Een echte job

Een echte job

In 'Een echte job' stappen vijf bekende Vlamingen uit de spotlights om zich ten dienste te stellen van anderen op een afdeling van het Aalsters Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis.

Afleveringen

3 afleveringen

Aflevering 1

An Lemmens, Dominique Persoone, Julie Vermeire, Andy Peelman en Sarah Mouhamou gaan de uitdaging aan om stage te lopen als verpleegkundigen in het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis in Aalst. Ze worden ingeschakeld op de afdelingen geriatrie, pediatrie, neurochirurgie, orthopedie en spoed. Ter voorbereiding op dit unieke traject, krijgen ze een pittige spoedcursus verpleegkunde.

Aflevering 2

Na hun spoedcursus verpleegkunde draaien An Lemmens, Dominique Persoone, Julie Vermeire, Andy Peelman en Sarah Mouhamou drie weken mee op een afdeling in het ziekenhuis. Ze lopen nu stage op de afdelingen geriatrie, pediatrie, neurochirurgie, orthopedie en spoed. Hoe beleefden ze hun eerste dagen op hun nieuwe werkplek?

Aflevering 3

Na enkele ochtendshifts draaien de vijf bekende verpleegkundigen voor het eerst mee tijdens een late shift. En tijdens die shift gaat er voor An Lemmens, die stiekem graag vroedvrouw wil worden, een droom in vervulling: ze mag live de bevalling van Sylvie meemaken. De late shift is ook voor Dominique op de Spoed erg bijzonder. Hij mag voor het eerst mee op pad met de MUG.

Anderen bekeken ook

  • De beste Vlaamse en internationale programma's van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
  • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
  • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
  • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
  • En dat helemaal gratis