Eat Well for Less?

Eat Well for Less?

Realityreeks waarin gezinnen gevolgd worden en praktische tips krijgen om beter te eten voor minder geld.

Afleveringen

3 afleveringen

  • James en Rianna Drew uit Hampshire hebben twee kinderen, Tallulah-Belle (3) en Penelope (1). Tallulah-Belle lijdt aan een chronische longziekte, waardoor het gezin twee jaar lang bijna uitsluitend in het hospitaal doorbracht, levend op diepvries- en kant-en-klaarmaaltijden. Een slechte gewoonte die ze sindsdien niet meer afgeleerd zijn.
  • Gregg en Chris helpen studenten Dylan, Ben, Roo en Louis uit Bristol uit de nood. Roo is glutenintolerant en Ben is vegetarisch. Shoppen doen ze daarom afzonderlijk, en ook koken en eten doen ze zelden samen. Het zorgt er ook voor dat maaltijden een serieuze hap uit hun beperkte studentenbudget opslorppen, en dat pesto en pasta vaak op het menu staan.
  • Gregg en Chris maken kennis met de Waltons uit Nottinghamshire, een gezin met een erg suikerrijk dieet, en dat is te merken aan hun gezondheid en aan hun bankrekening. Rita en Pete hebben allebei type 2-diabetes. Gregg en Chris zijn geschokt wanneer ze de vele zoetigheden in het winkelmandje van het koppel opmerken.