Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Echte Verhalen: De Buurtpolitie

De mannen en vrouwen van het politiekorps in 'Echte verhalen: De buurtpolitie' kennen geen moment verveling. Elke dag brengt een nieuwe zaak!

22 afleveringen

 • Aflevering 24

  Op het plein staat een achtergelaten wagen van waaruit luide muziek speelt en waarop twee foto's hangen: een man en een gewond meisje. Eric en Brigitte kunnen achterhalen van wie de wagen is en brengen de eigenaar een bezoekje. Koen en Tineke merken Aziz op, samen met een andere man. Na controle vinden ze een zakje marihuana bij de man.
 • Aflevering 25

  De plaatselijke karpervereniging vreest dat ze het slachtoffer zijn geworden van een vissendief. Koen en Tineke beslissen om een hinderlaag op te zetten, maar het is nog maar de vraag of de dieven effectief zullen opdagen. Een dronken man heeft bijna iemand aangereden. Hij ontkent dat hij gedronken heeft, maar desondanks slaagt hij er niet in om te blazen.
 • Aflevering 26

  Nabij een bouwwerf wordt het levenloze lichaam van een man gevonden. Het onderzoek leidt Eric en Brigitte naar de supermarkt, waar ze de bewakingsbeelden opvragen. Wanneer de commissaris die beelden ziet, stormt hij plots zonder enige uitleg naar buiten. Een beenhouwer wordt overvallen door een man in een gorillapak.
 • Aflevering 27

  Een psychiatrische patiënt keert na zijn wandeling niet terug naar het ziekenhuis. Eric, Brigitte, Koen, Tineke en speurhond Barry starten een zoektocht, maar dan wordt er ook nog een meisje ontvoerd. De teams splitsen zich weer op om alle zaken te kunnen afwerken. Getuigen hebben vreemde geluiden gehoord in de koffer van een wagen. Floor en Obi moeten uitzoeken wat er aan de hand is.
 • Aflevering 28

  Het springpaard Speedy Gonzales is uit de manege gestolen. Eric en Brigitte ontdekken al snel dat de eigenaar bij heel wat mensen schulden heeft, dus zoeken ze de dader onder zijn schuldeisers. Koen en Tineke kunnen net op tijd verhinderen dat een dronken man met de auto gaat rijden. Zijn woeste vrouw komt hem op het commissariaat ophalen.
 • Aflevering 29

  Een man werd in zijn slaapkamer aangevallen door een indringer. Zijn vrouw lag naast hem in bed en heeft het voorval gezien. Eric en Brigitte starten hun onderzoek en komen al snel tot de conclusie dat er iets niet klopt aan de verklaring van de echtgenote. Floor en Obi worden opgeroepen voor een inbraak die nog aan de gang is.
 • Aflevering 30

  Koen en Tineke geven verkeersles in de lagere school. Ze willen de leerlingen duidelijk maken hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn in het verkeer en leggen uit wat een dode hoek is. Wanneer Koen tijdens de verkeersles ziet hoe twee jongens een andere jongen pesten, treedt hij onmiddellijk op.
 • Aflevering 31

  Een vrouw wordt levenloos in haar bad gevonden. Het lijkt in eerste instantie op een ongeluk, maar Eric en Brigitte ontdekken al snel dat er meer aan de hand is. Tineke en Koen vinden tijdens hun patrouille een achtergelaten hond. De twee dierenvrienden gaan op zoek naar de eigenaar, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan.
 • Aflevering 32

  Een meisje wordt in het jeugdhuis in elkaar geslagen door een onbekende jongeman. Koen en Tineke gaan op zoek naar de dader. Een zakenman is brutaal overvallen in zijn zaak. Eric en Brigitte moeten de man bevrijden uit zijn benarde situatie. Het onderzoek verloopt moeilijk, maar dan komt een cafébaas met de oplossing.
 • Aflevering 33

  Een jonge vrouw is na achttien jaar op zoek naar haar familie. De commissaris belooft haar dat hij contact zal opnemen met haar familie, maar daardoor komen ze tot de conclusie dat er al die jaren geleden een vreselijke vergissing is gebeurd. Floor en Obi worden geconfronteerd met een eiergooier en een gestolen kart.
 • Aflevering 34

  De schepen van milieu wordt het slachtoffer van een tigerkidnapping. De commissaris, Koen, Tineke, Eric en Brigitte moeten zo veel mogelijk informatie verzamelen over de situatie om zo de noodzakelijke inval perfect voor te bereiden. Een actie die niet zonder gevaar is. Floor en Obi houden tijdens hun patrouille een dronken man tegen.
 • Aflevering 35

  Koen en Tineke moeten naar de lagere school, waar een kindje niet werd opgehaald door haar moeder. Wanneer de agenten de zaak verder onderzoeken en bij de woning van de moeder arriveren, vinden ze nog een kleine jongen die helemaal alleen thuis is. Er is een seriemoordenaar aan het werk in de buurt.
 • Aflevering 36

  Koen en Tineke krijgen te maken met een opmerkelijke zaak. Een moeder komt klacht neerleggen op het politiekantoor nadat haar kind op school gebeten werd door een andere leerling. Brigitte en Erik krijgen een oproep binnen: een man is thuis overvallen. Ter plekke treffen ze een ware ravage aan.
 • Aflevering 37

  Twee jonge meisjes worden alleen en verkleumd in het bos gevonden. Floor en Obi moeten op zoek naar de ouders. Een man met terminale darmkanker blijkt na onderzoek niet zo ziek te zijn als eerst gedacht. Eric en Brigitte gaan op zoek naar zijn dokter om uit te pluizen wat er juist aan de hand is.
 • Aflevering 38

  Koen en Tineke doen een lugubere ontdekking in een varkenskwekerij. Wanneer ze tijdens hun onderzoek de vrouw van de boer nergens kunnen vinden, vrezen ze het ergste. Floor en Obi worden opgeroepen voor een vechtpartij.
 • Aflevering 39

  Er heerst paniek in het café. Enkele jongeren hebben last van blauwe urine. Eric en Brigitte zoeken uit wat er juist aan de hand is. Koen en Tineke vatten post op de parking van een restaurant waar op mysterieuze wijze wordt ingebroken in auto's. Zal de dader opdagen en kunnen ze hem vatten?
 • Aflevering 40

  Koen en Tineke moeten weer eens ingrijpen bij een huiselijke twist, maar deze keer blijkt er veel meer aan de hand te zijn. De vader is bewusteloos en zoon en moeder beschuldigen elkaar. Stafke zit met een probleem. De post voor zijn jarige buurman is verdwenen. Floor en Obi gaan op onderzoek.
 • Aflevering 41

  De commissaris krijgt onverwacht bezoek van de procureur. Zij heeft in de prullenmand van haar tienerzoon een kladversie van een opstel gevonden. Daarin beschrijft de jongen tot in detail hoe hij gepest wordt door de leerkracht lichamelijke opvoeding. De commissaris besluit de zaak zelf verder te onderzoeken. Koen en Tineke krijgen een oproep dat er een woninginbraak aan de gang is.
 • Aflevering 42

  Na zijn avonddienst keert agent Patrick naar huis terug. Wat een rustige avond leek te worden, loopt dramatisch af. Floor en Velimir worden opgeroepen voor nachtlawaai. Ter plaatse treffen ze een paar individuen aan die het te bont maken.
 • Aflevering 43

  Koen en Tineke krijgen een noodoproep. Het blijkt om het adres van de tandarts te gaan. Die heeft een klein meisje een paar klappen gegeven en de vader van het kind is overstuur. Koen en Tineke proberen de gemoederen te bedaren. De burgemeester komt naar het politiekantoor. Een van de inwoners van de gemeente wordt 100 jaar en dat moet gevierd worden.
 • Aflevering 44

  Floor en Obi worden opgeroepen omdat er een winkeldief aan het werk zou zijn. Wanneer ze arriveren is de dief nog aanwezig, maar hij kan ontsnappen. In zijn vlucht vergeet hij echter om zijn zoontje mee te nemen. Koen en Tineke bemerken commotie op straat. Een vrouw is net gecarjackt door een gewapende man. Koen en Tineke hebben Barry bij en zetten meteen de achtervolging in.
 • Aflevering 45

  Twee tienerjongens melden bij agent Patrick dat ze zijn overvallen in het park. Ze waren onderweg naar een vriend die in het ziekenhuis ligt en de dieven zijn er met de cadeautjes van de zieke vandoor. Floor en Obi zijn in de buurt van het park en gaan een kijkje nemen. Brigitte en Eric worden opgeroepen.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
 • En dat helemaal gratis