Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Echte Verhalen: De Buurtpolitie

De mannen en vrouwen van het politiekorps in 'Echte verhalen: De buurtpolitie' kennen geen moment verveling. Elke dag brengt een nieuwe zaak!

50 afleveringen

 • Aflevering 1

  Hoofdinspecteur Tineke en haar partner Koen trekken naar een mooie villa nadat buurtbewoners gemeld hebben dat een verdacht individu in de tuin rondloopt. Inspecteurs Velimir en Floor komen tijdens hun patrouille een oude man op een scootmobiel tegen. Die is echter over de weg aan het zwalpen en dus houden de inspecteurs de man tegen om hem aan een alcoholtest te onderwerpen. Claudine Berbé komt bij wijkagent Patrick aangifte doen op kantoor: haar verloofde kwam niet opdagen op de luchthaven en dus denkt de vrouw dat hem iets overkomen is.
 • Aflevering 2

  De 15-jarige Ella komt samen met haar mama aangifte doen op het politiekantoor. Na lang aarzelen, heeft ze haar moeder verteld dat ze verkracht werd. Hoofdinspecteurs Brigitte en Erik ondervragen het meisje voorzichtig. Ondertussen proberen Tineke en Koen binnen te geraken in een woning waar de TV al 24 uur ontzettend luid staat. De buren hebben de eigenares van de woonst ook al even niet meer gezien, en dus zijn ze ongerust. Inspecteurs Floor en Velimir moeten zich zo snel mogelijk naar de spoorweg begeven, want daar heeft de stationschef een peuter op de sporen teruggevonden, zonder enig teken van zijn ouders.
 • Aflevering 3

  Wanneer de jonge papa Pieter Vanderycken patronen van een jachtgeweer in zijn tuin terugvindt, dient hij klacht in tegen zijn buurman bij wijkagent Patrick Tilkens. Hij vreest immers voor de veiligheid van zijn 3 kinderen. Erik en Brigitte leggen de buurman op de rooster. Ondertussen gaan Floor en Velimir af op een fietsongeval. Aangezien de enige getuige dronken is, moeten de inspecteurs zelf zien te ontdekken wat er juist gebeurd is.
 • Aflevering 4

  Brigitte en Erik worden opgeroepen voor een dodelijk ongeval nadat een 15-jarige jongen onder een vrachtwagen terecht is gekomen. Diezelfde nacht trekken Tineke en Koen uit wanneer het alarm afgaat bij een technologisch bedrijf. Ze trekken het donkere gebouw in om de dader(s) op heterdaad te betrappen. Fleur en Velimir gaan af op een oproep over nachtlawaai. De buren sloegen alarm wanneer een pasgetrouwd koppel het te bont maakte.
 • Aflevering 5

  Hoofdinspecteurs Erik en Brigitte gaan ter plaatse wanneer het lijk van een jonge 21-jarige vrouw op een parking werd gevonden. Maar dan komt de ex-vriend van het meisje toe. Inspecteurs Velimir en Floor proberen ondertussen een verkeersongeval met vluchtmisdrijf op te helderen. Wijkagent Patrick krijgt buurtbewoner Staf op de visite in het politiekantoor. Zijn fiets is gestolen en de man eist dat de grote middelen meteen worden ingezet.
 • Aflevering 6

  Wim is net vader geworden en geniet in het ziekenhuis samen met zijn vrouw en andere kinderen van zijn pasgeboren zoontje. Op hetzelfde moment halen inbrekers bij hen thuis de hele woonst overhoop. Inspecteur Koen en hoofdinspecteur Tineke treffen een ware ravage aan, maar van de dader ontbreekt elk spoor. Wijkagent Patrick wordt opgeroepen omdat twee gemaskerde en gewapende mannen een meisje hebben meegesleurd in hun auto. Agenten Floor en Velimir gaan op zoek naar de verdachte auto, terwijl rechercheurs Erik en Brigitte starten met een buurtonderzoek.
 • Aflevering 7

  Wanneer de bankrekening van Tamara wordt geplunderd, vermoedt rechercheur Erik dat ze het slachtoffer is geworden van steaming. Inspecteurs Floor en Velimir proberen een dolgedraaide jongen te overmeesteren. De man is helemaal door het lint gegaan en heeft zijn jongere broer verwond met een Japans sierzwaard.
 • Aflevering 8

  Een bouwvakker staat op het punt om een opgerold tapijt weg te gooien wanneer hij plots een hand opmerkt. Het slachtoffer blijkt in verdachte omstandigheden om het leven te zijn gekomen. Aan rechercheurs Erik en Brigitte om uit te zoeken wie de man was en hoe hij daar terecht is gekomen. Inspecteurs Floor en Velimir ontfermen zich over een man die helemaal overstuur is omdat zijn vriendin levenloos op de grond ligt.
 • Aflevering 9

  De 9-jarige Jorn is vermist. Rechercheurs Erik en Brigitte onderzoeken het huis van Jorns ouders en gaan ook langs bij zijn speelkameraadje. Er wordt een grootscheepse zoekactie op touw gezet om de jongen terug te vinden. Inspecteur Fleur trekt samen met haar collega naar een appartementsgebouw, waar een vrouwelijke bewoonster een vreemde geur heeft opgemerkt.
 • Aflevering 10

  Jessica verblijft in een instelling, maar is sinds vanochtend vermist. De hoofdverpleegster meldt de onrustwekkende verdwijning aan Jessica’s echtgenoot, terwijl rechercheurs Erik en Brigitte meteen een speuractie opstarten. Inspecteur Koen en hoofdinspecteur Tineke spotten een geseinde auto op een verlaten industrieterrein. Niet veel later blijkt dat de eigenaar van de wagen gezocht wordt voor heling. Maar wanneer Koen de man in de boeien wil slaan, stapt een hysterische vrouw op hem af...
 • Aflevering 11

  In het park heerst een ernstige plaag van diefstallen. Om de dievenbende op heterdaad te betrappen, zet de politie een grootscheepse actie op poten. Inspecteur Koen en hoofdinspecteur Tineke worden opgeroepen in een zaak rond huiselijk geweld.
 • Aflevering 12

  Aan het onthaal van het politiebureau komt een man zichzelf aangeven. Hij vertelt hoe en waarom hij drie jaar geleden een vrouw heeft doodgeschoten. Het moordwapen heeft hij meegebracht in een schoendoos. Inspecteurs Erik en Brigitte onderzoeken de zaak. Floor en Velimir luisteren ondertussen naar een vrouw die gestalkt wordt door haar ex.
 • Aflevering 13

  Een bejaarde vrouw wordt ’s nachts dood teruggevonden langs de parkvijver. Haar armen en benen zijn geboeid. Op het eerste gezicht lijkt het om een gruwelijke moord te gaan, maar tijdens de huiszoeking neemt het onderzoek een heel andere wending. Inspecteur Koen en hoofdinspecteur Tineke ontfermen zich over een fietser die omsingeld en geslagen werd door een groep jongeren.
 • Aflevering 14

  Een bebloede vrachtwagenchauffeur is vastgeketend aan een boom. Rechercheurs Erik en Brigitte bevrijden de man en luisteren naar zijn opmerkelijk verhaal. Yannick dient een klacht in bij wijkagent Paul nadat zijn hond spoorloos verdwenen is. Hij is er namelijk van overtuigd dat zijn ex meer van de zaak afweet...
 • Aflevering 15

  Enkele dagen geleden werd het stoffelijk overschot van een pasgeboren baby aangetroffen. Inspecteurs Brigitte, Erik, Koen en Tineke gaan undercover op de begrafenis van het baby’tje en hopen er de ouders aan te treffen. Inspecteurs Floor en Velimir betrappen tijdens hun patrouille twee spijbelaars.
 • Aflevering 16

  Wanneer een man graafwerken doet in zijn tuin, maakt hij een gruwelijke ontdekking. Rechercheurs Erik en Brigitte starten meteen een onderzoek. Inspecteur Koen en hoofdinspecteur Tineke rijden intussen met hoge snelheid naar het huis van een koppel. Een echtgenoot zou volgens een getuige geweerschoten gelost hebben op zijn vrouw, maar wanneer Koen en Tineke arriveren, doet de echtgenoot nietsvermoedend samen met zijn vrouw de deur open...
 • Aflevering 17

  Inspecteurs Floor en Velimir ontdekken dat een baksteen de oorzaak is van een dodelijk ongeluk met een fietser. Rechercheurs Erik en Brigitte vermoeden dat iemand een steen vanop de brug naar beneden heeft gegooid. Een postbode doet een vreselijke ontdekking tijdens zijn ronde: hij ziet een oude dame voor dood op de grond liggen.
 • Aflevering 18

  Inspecteur Koen en hoofdinspecteur Tineke krijgen een winkelverantwoordelijke over de vloer die komt vertellen hoe hij al een tijdje wordt geteisterd door een professionele dief. Koen en Tineke pinnen zich vast op de zaak en willen de dief op heterdaad betrappen. Een vrouw komt een autodiefstal aangeven. De auto wordt als gestolen gesignaleerd en de patrouilles buiten houden een extra oogje in het zeil.
 • Aflevering 19

  Bram heeft zijn motor op een tweedehandssite te koop aangeboden. Al snel is er een man die interesse toont, maar wat Bram nog niet weet, is dat de man helemaal niet van plan is om de motor nadien terug te brengen. Inspecteurs Floor en Velimir krijgen de taak om vier jongeren in toom te houden die amok maken op de parking van een jeugdhuis.
 • Aflevering 20

  Een vrouw komt aangifte doen van partnergeweld. De dokter weet te vertellen dat ze een gebroken neus, een paar gebroken ribben en een hoofdletsel heeft. Rechercheurs Erik en Brigitte gaan meteen naar het huis van de vrouw op zoek naar haar vriend. Inspecteurs Floor en Velimir zijn intussen op patrouille en zien hoe een auto tegen veel te hoge snelheid voorbij raast met op de achterbank een vrouw die volledig besmeurd is met bloed. Floor vreest het ergste en gaat met getrokken wapen op de bestuurder af.
 • Aflevering 21

  Een man is met zijn hond aan het wandelen op het domein van een bevriende baron wanneer hij en zijn viervoeter ineens staande worden gehouden door 2 jagers. Zij beweren dat de man er niet mag komen en dan loopt de situatie uit de hand. Wijkagent Patrick krijgt een vrouw over de vloer die vertelt dat de banden van haar auto gehaald werden. Ze heeft het hele voorval op film vastgelegd.
 • Aflevering 22

  Er zal deze avond een grootscheepse alcoholcontrole plaatsvinden. Ook hoofdinspecteur Tineke, inspecteur Koen en speurhond Barry worden ingezet. Wanneer tijdens de controle een auto rechtsomkeer maakt, wordt meteen de achtervolging ingezet. Inspecteurs Floor en Velimir horen een luide knal tijdens het patrouilleren.
 • Aflevering 23

  Een wandelaar belt wijkagent Patrick op. Hij heeft verschillende handtassen gevonden op een braakliggend terrein. Patrick merkt al snel dat enkel het geld in de portefeuilles ontbreekt. Een bejaarde man bedreigt zijn buurvrouw. Inspecteur Koen en hoofdinspecteur Tineke snellen meteen ter hulp. De jonge buurvrouw zegt dat de man zich al maanden misdraagt.
 • Aflevering 24

  ‘s Ochtends wordt in een bushokje een dronken voetbalfan gevonden. Agenten Koen en Tineke beslissen om hem naar huis te brengen. Daar doen ze een vreemde ontdekking. Een moeder stopt bij een tankstation om te tanken een flesje water te kopen. Ze laat haar baby even in de auto omdat het buiten erg koud is, maar dan wordt de wagen gecarjackt.
 • Aflevering 25

  Een thuisverpleegster treft tijdens haar dagelijkse ronde een bejaarde man thuis dood aan. In paniek belt ze de politie en rechercheurs Erik en Brigitte komen ter plaatse. Inspecteur Koen en hoofdinspecteur Tineke krijgen een melding van overlast. Een man is flink over zijn toeren en bedreigt voorbijgangers. Wanneer Tineke hem probeert te benaderen, lopen de gemoederen hoog op.
 • Aflevering 26

  Een gemaskerde man die een Batman pak draagt, komt een schurk afleveren aan het onthaal van het politiekantoor. De man beweert dat het om een gezochte gangster gaat die gestolen goederen verkoopt en geld verduistert. Inspecteurs Koen en Tineke krijg een noodoproep: een juwelierszaak werd overvallen door twee gemaskerde mannen. Wanneer de inspecteurs ter plaatse komen, zijn de daders al lang vertrokken. Ze hebben de verkoopster gekneveld achtergelaten.
 • Aflevering 27

  Floor en Velimir krijgen een oproep van een verontruste vrouw: haar onderbuur zou al enkele nachten na elkaar veel lawaai maken. Wanneer Floor en Velimir arriveren, is het muisstil in het appartementsgebouw. Wanneer ze binnen gaan, doen de agenten een vreemde ontdekking. Inspecteur Koen verneemt dat er wat tumult is in en rond het jeugdhuis en gaat ter plaatse.
 • Aflevering 28

  De manager van een dierenwinkel belt de politie want er zijn weer hondensnoepjes gestolen. Koen en Tineke gaan op zoek naar de dief. Een gestolen mobilhome wordt op een camping teruggevonden. De uitbater van het caravanpark geeft de politie een paar tips zodat ze de daders misschien op het spoor kunnen komen. Rechercheurs Erik en Brigitte schieten meteen in actie. Inspecteur Koen, hoofdinspecteur Tineke en speurhond Barry gaan op het perron patrouilleren om de eerste treinreizigers van de dag te controleren, want daar zitten vaak dievenbendes tussen. Ze krijgen al snel een jonge kerel in het vizier die zich zenuwachtig gedraagt.
 • Aflevering 29

  Rechercheurs Erik en Brigitte gaan op zoek naar een schaars geklede vrouw die door een paar voorbijgangers gesignaleerd werd. Na een tijdje vinden ze haar langs de kant van de weg, de vrouw is totaal overstuur. De agenten proberen te achterhalen wat er precies gebeurd is. Inspecteur Koen en hoofdinspecteur Tineke krijgen een melding binnen van een voorbijganger die beweging gezien heeft in de woning van zijn overbuur. Maar die is met vakantie...
 • Aflevering 30

  Een man treft zijn vrouw levenloos aan op de zolder. Het lijkt erop dat ze zelfmoord gepleegd heeft. De echtgenoot vertelt rechercheurs Erik en Brigitte dat ze heel gelukkig waren en dat hij niet kan vatten waarom ze een einde wou maken aan haar leven. Wanneer het labo te plaatse komt, blijken er inbraaksporen te zijn. De zaak krijgt plots een totaal nieuwe wending. Wijkagent Patrick krijgt een ongerust telefoontje van zijn moeder. Zij was aan het bellen met haar dochter, de zus van Patrick, wanneer de lijn abrupt werd onderbroken. Het laatste dat de moeder hoorde was geschreeuw en een enorme klap. Patrick vreest het ergste...
 • Aflevering 31

  Inspecteur Koen en hoofdinspecteur Tineke worden opgeroepen: er kronkelt een gigantische slang over op de parking van een appartementsgebouw. Iemand heeft een anonieme brief naar het politiekantoor gestuurd. Daarin staat te lezen dat een man -vergezeld door zijn vriendin- diefstallen pleegt. De briefschrijver vermeldt ook tot in detail de manier waarop het koppel te werk gaan. Brigitte en Erik onderzoeken de zaak.
 • Aflevering 32

  Er is een bankoverval aan de gang. Koen, Tineke, Floor en Velimir gaan ter plaatse. Een van de gangsters zit gevangen in het veiligheidssas van de bank maar hij heeft 2 granaten op zak. Een kapster roept de hulp in van rechercheurs Erik en Brigitte wanneer de inhoud van haar handtas werd gestolen. Het is haar een raadsel wie haar mobieltje en portefeuille meegenomen heeft.
 • Aflevering 33

  Een huisarts komt langs bij inspecteur Koen. Tijdens een onderzoek merkte hij dat een van zijn patiëntes veel verwondingen heeft. De huisdokter vermoedt dat ze het slachtoffer is van ernstig intrafamiliaal geweld. Inspecteur Koen en hoofdinspecteur Tineke maken zich zorgen en brengen de vrouw een bezoekje. De 112 krijgt een stille oproep. Iemand belt het noodnummer op, maar haakt meteen in. Wanneer ze proberen terug te bellen, krijgen ze de persoon niet meer aan de lijn. Rechercheurs Erik en Brigitte gaan onmiddellijk ter plaatse.
 • Aflevering 34

  De moeder van een pubermeisje heeft een afscheidsbrief gevonden. Daarin schrijft het meisje dat ze iets heel stom heeft gedaan. Inspecteur Koen, hoofdinspecteur Tineke en speurhond Barry gaan meteen de baan op om de hele buurt uit te kammen. Een vrouw komt met een grote reiskoffer naar het onthaal van het politiekantoor. Ze beweert dat alle spullen die erin zitten gestolen zijn. Agent Patrick onderzoekt de zaak.
 • Aflevering 35

  Koen en Tineke rukken uit na een noodoproep: een man die te veel gedronken heeft, is de boel kort en klein aan het slaan. Zijn vrouw en zijn zoontje zijn naar de schoonouders gevlucht. Wanneer Koen en Tineke een kijkje in het huis willen nemen, begint de man de deuren dicht te spijkeren. Rechercheurs Erik en Brigitte zijn op patrouille. Ze zien een man verdachte handelingen uitvoeren: hij voelt aan de klink van een auto, een beetje verderop doet hij hetzelfde met een andere wagen … Erik en Brigitte gaan erop af.
 • Aflevering 36

  Inspecteurs Eric en Brigitte worden opgeroepen. Er is een restauranthouder overvallen. Ze treffen de man bewusteloos aan, met een ernstige hoofdwonde. De zaak neemt een vreemde wending wanneer de inspecteurs ontdekken dat er een briefje van 20 euro met tape op de rug van man kleeft. Floor en Velimir beiden bijstand aan een oudere man die onwel is geworden in de supermarkt. De man beweert geen ziekenwagen nodig te hebben.
 • Aflevering 37

  Een man is paniekerig op zoek naar zijn vrouw. Ze is een wandeling gaan maken met de hond, naast het kanaal, maar hun hond is alleen terug naar huis gekomen. De man maakt zich ernstig zorgen dat zijn vrouw in het water is gesukkeld, want ze kan niet zwemmen. Koen en Tineke gaan op zoek naar haar. Floor en Velimir worden opgeroepen voor een diefstal in een grootwarenhuis. Wanneer ze terug op kantoor komen, worden ze door de commissaris op het matje geroepen.
 • Aflevering 38

  Een vrouw komt aangifte doen van ongewenste intimiteiten op het werk. Haar baas valt haar al een tijdje lastig en ze durft niet meer gaan werken. Wanneer inspecteurs Eric en Brigitte de werkgever aan de tand voelen, blijkt er iets heel anders aan de hand te zijn.
 • Aflevering 39

  Er is al een paar weken een bende aan het werk die het gemunt hebben op de kluizen van supermarkten en grote bedrijven. Inspecteurs Eric en Brigitte en Koen en Tineke stellen alles in het werk om de daders op te sporen. Floor en Velimir zien een man met zijn fiets zwalpen over de openbare weg. De man blijkt erg dronken te zijn, maar omdat hij beweert dat hij een paar 100 meter verder woont, mag hij te voet naar huis gaan. Een half uur later komen ze de man opnieuw tegen.
 • Aflevering 40

  Al drie dagen op rij wordt er in de buurt een wolf gesignaleerd, nu ook op een boerderij waar een gezin met kinderen woont. Hij heeft al een aantal dieren doodgebeten en is duidelijk niet van plan om weg te gaan. Commissaris Berckmans wil dringend actie ondernemen voordat de buurtbewoners niet meer uit hun huizen durven te komen. Samen met inspecteur Koen, hoofdinspecteur Tineke en enkele vrijwilligers probeert hij de wolf in de val te lokken.
 • Aflevering 41

  De "haardief" heeft weer toegeslagen: een man bedreigt vrouwen met een schaar en knipt hun haren af. Op die manier heeft hij al 15 slachtoffers gemaakt. Rechercheurs Erik en Brigitte gaan undercover de straat op om de haardief eindelijk te vatten. Joren komt aangifte doen op het politiekantoor: hij werd door een jongen aangevallen en in elkaar geslagen. Het vreemde aan de zaak is dat de dader zijn portefeuille naar het slachtoffer gegooid heeft. Er is een caféruzie aan de gang : een man is helemaal door het lint gegaan en bedreigt de andere stamgasten met een wapen. Inspecteur Koen en hoofdinspecteur Tineke gaan erop af.
 • Aflevering 42

  Pieter-Jan komt zijn schoonmoeder aangeven. Hij vermoedt dat ze zich met louche zaken bezighoudt, omdat ze plots op grote voet leeft. De man vermoedt dat zijn schoonmoeder geld verduistert in het gemeentehuis waar ze als administratief bediende werkt. Rechercheurs Erik en Brigitte onderzoeken de zaak. Een dronken man heeft zich geïnstalleerd in zijn voortuin en is luidkeels aan het zingen. Inspecteur Koen en hoofdinspecteur Tineke proberen de zingende man naar zijn woonkamer te lokken, maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan … .
 • Aflevering 43

  Rechercheurs Eric en Brigitte zien tijdens hun patrouille een man met een autopech langs de kant van de weg staan. Inspecteur Eric vindt dat de man zich verdacht gedraagt. Hij beslist de nummerplaat van de wagen te checken. De smartphone van Jochen is gestolen. Gelukkig had hij een app gedownload zodat kan zien waar het toestel zich bevindt. Hij overhandigt het adres aan inspecteurs Floor en Velimir.
 • Aflevering 44

  Een klein meisje belt naar het noodnummer 112. Ze zegt dat er iets ernstigs aan de hand is met haar mama. Inspecteur Koen en hoofdinspecteur Tineke gaan onmiddellijk ter plaatse. Een man belt totaal overstuur naar de politie. Dieven hebben zijn huis leeggeroofd. Rechercheurs Erik en Brigitte gaan ter plaatse. De man is doodongerust want ook zijn vrouw is spoorloos.
 • Aflevering 45

  Wijkagent Patrick krijgt een sms waarin iemand dreigt om het politiekantoor te laten ontploffen. Omdat er een paar weken geleden een combi in brand werd gestoken op de parking, neemt commissaris Berckmans het sms’je heel ernstig. Inspecteurs Floor en Velimir zien op straat een man wild tekeer gaan tegen een vrouw die achter het stuur van haar wagen zit. Ze is totaal verstijfd van angst. De inspecteurs proberen de man te kalmeren.
 • Aflevering 46

  Een moeder is erg ongerust na een bezoekje met haar 11-jarige dochter aan de kinderarts. De dokter heeft ernstige vermoedens dat het meisje misbruikt wordt. Rechercheurs Eric en Brigitte nemen de zaak heel ernstig en starten een onderzoek. Floor en Velimir krijgen een oproep dat een vrouw op straat amok maakt. Wanneer ze toekomen, zien ze de vrouw wild om zich heen slaan met haar handtas. De agenten proberen haar tot bedaren te brengen.
 • Aflevering 47

  Een dame legt klacht neer op het politiekantoor omdat er bij haar thuis werd ingebroken. Ze was op dat moment gaan dineren in een sterrenrestaurant. Omdat er de voorbije weken meerdere klanten van dat restaurant bestolen zijn, vermoeden rechercheurs Eric en Brigitte dat er meer achter zit. Wijkagent Patrick ontmoet een oudere dame die totaal overstuur is: tijdens haar opname in het ziekenhuis is ze bestolen. Ze vermoedt dat het ziekenhuispersoneel hier achter zit. Patrick onderzoekt de zaak.
 • Aflevering 48

  Twee meisjes hebben op de chirofuif een paar leuke jongens ontmoet. De mannen stelden voor om hen naar huis te brengen, maar in plaats daarvan werden ze meegenomen naar een café en dronken gevoerd. Daarna hebben ze de meisjes misbruikt. Rechercheurs Eric en Brigitte gaan op zoek naar de daders. Floor en Velimir worden opgeroepen voor een burenruzie die uit de hand is gelopen.
 • Aflevering 49

  Eric en Brigitte krijgen een noodoproep: er is een overval op een apotheek aan de gang. De rechercheurs gaan meteen ter plaatse. Inspecteurs Floor en Velimir worden opgeroepen voor een verkeersongeval. Een vrouw beweert dat een wagen tegen die van haar is gereden. Haar wagen zit inderdaad vol blutsen en krassen en bovendien is er een getuige. Floor en Velimir gaan achter de andere bestuurder aan maar die beweert niets met de zaak te maken te hebben. Eric en Brigitte krijgen een noodoproep : er is een overval op een apotheek aan de gang. De rechercheurs gaan meteen ter plaatse. Inspecteurs Floor en Velimir worden opgeroepen voor een verkeersongeval. Een vrouw beweert dat een wagen tegen die van haar is gereden. Haar wagen zit inderdaad vol blutsen en krassen. Er is bovendien een getuige. Floor en Velimir gaan achter de andere bestuurder aan maar die beweert niets met deze zaak te maken te hebben … .
 • Aflevering 50

  Er is een diefstallenplaag aan de gang door valse agenten, waarbij de boeven het gemunt hebben op weduwes. Deze ochtend is de oma van Floor aangesproken door een man die zich uitgeeft als inspecteur. Hij wil straks langskomen bij haar thuis. De commissaris zet een actie op touw om de dief te vatten. Inspecteur Koen en hoofdinspecteur Tineke worden opgeroepen voor geluidsoverlast.
 • De beste Vlaamse en internationale programma’s van VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en VTM Kids
 • Een aparte kidswereld waar ze uren zoet zijn
 • Kijk live, uitgesteld of bingewatch
 • Nu ook op je TV dankzij Samsung en LG Smart TV, Apple TV, Android TV, Airplay & Chromecast
 • En dat helemaal gratis