Echte verhalen: De buurtpolitie VIPS

Echte verhalen: De buurtpolitie VIPS

Specials van 'De buurtpolitie' waarin heel wat bekende Vlamingen het beroemdste politiekantoor van het land binnenstappen.

Afleveringen

45 afleveringen

Aflevering 1

Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Met vandaag onder anderen Véronique De Kock

Aflevering 2

Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming.

Aflevering 3

Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming.

Aflevering 4

Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Met vandaag onder anderen Herman Brusselmans.

Aflevering 5

Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Met vandaag onder anderen Marc Van Ranst en Loes Van den Heuvel (burgemeester)..

Aflevering 6

Emma en Vince bevinden zich in een levensgevaarlijke situatie wanneer ze tijdens een patrouille in een huis vol boobytraps terechtkomen. Ze belanden in een helse race tegen de klok. Ook voor zanger Ian Thomas begint de week niet goed: zijn auto werd gestolen. Kan De Buurtpolitie zijn wagen terugvinden?

Aflevering 7

Patrick verneemt van Stafke dat er een bende actief is in de wijk. Hij gaat op onderzoek uit en komt op een filmset terecht, waar hij 'Familie'-acteur Maarten Cop ontmoet.

Aflevering 8

Patrick komt acteur Lennart Lemmens tegen wanneer hij tijdens zijn wandeling met Loebas ontdekt dat iemand de hondenweide vergiftigt.

Aflevering 9

Inspecteurs Indy en Louise rukken uit om actrice en influencer Jamie-Lee Six te helpen wanneer een influencer challenge volledig uit de hand loopt. Intussen onderzoeken Tineke en Patrick een winkeldiefstal, die escaleert in een carjacking en een dramatische achtervolging.

Aflevering 10

Mister Gay Belgium, Joren Houtevels, wordt na een avondje uitgaan in elkaar geslagen. De zaak voelt voor Louise erg persoonlijk aan.

Aflevering 11

Vandalen gooien brandbommen in de tuin van Bart Kaëll. Alsof dat niet erg genoeg is, krijgt de zanger ook een hoop dreigbrieven in zijn brievenbus. Hoofdinspecteur Tineke en inspecteur Indy gaan op onderzoek uit. Daarbij ontdekt Tineke een goedbewaard geheim van Indy.

Aflevering 12

Davy Brocatus krijgt de topman van een internationaal drugsnetwerk over de (dans)vloer van zijn dansschool. Rechercheurs Brigitte en Eric gooien hun dansbenen los en gaan undercover in een poging de drugsbaas bij de kraag te pakken. g.

Aflevering 13

Een supermarkt krijgt een dreigbrief in de bus: iemand heeft het voedsel in de winkel vergiftigd. Aagje Vanwalleghem, voormalig topturnster, heeft er diezelfde dag samen met haar zoontje boodschappen gedaan. Kunnen inspecteurs Indy en Louise Aagje tijdig verwittigen en de dader vatten?

Aflevering 14

Een jonge vrouw wordt aangerand. Een toevallige voorbijganger schiet haar te hulp en kan erger voorkomen. Acteur Carry Goossens blijkt de weldoener te zijn en wordt een belangrijke getuige. Terwijl Indy en Louise de zaak onderzoeken, klopt de burgemeester aan bij Hugo en Patrick. Ze heeft via het internet een duur parfum besteld, maar kreeg in de plaats een postpakket met pepperspray in de bus.

Aflevering 15

De peperdure koptelefoon van Anouk Matton wordt gestolen. Vince en Patrick schieten de wereldberoemde dj te hulp. Het team van commissaris Berckmans sluit de week met de nodige spanning af. Het commissariaat staat in rep en roer wanneer Louise gegijzeld wordt in de verhoorkamer.

Aflevering 16

Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Vandaag: Junior Planckaert.

Aflevering 17

Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Vandaag: Wim Soutaer.

Aflevering 18

Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Vandaag: Angel Redondo.

Aflevering 19

Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Vandaag: Pat Krimson.

Aflevering 20

Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Vandaag: Peter Van Asbroeck.

Aflevering 21

Influencer Steffi Mercie schakelt de hulp in van inspecteurs Emma en Louise, nadat haar smartphone gestolen werd.

Aflevering 22

Influencer Gerben Tuerlinckx zit in het politiekantoor nadat hij het slachtoffer werd van een hacker.

Aflevering 23

Zanger Christoff komt het korps interviewen voor een campagne om geweld tegen de politie aan te kaarten.

Aflevering 24

Commissaris Berckmans brengt een kinderdroom in vervulling door een jongetje dat slachtoffer werd van een ongeval een mooie dag bij de politie te bezorgen. Hij wordt bijgestaan door Sergio Quisquater, die als zijn vrolijke zelf de clown uithangt en het ene na het andere mopje uit zijn mouw schudt. Tot het voor Sergio plots heel serieus wordt.

Aflevering 25

Voor zanger Gers Pardoel eindigt de week in mineur. Er werd ingebroken in zijn wagen. Hij schakelt de hulp van De Buurtpolitie in om de daders te vatten.

Aflevering 26

Inspecteurs Vince en Indy schieten Margriet Hermans te hulp wanneer het repetitielokaal van haar band kort en klein geslagen werd. Slagen ze erin de vandalen op te sporen?

Aflevering 27

Inspecteurs Vince en Emma worden opgetrommeld wanneer de huwelijksringen van het 'Blind Getrouwd'-koppel Stijn en Nuria gestolen worden uit hun hotelkamer, terwijl ze genieten van een romantisch momentje.

Aflevering 28

Om zijn korps voor al het harde werk te bedanken, trakteert commissaris Berckmans de leden van De Buurtpolitie op een teambuilding. Ze krijgen een bokstraining van niemand minder dan Daniëlla Somers, voormalig wereldkampioene in het boksen.

Aflevering 29

Het korps van commissaris Berckmans moet youtuber Dylan Haegens uit een zeer benarde situatie redden.

Aflevering 30

Inspecteur Louise overleeft een brutale home invasion, maar haar vriendin verdwijnt spoorloos. Het korps heeft maar weinig tijd om de dader op te sporen en haar te redden. Gelukkig krijgen ze hulp van een belangrijke getuige, Koen Crucke.

Aflevering 31

Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Bij Els De Schepper blijkt op mysterieuze wijze een schilderij verdwenen te zijn.

Aflevering 32

Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Vandaag maken TikTokkers Elias Verwilt en Timon Verbeeck het net iets te bont en krijgt ook Loes Van den Heuvel met de buurtpolitie te maken.

Aflevering 33

Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een Bekende Vlaming. Vandaag krijgt o.a. Jean Bosco Safari met de buurtpolitie te maken.

Aflevering 34

Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een BV. Bij een inzamelactie van Jacky Lafon voor het goede doel worden er spullen gestolen.

Aflevering 35

Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Met vandaag onder anderen Katja Retsin.

Aflevering 36

Bij zanger Gene Thomas werden flessen gin gestolen. Intussen gaan inspecteurs Indy en Vince op zoek naar een vermiste buurtbewoner. Ze vinden hem dronken terug in het park. Zou hij iets te maken hebben met de diefstal?

Aflevering 37

Hoofdinspecteur Tineke en inspecteur Patrick halen hun beste kookkunsten boven. Ze schieten chef-kok Loïc Van Impe te hulp in de keuken voor de maaltijdbedeling van de gemeente. Plots blijkt Loïcs keukenmes verdwenen en horen ze geschreeuw in de zaal.

Aflevering 38

Stien Edlund, bekend van TikTok en YouTube, komt aangifte doen wegens stalking door een fan.

Aflevering 39

Inspecteurs Indy en Emma ontfermen zich over een jongen die van huis wegliep omdat zijn geaardheid niet aanvaard wordt door zijn ouders. De dansers van zijn favoriete dansgroep Trinxx proberen hem gerust te stellen.

Aflevering 40

Commissaris Berckmans wil dat het politiekorps meer aanwezig is op sociale media en dus laat hij influencer Jade De Winter langskomen voor een online content cursus. Al moet die wel onderbroken worden voor een vrouw die bevalt in haar auto. Wordt inspecteur Vince voor even vroedman Vince?

Aflevering 41

Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Vandaag: Tom De Cock.

Aflevering 42

Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Vandaag: Jill De Greef.

Aflevering 43

Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Vandaag: Yves Segers.

Aflevering 44

Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming.

Aflevering 45

Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Vandaag: Zuhal Demir.

Anderen bekeken ook

  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.