkdag als poetsvrouw in 'De Wingerd', trekt Ella haar stoute schoenen aan en gaat ze naar Clio om de doos met souvenirs van haar moeder op te eisen. Clio is bereid deze te geven, maar voor wat hoort wat. Wanneer Ella door haar stiefzus in een onmogelijke situatie wordt gebracht, ontdekt ze dat ze meer vrienden heeft dan ze had gedacht.
 • 61. Ella - 61

  Terwijl Ella met haar vrienden het terras van 'De Wingerd' zit te schrobben, amuseert Frederico zich met Clio in Bar Taxi. Zowel Ella als Frederico beseffen dat er voor hen als koppel geen toekomst is, maar de vraag is nu of ze nog vrienden kunnen blijven. Wanneer dokter Arends verneemt dat Ella niet kan lezen en schrijven, beslist hij haar op een wel heel bijzondere manier te helpen. Net voor de karaokewedstrijd slaat het noodlot toe bij Anthony: hij geraakt zijn stem kwijt.
 • 62. Ella - 62

  Omdat Ella Clio's opdracht tot een goed einde heeft gebracht, heeft ze recht op de doos met souvenirs van haar moeder. Maar Clio zou Clio niet zijn, mocht ze Ella niet opnieuw bedotten. Nicolas spant juffrouw Linda in om het meisje met de orchideeënogen te vinden. Frederico bedenkt een manier om Ella's vriendschap terug te winnen, zelfs als dat betekent dat hij tegen Clio in moet gaan. Anthony is bereid alles te proberen om toch maar van zijn heesheid af te geraken voor de karaokewedstrijd begint.
 • 63. Ella - 63

  Tijdens zijn karaokeoptreden in Bar Taxi, wordt Anthony gespot door een muziekproducer die hem niet alleen een professioneel voorstel doet, maar ook op persoonlijk vlak iets voor hem wil betekenen. Tot ergernis van Cindy gedragen Sam Stockmans en Walter zich als twee haantjes die indruk op haar willen maken. Dankzij Frederico heeft Ella eindelijk de doos bemachtigd met souvenirs van haar moeder. Daarin zitten ook enkele brieven die ze niet kan lezen. Cindy ziet hierin de gedroomde kans om Ella te motiveren om te leren lezen.
 • 64. Ella - 64

  Nu Ella de voornaam van haar vader kent, wil ze hem koste wat het kost vinden. Cindy helpt haar daarbij maar ook Carmen, die Ella ondertussen in haar hart gesloten heeft, wil mee op zoek gaan. Ella hoopt dat dokter Arends haar zal kunnen leren lezen. Clio ontdekt dat de doos van Ella's moeder gestolen is en verdenkt Frederico hiervan. Tot haar ergernis, heeft ze echter geen enkel bewijs en dat weet hij maar al te goed.
 • 65. Ella - 65

  Wanneer Ella een foto van haar vader aantreft in één van de boeken van dokter Arends, wacht haar een grote teleurstelling. Jasper schakelt Frederico in om toenadering te zoeken tot zijn dochter Yasmine. Dat is een opdracht die Frederico maar al te graag aanvaardt. Clio daagt Nicolas uit tot een potje schaken. Tot haar ergernis zit die met zijn gedachten ergens anders.
 • 66. Ella - 66

  Dokter Arends introduceert Ella in de wondere wereld van de Aikido. Yasmine komt via dokter Lukas een groot geheim van dokter Wolfs te weten. Ella komt in het bezit van haar geboorteakte. Ze ontdekt dat haar vader niet bij de aangifte aanwezig was, maar dat één van de getuigen een zekere Willem was. Samen met Cindy gaat ze naar de man op zoek. Anthony doet alsof hij ziek is om dokter Lukas te kunnen opzoeken. Om te vieren dat ze weer de beste vriendinnen zijn, nodigt Cindy Carmen uit voor een etentje.
 • 67. Ella - 67

  Om Cindy terug te winnen, verrast Sam Stockmans haar met een origineel ontbijt. Linda loopt in de privékliniek rond met de foto van de ogen van het meisje dat Nicolas zo graag wil leren kennen. Niemand van het personeel lijkt die ogen echter te herkennen. Carmen gaat naar het stadhuis om de gegevens van de getuigen van Ella's geboorte op te vragen. Wanneer Ella probeert te lezen, krijgt ze weer hoofdpijn. Dokter Arends raadt haar aan voorlopig een zonnebril te dragen en daarna haar ogen te laten controleren. Jasper raapt zijn moed bijeen om juffrouw Linda uit te nodigen voor een etentje.
 • 68. Ella - 68

  Terwijl Linda de zoektocht verder zet naar het meisje van op de foto, zoekt Ella verder naar de persoon die op haar geboorteakte staat. Frederico probeert zijn liefdesverdriet van zich af te zetten en verder te gaan met zijn leven. Op aanraden van Cindy gaat Ella naar een opticien om lenzen te kopen. Maar Cindy heeft nog een verrassing in petto. Clio krijgt Nicolas zover dat hij haar toestaat documenten in de kluis te bewaren waarin ook het familiejuweel is opgeborgen. In de kamer van Jens ontmoet Ella een onverwachte bezoeker.
 • 69. Ella - 69

  De ontmoeting met Inge, de zus van Jens, brengt Ella in de war. Frederico en Yasmine lijken dichter naar elkaar toe te groeien. Na een vrolijk avondje stappen, dagen ze elkaar uit: wie durft het meest? Als Yasmine als gevolg van die uitdaging 's anderendaags met een tatoeage rondloopt, valt dat niet bij iedereen in goede aarde. Wolfs probeert dokter Arends te overtuigen hem te steunen in zijn oogonderzoek. Clio heeft nieuwe plannen met Ella.
 • 70. Ella - 70

  Ella maakt vorderingen: nu ze haar lenzen heeft, leest ze een stuk makkelijker. Dokter Arends helpt haar zelfs nog een stapje verder. Clio overhaalt Nicolas om Linda van de huishoudelijke taken te ontlasten. Als vervanging stelt ze niemand minder dan Ella voor. Linda denkt dan ook dat Clio haar weg wil werken. Yasmine vertrouwt Carmen toe dat zij en Frederico een tattoe hebben laten zetten. Die brandt van nieuwsgierigheid om ze te zien. Linda en Jasper kijken uit naar hun avondje samen op restaurant.
 • 71. Ella - 71

  Wanneer Linda Ella persoonlijk komt vragen om in de loft van Nicolas te komen helpen, is Cindy er als de kippen bij Ella te overtuigen die job aan te nemen. Zij is er immers van overtuigd dat het iets zou kunnen worden tussen de twee. Wanneer Lukas bij Clio een klacht neerlegt omdat Wolfs hem heeft aangevallen, beslist ze Wolfs te beschermen. Meer nog: ze beslist hem te helpen om aan geld te geraken voor peperdure apparatuur. Jasper en Linda hebben hun eerste afspraakje. Doordat hij nog een eitje te pellen heeft met Yasmine, komt hij echter te laat.
 • 72. Ella - 72

  Anthony botst letterlijk toevallig op Lukas. Ella beslist om Linda toch te helpen schoonmaken in de loft van Nicolas. Hij kijkt er echter niet naar uit om haar te ontmoeten. Sam Stockmans doet een nieuwe poging om Cindy's hart te veroveren en Cindy broedt op een plan om voor eens en voor altijd van Sam Stockmans af te zijn. Ze nodigt hem dan ook uit voor een bijzondere avond.
 • 73. Ella - 73

  Nicolas meent een gelijkenis te zien tussen de bijzondere ogen op de foto die gemaakt is op Prinsjesdag en Ella's kijkers. Clio is in de wolken dat haar stiefzus de job bij Nicolas aanvaard heeft en precies daardoor vermoedt Ella dat Clio iets in haar schild voert. Carmen denkt dat er iets moois bloeit tussen Frederico en Yasmine. Cindy heeft een plan om Sam Stockmans voor eens en voor altijd van zich af te schudden. Jasper probeert het goed te maken met Linda, nadat hij op zich heeft laten wachten op hun eerste date.
 • 74. Ella - 74

  Dokter Arends legt Ella uit wat Aikido en leren lezen met elkaar gemeen hebben. Extra gemotiveerd werkt ze verder om haar leesachterstand in te halen. Terwijl Ella Jens voorleest, merkt ze dat hij zijn been beweegt. Lukas en dokter Arends beslissen hem opnieuw te onderzoeken. Cindy gebruikt al haar vrouwelijkheid om Sam Stockmans in de val te lokken én te chanteren. Net wanneer Yasmine begint te vallen voor Frederico's charmes, verneemt ze dat hij door haar vader is betaald om met haar om te gaan.
 • 75. Ella - 75

  Terwijl Ella vol spanning de resultaten van Jens' onderzoek afwacht, gebruikt Cindy al haar charmes om Sam voor haar te laten poseren in een sexy zwembroekje. Maar dat gaat niet zo vlot. Ella is in de wolken als blijkt dat Jens niet hersendood is. Ze belooft de jongen dat ze hem nooit zal opgeven. Frederico begrijpt niet waarom Yasmine niet komt opdagen op hun date. Anthony en Cindy zijn opgewonden over Ella's eerste werkdag in de loft van Nicolas.
 • 76. Ella - 76

  Het lijkt bijzonder goed te klikken tussen de Ella en Nicolas. Ella informeert bij juffrouw Linda over Nicolas' verleden. Na het werk treft ze Clio aan bij Jens. Frederico heeft geen flauw idee waarom Yasmine kwaad is op hem. Cindy merkt dat er steeds minder klanten over de vloer komen in haar salon. De schuld blijkt bij een nieuwe kapperszaak in de buurt te liggen.
 • 77. Ella - 77

  Jasper heeft een charmeoffensief ingezet om weer in de gunst van juffrouw Linda te komen, iets waar zij niet ongevoelig voor blijkt te zijn. Frederico valt volledig uit de lucht als hij verneemt waarom Yasmine zo afstandelijk doet en hij doet er alles aan om het misverstand op te helderen. Cindy en Anthony besluiten de strijd aan te gaan met kapperszaak 'Sister Snit'. Ondanks het feit dat Ella nog steeds met haar gedachten bij Clio en Jens zit, brengt zij het duo op een idee.
 • 78. Ella - 78

  Ella komt eindelijk te weten wat de oorzaak is van de breuk tussen Jens' zus en haar ouders. In De Wingerd wordt druk gespeculeerd over het meisje op de foto. Om te achterhalen van wie de ogen op de foto zijn, komt Carmen op het idee te pendelen. Ondertussen krijgt ook de pers lucht van Nicolas' zoektocht. Clio broedt op een plan om het familiejuweel van de familie De Prins in haar bezit te krijgen.
 • 79. Ella - 79

  Cindy heeft Alex Cartier gestrikt als producer voor haar radiospotje. Lukas moet met lede ogen aanzien hoe goed Alex en Anthony met mekaar opschieten. Tot haar ontzetting merkt Cindy dat het concurrerend kapsalon 'Sister-Snit' ook op televisie adverteert. Ella probeert het leren lezen en de filosofie van aikido onder de knie te krijgen door naar een Japanse film te kijken. Maar Cindy had zich een gezelligere avond voorgesteld. Clio is razend omdat Linda een persconferentie voor Nicolas heeft georganiseerd. Dokter Wolfs wordt ongeduldig: hij verwacht nog altijd geld van Clio om apparatuur te kopen voor zijn onderzoek. Wanneer Nicolas en Clio samen klaar staan om te douchen, gaat zij wel erg ver om hem te verleiden.
 • 80. Ella - 80

  Wanneer Clio en Nicolas het over het voorval hebben, worden ze gestoord door Ella. Cindy gaat met Anthony mee om de radiospot op te nemen. Maar zij is niet snel tevreden. 's Avonds neemt Anthony Alex mee naar Bar Taxi, waar ze ook Lukas aantreffen. Nicolas vraagt Ella of ze een vriend heeft. Zij wil op haar beurt weten waarom Nicolas nooit buiten komt. Jasper en Linda genieten eindelijk van een romantische avond, maar thuis wordt Linda opgewacht door Clio.
 • 81. Ella - 81

  Ella heeft een slapeloze nacht. In plaats van leesoefeningen te doen, begint ze zelf een verhaal te schrijven. Linda stelt Nicolas voor een dilemma: of zij, of Clio moet weg uit de loft. Het lukt haar niet meer om nog met de roodharige onder één dak te leven. De timing komt bijzonder slecht uit voor Nicolas: hij wil immers een persconferentie geven in verband met zijn zoektocht naar het meisje van de foto. Linda vindt in Ella een bondgenote om de strijd tegen Clio aan te gaan. Tijdens de persconferentie ziet Clio haar kans om de Mona Flora uit Nicolas' kluis te stelen.
 • 82. Ella - 82

  De journalisten zijn geïntrigeerd door Nicolas' verhaal over de vrouw met de orchideeënogen. Vooral wanneer Nicolas aankondigt dat hij ook wil trouwen met het meisje van de foto. Tijdens de persconferentie ruimt Ella de loft op en stelt ze zich een leven voor als mevrouw De Prins. Cindy heeft ondertussen Ella's eerste zelfgeschreven verhaal gelezen en is diep onder de indruk. Ella blijkt een goede invloed te hebben op Nicolas. Na een deugddoend gesprek stelt hij haar zelfs voor een wandeling te maken in de tuin.
 • 83. Ella - 83

  De persconferentie van Nicolas blijft niet zonder resultaat. Een massa vrouwen biedt zich aan als 'het meisje met de orchideeënogen', om op die manier met Nicolas te kunnen trouwen. Die wordt ondertussen vergezeld door Ella, wanneer hij voor het eerst uit vrije wil een stap buiten De Wingerd zet. Het uitstapje verloopt echter niet van een leien dakje. Cindy probeert Anthony ervan te overtuigen met Alex Cartier in zee te gaan en een zangcarrière te starten.
 • 84. Ella - 84

  Tijdens hun wandeling in het park hebben Ella en Nicolas een goed gesprek over haar verleden en zijn angsten. Nicolas beseft dat hij deze zal moeten overwinnen, maar uitgerekend op hun uitstapje krijgt hij weer een paniekaanval. Ondertussen wordt De Wingerd nog steeds overrompeld door vrouwen die beweren dat zij diegene zijn naar wie Nicolas op zoek is. Carmen maakt er korte metten mee. Dokter Arends wil dat Ella een examen Aikido aflegt. Maar om te slagen, moet ze eerst nog heel wat oefenen.
 • 85. Ella - 85

  In Bar Taxi ontmoet Ella een sympathieke jongeman. Sven is manager bij een bank en laat duidelijk merken dat hij een oogje heeft op de blonde schone. Nicolas bekijkt de selectie van de tientallen kandidaten en is er honderd procent zeker van dat het meisje naar wie hij op zoek is, er niet tussen zit. Hij begint de hoop op te geven haar ooit te ontmoeten. Producer Alex doet Cindy een voorstel: als zij Anthony zover krijgt een single met hem op te nemen, zorgt hij ervoor dat ze het kapsel mag verzorgen van een pak BV's. Yasmine treft achter haar toog bloemen aan en neemt verkeerdelijk aan dat ze van Frederico zijn. Nicolas doet een vreselijke ontdekking.
 • 86. Ella - 86

  Ella maakt zich op voor haar examen Aikido. Anthony en Cindy steunen haar door dik en dun, maar in al hun enthousiasme sturen ze het examen serieus in de war. De politie start het onderzoek naar de diefstal van de Mona Flora. Clio helpt hen een handje zodat ze zeker niet vergeten Ella als mogelijke verdachte te noteren. Yasmine zet voorgoed een punt achter haar verhouding met dokter Wolfs, en ze ontdekt dat haar vader een oogje heeft op juffrouw Linda. Carmen broedt op een plan om Frederico en Yasmine te koppelen.
 • 87. Ella - 87

  Ella verneemt van dokter Lukas dat Jens zijn ogen heeft geopend. Ze haast zich naar De Wingerd, waar ze Inge aantreft. Ella vindt het het uitgelezen moment om Inge weer met haar ouders te verzoenen. Carmen organiseert een date tussen Yasmine en Frederico. Yasmine loopt makkelijk in de val, maar Frederico is een ander paar mouwen.
 • 88. Ella - 88

  In Salon Cindy en in de Wingerd heerst er grote consternatie wanneer blijkt dat Ella door de politie is opgepakt. Ze wordt beschuldigd van de diefstal van het familiejuweel 'de Mona Flora' uit Nicolas' kluis. Cindy blijft niet bij de pakken zitten en schakelt Walter, die advocaat is, in. Voor hem een unieke kans om de banden met Cindy opnieuw aan te halen.
 • 89. Ella - 89

  In de gevangenis is Ella ontroerd wanneer ze merkt hoe veel mensen haar steunen. Ze heeft het lastig, maar wil niet dat haar advocaat Walter haar vrienden ongerust maakt. Ze krijgt bezoek van een oude bekende: de knappe Sven. Die heeft haar ooit wijsgemaakt dat hij voor een bank werkte, maar hij blijkt de onderzoeksrechter te zijn. Clio oogst weinig succes met haar kleurlenzen.
 • 90. Ella - 90

  Cindy krijgt bezoek van de inspecteurs voor een huiszoeking. Ze kan niet anders dan hen binnen laten, maar maakt hen het leven wel knap lastig. In de gevangenis ondergaat Ella het ene verhoor na het andere. Het wordt steeds duidelijker dat ze haar onschuld niet zal kunnen bewijzen. Wanneer het meisje verneemt dat ze een celgenote zal krijgen, kijkt ze uit naar het gezelschap.
 • 91. Ella - 91

  Ella leidt een gelukkig leven met haar moeder Tessa. De toekomst lijkt hen gunstig gezind, zeker wanneer Tessa zich verlooft met Norbert. Hij is directeur van De Wingerd, de privékliniek waar Tessa als verpleegster werkt. Ella is oprecht blij met de verloving. Clio, Norberts jaloerse dochter, deelt Ella's vreugde niet. Dan slaat het noodlot toe.
 • 92. Ella - 92

  Cindy's huis is feestelijk versierd voor Ella's thuiskomst. Het bericht dat er nieuw bewijsmateriaal tegen Ella is gevonden en dat het meisje daardoor nog langer in de gevangenis moet blijven, slaat dan ook in als een bom. Lukas lijkt niet echt opgezet met het idee dat Anthony een zangcarrière wil beginnen. Hij herinnert hem eraan dat hij altijd heeft gedroomd van een carrière als ontwerper.
 • 93. Ella - 93

  De vriendschap tussen Ella en haar celgenote Little John wordt steeds inniger. Bovendien krijgt Ella een golf van inspiratie voor het verhaal dat ze aan het schrijven is en komt Cindy op bezoek. Die heeft nieuwe lenzen voor haar meegebracht, maar het zijn geen kleurlenzen. Little John is de eerste die echt kan zien dat Ella het meisje met de orchideeënogen is.
 • 94. Ella - 94

  Nadat ze haar verhaal heeft afgewerkt, leest Ella het voor aan Little John. Zij is er helemaal weg van. Om ervoor te zorgen dat Yasmine het hoofd van dokter Wolfs niet meer op hol brengt, wil Clio het mooie meisje ontslaan. Het huisreglement van De Wingerd helpt haar daar een handje bij. Wanneer Cindy verneemt dat Ella vrijkomt wegens gebrek aan bewijzen, is dat reden genoeg om een feest te geven.
 • 95. Ella - 95

  Ella laat zich niet door Clio afschrikken en beslist opnieuw naar De Wingerd te gaan om Jens te bezoeken. Cindy moedigt haar vastberadenheid aanvankelijk aan, tot ze de voorwaarden voor Ella's vrijlating verneemt. Frederico roept de hulp van Lukas in om bij Clio een goed woordje voor Yasmine te gaan doen. Eén van Cindy's vaste klanten ziet een foto van Ella en herkent haar.
 • 96. Ella - 96

  Ella kan voor Cindy niet langer verborgen houden dat zij het meisje op de foto is. De kapster vindt dat Ella Nicolas op de hoogte moet brengen, maar dat ziet ze niet zitten. Nu Ella weer vrij is, onderzoekt inspecteur De Beer wie achter de diefstal van de Mona Flora kan zitten. Hij voelt Clio nog eens aan de tand.
 • 97. Ella - 97

  Ella kan met Arends hulp voorkomen dat Jens' organen worden verkocht. Zo redt ze zijn leven, al moet ze er voor een tweede keer haar vrijheid voor opgeven. In de cel treft ze opnieuw Little John aan. Nu Yasmine heeft beslist om samen met Frederico een fietsreis door Europa te maken, moet De Wingerd op zoek naar een vervangster.
 • 98. Ella - 98

  Clio slaagt erin Kakelbergs te verleiden. Maar Clio zou Clio niet zijn, mocht ze daar haar prijs niet voor hebben. Ondertussen zit Ella in de gevangenis en ze verneemt van de inspecteurs dat Inge, de zus van Jens, heeft verklaard dat ze samen de Mona Flora hebben gestolen. Little John bewijst dat Inge dat nooit heeft gezegd en dat Ella gewoon onder druk wordt gezet.
 • 99. Ella - 99

  Nu Clio Nicolas in bed heeft gekregen, gaat ze ervan uit dat ze een koppel zijn. Ze wil het ijzer smeden terwijl het heet is en meteen een persconferentie beleggen om het nieuws te verspreiden, maar Nicolas vraagt haar discreet te blijven. Linda en Jasper hebben een goed gesprek over hun toekomst. Frederico en Yasmine bereiden hun fietstocht door Europa voor.
 • 100. Ella - 100

  Wanneer juffrouw Linda verneemt dat Clio en Nicolas met mekaar hebben geslapen, kan ze niet langer met hen onder hetzelfde dak wonen. Tot grote spijt van Nicolas beslist ze uit de loft weg te gaan. Ella is weer op vrije voeten, maar het kost Cindy alle moeite van de wereld om haar te beletten naar De Wingerd te gaan om Jens te bezoeken.
 • 101. Ella - 101

  Ella leidt een gelukkig leven met haar moeder Tessa. De toekomst lijkt hen gunstig gezind, zeker wanneer Tessa zich verlooft met Norbert. Hij is directeur van De Wingerd, de privékliniek waar Tessa als verpleegster werkt. Ella is oprecht blij met de verloving. Clio, Norberts jaloerse dochter, deelt Ella's vreugde niet. Dan slaat het noodlot toe.
 • 102. Ella - 102

  Ella vat het plan op om te gaan studeren. Ze wil haar droom immers waarmaken om net als haar moeder verpleegster te worden. Ella is blij dat juffrouw Linda kan bewijzen dat ze onschuldig is, maar is tegelijkertijd wantrouwig omdat zij op zo'n vreemde plek wil afspreken. Wanneer ze op het verlaten pand arriveert, wordt Ella overvallen door Wolfs en Clio, die haar verdoven en ontvoeren.
 • 103. Ella - 103

  Wanneer juffrouw Linda in het kapsalon over de vloer komt, begrijpt Cindy al snel dat Clio snode plannen heeft met Ella. Ze vertellen Nicolas dat Ella het meisje met de orchideeënogen is en dat zij waarschijnlijk is ontvoerd door Clio. Om Ella te vinden zet hij de grote middelen in gang. Iets wat ook gevolgen heeft voor de plannen van Clio en dokter Wolfs.
 • 104. Ella - 104

  Ella leidt een gelukkig leven met haar moeder Tessa. De toekomst lijkt hen gunstig gezind, zeker wanneer Tessa zich verlooft met Norbert. Hij is directeur van De Wingerd, de privékliniek waar Tessa als verpleegster werkt. Ella is oprecht blij met de verloving. Clio, Norberts jaloerse dochter, deelt Ella's vreugde niet. Dan slaat het noodlot toe.
 • 105. Ella - 105

  Anthony en Cindy branden van nieuwsgierigheid om te vernemen hoe Ella's etentje bij Nicolas is verlopen. Het meisje ligt echter niet in haar bed. Frederico vertelt Lukas dat hij loopbaanonderbreking wil nemen om met Yasmine op reis te gaan. In De Wingerd zorgt Norbert De Wachter voor een grote verrassing.
 • 106. Ella - 106

  Onderzoeksrechter Sven komt langs in het salon om te melden dat de procureur alle klachten tegen Ella en Inge heeft laten vallen. Linda heeft afgesproken met Jasper, maar Norbert gooit roet in het eten. Lukas vraagt Yasmine terug in De Wingerd te komen werken, tot ze op reis vertrekt. De pers heeft er lucht van gekregen dat Ella het meisje is naar wie Nicolas op zoek was.
 • 107. Ella - 107

  Inspecteur De Beer heeft vernomen dat Yasmine de laatste is die Wolfs heeft gezien voor hij op de vlucht sloeg en confronteert het meisje ermee. Ook Carmen legt Yasmine het vuur aan de schenen, maar dan over iets anders. Norbert doet zijn best om de brokken met Linda te lijmen. Nicolas wil meer over Ella te weten komen en hoopt dat Cindy hem daarmee kan helpen.
 • 108. Ella - 108

  Ella is trots op Nicolas wanneer ze hoort hoeveel moeite hij heeft gedaan om tot in het kapsalon te geraken. Cindy kijkt uit naar haar date met Jimmy, maar ook Anthony kan niet meer wachten tot zijn afspraakje met Lukas. Ella geeft Nicolas een demonstratie aikido. Daarna brengt ze hem terug naar De Wingerd, maar onderweg worden ze door een journalist belaagd.
 • 109. Ella - 109

  Ella gaat bij Jens op bezoek. Ondertussen staat Walter voor Cindy's deur: hij heeft zijn vrouw verlaten en wil bij haar komen wonen. In De Wingerd loopt Ella Norbert tegen het lijf. Hij is blij haar te zien, maar Ella is minder gelukkig. Linda geeft Norberts ketting terug. Anthony en Lukas gaan samen naar de Bar Taxi. En daar heeft Anthony een verrassing voor de dokter.
 • 110. Ella - 110

  Ella studeert voor haar examens om een diploma lager onderwijs te behalen. Nicolas en Norbert beslissen een drink te organiseren om aan het personeel van De Wingerd duidelijk te maken dat ze een nieuwe start willen nemen. Op die manier willen ze komaf maken met de fouten van Clio. Nicolas toont zich dankbaar ten opzichte van Norbert, tot blijkt dat deze iets tegen zijn relatie met Ella heeft.
 • 111. Ella - 111

  Cindy zwicht voor Walter. Hij mag eventjes bij haar logeren, maar moet dan wel op de zetel slapen. Fahadirs ziekte brengt hem en zijn dochter dichter bij elkaar. Ook van Frederico krijgt Yasmine veel steun. Dat maakt het des te moeilijker voor haar om haar verleden met dokter Wolfs te blijven verzwijgen. Jaspers ziekte stemt ook Linda tot nadenken.
 • 112. Ella - 112

  Linda gaat op bezoek bij Jasper. Nicolas heeft er moeite mee dat Ella als poetsvrouw in De Wingerd werkt en stelt haar daarmee teleur. Om het goed te maken, bedenkt de schuchtere jongeman een origineel plan. Anthony raadt Yasmine aan om aan haar relatie met haar vader te werken. Norbert betrapt Linda wanneer zij uit de kamer van Jasper komt. Yasmine ontdekt dat de brief van Wolfs is verdwenen.
 • 113. Ella - 113

  Carmen en Yasmine hebben een hoog oplopende ruzie omdat Yasmine Frederico nog altijd niet heeft opgebiecht dat ze een affaire met dokter Wolfs heeft gehad. Ella studeert voor haar examens, maar piekert over haar toekomst. Jasper is aan de beterhand en onderhoudt het verplegend personeel met zijn verhalen. Norbert wil te weten komen wat er precies tussen juffrouw Linda en Fahadir gaande is.
 • 114. Ella - 114

  Anthony is teleurgesteld als blijkt dat Lukas niet van plan is hem op de personeelsdrink van De Wingerd uit te nodigen. Ella is verliefd en loopt op wolkjes. Yasmine biecht aan Frederico haar affaire met Wolfs op. Walter werkt Cindy danig op de zenuwen. Zij wil dat de man het zo snel mogelijk met zijn vrouw bijlegt zodat ze van hem is verlost.
 • 115. Ella - 115

  Linda is kwaad op Norbert omdat hij Jasper wil overplaatsen naar een ander ziekenhuis. Ze spreekt hem erop aan op de personeelsdrink van De Wingerd. Cindy wordt gek van Walter, maar kan hem 's nachts toch niet missen. Anthony ziet Alex Cartier in de Bar Taxi. De producer stelt de kapper opnieuw voor samen een single te maken.
 • 116. Ella - 116

  Ella kampt met twijfels: ze kan niet kiezen tussen Nicolas en Jens. Norbert annuleert Jaspers overplaatsing. Walters vrouw brengt een bezoekje aan Salon Cindy en brengt de kapster verrassend nieuws. Frederico besluit Yasmine nog een kans te geven. Norbert denkt dat Yasmine en Lukas een koppeltje vormen. Yasmine en Frederico besluiten hun reis door Europa voor onbepaalde tijd uit te stellen.
 • 117. Ella - 117

  Cindy wil dat Walter vertrekt, maar hij smeekt haar om een allerlaatste kans. Arends is teleurgesteld omdat Norbert het niet voor Ella opneemt tegenover vader De Prins. Na een gesprek met Frederico is Nicolas er meer dan ooit van overtuigd dat Ella voor Frederico heeft gekozen. Clio duikt op in De Wingerd. Ze onderging een hele metamorfose.
 • 118. Ella - 118

  Clio probeert haar vader te overtuigen van haar onschuld en schuift de schuld af op Wolfs. Norbert gelooft zijn dochter op haar woord en vraagt haar naar huis te komen, maar wat hij niet weet is dat Clio al vermomd in De Wingerd zit. Ella huilt uit bij Carmen. Ondertussen laat Nicolas haar weten dat ze een beslissing moet nemen.
 • 119. Ella - 119

  Frederico klaart het misverstand over Ella en hem uit. Ze beslist om Nicolas te laten beslissen over hun toekomst en trekt naar de loft om het hem te vertellen, maar wanneer ze daar arriveert is Nicolas nergens te bespeuren. Norbert maakt misbruik van de situatie en krijgt het aan de stok met Linda. Anthony en Lukas leggen hun ruzie bij.
 • 120. Ella - 120

  Ella vraagt Norbert een brief te bezorgen aan Nicolas. In afwachting van zijn antwoord stort ze zich op haar komende examens. Tot opluchting van Anthony belooft Lukas dat hij Norbert zal zeggen hoe het tussen hen zit. Lukas is echter niet gerust in Norberts reactie. Wanneer Walter 's nachts per ongeluk Ella's kamer insluipt, is voor Cindy de maat vol.
 • 121. Ella - 121

  Nicolas ontvangt de proefdrukken van Ella's kinderboek. Hij maakt Norbert duidelijk dat Clio Ella's plaats niet zal kunnen innemen. Salon Cindy zal het in de kapperswedstrijd moeten opnemen tegen concurrente Sister Snit. Cindy ziet hierin een mogelijkheid om eindelijk wraak te nemen. Wanneer ze Walter de extravagante herencoupes toont, is deze er allesbehalve gerust in.
 • 122. Ella - 122

  Walter probeert als een dief in de nacht weg te sluipen, maar wordt op heterdaad betrapt. Cindy moet op zoek naar een nieuw knipmodel. Jasper krijgt slecht nieuws te horen van de dokter. Ella moet voor de examencommissie verschijnen. Cindy en Anthony hebben er alle vertrouwen in dat ze haar diploma lager onderwijs zal behalen, maar zelf is Ella heel nerveus.
 • 123. Ella - 123

  Yasmine ondergaat een bloedonderzoek. De test zal uitwijzen of ze als donor voor haar vader kan fungeren. Ella krijgt de resultaten van haar examens. Linda en Ella besluiten op zoek te gaan naar Cindy en Nicolas. Lukas vertelt Norbert dat Yasmine en hij geen koppel vormen. Net wanneer hij wil zeggen dat hij een relatie heeft met Anthony stelt Norbert hem voor zijn plaats bij de NASA in te nemen.
 • 124. Ella - 124

  Tot haar grote verbazing ontdekt Ella in de blokhut proefdrukken van haar kinderboek. Nu Anthony het steeds drukker heeft met zijn zangcarrière besluit Cindy op zoek te gaan naar een extra hulpkracht voor het kapsalon. Wanneer Ella en Linda terug aankomen bij Cindy thuis zit Nicolas op hen te wachten. En dat zou wel eens heel grote gevolgen kunnen hebben.
 • 125. Ella - 125

  Ella loopt op wolkjes na haar eerste nacht samen met Nicolas. Die beseft dat hij Ella nog geen verlovingsring heeft gegeven en wil deze fout koste wat het kost rechtzetten. Lukas speelt open kaart met Linda en vertelt haar over zijn relatie met Anthony. Op haar aanraden besluit hij ook Nicolas en Norbert op de hoogte te brengen. Linda verneemt dat Norbert zijn ontslag heeft ingediend.
 • 126. Ella - 126

  Norbert vraagt Lukas zijn geaardheid verborgen te houden voor moeder en vader De Prins. De dokter heeft echter geen zin om de schijn nog langer op te houden. Lukas doet een onthutsende ontdekking over Yasmine en Jasper. Ella maakt kennis met de ouders van Nicolas.
 • 127. Ella - 127

  Clio solliciteert, vermomd als Barbara, bij Cindy voor de job van deeltijds kapster. Het klikt meteen tussen de twee. Lukas laat een tweede bloedstaal van Yasmine onderzoeken, in de hoop dat het labo zich heeft vergist. Norbert verontschuldigt zich bij Ella omdat hij zijn belofte aan Tessa niet is nagekomen. Ella is zenuwachtig voor het etentje met Nicolas en zijn ouders.
 • 128. Ella - 128

  Het etentje met de ouders van Nicolas verloopt moeizaam. De sfeer wordt er niet beter op wanneer ook Norbert onverwacht opduikt. Cindy, Clio en Carmen zetten samen de bloemetjes buiten in Bar Taxi. Wanneer Clio hoort dat Nicolas en Ella zich hebben verloofd, weet ze niet waar ze het heeft. Lukas vertelt Anthony over Norberts aanbod om zijn plaats bij de NASA in te nemen.
 • 129. Ella - 129

  Ella en Clio komen oog in oog te staan met elkaar. Carmen botst tijdens het poetsen op de resultaten van de bloedonderzoeken van Yasmine en Jasper. Nadat ze zich bij Arends heeft geïnformeerd, confronteert ze Yasmine met haar ontdekking. Ella is vastbesloten zich niet te laten doen door Antoine en besluit met hem te gaan praten. Cindy ontdekt dat Clio zwanger is.
 • 130. Ella - 130

  Ella komt tegenover Antoine op voor zichzelf en voor haar relatie met Nicolas. Antoine doet Lukas een verrassende bekentenis. Yasmine wil koste wat het kost de waarheid achterhalen en doet een inbraak in het kantoor van Lukas. Anthony's single is klaar, maar hij is erg onzeker over het eindresultaat.
 • 131. Ella - 131

  Nicolas wil een persconferentie organiseren om Ella officieel voor te stellen als zijn toekomstige bruid en schakelt hiervoor de hulp van Norbert in. Antoine brengt een bezoekje aan Cindy. Hij probeert haar zover te krijgen dat ze Ella overtuigt haar relatie met Nicolas te verbreken. Wanneer hij merkt dat Cindy niet onder de indruk is van zijn pleidooi, biedt hij haar een blanco cheque aan.
 • 132. Ella - 132

  Ella leidt een gelukkig leven met haar moeder Tessa. De toekomst lijkt hen gunstig gezind, zeker wanneer Tessa zich verlooft met Norbert. Hij is directeur van De Wingerd, de privékliniek waar Tessa als verpleegster werkt. Ella is oprecht blij met de verloving. Clio, Norberts jaloerse dochter, deelt Ella's vreugde niet. Dan slaat het noodlot toe.
 • 133. Ella - 133

  De dag van de Blitz Blade Cutters Contest is aangebroken en het komt tot een rechtstreekse confrontatie tussen Salon Cindy en Sister Snit. Jasper en Yasmine krijgen de resultaten van het labo. Jasper en Yasmine krijgen de resultaten van het labo. Leonie vertelt Antoine dat ze van hem wil scheiden. Die is echter niet van plan zich daar zomaar bij neer te leggen.
 • 134. Ella - 134

  Ella maakt zich klaar voor de persconferentie en vertrekt naar De Wingerd waar Nicolas op haar wacht. Daar aangekomen heeft hij een verrassing voor haar. Anthony is niet blij met zijn nieuwe haarkleur, zeker niet nu hij mag optreden op de persconferentie. Ook Alex is niet te spreken over de nieuwe coupe van de zanger.
 • 135. Ella - 135

  Op de persconferentie krijgen Ella en Nicolas steun uit onverwachte hoek. De ouders van Nicolas leggen hun ruzie bij en keren terug naar Monaco. Na een gesprek met Norbert neemt juffrouw Linda een beslissing over het huwelijksaanzoek van Jasper. Anthony treedt op tijdens de persconferentie.
 • 136. Ella - 136

  Ella heeft de nacht bij Nicolas doorgebracht. Clio leest met veel interesse de krantenartikels over Ella, maar is vooral nieuwsgierig naar Ella's vader. Anthony is teleurgesteld omdat er in de kranten niets over zijn optreden staat. Hij gaat samen met Alex zijn single voorstellen bij de radiostations. Norbert is op zoek naar een nieuwe dokter en neemt enkele sollicitatiegesprekken af.
 • 137. Ella - 137

  Ella leidt een gelukkig leven met haar moeder Tessa. De toekomst lijkt hen gunstig gezind, zeker wanneer Tessa zich verlooft met Norbert. Hij is directeur van De Wingerd, de privékliniek waar Tessa als verpleegster werkt. Ella is oprecht blij met de verloving. Clio, Norberts jaloerse dochter, deelt Ella's vreugde niet. Dan slaat het noodlot toe.
 • 138. Ella - 138

  Nicolas heeft een paniekaanval gekregen omdat Ella nog niet thuis was. Even later krijgt Ella een uitbrander van juffrouw Linda. Cindy is niet blij wanneer ze hoort dat Anthony van plan is om met Lukas mee te gaan naar het buitenland. Ze dringt er bij Clio op aan om bij haar in te trekken. Yasmine en Jasper wachten gespannen op hun operatie.
 • 139. Ella - 139

  Ella gaat naar Cindy om de rest van haar spullen op te halen. Clio helpt haar een handje en stopt de brief van Ella's vader terug waar ze hem gevonden heeft. Carmen werkt Willem, die beweert Ella's vader te zijn, buiten en brengt Norbert op de hoogte. Willem laat zich niet zo gemakkelijk afschepen en wacht Ella op.
 • 140. Ella - 140

  Ella kan moeilijk aanvaarden dat Willem haar vader is, maar nadat ze zijn handschrift vergeleken heeft met dat van de brief, kan ze niet anders dan hem geloven. Norbert maant haar aan om voorzichtig te zijn en stelt een DNA-test voor. Door de zwangerschap van Clio steekt ook Cindy's kinderwens de kop op. Ze beseft dat de klok tikt.
 • 141. Ella - 141

  Ella en Nicolas gaan samen naar Bar Taxi. Voor Nicolas is dit een grote stap en hij voelt zich onwennig. Cindy probeert Ella ervan te overtuigen dat Willem een DNA-test moet ondergaan. Clio schrikt als ze plots oog in oog staat met Nicolas. Yasmine is misselijk door de narcose. Anthony's single ken steeds meer succes.
 • 142. Ella - 142

  Norbert en Ella proberen Willem ervan te overtuigen om een DNA-test te ondergaan. Anthony's single wordt op de radio gedraaid en krijgt goede commentaren. Anthony is in de wolken, maar voor Lukas betekent dit slecht nieuws. Clio vindt een blister met anticonceptiepillen in Cindy's vuilnisbak.
 • 143. Ella - 143

  Anthony's interview verloopt niet zoals gepland. Cindy geeft aan Clio toe dat ze zo snel mogelijk een kind wil en dat ze daarom met de pil is gestopt. Willem dineert bij Ella en Nicolas, wanneer hij een telefoontje van Clio krijgt. Ze herinnert hem eraan dat hij nog een deel van het plan moet uitvoeren, waarop Willem meteen in actie schiet. Ella stort haar hart uit bij Nicolas.
 • 144. Ella - 144

  Het DNA-onderzoek wijst uit dat Willem Ella's biologische vader is. Zij heeft tijd nodig om aan de situatie te wennen. Cindy datet erop los om de geschikte donor voor haar baby te vinden, maar de zoektocht verloopt moeizaam. Linda bekent haar grootste geheim aan Norbert. Jasper komt te weten dat Yasmine en Frederico naar een eigen stek op zoek zijn.
 • 145. Ella - 145

  Ella kan moeilijk wennen aan het idee dat Willem haar vader is. Clio verklapt Cindy's geheim per ongeluk aan Anthony, maar ze vertelt niet om wie het gaat. Anthony wil koste wat het kost achterhalen wie in zijn vriendenkring een kinderwens heeft. Willem loopt zijn schuldeiser Charlie tegen het lijf.
 • 146. Ella - 146

  Willem maakt in Bar Taxi kennis met Ella's vrienden. Cindy leert Nicolas de kneepjes van het uitgaansleven. Ze geraken in de problemen wanneer ze op een bende onruststokers stoten. Jasper wordt aan de hartslagmeter gelegd nadat hij een steek in zijn borststreek voelde. Lukas wordt uitgenodigd om in een talkshow zijn overstap naar de NASA toe te lichten.
 • 147. Ella - 147

  Ella leidt een gelukkig leven met haar moeder Tessa. De toekomst lijkt hen gunstig gezind, zeker wanneer Tessa zich verlooft met Norbert. Hij is directeur van De Wingerd, de privékliniek waar Tessa als verpleegster werkt. Ella is oprecht blij met de verloving. Clio, Norberts jaloerse dochter, deelt Ella's vreugde niet. Dan slaat het noodlot toe.
 • 148. Ella - 148

  Willem ontdoet zich in het park van zijn gsm en het flesje arsenicum. Arends schakelt Ella in als assistente, tot grote ergernis van Ria die hierover haar beklag doet bij Norbert. Anthony en Lukas besluiten nog eens over hun toekomst te praten. Norbert confronteert Ella met de foto van Willem en de vermomde Clio. Jasper wil Yasmine en Frederico helpen om hun droomhuis te kopen.
 • 149. Ella - 149

  Ella is er meer dan ooit van overtuigd dat Jens uit zijn coma zal ontwaken. Nicolas voelt zich schuldig over de eenmalige vrijpartij met Clio en twijfelt of hij dit aan Ella moet opbiechten. Na een bezoekje van Norbert aan Cindy's salon, is de kapster ervan overtuigd dat de man een oogje op haar nieuwe hulpje heeft. Lukas geeft Anthony een vliegticket om mee te reizen naar de States.
 • 150. Ella - 150

  Ella maakt zich zorgen om Willem, die nog altijd geen teken van leven heeft gegeven. Maar er is ook goed nieuws: ze mag als zaalassistente aan de slag in De Wingerd. Op de luchthaven loopt Lukas zijn ex-vriend Koen tegen het lijf. Dat die intussen gelukkig getrouwd is, zet de dokter aan het denken. Nicolas stort zijn hart uit bij Jens.
 • 151. Ella - 151

  Willem wordt hardhandig aangepakt door Charlie, die geld wil zien. Dit doet de bedrieger besluiten alsnog door te gaan met het plan om Nicolas te vergiftigen. Carmen vertelt Nicolas' geheim aan Cindy. Als Clio verneemt hoeveel spijt de jongeman van hun vrijpartij heeft, is ze meer dan ooit overtuigd haar plannen door te zetten.
 • 152. Ella - 152

  Ella leidt een gelukkig leven met haar moeder Tessa. De toekomst lijkt hen gunstig gezind, zeker wanneer Tessa zich verlooft met Norbert. Hij is directeur van De Wingerd, de privékliniek waar Tessa als verpleegster werkt. Ella is oprecht blij met de verloving. Clio, Norberts jaloerse dochter, deelt Ella's vreugde niet. Dan slaat het noodlot toe.
 • 153. Ella - 153

  Willem krijgt last van zijn geweten en haast zich terug naar de loft om te beletten dat Nicolas de vergiftigde pudding opeet. Yasmine blijft koppig weigeren om het geld van haar vader te aanvaarden. Cindy's date loopt niet zoals ze had gehoopt. Anthony wil de kapster ervan overtuigen haar plan om zwanger te worden, op te geven.
 • 154. Ella - 154

  Ella betrapt Willem tijdens het stelen van de kostbare orchideeën van Nicolas. Hij bekent dat hij geld nodig heeft. Ondertussen ontdekt Cindy dat de man een bedrieger is en zij wil Ella meteen op de hoogte brengen. Clio steekt haar licht op bij Norbert.
 • 155. Ella - 155

  Ella kan zich moeilijk op haar studies concentreren. Ze voelt zich schuldig tegenover Nicolas omdat haar zogenaamde vader zijn serre heeft vernield. Clio vertelt Anthony dat Cindy kunstmatige inseminatie overweegt. Hij zorgt ervoor dat de kapster een namiddag bij zijn zus kan gaan werken, die onthaalmoeder is.
 • 156. Ella - 156

  Nicolas maakt zich zorgen om Ella. Om haar gedachten te verzetten, boekt hij een massage voor zijn verloofde. De avond verloopt naar wens en Nicolas besluit Ella op te biechten dat hij het bed met Clio heeft gedeeld. Anthony en Cindy plannen een blind date voor Clio en Norbert. Die schrikken wanneer ze elkaar in het restaurant zien.
 • 157. Ella - 157

  Nicolas wil alles zo snel mogelijk regelen voor zijn huwelijk met Ella. Zij maakt zich ondertussen zorgen over haar examen en is bang dat ze het zal verknoeien. Ondanks de zorgwekkende conditie van zijn hart, wordt Jasper uit het ziekenhuis ontslagen. Hij en Linda maken meteen plannen voor hun huwelijk. Lukas en Anthony praten over samenwonen.
 • 158. Ella - 158

  Nicolas vraagt Cindy zijn haar te komen knippen omdat hij er goed wil uitzien op zijn drink. Wanneer de kapster ontdekt dat ze een dubbele boeking heeft, stelt Barbara voor dat zij naar Nicolas gaat terwijl Cindy de andere klanten bedient. Ella haast zich naar haar examen en verliest de talisman van Inge. Wanneer Nicolas Barbara vertelt dat hij met Ella gaat trouwen, wordt het haar te veel.
 • 159. Ella - 159

  Ella leidt een gelukkig leven met haar moeder Tessa. De toekomst lijkt hen gunstig gezind, zeker wanneer Tessa zich verlooft met Norbert. Hij is directeur van De Wingerd, de privékliniek waar Tessa als verpleegster werkt. Ella is oprecht blij met de verloving. Clio, Norberts jaloerse dochter, deelt Ella's vreugde niet. Dan slaat het noodlot toe.
 • 160. Ella - 160

  Frederico is kwaad omdat Yasmine op zijn verjaardag met een vriendin gaat shoppen, maar er is iets dat hij niet weet. Carmen stort in en vertelt haar vrienden dat Mario en zij uit elkaar zijn. Wanneer Frederico haar troost, loopt de situatie uit de hand. Norbert wil dat Clio hem alles vertelt over de voorbije maanden. Jasper krijgt steeds meer last van zijn hart.
 • 161. Ella - 161

  Clio smeekt haar vader om hulp. Norbert belooft er alles aan te doen om zijn dochter uit de gevangenis te houden, maar ze moet zich wel bij de politie gaan aangeven. Norbert vertelt Ella en Nicolas dat Clio zich de hele tijd als Barbara heeft voorgedaan. Nicolas beseft al snel dat de vrouw zwanger is van hem. Cindy is razend wanneer ze hoort dat Clio haar wekenlang heeft bedrogen.
 • 162. Ella - 162

  Cindy wil dat Ella naar De Wingerd terugkeert. Ze mag haar geluk niet door Clio laten kapotmaken. Linda twijfelt eraan of Clio wel degelijk zwanger is van Nicolas en dringt aan op een vaderschapstest. Norbert is ervan overtuigd dat zijn dochter haar leven heeft gebeterd en wil geen kwaad woord over haar horen. Nicolas wil zijn verantwoordelijkheid tegenover Clio niet uit de weg gaan.
 • 163. Ella - 163

  Door de gebeurtenissen met Clio kan Ella zich maar moeilijk op haar volgende examen concentreren en ze neemt een grote beslissing. In een oud schoolboek van Nicolas vindt Ella een opstel waarin haar verloofde zijn liefde voor kinderen beschrijft. Tijdens een wandeling met Linda wordt Jasper onwel. Hij wordt meteen naar De Wingerd gebracht, waar hem een hard verdict wacht.
 • 164. Ella - 164

  Ella en Nicolas genieten van de picknick en de ballonvaart. Wanneer ze opnieuw in De Wingerd zijn, worden ze voor de eerste keer met de zwangere Clio geconfronteerd. Lukas en Anthony maken zich zorgen om de nakende verhuis. Ze vrezen dat hun interieurstijlen te veel zullen vloeken. Carmen maakt continu toespelingen op de kus die ze met Frederico heeft gedeeld.
 • 165. Ella - 165

  Nicolas en Ella ontvangen een brief van Clio. Deze laatste ontmoet de ouders van Jens en bekent aan hen wat ze in het verleden heeft gedaan. Als Ella Clio en Jens' ouders samen ziet, weet ze niet waar ze het heeft. Maar ze heeft nog andere zaken aan haar hoofd: ze heeft al voor twee examens verstek gegeven en vreest nu dat ze deze examenronde op haar buik mag schrijven.
 • 166. Ella - 166

  Ella leidt een gelukkig leven met haar moeder Tessa. De toekomst lijkt hen gunstig gezind, zeker wanneer Tessa zich verlooft met Norbert. Hij is directeur van De Wingerd, de privékliniek waar Tessa als verpleegster werkt. Ella is oprecht blij met de verloving. Clio, Norberts jaloerse dochter, deelt Ella's vreugde niet. Dan slaat het noodlot toe.
 • 167. Ella - 167

  Yasmine hoort Frederico en Carmen per toeval over hun kus discussiëren. Cindy broedt op een plan om Ella en Clio met elkaar te verzoenen. Anthony wordt op het laatste moment uitgenodigd voor een BV-feestje en laat Lukas stikken. Yasmine en Linda vernemen via Anke dat Jasper een donorhart nodig heeft, maar dat de wachtlijst lang is.
 • 168. Ella - 168

  Nicolas is bezorgd wanneer Ella de volgende ochtend niet naast hem ligt. Frederico zoekt toenadering tot Yasmine. Anthony denkt dat Lukas jaloers is op zijn succes. Clio brengt een bezoekje aan het kapsalon, waarop Anthony en Cindy er alles aan doen opdat Ella en Clio elkaar niet te zien zouden krijgen.
 • 169. Ella - 169

  Jasper weet dat zijn tijd gekomen is en wil dan ook stoppen met zijn hartmedicatie. Linda heeft een verrassing voor hem. Nicolas, Cindy en Anthony zijn erg bezorgd om Ella's verdwijning. Anthony nodigt Lukas uit voor een premièrefeestje.
 • 170. Ella - 170

  Ella leidt een gelukkig leven met haar moeder Tessa. De toekomst lijkt hen gunstig gezind, zeker wanneer Tessa zich verlooft met Norbert. Hij is directeur van De Wingerd, de privékliniek waar Tessa als verpleegster werkt. Ella is oprecht blij met de verloving. Clio, Norberts jaloerse dochter, deelt Ella's vreugde niet. Dan slaat het noodlot toe.
 • 171. Ella - 171

  Jasper heeft zijn laatste adem uitgeblazen. Cindy en Anthony trekken naar De Wingerd om Linda en Yasmine hun medeleven te betuigen. Ella en Clio komen terug thuis. Jens komt eindelijk bij bewustzijn. Clio vindt dat Norbert Ella moet adopteren.
 • 172. Ella - 172

  Vrienden en familie nemen afscheid van Jasper Fahadir. Anthony brengt een emotioneel eerbetoon aan zijn vriend. Linda zweert Clio dat ze Nicolas en Ella tegen haar zal beschermen. Ella mag opnieuw aan de slag als zaalassistente. Lukas stelt Ella voor Jens te helpen bij zijn revalidatie. Yasmine gaat op reis naar Iran, op zoek naar haar verleden.
 • 173. Ella - 173

  Linda heeft het moeilijk met de dood van Jasper en het vertrek van Yasmine. Nicolas wil een documentaire over zijn orchideeën draaien. Cindy overtuigt Carmen om zich op een datingsite in te schrijven. Clio brengt een bezoekje aan Salon Cindy en wordt samen met Norbert voor een etentje bij Ella en Nicolas uitgenodigd.
 • 174. Ella - 174

  Ella is verbaasd wanneer Nicolas haar vertelt dat hij een documentaire gaat maken. Hij bekent haar ook dat hij jaloers is op Jens en hiervoor zou hij wel eens een grondige reden kunnen hebben. Jens krijg goed nieuws van Lukas: morgen mag hij het ziekenhuis verlaten. Nicolas roept de hulp in van Cindy. Zij moet hem helpen zijn sociale vaardigheden op te krikken.
 • 175. Ella - 175

  Ella leidt een gelukkig leven met haar moeder Tessa. De toekomst lijkt hen gunstig gezind, zeker wanneer Tessa zich verlooft met Norbert. Hij is directeur van De Wingerd, de privékliniek waar Tessa als verpleegster werkt. Ella is oprecht blij met de verloving. Clio, Norberts jaloerse dochter, deelt Ella's vreugde niet. Dan slaat het noodlot toe.
 • 176. Ella - 176

  Jens zoekt Ella op en excuseert zich voor de kus, maar niet voor de gevoelens die hij voor haar heeft. Nicolas' eerste les bij Cindy verloopt goed, tot hij zijn nieuwe kennis in de praktijk moet omzetten. Norbert spoort Anke aan om Linda de waarheid te vertellen. Frederico bekent Carmen dat hij het huis dat hij samen met Yasmine heeft gekocht, niet alleen kan afbetalen.
 • 177. Ella - 177

  Ella voelt zich steeds vaker overbodig. Zowel Nicolas als Norbert vinden dat ze als toekomstige mevrouw De Prins niet als zaalassistente of verpleegster hoeft te werken. Nicolas wordt door Cindy en Anthony onder handen genomen. Frederico is aan het fuiven geslagen en verwaarloost zijn werk.
 • 178. Ella - 178

  Ella leidt een gelukkig leven met haar moeder Tessa. De toekomst lijkt hen gunstig gezind, zeker wanneer Tessa zich verlooft met Norbert. Hij is directeur van De Wingerd, de privékliniek waar Tessa als verpleegster werkt. Ella is oprecht blij met de verloving. Clio, Norberts jaloerse dochter, deelt Ella's vreugde niet. Dan slaat het noodlot toe.
 • 179. Ella - 179

  Nicolas confronteert Ella met wat hij in de studio heeft gehoord en stuurt haar weg uit de loft. Hij is ervan overtuigd dat het hart van zijn verloofde niet langer bij hem ligt, maar bij Jens. Norbert denkt dat de ruzie van het koppel wel eens een goede zaak zou kunnen zijn voor Clio en de baby.
 • 180. Ella - 180

  Nu Nicolas haar spullen heeft opgestuurd, is Ella in de veronderstelling dat het definitief voorbij is tussen hen. Linda dringt er bij Nicolas op aan de brokken te lijmen. Carmen staat er de laatste dagen alleen voor en dat begint zijn sporen na te laten. Jens zoekt Ella op en verneemt dat de relatie tussen haar en Nicolas tot de verleden tijd behoort.
 • 181. Ella - 181

  Carmen wordt op het matje geroepen bij Norbert. Anthony heeft weer zijn kuren. Ella en Clio gaan samen de stad in om een winkel voor de geboortelijst te zoeken en lopen Jens tegen het lijf. Hij nodigt Ella prompt uit om 's avonds samen naar Bar Taxi te gaan. Ondertussen heeft de pers lucht gekregen van de breuk tussen haar en Nicolas.
 • 182. Ella - 182

  Ella geeft aan Jens toe dat ze nog niet over Nicolas heen is. Cindy ziet in dat Jens wel degelijk een goede vriend is voor Ella en besluit hem een kans te geven. Ella krijgt het persbericht over de breuk tussen haar en Nicolas onder ogen en neemt een impulsieve beslissing. Lukas heeft het gevoel dat hij er de laatste tijd helemaal alleen voor staat.
 • 183. Ella - 183

  Ella begint haar interimjob als fietskoerier en moet een pakje afleveren bij Nicolas. Lukas dringt er bij Anthony op aan een keuze te maken tussen een van zijn carrières. Carmen en Frederico geven het beste van zichzelf om De Wingerd proper te krijgen tegen de volgende inspectieronde. Jens zorgt ervoor dat Ella in de lopende examenreeks van de examencommissie kan inpikken.
 • 184. Ella - 184

  Ella beslist om weer te gaan studeren. Nu ze met Nicolas heeft gebroken, wil ze haar diploma behalen en daarvoor kan ze op de hulp van Jens rekenen. Yasmine gaat op zoek naar Frederico. Anthony krijgt steeds meer sterallures. Clio voelt zich niet lekker en gaat naar de dokter. Nicolas maakt zich zorgen en doet haar een voorstel.
 • 185. Ella - 185

  Norbert en Lukas voeren een controle uit in De Wingerd. Lukas kijkt uit naar een etentje met Anthony, maar de avond draait anders uit dan hij had gehoopt. Anke heeft een verrassing voor Norbert. Nicolas vertelt Linda dat Clio komt logeren.
 • 186. Ella - 186

  Ella leidt een gelukkig leven met haar moeder Tessa. De toekomst lijkt hen gunstig gezind, zeker wanneer Tessa zich verlooft met Norbert. Hij is directeur van De Wingerd, de privékliniek waar Tessa als verpleegster werkt. Ella is oprecht blij met de verloving. Clio, Norberts jaloerse dochter, deelt Ella's vreugde niet. Dan slaat het noodlot toe.
 • 187. Ella - 187

  Ella bekent Jens dat ze verliefd is op hem. Cindy probeert te bemiddelen tussen Anthony en Lukas, maar haar vriend weigert om zich bij Lukas te verontschuldigen. Norbert krijgt bezoek van inspecteur De Beer, die hem vertelt dat de echte Mona Flora werd teruggevonden bij een dievenbende. Carmen en Frederico lopen Sam Stockmans tegen het lijf in de Bar Taxi, waar hij een date heeft.
 • 188. Ella - 188

  Carmen ontdekt dat Sam Stockmans onder een valse naam op een datingsite staat. Ze ziet haar kans om hem een toontje lager te laten zingen en schakelt Yasmine in. Wanneer inspecteur De Beer het valse juweel met een bevelschrift komt halen, slaat Nicolas de vervalsing kapot. Ella heeft vandaag haar eerste examen. Ze krijgt bezoek van Clio die haar een bekentenis doet.
 • 189. Ella - 189

  Vandaag is Anthony's grote dag maar Lukas wil niet naar zijn optreden komen kijken. De dokter is niet de enige die afhaakt. Yasmine heeft vanavond met Sam Stockmans afgesproken. Ella studeert voor haar examens terwijl Jens stiekem een feestmaal voor haar bereidt.
 • 190. Ella - 190

  Ella leidt een gelukkig leven met haar moeder Tessa. De toekomst lijkt hen gunstig gezind, zeker wanneer Tessa zich verlooft met Norbert. Hij is directeur van De Wingerd, de privékliniek waar Tessa als verpleegster werkt. Ella is oprecht blij met de verloving. Clio, Norberts jaloerse dochter, deelt Ella's vreugde niet. Dan slaat het noodlot toe.
 • 191. Ella - 191

  Linda is razend wanneer ze hoort dat Nicolas van plan is om aan het grote publiek bekend te maken dat hij de vader is van Clio's baby. Daarop trekt ze naar de politie. Ella kan niet met Jens meegaan naar de vernissage van zijn moeder. Al snel stelt iemand anders zich kandidaat om hem te vergezellen. Sam Stockmans komt aan in De Wingerd voor de beslissende gezondheidsinspectie.
 • 192. Ella - 192

  Sam Stockmans probeert het met Norbert op een akkoordje te gooien. Frederico is Yasmine dankbaar voor wat ze heeft gedaan, maar wat hem betreft is hun relatie definitief voorbij. Clio is razend op Linda omdat die naar de politie is gegaan. Anthony en Lukas lopen Jens en Lotte op de vernissage tegen het lijf en bellen dat meteen door naar Cindy, met alle gevolgen van dien.
 • 193. Ella - 193

  Jens wacht Ella in het restaurant op om haar te vertellen hoe graag hij haar ziet. In De Wingerd verdwijnen de laatste tijd geregeld maaltijden van patiënten. Lukas wil er het fijne van weten en gaat op zoek naar de dief. Hij heeft er geen flauw idee van wat hij hiermee allemaal in gang zet.
 • 194. Ella - 194

  Ella zet nog eens alles op alles voor haar laatste examen. Nicolas blijft doof voor Linda's bezwaren met betrekking tot zijn huwelijk met Clio. Anthony wil Lukas een nieuwe look bezorgen. Lotte probeert Jens te verleiden. Carmen verdiept zich in de ornithologie ter voorbereiding op een date en betrapt Lotte en Jens in de tuin van De Wingerd.
 • 195. Ella - 195

  Lukas verneemt dat Anke van plan is De Wingerd te verlaten. Clio heeft het zwaar in de gevangenis. Ze vraagt haar vader om zijn contacten aan te spreken en iets te regelen. Ella en Jens besluiten na haar proclamatie samen op reis te gaan. Cindy, Carmen en Yasmine bedisselen een plan om Lotte een lesje te leren.
 • 196. Ella - 196

  Nadat ze een paar glazen te veel op heeft, bekent Anke haar grote geheim aan Yasmine. Zij dringt erop aan Linda de waarheid te vertellen. Jens vraagt Lotte om uit zijn leven te verdwijnen. Wanneer Ella per ongeluk een deel van hun gesprek opvangt, is ze er niet helemaal gerust in. Norbert krijgt een verontrustend telefoontje vanuit de gevangenis.
 • 197. Ella - 197

  Ella leidt een gelukkig leven met haar moeder Tessa. De toekomst lijkt hen gunstig gezind, zeker wanneer Tessa zich verlooft met Norbert. Hij is directeur van De Wingerd, de privékliniek waar Tessa als verpleegster werkt. Ella is oprecht blij met de verloving. Clio, Norberts jaloerse dochter, deelt Ella's vreugde niet. Dan slaat het noodlot toe.
 • 198. Ella - 198

  Ella denkt dat zij en Jens om de verkeerde redenen bij mekaar zijn en ze vertelt hem over haar twijfels. Clio wordt uit de gevangenis vrijgelaten wegens gebrek aan bewijzen en ze neemt opnieuw haar intrek in de loft. Ze wil liever vandaag dan morgen met Nicolas trouwen. Norbert doet een onthutsende ontdekking.
 • 199. Ella - 199

  Clio maakt iedereen wijs dat Norbert bij een verre neef in Oostenrijk op bezoek is, maar Linda ruikt onraad. Jens en Ella nemen afscheid van elkaar. Clio broedt op een plan om haar stiefzus uit haar leven te krijgen.
 • 200. Ella - 200

  Ella besluit op Clio's voorstel in te gaan en ze krijgt een telegram van Nicolas. Cindy en Anthony zijn ervan overtuigd dat haar ex-verloofde nog steeds een boon voor haar heeft. Inspecteur Kakelberghs en Norbert worden op heterdaad betrapt terwijl ze proberen te ontsnappen. Clio neemt voorzorgsmaatregelen. Linda nodigt Ella uit voor een etentje in de loft.
 • 201. Ella - 201

  Norbert waarschuwt Carmen voor Clio. Ella bezweert Nicolas dat ze hem niet zal vergeten in Zuid-Afrika. Frederico, Anthony en Lukas gaan in De Wingerd op zoek naar Norbert, terwijl Carmen en Cindy zich over Clio ontfermen.
 • Ella leidt een gelukkig leven met haar moeder Tessa. De toekomst lijkt hen gunstig gezind, zeker wanneer Tessa zich verlooft met Norbert. Hij is directeur van De Wingerd, de privékliniek waar Tessa als verpleegster werkt. Ella is oprecht blij met de verloving. Clio, Norberts jaloerse dochter, deelt Ella's vreugde niet. Dan slaat het noodlot toe.
 • Ella leidt een gelukkig leven met haar moeder Tessa. De toekomst lijkt hen gunstig gezind, zeker wanneer Tessa zich verlooft met Norbert. Hij is directeur van De Wingerd, de privékliniek waar Tessa als verpleegster werkt. Ella is oprecht blij met de verloving. Clio, Norberts jaloerse dochter, deelt Ella's vreugde niet. Dan slaat het noodlot toe.
 • Ella leidt een gelukkig leven met haar moeder Tessa. De toekomst lijkt hen gunstig gezind, zeker wanneer Tessa zich verlooft met Norbert. Hij is directeur van De Wingerd, de privékliniek waar Tessa als verpleegster werkt. Ella is oprecht blij met de verloving. Clio, Norberts jaloerse dochter, deelt Ella's vreugde niet. Dan slaat het noodlot toe.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
 • En dat helemaal gratis