Een Echte Job

Een Echte Job

In 'Een echte job' stappen vijf bekende Vlamingen uit de spotlights om zich ten dienste te stellen van anderen op een afdeling van het Jessa Ziekenhuis in Hasselt.

Afleveringen

6 afleveringen

Aflevering 1

Nora Gharib, Stefaan Degand, Jonas Van Geel, Frances Lefebure en Joris van Rossem, beter bekend als Metejoor, gaan de uitdaging aan om stage te lopen als verpleegkundigen in het Jessa Ziekenhuis in Hasselt. Ter voorbereiding op dit unieke traject, krijgen ze een pittige spoedcursus voorgeschoteld, om nadien meteen hun eerste stappen te zetten in de zorg en op hun afdeling

Aflevering 2

Frances Lefebure, Jonas Van Geel, Stefaan Degand, Nora Gharib en Joris van Rossem ruilen de spotlights in voor een 'echte job'. Ze draaien enkele weken mee op een afdeling van het Jessa Ziekenhuis.

Aflevering 3

Stagiaires Frances Lefebure, Joris van Rossem, Stefaan Degand, Jonas Van Geel en Nora Gharib hebben nog veel te leren, maar langzamerhand vindt iedereen zijn draai op de eigen afdeling. In het revalidatiecentrum heeft mentor Bart een verrassing voor Joris. Hij mag de 26-jarige Enes meenemen naar buiten voor een fietstochtje. En dat levert veel plezier op bij Enes, maar ook bij Joris zelf.

Aflevering 4

Frances Lefebure, Jonas Van Geel, Stefaan Degand, Nora Gharib en Joris 'Metejoor' van Rossem draaien enkele weken intensief mee op een afdeling van het Jessa Ziekenhuis in Hasselt

Aflevering 5

De vijf bekende stagiaires draaien mee tijdens hun eerste nachtshift. En tijdens die shift hebben ze hun handen meer dan vol. Frances begrijpt dan ook niet hoe één persoon zo'n shift alleen kan bolwerken.

Aflevering 6

De vijf BV's trekken een laatste keer hun uniformen aan om het beste van zichzelf te geven tijdens de allerlaatste shift in het ziekenhuis. Stefaan kwam sinds het overlijden van zijn vrouw nauwelijks nog in een ziekenhuis, tot nu. Hij vertelt zijn collega?s openhartig over het moment waarop hij afscheid moest nemen van zijn vrouw.
  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis